Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, David32 כתב:

אני? פוליטיקה בפייסבוק? צופה בערוץ 14? לאאאאא מה פתאום. 

הכמות פוליטיקה מאוד קטנה, ואחרי זמרי אני עוקב כבר המון שנים עוש מהתקופה שלו עם פתחי, לא מפריע לי קטע שלו מדי פעם.

יודע שקשה לך הכל טוב.

וכמובן, בנוהל שלך: התעלמות מוחלטת מהתוכן כי קשה לך.

לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

מה הם שונים מבן גביר, סמורטיץ, ואטורי, בוארון ועוד כמה חברי קואליציה?

ובכוונה לא הלכתי לקיצוניים?

הם לא קראו לרצוח ולאנוס פלסטינים סתם לכיף.

וגם כשהכוח אצלהם, והנשק אצל המצביעים שלהם, זה לא קורה באופן שיטתי.

נכון שאתה גם רוצה להגיד שאתה מכיר ערבים ואכלת אצלהם חומוס ואולי גם עשית אצלהם טיפול לרכב?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הם לא קראו לרצוח ולאנוס פלסטינים סתם לכיף.

וגם כשהכוח אצלהם, והנשק אצל המצביעים שלהם, זה לא קורה באופן שיטתי.

הם כן

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

נכון שאתה גם רוצה להגיד שאתה מכיר ערבים ואכלת אצלהם חומוס ואולי גם עשית אצלהם טיפול לרכב?

הכי קרוב לטיפול לרכב אצל ערבי שישיתה היה בשנת 95' אצל דרוזי בדליה אז מתטער להרוס לך את התיאוריה.

אני לא ביביסט או מתנחל שעושה קניןת בכפרים ערבים אן מתקן את האוטו בקלקיליה בחלקים גנובים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

הם כן

תוכיח

לפני 8 שעות, David32 כתב:

אני? פוליטיקה בפייסבוק? צופה בערוץ 14? לאאאאא מה פתאום. 

אגב, אם אתה רוצה לדעת, היום הפייסבוק מקפיץ לי הרבה פוסטים כועסים של פמינאציות נגש כרמל שאמה הכהן על זה שהוא חגג לאשתו יום הולדת והביא לה את האשראי או משהו.

פורסם (נערך)

קומץ הסטודנטים האלו הם חרפה למגזר הערבי. הפעם אצביע למישהו ימני חזק שיחזיר את המשילות ויראה להם מה קורה לבוגדים.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

פמינאציות

הנשים האלו הן חרפה למגדר הנשי. כולם יודעים שאשה צריכה להיות קטנה וכנועה ולהגיד תודה לבעל הגברי שלה, שבמקום לבזבז את זמנו היקר על בחירת מתנה אישית, נתן לה את כרטיס האשראי שלו, כדי שתוכל ללכת לבד, לקנות לעצמה מתנה מהכסף שלו.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

תוכיח

תחפש לבד.

החל מלזרוק אטום על עזה ועד להרוג שם את כולם כולל תינוקות.

לא ידוע לי על מישהו מהמשט שתלה בסלון תמונה של ראש ארגון טרור ושל מחבל שרצח 29 אנשים ופצע עוד 125 בפיגוע התאבדות.

פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

קומץ הסטודנטים האלו הם חרפה למגזר הערבי. הפעם אצביע למישהו ימני חזק שיחזיר את המשילות ויראה להם מה קורה לבוגדים.

הנשים האלו הן חרפה למגדר הנשי. כולם יודעים שאשה צריכה להיות קטנה וכנועה ולהגיד תודה לבעל הגברי שלה, שבמקום לבזבז את זמנו היקר על בחירת מתנה אישית, נתן לה את כרטיס האשראי שלו, כדי שתוכל ללכת לבד, לקנות לעצמה מתנה מהכסף שלו.

כמו שאמרתי - שמאל, חלש.

כמו ביבי.

לפני 32 דקות, Night Driver כתב:

תחפש לבד.

החל מלזרוק אטום על עזה ועד להרוג שם את כולם כולל תינוקות.

לא ידוע לי על מישהו מהמשט שתלה בסלון תמונה של ראש ארגון טרור ושל מחבל שרצח 29 אנשים ופצע עוד 125 בפיגוע התאבדות.

התעלמות נהדרת מההקשר ל7.10, טקטיקת bds מצוינת שטוענת "לא אתם צריכים לחזור אחורה עד 1782 לפני הספירה, ואז תראו שהיהודים אשמים".

אגב, אתה מוכיח את מה שטענתי - הכוח אצלהם וזה לא קרה.

מהמם.

פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו שאמרתי - שמאל, חלש.

למה ככה? אני מסכים איתך.

הנה תראה את השמאלנים שגרים באיזור. הטיפשים האלו. במקום להתעצבן על כמה ערבים שהפגינו באוניברסיטה ליד הבית שלהם, הם עסוקים בהתנחלות של חבד באמצע השכונה שלהם. לא מבינים שבסך הכל רוצים לקרב אותם לגאולה ולמלך המשיח.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו שאמרתי - שמאל, חלש.

כמו ביבי.

התעלמות נהדרת מההקשר ל7.10, טקטיקת bds מצוינת שטוענת "לא אתם צריכים לחזור אחורה עד 1782 לפני הספירה, ואז תראו שהיהודים אשמים".

אגב, אתה מוכיח את מה שטענתי - הכוח אצלהם וזה לא קרה.

מהמם.

התמונות אצל בן גביר קשורות ל 7.10?

מפעל ההתנחלויות קשור ל 7.10?

המחתרת היהודית קשורה ל 7.10?

כששמיא אמר עליהם אל תגעו במשיחיי זה קשור ל 7.10?

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

וכמובן, בנוהל שלך: התעלמות מוחלטת מהתוכן כי קשה לך.

כי לא נכנסתי לראות את התוכן. כי לחצתי לינק על מי שטוען שיט לגבי מי שהוא עוקב אחריו ואיך הוא מקבל את החדשות והגבתי על זה. 

לא מעניין אותי ללכת לריב עם ערוץ 14, בטח לא בתוכנית של סולוביוב לייב החיקוי. 

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אגב, אם אתה רוצה לדעת

לא ממש, כי הנקודה זהה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

שמאל

אני שמאל, ולדעתי כל הימנים רוצים לראות אותי בקבר, כי אמא שלי זונה.

נכון שאתה רוצה להגיד שאתה דווקא מכיר ימנים ואכלת אצלם חריימה וגם תיקנו לך את הניאגרה בשירותים?

image.thumb.png.28566c2410fe9d341a7f3eaa5fcb20ac.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 17 שעות, יובל .מ. כתב:

איזה סרטון מדהים.

באמת סרטון מדהים, הם הנבלות שסייעו להביא את ביבי לשלטון אכן הצליחו להביא לאונס של בנות שיראל, לשחיטה, לחטיפה.... אבל השמאל.... אתה והם פשוט חמאס היהודי. 

פורסם (נערך)

https://www.facebook.com/share/r/19Bprb4EgU/

ספרד מדינת טרור.

לפני 4 שעות, Supertigre כתב:

באמת סרטון מדהים, הם הנבלות שסייעו להביא את ביבי לשלטון אכן הצליחו להביא לאונס של בנות שיראל, לשחיטה, לחטיפה.... אבל השמאל.... אתה והם פשוט חמאס היהודי. 

לפני 4 שעות, Supertigre כתב:

אומרים שחמאסניק יזהה חמאסניק.

עריכה:

אגב, ציניות בצד, התגובה שלך מובנת כמו תינוק בן שנתיים.

נראה לי התבלבלת בין הכדור הכחול לאדום סבאלה.

לפני 10 שעות, פינדר כתב:

למה ככה? אני מסכים איתך.

הנה תראה את השמאלנים שגרים באיזור. הטיפשים האלו. במקום להתעצבן על כמה ערבים שהפגינו באוניברסיטה ליד הבית שלהם, הם עסוקים בהתנחלות של חבד באמצע השכונה שלהם. לא מבינים שבסך הכל רוצים לקרב אותם לגאולה ולמלך המשיח.

אתה רואה איזה יופי?

אני מביא מחבלים ערבים שרוצים לרצוח אותך, אתה מביא יהודים שרוצים לפגוע לך בחופש מדת.

אני ואתה משלימים אחד את השני. ין ויאנג. באטמן וג'וקר.איירון מן ותאנוס.

לפני 10 שעות, David32 כתב:

כי לא נכנסתי לראות את התוכן. כי לחצתי לינק על מי שטוען שיט לגבי מי שהוא עוקב אחריו ואיך הוא מקבל את החדשות והגבתי על זה. 

לא מעניין אותי ללכת לריב עם ערוץ 14, בטח לא בתוכנית של סולוביוב לייב החיקוי. 

לא ממש, כי הנקודה זהה. 

טוב.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.facebook.com/share/r/19Bprb4EgU/

ספרד מדינת טרור.

יובל, לא מתאים לך לשקר.

אלה פעילים שניסו לחסום את אולם מקבלי הפנים בנמל התעופה בילבאו ואחרי שסירבו להתפנות פונו בכוח.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

יובל, לא מתאים לך לשקר.

אלה פעילים שניסו לחסום את אולם מקבלי הפנים בנמל התעופה בילבאו ואחרי שסירבו להתפנות פונו בכוח.

זה לא משנה.

מי שניסה לחסום את אולם מקבלי הפנים זה תומכים של אלה שניסו להפר את המצור החוקי על עזה.

בשני המקרים בוצעו פעולות מחאה על ידי אזרחים, באחד מהם שר ממשלת ישראל הצטלם לידם וספג גינויים, בשני שוטרים פיצצו אותם באלות.

אגב, הם עושים בלאגן באחת המדינות הכי פרו עזה בעולם. הוכחה לכמה הם זבל.

• תוכן חדש...