Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

WTF. 

מה הסיפור?! 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

לוחמים שתימרנו חיפשו אוכל בבתים של לבנונים/עזתים, כי מה זה כבר גולנצ'יק צמא הוא יהיה בסדר איכשהו

לגבי זה, אותן בעיות מ2006 עלו שוב במלחמה הנוכחית. אין מספיק ציוד, אין מספיק אוכל. לא למדנו כלום אז ונראה שגם עכשיו אנחנו לא לומדים.

הניצחון המוחלט פתח היום את הגבול עם מצרים, בשבוע שעבר שחרר מחבלים תמורת גופתו של רן גוילי, שאותר ע"י צה''ל בחלק הישראלי של הקו הצהוב. חמאס עדיין שולט ברצועה ולא נראה שזה בכיוון להשתנות.

נראה שאנחנו פשוט מטומטמים. אין מילה אחרת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

לגבי זה, אותן בעיות מ2006 עלו שוב במלחמה הנוכחית. אין מספיק ציוד, אין מספיק אוכל. לא למדנו כלום אז ונראה שגם עכשיו אנחנו לא לומדים.

זה לא נכון.

יש אוכל ויש ציוד. אומנם לקח קצת זמן להתאפס, אבל זה קרה.

אצלנו תוך פחות משבוע מה-7.10 כל הציוד הוחלף לציוד של מענה שלם, וככל שהזמן עבר רק השתדרגנו עוד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ציוד צה"לי או תרומות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הניסיון להפיל את כל המלחמה על הירש ועל הפקודות שלו זה בדיחה.

הבן אדם כשל כמו כל צה"ל וכל ממשלת ישראל, בדיוק כמו ב-7.10. חטפנו על השאננות.

לגבי האלפקות וכניסה לכל צה"ל - אם זה היה ככה היינו מקבלים מסמכים רשמיים, כנראה שמדובר באיזה יציאה שאמר באיזה תדריך ומישהו רץ על זה.

אם הוא הגיע לתפקיד כזה בכיר כשהוא כזה מטומטם - אל תאשים אותו, תאשים, שוב, את המערכת הגרועה שנקראת צה"ל, ואת הרמטכ"ל הטייס  שמרגיש רק מכה קלה בכנף שאישר לו מינוי למפקד אוגדה.

אם היו פקודות שלא בוצעו האחריות על הדרגים שהיו צריכים לבצע את הפקודות ולא ביצעו. גם אם זה היה לשחרר את החד קרן הוורוד.

ואם כולם עשו את ההוראות כמו שצריך בתרגולים אבל כשעלו לסיור לא היה להם זין לעשות אותן?

למיטב זכרוני הם עלו לסיור האחרון שלהם ללא נשקים כי הם היו צריכים להשתחרר באותו יום, זה גם עליו?

יש משהו שגל הירש כן אחראי לגביו? כי זה נשמע שלקחת את מיטב הלוגיקה של הביביסטים בהקשר של נתניהו וה7.10.

לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

המשטרה זימנה את מרדכי דוד לחקירה, זה לא בדיוק "משטרה פוליטית". אחרי שיגישו נגדו כתב אישום שיבוא יצחק עמית וישחיל אותו במקום לוותר לו כמו טיפש.

הוא היה ב״חקירה״ כבר הרבה פעמים. יצא מזה משהו? לדעתי הוא מעביר צחוקים עם החוקרים, שיודעים טוב מאוד במי תלוי הקידום שלהם.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

המשטרה הזמינה אותו אתמול ולאחר זמן מה ביטלה את הזימון ללא הסבר הגיוני.
זה לפחות מה שנאמר ברדיו בבוקר.
מה נשתנה מאז?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 50 דקות, פינדר כתב:

יש משהו שגל הירש כן אחראי לגביו? כי זה נשמע שלקחת את מיטב הלוגיקה של הביביסטים בהקשר של נתניהו וה7.10.

יש לו אחריות כמו כל מפקד בצה"ל, זה פשוט נראה שלמישהו נוח לצבוע אותו כאחראי אקסטרה. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

יש לו אחריות כמו כל מפקד בצה"ל, זה פשוט נראה שלמישהו נוח לצבוע אותו כאחראי אקסטרה. 

הוא היה המפקד הבכיר הישיר בשטח. הוא באמת אחראי אקסטרא. לצערי הכרתי טוב מאוד את אחד החיילים שהיו בטנק שנכנס ופוצץ מיידית על ידי חיזבאללה באותו יום ביולי, אז עקבתי בצורה די צמודה אחרי וועדות החקירה והמסקנות השונות. גל הירש היה האחראי לגזרה, לאנשים, לאמונים שלהם. הוא היה מפקד הפלזמה, אלוף ״הנחילים״ ובאופן כללי עשה עבודה גרועה. 

האם לדעתך לאלי זעירא היה אחריות אקסטרא במלחמת יום כיפור? לגורודיש? מה עם חליבה עכשיו באוקטובר?

עריכה אחרונה על ידי garicho
פורסם (נערך)

לא הספקת כבר להכיר את יובל?
אצלו כולם פח/זבל/אפסים אין הבדלים, ימין שמאל, קדימה אחורה, למעלה למטה, הכל אותו דבר כולם עובדים עלינו כולם אשמים באותה מידה אז מה זה כבר משנה?

הזכיר לי את הראיון אתמול עם יולי אדלשטיין בכאן 11. שאלו אותו שם אם ביבי אשם, אם הוא כיושב ראש ועדת חוץ ובטחון אשם. מה הוא ענה? "כולם אמרו שחמאס מורתע, כולם הנהנו".
וואלה אם דרישת התפקיד היא להנהן למה אני צריך ראש ממשלה שיהנהן 15 שנה? קח ילד בן 3, תגיד לו להנהן על כל דבר שזה שנראה כמו חייל אומר ובוא נחסוך מעצמנו את כל הברדק הזה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

זה לא נכון.

יש אוכל ויש ציוד. אומנם לקח קצת זמן להתאפס, אבל זה קרה.

אצלנו תוך פחות משבוע מה-7.10 כל הציוד הוחלף לציוד של מענה שלם, וככל שהזמן עבר רק השתדרגנו עוד.

סלח לי, אבל זה שאזרחים מתארגנים לבד על ציוד, מקוששים תרומות לציוד וכו, זה לא "יש אוכל יש ציוד" ולא "לקחת זמן להתאפס" בטח כשמדובר במשרד עם התקציב השני בגודלו במדינה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 שעות, madmaxx כתב:

אין על מפלגת השלטון:

624850728_1429249342547906_845932993009443983_n.jpg

624532666_1429251095881064_3990732581394907626_n.jpg

תחזרו אחריי ליכודניקים 

War is peace

Freedom is slavery

Ignorance is strength 

• אהבתי 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

הניסיון להפיל את כל המלחמה על הירש ועל הפקודות שלו זה בדיחה.

הבן אדם כשל כמו כל צה"ל וכל ממשלת ישראל, בדיוק כמו ב-7.10. חטפנו על השאננות.

אני מספיק זקן כדי לומר שהייתי שם כמילואימניק. כל המלחמה הזו הייתה כישלון אחד גדול, למעט השלב המסיים של הפצצת הדאחייה, זה השלב שבכלל היה צריך להתחיל איתו ולא לסיים. זה התחיל מעצם היציאה החפוזה למלחמה מבלי לדאוג ולוודא שיש באמת מוכנות כמו ציוד לצבא המילואים ולוגיסטיקה שהייתה מאוד לוקה בחסר ועד לשלל מהלכים ותמרונים חסרי תוחלת. כמובן שלגל חלק משמעותי בכישלון כמפקד אוגדה, אבל אתה צודק שאין מה להפיל עליו את כל המלחמה, זו הייתה מלחמה לא מוצלחת בדיוק כמו חרבות ברזל, לכאורה חיסלו המון מחבלים, פירקו חלק משמעותי מהרצועה ועוד, אבל כאשר אין מטרה ברורה אז מגיעים למצב שכופים עליך סיום ושחמאס/חזיבאללה עדיין על הרגליים. ההבדל אולי הוא בתפקוד הצבא, בלבנון הפיקוד הבכיר ברובו לא תפקד באופן מוצלח ובחרבות ברזל ראינו משהו שונה לחלוטין ומוצלח בהרבה, הבעיה היא אך ורק בדרג המדיני. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

האם מלחמת לבנון השניה הביאה תוצאות לטווח ארוך? שאלה טובה. אולי אי ההצטרפות של החיזבאללה ב-7 באוקטובר זו תוצאה שלה (למרות מגידו והאוהל). אבל התשובה קבורה תחת 80 טון פצצות בדאחיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצד אחד כן ומצד שני לא. מצד אחד כן היה שקט אך זה כמו עם חמאס, שקט מדומה לטובת התעצמות וארגון מחדש ועובדה שזה עבד להם, ישראל לא התעסקה עם חיזבאללה והוא התעצם משמעותית וגם חמאס זכה בסופו של דבר לסוג של חסינות ולמעשה השתמש באותה הטקטיקה של יצירת סוג של הרתעה הדדית. אני חושב שכפי שלנו הייתה קונספציה גם לנסראללה הייתי כזו וכנראה שגם הייתה מעורבת בזה הוראה מאיראן, לא למלחמה כוללת, כן להפיכת הגבול לגבול חם. 

פורסם

לכן כתבתי שהתשובה קבורה בדאחיה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...