Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, falou כתב:

מה הם יעשו בלי כסף ותחמושת?!

יש לך דוגמא של צבא גרילה ללא מימון שהמשיך?

הם ימצאו דרך לממן את עצמם ללא איראן. כנראה מסחר בסמים וכיוב'.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אייטם מעכשיו בחדשות 12 - תצפיתניות שהתריעו? אז המפקדים הבכירים איימו עליהן במשפט.

קונספט הגנת הגבולות הזה הוא חיל מטומטם ואינפנטילי. 

התצפיתניות היו צריכות להיות כפופות רק למחלקת איסוף באמ"ן. כל הקשקושים האלו של מודיעין שדה שמופרד ממודיעין, והגנת גבולות שמופרד מהמודיעין זה חוסר הבנה של מנגנון המודיעין ותפקיד חייל המודיעין.

בפילוסופיה של חיל המודיעין, מי שהיה מעז לאיים במשפט על חייל/ת שמתריע/ה על כך שהוא מפיץ את מה שהוא רואה, צריך לעוף על טיל, ובנוסף יש לאותו מש"ק או קצין כתובות נוספות.

הגנת גבולות? נשמע כמו מנגנון עקום לשמירת תחושת שגרה בבט"ש.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 4
פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

ראשי הממשלה והנשיאים שלפניו טסו או ב-707 של חיל האויר (לפני הרבה שנים, כשהיו שמישים) או במטוסים אחרים של חיל האוויר או במטוסים שנשכרו בהתאם לצורך

רישי סונאק מנהיג של מדינה קצת פחות מפותחת מישראל טס בהרקולס.
לי אישית בא להקיא מכל גינוני המלכות האלו, שטיח אדום, לנופף ממדרגות המטוס.

פורסם
לפני 19 דקות, teyal כתב:

רישי סונאק מנהיג של מדינה קצת פחות מפותחת מישראל טס בהרקולס.
לי אישית בא להקיא מכל גינוני המלכות האלו, שטיח אדום, לנופף ממדרגות המטוס.

כי הוא טס למדינה במלחמה, גם זלנסקי לבש חליפות לפני שפוטין החליט לחצות את הגבול.

מבטיח לך שבטיסה לכנס של האו"ם בניו יורק הוא ישן טוב.

לפני 27 דקות, פריג'י כתב:

אייטם מעכשיו בחדשות 12 - תצפיתניות שהתריעו? אז המפקדים הבכירים איימו עליהן במשפט.

קונספט הגנת הגבולות הזה הוא חיל מטומטם ואינפנטילי. 

התצפיתניות היו צריכות להיות כפופות רק למחלקת איסוף באמ"ן. כל הקשקושים האלו של מודיעין שדה שמופרד ממודיעין, והגנת גבולות שמופרד מהמודיעין זה חוסר הבנה של מנגנון המודיעין ותפקיד חייל המודיעין.

בפילוסופיה של חיל המודיעין, מי שהיה מעז לאיים במשפט על חייל/ת שמתריע/ה על כך שהוא מפיץ את מה שהוא רואה, צריך לעוף על טיל, ובנוסף יש לאותו מש"ק או קצין כתובות נוספות.

הגנת גבולות? נשמע כמו מנגנון עקום לשמירת תחושת שגרה בבט"ש.

כי הגנרלים רצו שקט. עד ה7.10.

מה7.10 הם כולם רוצים "לדרוס את האויב" פתאום.

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

ביבי לא נשיא ארצות הברית, אלא ראש ממשלת ישראל.

גם נשיא צרפת הוא לא נשיא ארצות הברית, אבל יש לו A330.

גם נשיא איטליה, עם A319.

לראש מדינה צריך להיות מטוס רשמי מערכות אבטחה מלאות וכל מה שרשמתי למעלה. זה ראש המדינה, לא איש עסקים שטס לחלטורה בטורקיה.

אתה מכניס פה דברים לא קשורים, שאני מסכים איתך באופן כללי על הבית ז***ת שביבי עשה, אבל זה לא רלוונטי למטוס.

אגב, מבחינת עלויות לפי הדיווחים המחיר אמור להיות יקר בסביבות ה200 אלף שקל בלבד:

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001406029

כסף קטן ביחס לתועלת.

אם הטענה הייתה לגבי סוג המטוס, עלותיה ה"פינוקים" וכל זה - לגיטימי. כל השאר זה טרחנות. 

קראת את הכתבה או רק שתי שורות?

לגבי נשיאי צרפת ואיטליה - אז כאשר ישראל תהיה מעצמה כמו צרפת או איטליה - שהן בעלות התמ"ג מס 7 ו-8 בעולם (ישראל 29 לפני ההדרדרות שנתניהו סידר לנו ב-2023). יחי ההבדל הקטן. אגב, לראש ממשלת בריטניה אין מטוס צמוד אלא הסכם חכירה למטוס אח"מ מחברה פרטית, ולחיל האוויר הבריטי מטוס תובלה שיכול לשמש את בית המלוכה והשרים.

שנית - אותם 200,000 ש"ח הם עלות שולית, אבל אם מכניסים לתחשיב את עלות בנית המטוס מגיעים לתוספת בת למעלה מ-2.5 מיליון ש"ח לנסיעה (חייב לומר שלא הבנתי מה היקף השימוש שהובא בחשבון).

שלישית - הוצאות של עשרות מיליוני שקלים לשדרוגי נוחות שנדרשו על ידי הזוג המלכותי אחרי שהמטוס היה לכאורה מוכן.

כנראה שאם ראש ממשלת ישראל היה "מסתפק" באיזה גאלפסטרים או מטוס מנהלים ארוך טווח אחר לציבור היה יותר קל לבלוע את הגלולה הזו אבל נתניהו, כמו נתניהו, צריך גינונים ברמה של מלך אנגליה או נשיא צרפת. כנראה אפילו יותר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

רופא ישראלי מאשים רופאים פלסטינים בהרג מכוון של חטופים. אני מבין שזה לא חשוב כמו איזה מטוס צריך להשתמש רה"מ אבל חשבתי שמישהו יתעניין בזה.

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 1
  • מבאס 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אני מקווה שתה מבין שההתעסקות של נתניהו עם עצמו - וסיפור המטוס הוא חלק קטן אבל מייצג מהעניין הזה - הוא חלק נכבד ממה שהביא אותנו עד הלום. 

אני בכלל לא אופתע אם הסיפור שקישרת נכון ומהווה רק קצה קרחון. אהל אם נתניה היה דואג קצת יותר לישראל ואזרחיה וקצת פחות מתרכז בעצמו יתכן מאוד שכל הסיפור של ה-7 באוקטובר לא היה מתרחש או היה הרבה יותר מצומצם.

• אהבתי 1
  • משעמם 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, Coro כתב:

רופא ישראלי מאשים רופאים פלסטינים בהרג מכוון של חטופים. אני מבין שזה לא חשוב כמו איזה מטוס צריך להשתמש רה"מ אבל חשבתי שמישהו יתעניין בזה.

לדברי אשתי: "זה נכון, ואורן כספי הוא קרדיולוג אינטליגנט מהמעלה הראשונה, עבדתי עם אשתו אצל *****"

• אהבתי 2

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 שעות, David32 כתב:

מזמן אני אומר לך, הגישה שלך איכשהו מאוד סובייטית. לא יודע איך. אבל לדעתי אתה חייב לעזוב אותה. אתה חייב כבר לקבל את זה שלא הכול לטובה ולא לחפש בכול מקרה את השביב תקווה היחיד שנשאר AKA בנזין במקום דיזל. לא. שיט סטורם. מנהיג פח שרק הורס

נו באמת דוד נראה לך שאני תולה תקווה שהעבירו להם בנזין במקום דיזל?!  ביחיאת כמה סתום אני נחשב אצלך?

אין לך שליטה על מה שקורה אז עדיף לקבל את זה בטוב אחרת תסבול יותר ממה שצריך. מה סובייטי בזה? 

מנהיג פח, שיט סטורם, הכל ידוע. מרגישים את זה יפה מאד בכל המדינה. אבל יותר קל להמשיך בשגרת החיים בלי להתעסק כל היום בכמה חרא המצב והממשלה שלנו. הם דואגים להזכיר לנו כל הזמן כמה חסרי תועלת הם, מה התרומה בלהדהד את זה? זה לא שמישהו אי פעם ישכח כזה אסון. אנחנו עכשיו משלמים על הבחירות שלנו (כציבור, לא כולם בחרו בהם, אני יודע...) וצריך לקוות שהציבור למד לקח.

יותר מזה מה אפשר לעשות? 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שאלת תם- אנחנו בשיפא כבר יומיים שלושה, הציגו סליק נשק קטן שנמצא.

איפה המפקדה המטורפת עם מאות הלוחמים, מצבורי הנשק ומחסני הרקטות שהצגנו לעולם הדמיות שלהם? המערך התת קרקעי המפואר שדחפנו סרטון שלו לכל פינה?

אני מקווה שהסיפור הזה יתגלה מאוד בקרוב כי כרגע אנחנו נראים מאוד מטומטמים (שלא לומר שקרנים) בעיני העולם

• אהבתי 1
פורסם

טוענים שהם בונים את המנהרות עם חללים בקירות ושם מכניסים חומר נפץ

לפני 3 שעות, sperial כתב:

אני מקווה שתה מבין שההתעסקות של נתניהו עם עצמו - וסיפור המטוס הוא חלק קטן אבל מייצג מהעניין הזה - הוא חלק נכבד ממה שהביא אותנו עד הלום. 

אני בכלל לא אופתע אם הסיפור שקישרת נכון ומהווה רק קצה קרחון. אהל אם נתניה היה דואג קצת יותר לישראל ואזרחיה וקצת פחות מתרכז בעצמו יתכן מאוד שכל הסיפור של ה-7 באוקטובר לא היה מתרחש או היה הרבה יותר מצומצם.

ואני לא אופתע אם גם שנים אחרי שנתניהו ילך אנחנו עדיין נמשיך לשמוע את השיח הזה על לאן הוא גרר אותנו וכמה כל הצרות שהיו ושיהיו זה בגללו.

זה מזכיר לי את הבדיחה על הילד שנדנד לחבר שלו "אוף כמה אני צמא" כל הדרך "אוף כמה אני צמא" והחבר אומר לו "נו עוד רגע מגיעים הביתה ותשתה" "כן, אבל אוי כמה אני צמא" ככה כל הדרך,

אחרי שמגיעים הביתה הילד שותה והחבר בטוח שיקבל קצת שקט ואז

"אוי כמה שהייתי צמא..."

• רעיון גרוע 5
  • משעמם 1
  • תוכן חדש...