Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

החידון היומי - מי אמר:
"...אם יש ארגון פשע זה אתם, הפרקליטות".
"בית המשפט הזה מיותר לדעתי"
"הבמאי הכי טוב שיש זה אתם והפרקליטות. שקרים בלי סוף. איך אתם מצליחים לישון?".

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

החידון היומי - מי אמר:
"...אם יש ארגון פשע זה אתם, הפרקליטות".

יוסף לפיד, זכרונו לברכה.

סליחה, התבלבלתי. הוא לא אמר שהם ארגון פשע, הוא אמר שהם "יחידת טרור".

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

תגיד תודה לדוד ביידן.

למה? מה הוא עשה? תרם? עזר? הוא "לא קשור לאירוע" למיטב ידיעתי. 

לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

הרי אם נתניהו היה מחליט אז לתקוף, הייתם צועקים פה שהוא חסר אחריות, שהוא תוקף כי הוא רוצה להתחמק מהמשפט (קלאסי אצלכם), שהוא פוגע ביחסים עם ארה"ב ומה לא.

:rofl:

לא אכבד את זה עם תגובה. 

לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

אגב, תחת הנהגתו של נתניהו, ישראל גם הפציצה לראשונה את מתקני הגרעין באיראן, וחיסלה בכירים בהנהגה הצבאית והמדינית בצורה גלויה.

אחרי שחטפנו, כן. 

לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

אז אולי עדיף לחטוף גול במחצית הראשונה, ואז להחזיר בשלושער במחצית השנייה.

מה שעדיף - ואת זה מישהו ספציפי לא מסוגל לעשות, זה לגרום לשוער השני להישאר בבית, רועד מפחד. וכנראה גם החלוץ יהיה איתו, מנסה לנחם.

או שאולי היה בכלל עדיף שכל השנים שמר הפחדה צעק בערוצי התקשורת איראן איראן כדי להפחיד אותנו (ואז קרא להם ערוצי התבהלה, באופן אירוני) כך שנבחר בו, אולי היה עדיף אם הוא היה יוזם את התקיפה על מתקני הגרעין בעיתוי קצת יותר טוב- כזה שאנחנו לא באמצע מלחמה קשה, באמצע עם עוד זירות וכדומה? המממ? אולי? 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

תחת הנהגתו של נתניהו

ישראל חיה 15 שנה תחת ירי כמעט בלתי פוסק של טילים מעזה, גבול פרוץ בצפון (לא היה דבר שהיה עוצר את חיזבאללה עד פיצוץ בתי הזיקוק בחיפה ב7.10, אם היו מצטרפים), איראן הפכה לאיום קיומי על ישראל, קטאר הצליחה להסיט את דעת הקהל נגדנו בארה״ב ואירופה, בזמן שעובדים בלשכה שלו עבדו עבורה, הפשע המשתולל הפך לסכנה אסטרטגית של ממש סטייל רוסיה בשנות ה90, מספר ההרוגים בתאונות דרכים עולה ושובר שיאים, שוק הנדלן פיתח בועה עצומה, המשק הפך לתלוי לחלוטין במגזר אחד שגם לא ברור מהעתיד שלו, החרדים התנתקו לאוטונומיה מוחלטת משלהם, בה היועמשית והחילונים אשמים גם כשמטפלת מטורללת הורגת תינוקות בני חודש, צבא המילואים כמעט והתפרק לו ובטח שכחתי כמה דברים.

אחלה מנהיג. רק ביבי!

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

ישראל חיה 15 שנה תחת ירי כמעט בלתי פוסק של טילים מעזה, גבול פרוץ בצפון (לא היה דבר שהיה עוצר את חיזבאללה עד פיצוץ בתי הזיקוק בחיפה ב7.10, אם היו מצטרפים), איראן הפכה לאיום קיומי על ישראל, קטאר הצליחה להסיט את דעת הקהל נגדנו בארה״ב ואירופה, בזמן שעובדים בלשכה שלו עבדו עבורה, הפשע המשתולל הפך לסכנה אסטרטגית של ממש סטייל רוסיה בשנות ה90, מספר ההרוגים בתאונות דרכים עולה ושובר שיאים, שוק הנדלן פיתח בועה עצומה, המשק הפך לתלוי לחלוטין במגזר אחד שגם לא ברור מהעתיד שלו, החרדים התנתקו לאוטונומיה מוחלטת משלהם, בה היועמשית והחילונים אשמים גם כשמטפלת מטורללת הורגת תינוקות בני חודש, צבא המילואים כמעט והתפרק לו ובטח שכחתי כמה דברים.

אחלה מנהיג. רק ביבי!

אני איתך על הכל, אבל יש לי רק בעיה אחת עם מה שרשמת, שהיא בעצם הבעיה עם המדינה וגישת ה-6.10:

אם חיזבאללה היה מחליט על תאריך מסויים לתקיפה, היינו יודעים על זה הרבה מראש. ישראל שמה את כל הז'יטונים על זה ונכנסה לתוך הארגון, והתעלמה מחמאס כי הם היו אמורים להיות הקטנים.

הבעיה שלי זה שהתרגלנו לחיים הטובים במקום לתקוף את כולם הרבה לפני כי פחדנו מזה שאירופה יחרימו אותנו, מבלי להבין שחצי מאירופה גם ככה כבושה, ובגלל זה חמאס נתן לנו נוקאאוט.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

גם בשאר העולם.

ויקר גם בשאר העולם.

יש ירידה בביקושים ותנאי העבודה בהיי טק בכל העולם או רק כאן?
מה הירידה בהשקעות ביתר העולם לעומתנו?

זה אני שואל ברצינות כי מכיר את התחום רק דרך צד שלישי. לא איש היי טק.

ולגבי היקר אתה באמת משווה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, gadik6 כתב:

אגב, תחת הנהגתו של נתניהו, ישראל גם הפציצה לראשונה את מתקני הגרעין באיראן, וחיסלה בכירים בהנהגה הצבאית והמדינית בצורה גלויה.

אז אולי עדיף לחטוף גול במחצית הראשונה, ואז להחזיר בשלושער במחצית השנייה

תחת הנהגתו של נתניהו כל האיומים צמחו והתפתחו לרמה שחלק מהם האמינו שהם מספיק חזקים להפיל את המדינה הזאת בזכות הגישה שהוביל מר ביטחון ששקט יענה בשקט ושצריך הכלה.

התיאוריה הזאת התפוצצה לכולם בפרצוף וברור שאחרי שנשפך מספיק דם הוא הבין שצריך לשנות גישה, אבל זה מעט מדי ומאוחר מדי.

אם מסתכלים על מטרות המלחמה:

חיסול שלטון חמאס

השבת החטופים

הבטחה שעזה לא תהווה איום על ישראל

לא השיגו מהן כלום למעט השבת החטופים (גם זה עדיין לא 100%). חמאס לא חוסל וגם לא באמת יחוסל מקסימום יעבור rebranding, ועזה הולכת להיות בסיס של טורקיה וקטאר. אז תפסנו להם חצי מהשטח, שזה אחלה, אבל איפה זה ואיפה מה שרצינו.

גם באיראן, תקפנו והרסנו והחלשנו ופוצצנו וחיסלנו, האיום האיראני עדיין שם. 

לסיכום, אי אפשר לטעון שמר ביטחון מר ביטחון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה שלי זה שהתרגלנו לחיים הטובים במקום לתקוף את כולם הרבה לפני כי פחדנו מזה שאירופה יחרימו אותנו, מבלי להבין שחצי מאירופה גם ככה כבושה, ובגלל זה חמאס נתן לנו נוקאאוט.

אני מסכים איתך חלקית. 

הבעיה הגדולה היא שיצרנו סטגנציה בכל הערוצים עד שזה התפוצץ לנו בפנים (חלק לא פתרנו עדיין בכלל)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 38 דקות, Night Driver כתב:

יש ירידה בביקושים ותנאי העבודה בהיי טק בכל העולם או רק כאן?
מה הירידה בהשקעות ביתר העולם לעומתנו?

זה אני שואל ברצינות כי מכיר את התחום רק דרך צד שלישי. לא איש היי טק.

כן לכל השאלות. תיקון הבועה של הדפסת הכסף בימי הקורונה, ברחבי העולם + AI + עוד גורמים שהצטרפו לתיקון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני שעה, gadik6 כתב:

יוסף לפיד, זכרונו לברכה.

סליחה, התבלבלתי. הוא לא אמר שהם ארגון פשע, הוא אמר שהם "יחידת טרור".

התבלבלת אתה לא בכיוון, אבל מצחיק שאתה מייחס את זה לפוליטיקאים, מלמד הרבה על מה שעשה פה מחדליהו, וזו בדיוק הנקודה שניסיתי להעביר אז תודה לך.
משפטים של ארגוני פשע מיוחסים לפוליטיקאים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

זה פשוט אוסף של שטויות.

הצפון והדרום ממש לא "הרוסים".

החינוך לא מתפקד?   מוזר

חצי מדינה במילואים?   גם קשקוש.

אף אחד לא גומר את החודש?   מוזר

המשק קורס?   הצחקת.

צילום מסך 2026-01-26 135433.jpg

צילום מסך 2026-01-26 135531.jpg

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הילדה מהגן שהוא גנב לה את המשקפיים כבר הגישה תלונה במשטרה? 

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

דענו. מראש. במשך מספר שעות. שהטילים הולכים להגיע. 

האם ניסינו לתקוף את המשגרים לפני השיגור כדי למנוע סיכוי לפגיעה בתושבים או שהלכנו על "תעזרו לנו ליירט"?

אתן לך כיוון אחר - בתקיפה האמיתית ביוני השתמשת באמצעים מטורפים כדי להנחית מכה מדהימה.

האם היה שווה לך לחשוף אותם שנה לפני כדי לעצור מספר חד ספרתי של טילים בליסטיים שגם ככה היו מכוונים רק לבסיסים צבאיים?

רוב מה ששוגר בתקיפות המקדימות שלהם היה כטבמים/טילי שיוט שיירטת בקלות בדרך.

פורסם
לפני 2 דקות, ברווז כתב:

הילדה מהגן שהוא גנב לה את המשקפיים כבר הגישה תלונה במשטרה? 

כבר מפגינים מול הבית שלה שהיא רודפת אותו רק בגלל שהוא מהימין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...