Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

כן, נראה לך שחיזבאללה נכנעים? או שאולי הם פשוט רוצים קצת זמן להתארגן מחדש? להביא עוד נשק, מפקדים מאומנים מאיראן וכו?

חיזבאללה לא יוכלו יותר להתקרב לגבולות שלנו ולהתכונן לפלישה,  בלי מפקדים מאומנים מאירן או עם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

כן, נראה לך שחיזבאללה נכנעים? או שאולי הם פשוט רוצים קצת זמן להתארגן מחדש? להביא עוד נשק, מפקדים מאומנים מאיראן וכו?

הדרך היחידה ל"נצח" בלבנון היא לגרום לחיזבאללה מספיק נזק שגורמים שמתנגדים לו יוכלו לפרק אותו.

מי יעשה את זה אם לא אתה? ואיזה דרך יש חוץ ממה שאנחנו עושים עכשיו?

אולי ניעזר בצרפת, מה אתה אומר?

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

בפעם השניה - כוחות צהל פועלים עכשיו בדרום לבנון כמעט ללא התנגדות, הרבה בזכות זה שנסראללה חוסל.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

יבגני, בחלק מהדברים אפילו אתה יותר ימני ממני וגם אני אומר לא בכל מחיר ויש מקרים שצריך לוותר.

ולמי ששואל מה סביר, לי לא אכפת לשחרר את כולם אבל רק לעזה ומי שיחזור לטרור או ינסה לצאת מהרצועה יחוסל.

אני גם לא מדבר על "כל מחיר". וגם לא באמת יודע אם עיסקה אפשרית או היתה אפשרית.

אבל אני לא סומך על השלטון שלנו. ואני חושב שלפחות לחלק מנבחרי הציבור יש אינטרס מובהק להמשיך במלחמה ללא קשר למציאות הבטחונית שתווצר אם זו תפסק. ואנחנו יודעים שחלקם עד לא מזמן סיפרו שחמאס זה נכס בכלל, כי ככה לא צריך לדבר עם הערבים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 18 דקות, Coro כתב:

הנה רעיון יותר טוב, למה לא לתת לחמאס אפשרות לצאת לאירן בתמורה לשחרור כל החטופים?

היינו כבר בסרט של "החתמנו אותם על מסמך שהם לא יחזרו לעסוק בטרור".

דיברתי על מסמך?

דיברתי על לצאת מעזה?

דיברתי בדיוק על הפוך מזה. שלרר אותם לכלא שנקרא עזה ותהיה עם הכוונת עליהם כל הזמן. 

צעד אחד לא במקום וזה הצעד האחרון שיעשו 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מועדים לשמחה ומזל טוב.

באופן מוזר, הדבר הכי חשוב לי מיידית הוא שהחטופים יידעו שהכלב מת, אולי זה יוליד להם תקווה בלב.

פתחתי במיוחד בקבוקי שוקו וחילקתי לילדים בסוכה. רקדנו ושמחנו. הקטנה שאלה מי זה סינוואר. אחרי שהיא הבינה היא שאלה אם הוא יהודי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 5
  • מעניין 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

יכול להיות שאני באמת חמוץ.

הרגעים היחידים שהצלחתי להרגיש בהם שמחה אמיתית בכל השנה הארורה הזו היו כששוחררו חטופים.

החטופים ששוחררו במבצע צבאי- כן

החטופים ששוחררו בעסקה- כן אבל לא בגלל הפסטיבל מסביב

אגב 

גם אני לא שותף לצהלות השמחה בחיסול סינוואר 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 32 דקות, David32 כתב:

את שניכם אני מחזיר לטענה שלכם שזה הכול כי נסראללה חוסל.

זה לא רק נסראלה זה כל הבכירים שחוסלו איתו.

וכן, יש לזה השפעה לא קטנה. זה לבד לא מה שיהרוג את הארגון אבל זה צעד משמעותי בדרך לשם.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 51 דקות, Coro כתב:

הנה רעיון יותר טוב, למה לא לתת לחמאס אפשרות לצאת לאירן בתמורה לשחרור כל החטופים?

כי חמאס ברובם סונים ואם יגיעו לאיראן השיעית ישחטו אותם, ככה בגדול? אבסורד ציר הרשע - כשאין אויב משותף חוזרים לטבוח זה בזה...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, hans כתב:

כי חמאס ברובם סונים ואם יגיעו לאיראן השיעית ישחטו אותם, ככה בגדול? אבסורד ציר הרשע - כשאין אויב משותף חוזרים לטבוח זה בזה...

Works for me

איפה חותמים? מוכן לתדלק את האוטובוס הראשון מהכלא/עזה לנתבג.

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • מעניין 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

יכול להיות שאני באמת חמוץ.

הרגעים היחידים שהצלחתי להרגיש בהם שמחה אמיתית בכל השנה הארורה הזו היו כששוחררו חטופים.

ביום שנתניהו ימות אני מקווה שתשווה בין שתי החוויות.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

האמריקאים מאשרים שסינוואר לא היה מוכן לעסקה

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...