Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

זהו? נדבקת מטרנספורטר?

אין כסף לוואגיו A5 :(

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, motizkn כתב:

קצת מהעולם, חדשות באוסטרליה.

נראה שיש  הבנה לפחות שם לגבי מה זה חמס ומה קורה באוסטרליה.

אין שום הבנה - תראה מה התגובה של הממשלה שם.

סקיי ניוז אוסטרליה היו איתנו מהרגע הראשון (בניגוד לסקיי ניוז בריטניה, יצא לי במקרה לראות את התקצירים שלהם בימים הראשונים כי במקרה הייתי באנגליה - האמפתיה והגינויים ל7 באוקטובר הספיקו בדיוק ליומיים).

כמה הם משפיעים? אין לי מושג.

• אהבתי 1
פורסם

אני יודע שאני נודניק, אבל הנה עוד דוגמה למה שבן גביר מכוון אליו. מיליציה אזרחית, חמושים רעולי פנים, שנכנסים לבית ספר כדי להוריד דגל.

היום זה בגדה, בשנה הבאה אצלכם בבית.

https://x.com/Yesh_Din/status/1723672369204445225?s=20

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 36 דקות, asix כתב:

חבל לכולם על הזמן. הוא לא יקח אחריות וילחם בכל מי שינסה לשחרר את הריתוך של הישבן שלו מהכיסא.

הוא עדיין בטוח שאין לו שום חלק ואשמה בעניין. הוא בונה על זה שנשמיד את חמאס ואחרי זה יתן בעיטה לגנץ וגלנט וימתג את עצמו כמר סופר בטחון שמוטט את החמאס. 

תהיו בטוחים שהעדר שלו יצביע לו.

image.thumb.png.2573092bd8ae70e6d1efef61d3b2fb52.png

וכמה הם? הביביסטים הקשים?

6 מנדטים? 10?

הוא הולך הביתה, בטוב או ברע. שיבלבל את השכל שבא לו.

אופקים ושדרות יזכרו את המשפחות שלהם, ככה גם האנשים בצפון שהיו איתו, ואנשי המרכז שאיבדו חברים, איבדו משפחות, ראו את בני הדודים שלהם נחטפים ואת הילדים שלהם הולכים להילחם בזמן שהילדז שלו ברח למיאמי.

שחררו, תנו לו שידבר כמה שבא לו.

לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

לא זוכר אם עניתי לך. 

אומר כך: אני רוצה להאמין שבטווח המאוד רחוק עדיין יש סיכוי להסדר, וחושב שיש סיכוי שעוד סיבוב או שניים כאלו, ופשוט יכפו אותו עלינו וזה לא יהיה טוב כל כך.

אבל אם שמים את זה בצד, וקם מחר מנהיג ישראלי אמיץ שאומר "אני עוצר את מפעל המאחזים ביו"ש, לא נותן להם צבא, לא בונה להם תשתיות, לא כלום. אבל משאיר נוכחות צבאית כי אני לא סומך על הפלסטינאים"? סבבה, קניתי. איפה מצביעים?

אבל מה הלאה? סבבה עצרת הכל, יש רק צבא.

בסוף תצטרך לתת להם להקים מדינה, לא? הרי אמרתם שאנחנו בדרך לאפרטהייד.

אז יקימו מדינה עם כוחות צבא שלנו?

מה האנדגיים שלך?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

אני יודע שאני נודניק, אבל הנה עוד דוגמה למה שבן גביר מכוון אליו. מיליציה אזרחית, חמושים רעולי פנים, שנכנסים לבית ספר כדי להוריד דגל.

היום זה בגדה, בשנה הבאה אצלכם בבית.

https://x.com/Yesh_Din/status/1723672369204445225?s=20

אויבים מבית אלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

לא זוכר אם עניתי לך. 

אומר כך: אני רוצה להאמין שבטווח המאוד רחוק עדיין יש סיכוי להסדר, וחושב שיש סיכוי שעוד סיבוב או שניים כאלו, ופשוט יכפו אותו עלינו וזה לא יהיה טוב כל כך.

הסדר? הלוואי!

אבל אל תצפה עם חשיבה על הסדר.

העיר העתיקה (ירושלים)

בצד הפלסטיני או היהודי?

לא חושב שיש מנהיג שיוכל להכריע בנושא.

הערבים הישראלים ממשיכים להיות תושבי ישראל?

הם יוכלו להיות גם תושבי פלסטין?

ותושבי יו"ש היהודים כיום?

יוכלו להיות גם תושבי פלסטין? (ויזכו להגנה?)

מדינת פלסטין זכאית לנשק?

טנקים? מסוקי קרב?

עם המהות אנחנו לא מצליחים להסתדר.

אז בפרקטיקה?

לדעתי שני הצדדים כבר הבינו שלא יהיה פתרון מדיני בזמן הקרוב.

.

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

מה האנדגיים שלך?

אתה מדבר על זה כאילו זה תסריט ריאלי בכלל, וישראל הראשונה מקדומים ועלי לא תמנע את זה, לפני כל דבר אחר.

האנדגיים שלי הוא הפרדות מהם, תוך אמונה ביכולת שלנו להגן על עצמנו בגבולות ברי הגנה, ובזה שזה גם יותר בטוח לנו מהתערבבות ודחיפה למה שבסופו של דבר באמת יהיה אפרטהיד (מפנה אותך שוב לדניאלה וייס), וגם יותר מוסרי (לא שזה משנה למישהו יותר מדי כרגע). ובגדול אני לא חושב שיש הרבה אלטרנטיבות שהן לא הפרדות או אפרטהיד. או לפחות עד היום לא שמעתי אף אחד מציע אחת כזו. כלומר, בעצם כן. ביבי ניסה למשוך זמן 15 שנה. נראה לי שזה הפסיק לעבוד ואני לא בטוח שאנחנו עדיין מבינים עד הסוף עד כמה (אני בספק אם נראה את ישובי העוטף מוקמים מחדש בשנה הקרובה, ואולי בכלל). ולמציעים טרנספר למיניהם אני לא מתכוון להתייחס ברצינות. זה גנון נאיבי.

אם הפרדות בהכרח שווה מדינה וצבא? לא יודע. יש כאן הרבה נעלמים. אני רק מציע לזכור שהפרדות יכולה להגיע לא רק מבחירה שלנו, בתנאים שלנו וכו'. אלא גם בכפיה. וזה יהיה הרבה יותר גרוע (גם בהקשר הזה, בוא נחכה כמה חודשים ונראה מה יהיה בעזה).

לפני 17 דקות, om2 כתב:

לדעתי שני הצדדים כבר הבינו שלא יהיה פתרון מדיני בזמן הקרוב.

ככל שהזמן עובר, זה נהיה מסובך יותר. לאף אחד אין פתרונות קסם, למרות שחלק מהשאלו שאתה שואל קיבלו מענה בשיחות בעבר, עד כמה שאני יודע. ויש הרבה שלא. אין ספק שכרגע זה נראה מאוד רחוק. הבעיה הכי גדולה, אגב, בצד השני, זה שאני לא חושב שיש מנהיג או יהיה מנהיג פלסטינאי שיהיה מסוגל להגיד להם: "שמעו. הסיפור הזה עם  זכות השיבה? אין לו סיכוי, כי אף ישראלי שפוי לא יסכים לזה בחיים".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

אתה מדבר על זה כאילו זה תסריט ריאלי בכלל, וישראל הראשונה מקדומים ועלי לא תמנע את זה, לפני כל דבר אחר.

האנדגיים שלי הוא הפרדות מהם, תוך אמונה ביכולת שלנו להגן על עצמנו בגבולות ברי הגנה, ובזה שזה גם יותר בטוח לנו מהתערבבות ודחיפה למה שבסופו של דבר באמת יהיה אפרטהיד (מפנה אותך שוב לדניאלה וייס), וגם יותר מוסרי (לא שזה משנה למישהו יותר מדי כרגע). ובגדול אני לא חושב שיש הרבה אלטרנטיבות שהן לא הפרדות או אפרטהיד. או לפחות עד היום לא שמעתי אף אחד מציע אחת כזו. כלומר, בעצם כן. ביבי ניסה למשוך זמן 15 שנה. נראה לי שזה הפסיק לעבוד ואני לא בטוח שאנחנו עדיין מבינים עד הסוף עד כמה (אני בספק אם נראה את ישובי העוטף מוקמים מחדש בשנה הקרובה, ואולי בכלל). ולמציעים טרנספר למיניהם אני לא מתכוון להתייחס ברצינות. זה גנון נאיבי.

אם הפרדות בהכרח שווה מדינה וצבא? לא יודע. יש כאן הרבה נעלמים. אני רק מציע לזכור שהפרדות יכולה להגיע לא רק מבחירה שלנו, בתנאים שלנו וכו'. אלא גם בכפיה. וזה יהיה הרבה יותר גרוע (גם בהקשר הזה, בוא נחכה כמה חודשים ונראה מה יהיה בעזה).

ככל שהזמן עובר, זה נהיה מסובך יותר. לאף אחד אין פתרונות קסם, למרות שחלק מהשאלו שאתה שואל קיבלו מענה בשיחות בעבר, עד כמה שאני יודע. ויש הרבה שלא. אין ספק שכרגע זה נראה מאוד רחוק. הבעיה הכי גדולה, אגב, בצד השני, זה שאני לא חושב שיש מנהיג או יהיה מנהיג פלסטינאי שיהיה מסוגל להגיד להם: "שמעו. הסיפור הזה עם  זכות השיבה? אין לו סיכוי, כי אף ישראלי שפוי לא יסכים לזה בחיים".

והשורה התחתונה שלך מסכמת הכל.

מנהיגים ישראלים היו.

רביו התחיל את זה, אהוד ברק המשיך, ואולמרט נתן בערך את הכל, סביבות 97%.

כל הצעה ישראלית נתקלה בסירוב מוחלט.

בסוף, הפתרון האמיתי יהיה רק נכבה נוספת. אולי תקרה בעזה, אולי יהיה פיצוץ באיוש ויקרה גם שם, מי יודע. עד אז זה עוד ועוד סבבים.

חרבוניה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

"שמעו. הסיפור הזה עם  זכות השיבה? אין לו סיכוי, כי אף ישראלי שפוי לא יסכים לזה בחיים".

כמו שאנחנו צריכים להתקדם מכל נושא הקיפוח העדתי שחלק מהמפלגות עושות ממנו מטעמים ככה הם צריכים להתקדם מזכות השיבה. ברגע שיסתכלו קדימה ולא אחורה יהיה ניתן להתקדם איתם לעבר תהליך כל שהוא. כל עוד מסתכלים על מה שהיה, לא ניתן לבנות משהו.

חשוב לזכור את העבר אבל יותר חושב להביט ולתכנן את העתיד. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

בסוף, הפתרון האמיתי יהיה רק נכבה נוספת.

איך זה הפתרון? תגרש אותם, אף אחד לא יקח אותם, יהיו לך מחנות פליטים על הגבול, איך זה טוב לנו?

אין פתרון.

מישהו אחר צריך לקחת עליהם אחריות. אם ביבי כזה רוצה להתראיין רק לתקשורת בחו"ל, שיתחיל לדחוף אותם למצוא מישהו שיקח עליהם אחריות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, David32 כתב:

איך זה הפתרון? תגרש אותם, אף אחד לא יקח אותם, יהיו לך מחנות פליטים על הגבול, איך זה טוב לנו?

אל תהיה גרידי, זה יותר טוב מהמצב הקיים. בהרבה.

בסופו של דבר, לא הפלסטינאים יכריעו בעניין שלהם, אלא שאר העולם.

אם מחר בבוקר תשכנע את ארה״ב, האיחוד, רוסיה וסין להקים להם מדינה באוגנדה אז זה מה שיהיה בלי תלות במה שיש לפלסטינאים או למדינות ערב להגיד.

הסיכוי שזה יקרה מחר בבוקר הוא אפס עגול.

מצד שני, גם פיתרון שתי המדינות הוא לא פיתרון אמיתי. קודם כל, הפלסטינאים לא רוצים.

ושנית, מהסיבה הפשוטה שיהיה כל כך קל לערער אותו גם אם הוא יקרה.

מדינה פלסטינאית עצמאית ביו״ש לא תצליח למנוע ממדינה זרה לארגן ולחמש אנשים שם ולתקוף את ישראל. איראן עושה את זה בלבנון כבר שלושים שנה. וזה עוד בהנחה שמדינה פלסטינאית בכלל תרצה לעצור את זה.

לנהל את הסכסוך זה בערך האופציה היחידה שיש לנו, רק שצריך לנהל אותו היטב ולדאוג שמדינת ישראל מתחזקת ופותחת פער מהשכנים שלה, לא נהיית יותר ויותר דומה להם, כמו שהממשלה  הליצנית הזו מנהלת אותנו.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

כשכותבים שטויות בביטחון, כאילו אתה מינימום מומחה למשפט אמריקאי.

לא עבירה ולא פדראלית...

ברוב המדינות המערביות, חופש הדיבור כולל את החופש לפגוע בדגל המדינה.

תבדוק פה את הרשימה ותחשוב באיזו קבוצה אתה נמצא היום ואילו מדינות נמצאות איתך באותה קבוצה.

https://en.wikipedia.org/wiki/Flag_desecration

איטליה וגרמניה, אכן דיקטטורות מרושעות ונוראיות.....

• תוכן חדש...