Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 34 דקות, yd b-4 כתב:

ובמבחן התוצאה זו הממשלה הכי גרועה שהיתה אי פעם לציבור החרדי מאז קום המדינה.

ורק התחלנו. נראה שסוף סוף גם לרוב בציונות הדתית נמאס מכם, ואלא אם בנט יפתיע ממש ממש לרעה (מה שכמובן יכול להיות) - לא תשאר להם תמיכה מאף מפלגה מיינסטרימית בישראל, חוץ מהליכוד (שגם היא מפלגה חצי חרדית היום, אבל בעזרת השם תעלם מהחיים שלנו כשנתניהו יפרוש).

בהחלט יהיה דור אצלכם שידפק. יצטרך להתרגל לעשות כל מיני דברים שחלקנו עשינו (או שההורים שלנו עשו). לעבוד בעבודות סוג ז'. לא להביא שישה ילדים לעולם שאין איך לממן ולגדל. אבל אני אופטימי. בסוף תתרגלו לחיות בעולם האמיתי סביב, וגם אתם תרוויחו וגם אנחנו.

כמובן, מי שזה לא נראה לו - תמיד מוזמן להגר לארה"ב, כמו שחלקכם מאיימים לפעמים שתעשו. 

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
האם הכתובת שלך מזכה?
משרד התחבורה מגדיר את רשימת היישובים והשכונות המזכים (בעיקר באשכולות פריפריה 1-5 ואזורים חברתיים-כלכליים מוחלשים). ניתן לבדוק את זכאות היישוב או הרחוב הספציפי שלכם

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 5 שעות, עדי-אל כתב:

יש שתי עניינים:

גיוס

עבודה 

ברגע שכורכים את שתי הדברים ביחד. ז"א מי שלא מתגייס גם לא יכול לעבוד (עם תלוש) אז הוא דופק אותנו פעמיים 

בוא נתחיל מהדבר הפשוט, להוריד את הגיל מ26 לגיל 21. בשביל שנשחרר במיידי אנשים לעבוד.

אחרי זה נדאג לעצור אותם. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 37 דקות, yd b-4 כתב:

אגב  תהיה חבר ספר לי על הטבה ייעודית שיש לחרדים שאני יהנה קצת שהיא עוד קיימת

למה אתה שואל אותי? הנה בחור חרדי יספר לך.

לפני 28 דקות, yd b-4 כתב:

אם אתה עומד בקריטריונים אתה מוזמן להגיש

אני באמת לא יודע מה לחשוב על זה. בנושאים אחרים אתה כותב הודעות מועילות, שמעידות שאתה לא אדם טיפש בכלל.

ופה אתה כאילו תמים, או שאתה חושב שאנחנו טיפשים.

כשהקריטריונים תפורים מראש למגזר שלך, אז זו הטבה שיש רק לכם ולא לאחרים.

תחבורה ציבורית: הקריטריון הוא כתובת. איפה שגרים חרדים יש הנחה. ברחוב שלי לא.

ארנונה: הנחה לפי מספר נפשות. לאיזה ציבור יש הרבה נפשות בבית?

דירה למשתכן: עדיפות לנשואים מגיל צעיר ועוד קריטריונים כמו מספר אחים של ההורים וכו׳.

עזרה בשכר דירה, שהבחור בסרטון מזכיר: לא שמעתי על חילוני שאי פעם קיבל דבר כזה, אלא עם מדובר בנזקקי סעד רציניים.

לפני 46 דקות, yd b-4 כתב:

החינוך החרדי פועל על בסיס חיסכון סגפני כמעט אבל בכל זאת המוסדות לא פועלים יש מאין והנטל על ההורים בהשתתפות בחינוך עולה.

עם כל הכבוד לחיסכון הסגפני ולנטל על ההורים, החינוך שלכם נסגר מחר ללא העברות הכספים המסיביות מהמדינה. וזה עוד לחינוך שלא מלמד מיומנויות ליבה ומגדל עוד אנשים שיחיו על חשבון הציבור העובד.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

השירות שהממשלה הזו עשתה לערכים שאתה מאמין בהם היא זכיה בלוטו.

יש קטע מעניין כזה בישראל שבאופן מסורתי ממשלות מצטיינות לעשות הפוך ממה שהם נבחרו בשבילו.

ממשלות שמאל הרגו הכי הרבה ערבים וממשלות ימין מסרו הכי הרבה שטחים....

אגב  תהיה חבר ספר לי על הטבה ייעודית שיש לחרדים שאני יהנה קצת שהיא עוד קיימת😃 

וואו. פשוט וואו.

לגבי המשפט האחרון - פטור מגיוס.

תרים טלפון לעשרה שנהרגו בלבנון החודש ותנסה לכמת כמה זה שווה.

פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

במבחן התוצאה זו הממשלה הכי גרועה שהיתה אי פעם לציבור החרדי מאז קום המדינה

לא היא לא - זה המצב במדינה שלוחמים נופלים במלחמה שמונע מאיתנו לזרום עם המשך הגניבה של התקציב של מדינת ישראל.

לפני 3 שעות, David32 כתב:

image.thumb.jpeg.179905ff858b14b473e7d75f231897eb.jpeg

היי

ומי שפירסם את זה, מה פירסם אתמול? לפני שבוע? לפני שנה?

אצטט את יבגני זרובינסקי זה כי יקל עלי:

לא מאמין שבן גביר פגע בתדמית שלנו של מדינת אפרטהייד, רוצחי ילדים, אנסי מחבלים, מבצעי רצח עם ומלווים בריבית

• רעיון גרוע 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה זה פגיעה בתדמית תגיד לי, מה אנחנו, מגרש מכוניות בנתניה? זה לא קשור לפגיעה בתדמית המדינה, זה לתת לפלסטינים במה ולחדש את המחאות נגדנו בעיצומה של מלחמה.

השיט שואו הזה שווה להם זהב כי הוא אמיתי ומפרסם אותו שר בממשלה. זה לא עוד כתבה על כלבים שאומנו לאנוס אסירים או משהו מטומטם כזה שכל בן אדם עם מח תקין שלא מונע משנאה יתעלם אוטומטית. מזה אין לך איך להתעלם כי זה באמת קורה. אנשים בעולם שתומכים בנו ומאמינים בציונות רואים את החרא הזה אומרים מה נסגר אתכם יא מפגרים.

מעבר לזה, זה חתיכת ביזיון לביצועים של חיל הים שעצר את כל המנוולים האלה במקצוענות בלי בעיות ובלי פאשלות, והקוף הזה בא ומחרבן להם על ההישג. הבן אדם פשוט בוגד במדינה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בינתיים המדינות היחידות שזימנו שגריר לשיחה הן או מדינות אנטישמיות שאפילו החרימו אותנו באירוויזיון, קנדה שתוקפת אותנו כמו סניף חמאז בצפון אמריקה או איטליה שמנסה לעשות שרירים מול טראמפ כבר תקופה.

נו טוב.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 3
פורסם

כן אחי. כל מי שנגדנו, זה בגלל שהוא אנטישמי, או שהוא עושה שרירים נגד טראמפ או שהוא מפגר. אין לזה שום קשר למעשים שלנו.

אתה סאקר של מחוות טיקטוק ריקות.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אני באמת לא יודע מה לחשוב על זה. בנושאים אחרים אתה כותב הודעות מועילות, שמעידות שאתה לא אדם טיפש בכלל.

ופה אתה כאילו תמים, או שאתה חושב שאנחנו טיפשים.

כשהקריטריונים תפורים מראש למגזר שלך, אז זו הטבה שיש רק לכם ולא לאחרים.

אם יורשה לי אעיד על עצמי שטיפש אני לא, ובניגוד להרבה אנשים אני יכול להסביר את הדעה של המחנה שלך (ולהבין את הזעם)  גם מתוך שינה.

חברים שלי מכנים אותי שמאלני (כינוי גנאי כולל לאו דווקא בהקשר המדיני) וחילונים יגידו שאני חרדי פנאט אני רגיל לזה:)

כפי שהסברתי בעבר המגזר החרדי הישראלי חי בתודעת מצב חירום, מכאן נובעת כל ההתנהלות על ספיחיה וסימפטומיה בכל אספקט כלשהו.

בעיניי ככל שהמגזר גודל מה שהיה הוא כבר לא מה שיהיה, במיוחד שהדור הצעיר יותר חפץ ברמת חיים ושירות ברמה גבוהה, ויש הבנה כלשהי שכציבור ענק אי אפשר להתנהל באותה מתכונת.

מצד שני יש חרדה (חרדים?) שהיטמעות בישראליות תגמור את המגזר שמראש הוא בנוי מהתבדלות, למי שמחובר בטבורו לערכי המערב יהיה קשה עד בלתי אפשרי  להבין את הבעיתיות כאן.

מדובר על מערכת ערכים שונה לחלוטין ולא מתנצלת, שמעוניינת בהפרדה הזו.

איך פותרים את זה באמת שאין לי מושג- גדול עליי. 

בכל אופן לא הייתי בונה יותר מדאי על פוליטיקאים שיפתרו את זה, עם הדיל הנכון החרדים יהיו בממשלת שמאל והכל יזרום.

(בממשלת השינוי במיוחד בהתחלה התאמצו מאוד לא לשרוף את הגשרים עם החרדים)

כצעד ראשון לדעתי צריך להוריד את גיל הפטור כמו שלפיד עשה לגיל 22 זה יכניס- והכניס מאסה עצומה של אנשים שעובדים בלבן עם משכורות מכובדות שתורמות למדינה בכלכלה ומיסים.

*לסעיף הזה אגב ש"ס ודגל התורה מתנגדים בתוקף....

גם ככה לא ריאלי לגייס את מי שמעל זה או את אלה שנשואים עם ילדים העלות לא שווה את התועלת.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 44 דקות, yd b-4 כתב:

אני יכול להסביר את הדעה של המחנה שלך

כתבתי פה כבר הרבה פעמים שיש לי קרובי משפחה חרדים בבני ברק. עבדתי בעסק של דוד שלי, חנות באמצע של האמצע של בני ברק והתערבבתי מקרוב מאוד עם חרדים מכל הזרמים והחצרות.

אז גם אני יכול להסביר בדיוק את הדעה של המגזר החרדי, אבל אני גם יכול להבין בדיוק עד כמה הם חיים בתודעה כוזבת שבה הם ציבור מקופח ונרדף, בזמן שהם למעשה הציבור הכי פריבילגי במדינה. ואתה הדגמת את זה יפה, כשלא הבנת על אילו הטבות ייחודיות אנחנו מדברים פה, כי לכאורה יש ״קריטריונים״.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

זו הממשלה הכי גרועה שהיתה אי פעם לציבור החרדי מאז קום המדינה

תיקנתי

• אהבתי 3

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

הסנקציות הכלכליות מכבידות מאוד- ובעיקר על הצעירים, ולפי מה שנראה זה עוד רק המנה הראשונה.

מצויין וחצי. זה הדבר היחיד בינתיים שמצליח להזיז אותם לכיוון הבקו"מ.

לפני 4 שעות, פינדר כתב:

בן גביר עדיין יושב על הכסא שלו, בין השאר כי סער בגד בכל העקרונות שהצהיר עליהם וזחל כמו נחש לממשלה.

כן, ואפילו הדבר הזה, השפוף, חסר חוליות ושידרה, שנקרא סער- גינה. זו הנקודה שלי בדיוק. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

ומי שפירסם את זה, מה פירסם אתמול? לפני שבוע? לפני שנה?

אצטט את יבגני זרובינסקי זה כי יקל עלי:

לא מאמין שבן גביר פגע בתדמית שלנו של מדינת אפרטהייד, רוצחי ילדים, אנסי מחבלים, מבצעי רצח עם ומלווים בריבית

אני מקווה שאתה עושה את עצמך, ולא באמת מאמין למה שכתבת

לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

מדובר על מערכת ערכים שונה לחלוטין ולא מתנצלת, שמעוניינת בהפרדה הזו.

לא אתם לא, אבל אתם מתכחשים לזה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...