Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

זה עובדתית לא נכון. רואים את זה בבתי הסוהר, וגם רואים את זה בדרום. אני לא יודע אם כותבים על זה, אבל בשטח בהחלט מרגישים, ואת זה אני אומר ממקור ראשון.

אתה גר בדרום?

אני פה מרגיש רק המשך הידרדרות 

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

מרגישים שיש יותר פעילות בשטח.

למשל המשמר הלאומי, שאומנם "נחנך" עוד ב-2022, אבל קיבל את הדחיפה והמשאבים המשמעותיים בתקופת בן גביר.

ומה התוצאות?

כשאתה שופך כסף 3 שנים צריך גם תוצאות.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

זה שיש גם יח"צ תוך כדי זה לא סותר.

אין פסול ביח"ץ אבל כשזה כל מה שיש אנחנו בבעיה.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

עכשיו האם זה מספיק או פותר את הבעיה?   כמובן שלא. אי אפשר לפתור בעיה של עשרות שנים עם פלסטר.

אל תפתור אבל תראה שיפור. אנחנו רק הולכים אחורה 

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

אם באמת רוצים לפתור את זה אז זה מלחמה - מה שעשו אתמול בכפר, עם מצור, מאות שוטרים ועוד, ככה כל יום במשך חודשים ארוכים.

עכשיו נראה לך שיש מישהו, שמספיק אמיץ או מספיק טיפש להיכנס לזה?   זה אומר הרוגים, שוטרים פצועים, ביקורת בינלאומית, עתירות על גבי עתירות ועוד. אני כבר לא מדבר על העלויות הכספיות הכרוכות בכך.

וזה לא משנה אם זה נתניהו, בנט או ליברמן.

אם צריך אז עושים.

כשמתגייסים לכוחות הביטחון יודעים שחלק מהחבילה זה דאתה עלול גם להחפגע.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

היחיד שמספיק משוגע לעשות את זה זה כנראה בן גביר, אבל הוא לא קובע בסוף.

הוא הממונה.

אם אתה חושב שלא נותנים לך לעבוד אז שים את המפתחות. אתה לא יכול גם לא לעשות וגם להאשים את כל העולם שמה שאתה כן עושה משיג תוצאות הפוכות 

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

נכון, אבל לא בן גביר אשם בזה.

יש פה שילוב של בתי משפט שלא מחוברים למציאות, וגוזרים עונשים מגוחכים, בשילוב עם פרקליטות צולעת, משטרה שהקצונה הבכירה בה מעדיפה להתעסק בפוליטיקה, לכלוכים ומשכורות במקום לדאוג לבטחון (המקבילה של מדיניות) ההכלה בצמרת צה"ל, ממשלות שרוצות רק שקט, ומגוון ארגוני "זכויות" ששמים רגליים ומציפים את בתי המשפט בעתירות.

פה כבר בכלל איבדת את זה.

הוא חלק מאלה שקובעים את עומץנשי המינימום שאתה מלין עליהם, הוא מינה את הקצונה הבכירה שאתה מתלונן עליה ובינתיים בית המשפט ממש לא מונע שום פעולה אלא הפוך. תזכיר לנו מי קבע שצריך חמלא את החלטת הממשלה על פינוי חאן אל אחמאץר ומי התחמק מהביצוע?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

הוא חלק מאלה שקובעים את עומץנשי המינימום שאתה מלין עליהם,

?

מתי הוא עשה משהו קרוב לזה אפילו? 

לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

הוא מינה את הקצונה הבכירה שאתה מתלונן עליה 

לפחות חלק מהם, כן. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

כשכ-ו-ל-ם אשמים, אף אחד לא אשם.

לא, כשכולם אשמים, אז כולם אשמים.

אני אראה תת אלוף ואגיד לו שהוא אשם, יבוא ניצב הוא גם יהיה אשם, יבוא חבר כנסת אקלל גם אותו וכשיבוא ביבי הוא יקבל את האשמה הכי גדולה.

כולם ביחד.

הם מבלבלים את המוח, מגיעים פעם באף פעם לכנסת, מבריזים מהעבודה, סוגרים דברים בהודעות וואטספ עם כל מיני בכירים בגופים ציבוריים, ואני ופינדר צריכים להילחם על החיים שלנו פה בלי שום הגנה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם (נערך)

לפני כשעה, ברווז כתב:

לרוב, זה פשוט לא נכון. רוב הטיעונים פה נכונים ולגופו של עניין. 

מה לעשות שיש אנשים שבעיקר עושים רע, לכן שומעים עליהם הרבה יותר. 

כתבו פה, שחור על גבי לבן, שאם רשמתי באותו משפט "בן גביר" ו"כיוון נכון" אז אין מה להתייחס לטענות שלי, או משהו בסגנון.

כאילו מה צריך יותר מזה כדי לטעון שאנשים מתייחסים לגופו של אדם (בן גביר) ולא לגופו של עניין או מעשה?

לפני כשעה, ברווז כתב:

נכון, למיטב ידיעתי טיבי לא ישב בכלא על השתייכות לארגון טרור. 

ואיתמר בן גביר ישב?

לפני כשעה, ברווז כתב:

למי להאמין, למי להאמין, בוא ונראה רגע, למי להאמין. לאחד שהוכח שהוא משקר, פעמים רבות, וכל אמירה שלו נבחנת ביסודיות ולרוב מוצאים בה שקרים, טעויות, אי דיוקים וכדומה- או לעיתונאי עם רקורד טוב ואמין?

שאלה טובה. 

שמע, אם אתה לא מבין את הלוגיקה הפשוטה שבה אם טראמפ אומר שהוא לא נזף בביבי, ורביד טוען שהוא כן נזף, בלי שום תיעוד או הוכחה, אז סביר להניח שרביד מקשקש, אז באמת אין על מה להמשיך לדון.

על זה אני מדבר שאתם איבדתם קשר למציאות - אתם בוחרים להאמין לברק רביד שמספר מה טראמפ אמר, ולא למה שטראמפ עצמו אומר שהוא אמר או לא אמר, אז באמת אין מה להמשיך בדיון הזה.

וברק רביד עיתונאי עם "רקורד טוב ואמין"?   בסדר.

לפני 47 דקות, Night Driver כתב:

אתה גר בדרום?

אני פה מרגיש רק המשך הידרדרות 

אתה גר באשקלון?   באותה מידה מישהו מקרית מלאכי יכול לספר על המצב ב"דרום".

מדברים פה על אזור באר שבע, ערד, דימונה, שם יש את רוב הבעיות שקשורות לבעיה הבדואית. מה שאתם מקבלים אצלכם זה ריקושטים.

שם באזור מרגישים שיש יותר פעילות בנושא, יש יותר אכיפה וכדומה. תוצאות ייקח זמן לראות, וגם אז, אם אתה לא רואה תוצאות, הבעיה היא בביצוע של המשטרה, לא במדיניות של השר.

ומה התוצאות?

כשאתה שופך כסף 3 שנים צריך גם תוצאות.

איזה 3 שנים. הוא נחנך רשמית לפני קצת יותר משנתיים, עם הקמת 2 חטיבות. לוקח זמן להכשיר, לגייס, להתחיל לעבוד. אני לא מדבר על זה שמפקד לכח מונה לפני כשנה בלבד.

מדובר על כח של כמה מאות בודדות של שוטרים. אתה לא תראה השפעה מידית, ובטח שלא על כל סוגי הפשיעה.

סביר להניח שהמשמר הלאומי לא יקטין את כמות גניבות הרכבים באשקלון, אבל בשביל זה יש יחידות כמו אתג"ר.

אם אתה חושב שלא נותנים לך לעבוד אז שים את המפתחות. אתה לא יכול גם לא לעשות וגם להאשים את כל העולם שמה שאתה כן עושה משיג תוצאות הפוכות 

סלח לי, אבל זה גישה של לוזרים. קצת קשה אז יאללה נפרוש.

בין אם בן גביר עושה את זה מגזענות ומשיחיסטיות, ובין אם הוא עושה את זה מתוך אמונה בדרך שלו או באיזה שינוי, הדבר הנכון הוא להמשיך להילחם, לא לפרוש כי שמים לו רגליים.

פה כבר בכלל איבדת את זה.

הוא חלק מאלה שקובעים את עומץנשי המינימום שאתה מלין עליהם, הוא מינה את הקצונה הבכירה שאתה מתלונן עליה ובינתיים בית המשפט ממש לא מונע שום פעולה אלא הפוך. תזכיר לנו מי קבע שצריך חמלא את החלטת הממשלה על פינוי חאן אל אחמאץר ומי התחמק מהביצוע?

אתה חי בישראל?

הוא או המפכ"ל רצו להדיח את עמי אשד, מפקד מחוז ת"א, היועצת המשפטית הקפיאה את המהלך, הוא סירב לקדם את רינת סבן, משיקולים עניינים לכאורה, וגם שם היועצת המשפטית התערבה. אני כבר לא מדבר על זה שהיועצת המשפטית נלחמה להגביל את סמכויותיו, כי לטענתה הוא "מתערב" בענייני משטרה.

והנה, בן גביר כן עושה, צריך רק לפתוח את העיניים - חוק הפרוטקשן, עם עונשי מינימום:

https://news.walla.co.il/item/3597942

ואז באה גברת יועצת משפטית, ומתנגדת לעונש מינימום:

https://www.israelhayom.co.il/news/politics/article/13857442

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

בן גביר המלך.

יצאת מהארון?

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

זה כנראה ההבדל בינינו - אני שופט לגופו של עניין, אתה שופט לגופו של אדם.

לגופו של עניין, באדיבות של AI:

ציטוט

השוואת נתוני הפשיעה בין תקופתו של איתמר בן גביר כשר לביטחון לאומי (שהחלה בסוף דצמבר 2022) לבין שלוש השנים שקדמו לה, מראה עלייה דרמטית וחסרת תקדים במספר מקרי הרצח, לצד עלייה במדדי פשיעה חמורה אחרים.

1. מקרי רצח - תמונת מצב כללית

העלייה המשמעותית ביותר נרשמה במספר הקורבנות הכולל, כאשר שנת 2023 ו-2025 שברו את שיאי כל הזמנים בישראל.

ציטוט

תקופה שנה מספר נרצחים בחברה הערבית מספר נרצחים כולל (הערכה/נתוני משטרה)
לפני כהונת בן גביר 2020 113 ~145
  2021 126 ~155
  2022 104 147
במהלך כהונת בן גביר 2023 244 299
  2024 230 ~275
  2025 252 ~300+
ציטוט

2. פילוח וניתוח המגמות

החברה הערבית: במהלך כהונתו של בן גביר, מספר הנרצחים בחברה הערבית יותר מהכפיל את עצמו (עלייה של מעל 100%) לעומת שנת 2022. שנת 2025 מסתיימת כשנה המדממת ביותר בתולדות המדינה עבור מגזר זה.

החברה היהודית: גם כאן נרשמה עלייה, אם כי מתונה יותר. ב-2023 נרצחו 53 יהודים לעומת 38 בשנת 2022. בשנת 2024 המספר ירד מעט ל-44, אך נותר גבוה מהממוצע של השנים 2020-2022.

רצח נשים: נרשמה עלייה משמעותית. בשנת 2024 נרצחו 36 נשים – הנתון הגבוה ביותר מאז קום המדינה. לשם השוואה, בשנת 2022 נרצחו 22 נשים.

3. פשיעה חמורה ועבירות נוספות

מעבר למקרי הרצח, נרשמו עליות בתחומים נוספים המוגדרים כ"פשיעה חמורה":

פשיעה אלימה: ערים כמו באר שבע, לוד, רמלה ורהט מובילות בשיעורי פשיעה אלימה (תקיפות, שוד ואיומים). נרשם זינוק של עשרות אחוזים בדיווחי ירי בנשק חם במרכזי ערים.

עבירות מין: נתוני המשטרה והתנועה לחופש המידע מצביעים על עלייה של כ-45% בעבירות מין מדווחות בשנים האחרונות.

פרוטקשן (סחיטת דמי חסות): למרות הקמת יחידות ייעודיות, התופעה התרחבה מאזורי הדרום והצפון גם למרכז הארץ, כאשר ארגוני פשיעה פועלים בגלוי רב יותר נגד עסקים וקבלנים.

4. פענוח פשעים

נתון קריטי נוסף הוא שיעור הפענוח. בחברה הערבית, שיעור הפענוח של מקרי רצח צנח ועומד בתקופת בן גביר על כ-15% בלבד, לעומת ממוצע גבוה משמעותית בשנים קודמות (שבהן הגיע לעיתים ל-25%-30% במגזר). בחברה היהודית אחוזי הפענוח נותרו גבוהים (סביב 70%).

סיכום: השוואת השנים מראה כי תקופת השר בן גביר מאופיינת בזינוק סטטיסטי של כ-85% במספר מקרי הרצח הכוללים ביחס לשנתיים שקדמו לכניסתו לתפקיד, כאשר המוקד העיקרי הוא קריסת הביטחון האישי בחברה הערבית והתחזקות ארגוני הפשיעה המאורגנת.

לפני שעה, עדי-אל כתב:

אזרחי ישראל בתעודה או במהות?

וחרדים הם אזרחי ישראל בתעודה או במהות?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

מדובר על אזרחי מדינת ישראל, גם מהצד העברייני וגם מהנפגע. לכן זה לא משנה. נקסט.

אבל העניין שזה כן משנה, בן גביר הרי זוכה למחיאות כפיים מהבבונים שמצביעים לו כי "הוא נכנס בערבים". הרחבת יישובים של לא יהודים זה עד היום המקור העיקרי לבנייה לא חוקית, אז יש בממסד משהו שעדיין לא החליט איך להתייחס אליהם, אויב או אוהב. 

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 40 דקות, gadik6 כתב:

כתבו פה, שחור על גבי לבן, שאם רשמתי באותו משפט "בן גביר" ו"כיוון נכון" אז אין מה להתייחס לטענות שלי, או משהו בסגנון.

רוב הזמן הכיוון של בן גביר פשוט באמת לחלוטין לא נכון...

כאילו מה צריך יותר מזה כדי לטעון שאנשים מתייחסים לגופו של אדם (בן גביר) ולא לגופו של עניין או מעשה?

כבר הגיבו לך עם טבלת נתונים יבשים לגבי כמה ה"עניין והמעשה" של בן גביר יעילים. התוצאות מדברות בעד עצמן ומעידות גם על העושה, לכן מדברים לגופו של אדם (או כך לפחות זה נשמע; להעביר ביקורת בסגנון "בן גביר וכיוון נכון" זה לא בדיוק לגופו של אדם. "[אדם, כל אדם] הוא קקי מטומטם והוא גם מסריח ומכוער" זו לחלוטין תגובה לגופו של אדם. ואף אחד פה לא אמר את זה או מתכנן להגיד את זה או אפילו משהו דומה לזה. 

ואיתמר בן גביר ישב?

צודק, הוא לא. הוא רק הורשע. כנראה התבלבלתי עם סמוטריץ'.

שמע, אם אתה לא מבין את הלוגיקה הפשוטה שבה אם טראמפ אומר שהוא לא נזף בביבי, ורביד טוען שהוא כן נזף, בלי שום תיעוד או הוכחה, אז סביר להניח שרביד מקשקש, אז באמת אין על מה להמשיך לדון.

אם אתה לא מבין את הלוגיקה היותר פשוטה של שקרן ממשיך לשקר, וטראמפ הוא שקרן, אתה צודק ואין על מה לדבר. 

פלוס. לעיתונאים יש מקורות. רובם יודעי דבר. יש כל כך הרבה מאחורי הקלעים של כל דבר ועניין, אנחנו לא יודעים עד כמה אנחנו לא יודעים. 

על זה אני מדבר שאתם איבדתם קשר למציאות - אתם בוחרים להאמין לברק רביד שמספר מה טראמפ אמר, ולא למה שטראמפ עצמו אומר שהוא אמר או לא אמר, אז באמת אין מה להמשיך בדיון הזה.

שוב. טראמפ הוא שקרן עם קבלות. רביד לא, לפחות בינתיים. 

וברק רביד עיתונאי עם "רקורד טוב ואמין"?   בסדר.

תאכל'ס, לא יודע. לא בדקתי את הרקורד שלו.

*כפי שהוצע. 

יש נורמות משפטיות בחוק. כשחורגים מהן, הכל הופך להיות יותר קשה. 

שים לב שהייעוץ לא דיבר על איכות החוק, משמעות החוק, אם הוא ייטיב או ירע עם הנאשמים ו\או הקורבנות. 

דובר, מבחינת חוקיות יבשה, על התקופה של עונש המינימום, שכמו בשאר החוקים מוגדרת לרוב כשליש מהמקסימום. 

זה מעצבן, כי עבירות כאלו צריך כבר למגר, אבל היעוץ לא התייחס לזה בכלל אלא רק לחוקיות של החוק המוצע. זה הכל. 

וזה מה שיותר מדי אנשים לא מבינים. 

בדיוק כמו עם חוק הרוגלות, שמאשימים את היועמ"שית שהוא תקוע- כן, הוא תקוע בגלל היועמ"שית, רק כי היא מתנגדת שיעבור כמו שהוא, בלי שיכללו בו גם חקירות לחברי כנסת על שחיתות. מעניין למה הם לא מוכנים להעביר את החוק עם התוספת הזו, מישהו יכול לענות לי על השאלה הזו? אתה בטח לא, כבר הבנו את זה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, madmaxx כתב:

הרחבת יישובים של לא יהודים זה עד היום המקור העיקרי לבנייה לא חוקית, 

נכון. ונשים שהולכות עם מחשוף זה המקור העיקרי להטרדות מיניות?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 2
  • משעמם 1

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, mikyl כתב:

יצאת מהארון?

כן.

אח יקר בן גביר.

גם ביבי מלך, ראית מה טראמפ אמר, אם לא הוא אין ישראל. מה עדיף את יאיר לפיד החלול?

וסמוטריץ כפרעליו, כלכלת בעזרת השם, רק ככה ננצח. תראה את המדדים בת"א לעומת ה-SNP, נותנים בראש לגויים האלה. גם הוריד לי מיסים מאמזון האח יקר הזה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • מצחיק 1
פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

אענה שוב, כי זו טענה שעולה כל הזמן (רל״ביסטים, אנטי טראמפיסטים וכו׳).

ניהול\משילות\פיקוד זה לא רצף של החלטות דיסקרטיות, בלתי קשורות שנשפטות כל אחת בפני עצמה.

כשאתה ממנה גזען פאשיסט לממונה על כוחות ביטחון הפנים, יש לזה השלכות ומשמעות מעשית, עוד לפני שביצע פעולה אחת.

אח״כ אם בן אדם ביצע 10 פעולות גרועות שגרמו להרעת המצב ואז פעולה חיובית, לא יקבל ציון טוב בגלל אותה פעולה חיובית, אלא ציון נכשל, כסה״כ של פעולותיו.

לגבי בן גביר ספציפית, אתה טוען שהוא מבצע פעולות חיוביות. אני טוען שבכל אספקט מדיד (מקרי רצח, תאונות דרכים, פשע, דמי חסות וכו׳) המצב הידרדר מאוד מאז שנכנס לתפקיד, גם כשמנקים את השפעת אירועי 7.10.

ושוב, זה היה צפוי שזו תהיה התוצאה. בדיוק כמו שבשרשור המקביל אתה ויובל הגנתם על המינוי של קנדי הצעיר וטענתם שהוא לא מתנגד חיסונים. ואז הוא הגיע והוכיח שהוא כן. וזה היה צפוי וברור לכל מי שטיפה מכיר את האישיות המדוברת.

ולפי ההגיון שלך, תבקש שאני אתייחס רק לאיזו פעולה שנועדה למנוע השמנת בני נוער או משהו כזה. אבל אני מעדיף להתייחס לסה״כ, שכולל ילדים ומבוגרים שימותו ממחלות שיש נגדן חיסונים.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

אח יקר בן גביר.

גם ביבי מלך, ראית מה טראמפ אמר, אם לא הוא אין ישראל. מה עדיף את יאיר לפיד החלול?

טראמפ הוא שקרן כרוני אחושרמוטה עם קבלות, וזה שהוא משלנו לא משנה את זה. דרך אגב, הוא בעצמו אמר פעם שביבי זבל של בן אדם ושיש בישראל אנשים הרבה יותר טובים ממנו. אז כן, לפיד עדיף עליו פי 100. למעשה, גם הכלב, החתול או העציץ שלי עדיפים עליו – כי הם לפחות לא גורמים נזק. 

וסמוטריץ כפרעליו, כלכלת בעזרת השם, רק ככה ננצח. תראה את המדדים בת"א לעומת ה-SNP, נותנים בראש לגויים האלה.

רק שהמדד שלי בסופר עלה בעשרות אחוזים רק בשנה האחרונה.

גם הוריד לי מיסים מאמזון האח יקר הזה.

ברוסית אומרים שגבינה חינם קיימת רק במלכודת עכברים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אתה סתם חמוץ שקשה לו עם זה שהממשלה הזאת באה לעבוד בשביל האזרח הקטן.

תאמין לי רק חסר את הרפורמה המשפטית ולדרוס את יצחק עמית ואנחנו על הגל.

• מצחיק 2
פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אתה גר באשקלון?   באותה מידה מישהו מקרית מלאכי יכול לספר על המצב ב"דרום".

מדברים פה על אזור באר שבע, ערד, דימונה, שם יש את רוב הבעיות שקשורות לבעיה הבדואית. מה שאתם מקבלים אצלכם זה ריקושטים.

קודם כל אני עובד עם הרבה עסקים בב"ש ויש לי לא מעט חברים שגרים בב"ש, להבים, עומר, נתיבות והמושבים בסביבה.

יש לי לא מעט לקוחות שחלקם חברים קרובים ברהט ובערערה.

המצב רק הידרדר בשנים האחרונות.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

איזה 3 שנים. הוא נחנך רשמית לפני קצת יותר משנתיים, עם הקמת 2 חטיבות. לוקח זמן להכשיר, לגייס, להתחיל לעבוד. אני לא מדבר על זה שמפקד לכח מונה לפני כשנה בלבד.

מדובר על כח של כמה מאות בודדות של שוטרים. אתה לא תראה השפעה מידית, ובטח שלא על כל סוגי הפשיעה.

סביר להניח שהמשמר הלאומי לא יקטין את כמות גניבות הרכבים באשקלון, אבל בשביל זה יש יחידות כמו אתג"ר.

תקרא לזה איך שאתה רוצה. בשורה התחתונה התקציבים גדלו והביצועים ירדו.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

סלח לי, אבל זה גישה של לוזרים. קצת קשה אז יאללה נפרוש.

בין אם בן גביר עושה את זה מגזענות ומשיחיסטיות, ובין אם הוא עושה את זה מתוך אמונה בדרך שלו או באיזה שינוי, הדבר הנכון הוא להמשיך להילחם, לא לפרוש כי שמים לו רגליים.

אם אתה ראש המערכת אתה אחראי בלי שום תירוצים. אם אתה לא יכול להתמודד תפנה את המקום ואם אתה חושב שאתה כן יכול אז אני רוצה תוצאות ולא תירוצים.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

תקרא לזה איך שאתה רוצה. בשורה התחתונה התקציבים גדלו והביצועים ירדו.

לאאאא זה לא שהביצועים של המשטרה ירדו לאאא זה הביצועים של העבריינים עלווווו. יש הבדללל. 

[מקבל דף דחוף ובהול להקריא ממנו]- ואוסיףףף שזה בגלל היועמ"שית, אוסלו, הרצל ותיבת נוח.

לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

תאמין לי רק חסר את הרפורמה המשפטית ולדרוס את יצחק עמית ואנחנו על הגל.

SORRY- ברווז זה לא עוף דורס. 

עם או בלי מכונית. 

• מצחיק 1

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אתה חי בישראל?

הוא או המפכ"ל רצו להדיח את עמי אשד, מפקד מחוז ת"א, היועצת המשפטית הקפיאה את המהלך, הוא סירב לקדם את רינת סבן, משיקולים עניינים לכאורה, וגם שם היועצת המשפטית התערבה. אני כבר לא מדבר על זה שהיועצת המשפטית נלחמה להגביל את סמכויותיו, כי לטענתה הוא "מתערב" בענייני משטרה.

והנה, בן גביר כן עושה, צריך רק לפתוח את העיניים - חוק הפרוטקשן, עם עונשי מינימום:

https://news.walla.co.il/item/3597942

כן, אני חי במדינת ישראל שהיא עדיין מדינת חוק. המפכ"ל הוא הסמכות לפטר שוטרים ולא השר ויש הליך לפיטורים. הם לא יכולים להיות שרירותיים.

גם לסרב לקדם מישהי בתוך המשטרה לא רק שזה לא בסמכותו צריך בשביל זה נימוק ענייני מקצועי שלא היה.

לגבי "גברות יועצת משפטית" כמו שאתה מכנה אותה בזלזול ושמבלי להכיא טותך אני בטוח שהיא שמה אותך בכיס הקטן גם בכישורים וגם בהשכלה היא אומרת שהבעיה הוא עונש מינימום בגובה שליש מהעונש המקסימלי שמצר מידי את שיקול הדעת. אני אתרגם לך את זה שאולי תבין מה שהיא אמרה במקום לחפש להתנגח בה, אם אתה רוצב 3 שנים מינימום המקסימום לא יכול להיות 9 ותעלה גם אותו.

• אהבתי 2

• תוכן חדש...