Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 37 דקות, פריג'י כתב:

לא אמרתי את זה, הוא בן מוות. פשוט האופוריה קצת מוגזמת. 

אני לא רציתי להגיד כלום בנושא, אבל כן.

לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

חיזבאללה, הארגון הלא מדיני החזק בעולם עם 150 אלף רקטות בתחילת המלחמה איבד את כל ההנהגה שלו כולל המנהיג הבלתי מעורער ב32 שנים האחרונות ואחת הדמויות המוכרות בעולם הטרור. איבד נשק אסטרטגי בכמויות, וכל מה שהוא עושה זה לירות 4-5 רקטות טיפשות בכל "מטח". לא מתקרב להצפת מערכות ההגנה

וזה לא נראה לך מוזר? 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 11 דקות, David32 כתב:

וזה לא נראה לך מוזר? 

מוזר מאיזה בחינה?

לפני 46 דקות, Giant_TA כתב:

האופוריה מבחינתי היא לא החיסול הספציפי. 

האופוריה היא שלשמחתי יש כאן עדין משהו מתפקד. שאחרי שנים של סיפורי איימה על כמה  כוח יש לחזבאללה, שהם ימחקו חצי מגוש דן ורוב הפעילים שלהם ברמת לחימה מצויינת. הם נראים יותר פגיעים מהחמאס. אני עדין לא בשלב לזלזל בהם ומשאר שהם לא מקבלים אור ירוק מאיראן, ובכל זאת אני מופתע מהרמה שלנו לטובה.

כל מי שקנה גנרטור יכול לאפסן אותו עד המלחמה הבאה.

מאבו עלי:

ישראל השתלטה על תדר השידור במגדל הפיקוח בביירות והורתה למנוע נחיתת מטוס איראני בלבנון

רשת MTV הלבנונית מדווחת לפני שעה קלה, מפי מקורות במשרד התחבורה והעבודות הציבוריות (המוחזק על ידי עלי חמיה, שר של חזבאללה) כי ישראל השתלטה על תדר השידור בנמל התעופה הבינלאומי בביירות והנחתה למנוע נחיתת מטוס איראני בשדה ואם לא ייענו לכך "יופעל כוח".

בעקבות כך, שר התחבורה הלבנוני (כאמור, איש חזבאללה) הנחה להורות למטוס האיראני שלא לנחות בביירות.

זה כוח, וככה מתנהלים במזרח התיכון.

שימשיכו ככה עוד חודש, עוד קצת לחץ בעזה וכולם יחתמו על הסכמי כניעה.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, yohai71 כתב:

אתה צוחק?

מה שקורה עכשיו (מבורך ככל שיהיה) יחזיר לו את כל המנדטים שהוא צריך.

שום חיסול ושום ניצחון לא יבטל את הזוועות ויחזיר את הנרצחים. בטח בעידן המידע שהכל מתועד ונגיש ורץ ברשת. יש 101 חטופים בעזה בלי אופק לשחרור.

אז נגיד יצביעו לו כרותי האונה שסגדו לו אפילו תוך כדי שאנשים נשחטו בעוטף ואולי כמה "אינטליגנטים" מאסכולת אין אלטרנטיבה. את כל המנדטים שהוא צריך הוא כבר לא יקבל. לא הוא ולא שאר האפסים שאיפשרו לזה לקרות ולא עשו כלום תוך כדי שזה קרה.

לפני 16 דקות, David32 כתב:

זה לא נראה לך מוזר?

זה נראה שנסראלה שכח מה מטרת הארגון שלו והאיראנים לא. הנשק המתקדם שנמצא בלבנון מיועד לתקוף אותנו אם נחליט לתקוף את איראן. לא בשביל לשחרר את פלסטין או שטות מומצאת אחרת. 

כשאיראן תרצה מלחמה זה לא יהיה מטחים של רקטות על הדגים המסכנים בים. כרגע הם לא רוצים.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מבינים עכשיו למה הציבור צריך את X?

טוב שלא קראו לו "חוקר דת מלומד" כמו שהBBC כינוי את אבו-בקר אל-בגדדי שטראמפ חיסל.image.thumb.png.5a5582bea64d541f39d1e65055ede590.png

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • מבאס 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לא רק שהציבור לא צריך את X,  טוויטר לאחר השינויים המדהימים של מאסק מלא בבוטים וגם בקולות אנטישמיים נטו. זה ש AP קראו לנסראללה כריזמטי וממולח לא קשור לכלום.

אבל לא פלא שאתה עף על X. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

באבאבואה היינו. מלחמת יום כיפור.

במלחמתי יום כיפור רוב הלחימה הסתיימה תוך כמה שבועות, בצפון היא נמשכה כשבעה חודשים.  רוב השבויים  הוחזרו אחרי קצת יותר מחודש.
זאת אכן הייתה מלחמה מאוד קשה אבל היה לה סוף ברור. המלחמה הנוכחית יכולה להימשך עד אין סוף :-(

https://he.wikipedia.org/wiki/מלחמת_יום_הכיפורים

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

אני מכיר היטב את ההיסטוריה. המלחמה הרשמית ארכה 19 יום. אבל אחריה היתה מלחמת התשה ממושכת עד שהושגו הסכמי ההפרדה. אנשים עשו מילואים 9 חודשים רצופים. ולא מעטים המשיכו לעשות 90 יום בשנה עוד כמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא פוליטי, אבל אולי קרוב יותר לפורום רכב - אתם קולטים איזו אגדה מעופפת ה-f-15?

טיסת בכורה ב-1972, חמישים שנה פלוס אחרי עדיין נותן עבודה, עם כל הכבוד לחמקנים / יורופייטר / מה שתרצו. לא ייאמן.

• אהבתי 5

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

תשמע, הוא עבר כמה מתיחות פנים. אני לא מכיר את טייסות חיל האוויר, אבל מניח שאלה שהפילו את ממשלת רבין כבר מזמן לא טסים.

יש עדיין מטוסים זקנים, למשל ה-707. לאלה היסטוריה מיוחדת.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, hans כתב:

לא פוליטי, אבל אולי קרוב יותר לפורום רכב - אתם קולטים איזו אגדה מעופפת ה-f-15?

טיסת בכורה ב-1972, חמישים שנה פלוס אחרי עדיין נותן עבודה, עם כל הכבוד לחמקנים / יורופייטר / מה שתרצו. לא ייאמן.

בין ה F15 של היום ל F15 שהוצג ב 1972 אין הרבה קשר חוץ מה "שאסי". כבר לא אותם מנועים, לא אותה אלקטרוניקה, חומרים שעברו שינוי פה ושם, שינויים קלים גם בעיצוב הגוף.

אבל כן. ה F15 אגדה מעופפת, יצירת אומנות, יעיל להחריד, יפה, בעל ביצועים כמעט ללא תחרות. 

ולכן, מה יחליף את ה F15?

F15 אחר. https://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_F-15EX_Eagle_II

אגב, ה F15I שאנחנו משתמשים בו כנראה הגרסה הטובה ביותר שקיימת לדבר הזה (לא מתייחס פה ל EX כמובן) ומכיוון שהאמריקאים משתמשים בעיקר במטוסים שאפשר להעלות על נושאות מטוסים במבצעים שלהם הרחק מהבית, אין מקום בעולם שה F15 עשה בו טבילות אש כמו אצלנו.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

וגם F16 (הפלה ראשונה בלבנון, הפצצה ראשונה בעיראק) ו-F35 (פעולות יותר ופחות עלומות).

פורסם (נערך)

האמריקאים השקיעו טונות של כסף בפיתוח הF15 כי הם פחדו מאיזה מטוס סובייטי שבדיעבד הסתבר (כמו רוב הדברים הסובייטים) היה רחוק שנות אור מהפחד שהוא ייצר. אין זה פלא שהפלטפורמה הזו (עם טונות של שדרוגים) עדיין רלוונטית.
ה-F16 אחלה, יש הרבה דברים שאפשר לעשות עם "פטישון" אבל יש דברים שאפשר לעשות רק עם "קונגו".

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני לא מבין במטוסים ובטח לא מזלזל. שואל באמת, מה הסיבוך הגדול? ביירות היא מטרה קרובה מאוד ולחיזבאללה אין חיל אוויר ויש לו אולי כמה טילי כתף נגד מטוסים.

זה לא משהו שהיה אפשר לעשות גם הf15 המקורי או אולי אפילו עם פאנטום?

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בדיוק. באופן אירוני, אילו המודיעין היה מדויק יותר, העולם לא היה "זוכה" במכונה כל כך מוצלחת...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

אני לא מבין במטוסים ובטח לא מזלזל. שואל באמת, מה הסיבוך הגדול? ביירות היא מטרה קרובה מאוד ולחיזבאללה אין חיל אוויר ויש לו אולי כמה טילי כתף נגד מטוסים.

זה לא משהו שהיה אפשר לעשות גם הf15 המקורי או אולי אפילו עם פאנטום?

אני חושב שהאתגר הגדול במה שקרה בביירות זה התכנון והביצוע ולאו דווקא אתגר של הגעה אל היעד.
חייל האוויר הפציץ את הכור בעיראק עם פצצות טיפשות שכוונו עם "מחשב הטלות" ממה שאני יודע ועדיין רובן או כולן פגעו.
אף אחד לא אומר שלא היה ניתן לחסל אותו עם F15 משנות ה-70, אבל כדי לשאת את כמות הפצצות שהוטלו שם הוא כנראה הכלי המתאים כי אם תרצה לעשות את זה עם F16 תצטרך פי כמה מטוסים (אם הם בכלל יכולים לעשות את זה).
בחיל האוויר שלנו שאין לו כסף למפציצים יעודיים אין לו תחליף.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...