Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע הוא שכל f15 יכול להטיס 3.5 טון פצצות, והם הפילו 80 טון, שזה אומר לפחות 23 מטוסים.

נשמע לי הזוי, מעניין אם 80 בכלל קשור למציאות

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

שמע, זה כמו החיסול של דף, האיש שהה באיזו סככה מסכנה ועדיין הורידו שם כמה טון של חומר נפץ שהשאירו מכתש אדיר כדי לא להשאיר שום סיכוי לשרידות. שם זה בטח בונקר ענק, מתחת לבנייני מגורים גדולים וכאשר רוצים לחסל דמות כמו נסראללה, אתה לא רוצה להשאיר סיכוי שהוא ישרוד את זה. כנראה שלמדו מהעבר וכבר לא רוצים לקחת סיכונים עם פגיעה כירורגית אלא פשוט עם כוח הרס אדיר. 

פורסם
לפני 9 דקות, Ooga כתב:

הקטע הוא שכל f15 יכול להטיס 3.5 טון פצצות, והם הפילו 80 טון, שזה אומר לפחות 23 מטוסים.

נשמע לי הזוי, מעניין אם 80 בכלל קשור למציאות

יכולת הנשיאה של ה F15 מתי שהוא לא צריך לשאת בידונים היא בסביבות ה 11 טון, לא 3.5

יש 6 הארדפוינטס לרוחב ועוד 1 מקדימה, כלומר עד 7 תחמישים למטוס.

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

אני מכיר היטב את ההיסטוריה. המלחמה הרשמית ארכה 19 יום. אבל אחריה היתה מלחמת התשה ממושכת עד שהושגו הסכמי ההפרדה. אנשים עשו מילואים 9 חודשים רצופים. ולא מעטים המשיכו לעשות 90 יום בשנה עוד כמה שנים.

וכיום יש אנשים שעושים מילואים כבר 11 חודשים רצופים ויש חשש סביר שלא מעטים ימשיכו לעשות הרבה מילואים עוד הרבה שנים...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

לא טענתי שהאירוע הנוכחי פשוט. מה שאני רוצה להדגיש הוא שזה לא האירוע הראשון בתולדות המדינה. ואני לא מדבר על מלחמת העצמאות כי מדובר בסיפור שונה לגמרי.

אני התחלתי ללמוד בטכניון בסוף 1975. חלק גדול ממי שלמד איתי היו אנשים ששחרורם משירות החובה נדחה עד אמצע וסוף 1974, והיו אנשים שפרשו מהלימודים בסוף השנה הראשונה או השניה כי מעומס המילואים לא עמדו בדרישות האקדמיות. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, Pika007 כתב:

יכולת הנשיאה של ה F15 מתי שהוא לא צריך לשאת בידונים היא בסביבות ה 11 טון, לא 3.5

יש 6 הארדפוינטס לרוחב ועוד 1 מקדימה, כלומר עד 7 תחמישים למטוס.

אז אם זה ככה אז כולה 2 רביעיות ונסגר הסיפור.
החשוב ביותר פה לטעמי, יותר מחיסול המנוול נסראללה (שהוא יותר דמות תקשורתית ממפקד טרור) הוא המסר למזרח התיכון - איראן וציר הרשע חלשים יותר ממה שהם מתיימרים להציג את עצמם. הכוחות המתונים וישראל בעלי עוצמה בלתי ניתנת לעצירה שפוגעת בכל מה שלא דמיינתם אפילו שיכול להפגע.
לו אני הייתי איראני מהשלטון הייתי יושב עכשיו בשקט בשקט ומחכה שהכל יעבור, בתקווה שלא יזמברו לי את הנפט או הגרעין.

• אהבתי 2

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

דוקטרינת אוקראינה - האויב מניח אפריורית שהיריב (במקרה זה - אנחנו) הוא חבורה של קו**ינלים, מכאן כל מה שהוא צריך לעשות זה להסלים את המצב מתוך הבנה שהיריב ימצמץ ראשון.

ברגע שלא ממצמצים, ומסלימים בעצמנו, הבלוף נחשף.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

לא טענתי שהאירוע הנוכחי פשוט. מה שאני רוצה להדגיש הוא שזה לא האירוע הראשון בתולדות המדינה. ואני לא מדבר על מלחמת העצמאות כי מדובר בסיפור שונה לגמרי.

אני התחלתי ללמוד בטכניון בסוף 1975. חלק גדול ממי שלמד איתי היו אנשים ששחרורם משירות החובה נדחה עד אמצע וסוף 1974, והיו אנשים שפרשו מהלימודים בסוף השנה הראשונה או השניה כי מעומס המילואים לא עמדו בדרישות האקדמיות. 

בן הזוג של בתי סטודנט שנה שנייה בתל אביב. מאז ינואר הוא 3 ימים במילואים כל שבוע. עוד יום לוקח לו לו להגיע ולחזור. אין לי מושג איך הוא מצליח לעמוד בזה. אני בדור בינך לבינו, באינתיפאדה השנייה עשיתי פעם אחת 28 ימים מילואים (וזה עוד היה מוגדר כחצי תקופה...) עד היום זה נראה לי כמו סיוט ואני לא יודע איך אשתי שהייתה אז עם שני ילדים קטנים הצליחה לעמוד בזה...

לעומת זאת אבא שלי עשה באופן קבוע 30 יום מילואים בשנה מאז שהשתחרר מהצבא ועד אחרי גיל 50...  כולל חודש בלבנון בגיל 48. אלה היו זמנים אחרים.

בקיצור מה שרציתי להגיד - נכון שזה לא האירוע הראשון בתולדות המדינה אבל מבחינת האורך הרשמי של המלחמה זאת המלחמה הארוכה ביותר פרט למלחמת השחרור ויש הרגשה שהיא תהיה ארוכה גם ממנה. לפחות חלקית בגלל שלשלטון נוח להאריך את המלחמה הזאת ולהגדיר את המצב שלנו כ"מלחמה" ולא מבצע או אוסף מבצעים.

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

עד אמצע שנות ה-90 עשיתי דרך שגרה 60 ימי מילואים בשנה (בדרך כלל בשתי מנות), אז זה הצטמצם לסביבות 45-50. אבל באמצע שנות ה-70 90 יום היו די סטנדרטיים (מכיר את ״אף אחד לא קם״? זה מציאותי לגמרי).

אז גם באותם ימים הכלכלה סבלה מאוד, אבל הממשלה ניסתה לטפל במשבר. היוצא מהכלל היו ממשלות הליכוד מ-1977 עד 1984. עכשיו יש לנו בלשכת שר האוצר מחבל.

• אהבתי 3
  • מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הייתה לנו ממשלה רצינית, אז היום כבר הייתה לפחות חטיבה לוחמת חדשה אחת של חרדים, זה חיסכון כפול שכן חייל מילואים הוא יקר פי כמה וכמה מחייל סדיר ולצד זה אותו חייל מילואים ממשיך לייצר עבור המשק. גם את זה רואים בחברות הדירוג ולמעשה גם בממשלת הרשע רואים את זה אך הם עדיין חושבים שאפשר להמשיך את החגיגה שהייתה כאן לפני ה-7 באוקטובר.

• אהבתי 1
פורסם

דרך אגב, התקיפה בדאחייה ביצעו טייסי מילואים מתנדבים מטייסת 69, אותם בוגדים וסרבנים מקפלן שקרעי שלך לעזאזל ועמית סגל דרש להדיח.

• אהבתי 9
פורסם
לפני כשעה, קורן בן אשר כתב:

האויב מניח אפריורית שהיריב (במקרה זה - אנחנו) הוא חבורה של קו**ינלים, מכאן כל מה שהוא צריך לעשות זה להסלים את המצב מתוך הבנה שהיריב ימצמץ ראשון.

את הטעות הזו נסראללה עשה ב2006 (קורי עכביש).

מאז הוא למד לקח וישב בשקט, ושימש רק כנשק הרתעתי של אירן.

למלחמה הנוכחית הוא נגרר נגד רצונו, על ידי סינוואר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מצטער שאני מחזיר אותכם לזה, אבל עוד רגע שבת יוצאת, ואנחנו נכנסים לקרב גרסאות.

מצד אחד הביביסטים, שיספרו שביבי ניהל, הורה, הנחה, ירה וכו'.

מצד שני המציאות. מי שביצע את החיסול בפועל זה טייסת ה"סרבנים", שאיימו שלא יגיעו יותר להתנדב אם המהפכה המשפטית תמשיך, קרעי שלח לעזאזל וביבי סיפר שאפשר להסתדר בלעדיהם, אבל אי אפשר בלי ראש ממשלה. ביבי עצמו טס לסופש באמריקה, ונשאר שם קצת יותר ממה שצריך, גם כשהחיסול בוצע. ההחלטה על המועד המדויק התקבלה כשהוא היה בטיול המיותר שלו בחו"ל. אה ושרה כועסת עליו שחתכו באמצע. השבת, מסתבר, "היתה אמורה להיות אחרת".  אז כן. אל תתנו לביביסטים לחרטט אותכם על הטעייה.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • מעניין 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

מצטער שאני מחזיר אותכם לזה, אבל עוד רגע שבת יוצאת, ואנחנו נכנסים לקרב גרסאות.

מצד אחד הביביסטים, שיספרו שביבי ניהל, הורה, הנחה, ירה וכו'.

מצד שני המציאות. מי שביצע את החיסול בפועל זה טייסת ה"סרבנים", שאיימו שלא יגיעו יותר להתנדב אם המהפכה המשפטית תמשיך, קרעי שלח לעזאזל וביבי סיפר שאפשר להסתדר בלעדיהם, אבל אי אפשר בלי ראש ממשלה. ביבי עצמו טס לסופש באמריקה, ונשאר שם קצת יותר ממה שצריך, גם כשהחיסול בוצע. ההחלטה על המועד המדויק התקבלה כשהוא היה בטיול המיותר שלו בחו"ל. אה ושרה כועסת עליו שחתכו באמצע. השבת, מסתבר, "היתה אמורה להיות אחרת".  אז כן. אל תתנו לביביסטים לחרטט אותכם על הטעייה.

יבגני, הביביסטים צודקים כי זו החלטה של הדרג המדיני וגם המציאות צודקת כי הם תכננו ובצעו.

בקשר לשרה אין לי אומץ להגיד אם היא טועה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...