Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

לא יודע איך זה קרה, אבל אני מסכים עם פוסט של אליאסף עזרא או איך שלא קוראים לו.

בקבוצות פנימיות אוהבים לקרוא לו אליזרע

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, EliC25 כתב:

בקבוצות פנימיות אוהבים לקרוא לו אליזרע

כן הוא אחד המעצבנים.

מחפש אסונות כדי לחרטט איזה טקסט ברמה של CHATGPT ולקבל לייקים. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, avi 1234 כתב:

הכל קורה בזמן שהדרג המדיני מודר מהארוע

ואתה סומך על האדיוטים האלה ששולחים חיילים לקרב?!

ואתה סומך על אדיוט שמקבל כל מה שאומרים אלו שמסביבו? שאין לו מחשבה עצמית? בשביל זה הוא שם? בשביל זה יש את המיני כלב ברכב. אבל עם היועמש"ית הוא יכול לא להסכים.

ומה הקשר לאירוע? הדרג המדיני לא ידע כל השנים שהארגונים מתחמשים, מתאמנים , מפיצים תעמולה ארסית ועוד? הוא לא יכל לומר "אנחנו לא מקבלים את הערכתכם, אנחנו מחסלים את הארגונים"? די כבר לפטור את הדרג המדיני מהנושא.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, יובל .מ. כתב:

די נו.

ביבי טס 3 פעמים בחודש לסופשים בזמן ההפגנות.

ביבי סוגר מלונות יוקרה בארץ שבוע אחרי שבוע.

אז עליו אפשר לסמוך ועל מפקד אוגדת עזה שהלך להילחם לא?!

היה מחדל, יטפלו אחרי המלחמה, תפסיק לנסות להוציא את הדרג המדיני בסדר.

כל מי שקשור לזה צריך ללכת הביתה יום אחרי המלחמה. כרגע שביבי ישאר ראש הממשלה וינסה לעשות כמה שפחות נזק.

מה תגיד על זה שהוא עצר פעולה שהוגדרה קריטית? זה בסדר?

אני לא מקל ראש באחריות של הדרג המדיני

אבל כלפי חלק מהמטכל זה פשע

אני לא סומך על שיקול דעתם - הם אנשי המקצוע...

ליודע מה הוא מנע

אבל זה גרם לי עוד פחות לסמוך על מי שהדליף את זה תוך כדי לחימה

יושב נסראללה בבית אחרי פרסום כזה ומחייך.

ירון אברהם הבטיח לו שהוא יכול לשבת בשקט...

התקשורת הישראלית משדרת לעולם רפיסות .

יושב רוהמ ורמטכל לשעבר

בראיון לתקשורת הצרפתית

ומסביר, שרוהמ לא מסוגל להוביל את המלחמה

ושאף אחד לא סומך עליו בישראל

אם חסרי אחריות בתוכינו ועוד מהבכירים ביותר לא צריך את חמאס...

אנחנו מספקים לאויבינו מורל גבוה.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, mcaspi כתב:

ואתה סומך על אדיוט שמקבל כל מה שאומרים אלו שמסביבו? שאין לו מחשבה עצמית? בשביל זה הוא שם? בשביל זה יש את המיני כלב ברכב. אבל עם היועמש"ית הוא יכול לא להסכים.

ומה הקשר לאירוע? הדרג המדיני לא ידע כל השנים שהארגונים מתחמשים, מתאמנים , מפיצים תעמולה ארסית ועוד? הוא לא יכל לומר "אנחנו לא מקבלים את הערכתכם, אנחנו מחסלים את הארגונים"? די כבר לפטור את הדרג המדיני מהנושא.

לא פוטר

הדרג המדיני לא נסמך על שידורים בטלויזיה

יש לו גורמי מקצוע כמו אמן ושבכ שאמורים ליידע אותו במתרחש

כמו שחליוה עצמו אמר על ביבי - שהערכה שלי היא מקצועית ושלו לא

הדרג המדיני יתוחקר 

בן גוריון בתשח החליף חלק מהמפקדים תוך כדי לחימה

לפני כשעה, ArikM כתב:

אני לא יודע בן כמה אתה, אבל יש לך בעיה של זכרון.

תבדוק כמה חיילים פצועים והרוגים היו לנו בציר פילדלפי, כמה היו בלבנון. 

אתה בטוח שאתה מוכן לשלם את המחיר הזה? 

אני לא.

מה בדיוק תעשה עם כל העזתים? תז כחולה? 

ולפני שתצא עלי חזרה אם מה הפתרון שלי, אומר לך שאני לא צריך לתת פתרון ורוב הסיכויים שאני לא מבין כלום בפוליטיקה עולמית. בשביל זה יש ראשי ממשלה ודרג מדיני. 

האיש הסגול אלוף בלא לעשות כלום כבר 15 שנה. לפחות היו שניסו בדרך. נכון או לא רק בדיעבד אפשר לשפוט. אבל לפחות ניסו.

הדילמה היא בין מספר הרוגים כל שנה

לבין טבח וכבישת יישובים - איום קיומי 

נכון, היו 675 חיילים ואזרחים שנהרגו ב 18 שנה בלבנון

אבל עכשיו היה לנו 1400 הרוגים ו 200 שבויים ביום אחד 

וזה ללא ספירת ההרוגים מהפיגועים ומירי הרקטות ב30 שנה האחרונים

עוטף עזה זה הפרומו למדינה פלסטינית.

רק שליטה ישראלית תמנע התחמשות וארגון ברמה כזאת

היום אין לך איך להתמודד עם חיזבאללה

עד שנת 2000 היה לך

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

משה מורנו, שאיבד את אחיו, עמנואל, וכעת גם את בנו, איתי, כתב לרמטכ"ל את הדברים הבאים:

"אני מבקש ממך, הרמטכ"ל, אל תרחם על נאצים ומפלצות. תשמיד אותם. שההומניות לא תבוא על חשבוננו, כי כל הקש בגג אצלם מוביל לנקישה בדלת אצלנו. אין לי מה לתת יותר, אבל אני רוצה שמה שכבר נתתי לא יהיה לשווא. צריך לגמור את זה."

וזה בדיוק העניין - הרחמנות והמוסריות שלנו כלפיהם באה על חשבון הילדים שלנו, החיילים שלנו וניצולי השואה שלנו. רק גירוש או השמדה. לא מוסר ולא רחמים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 9

פורסם
לפני כשעה, avi 1234 כתב:

אני לא מקל ראש באחריות של הדרג המדיני

אבל כלפי חלק מהמטכל זה פשע

אני לא סומך על שיקול דעתם - הם אנשי המקצוע...

ליודע מה הוא מנע

התקשורת הישראלית משדרת לעולם רפיסות .

יושב רוהמ ורמטכל לשעבר

בראיון לתקשורת הצרפתית

ומסביר, שרוהמ לא מסוגל להוביל את המלחמה

ושאף אחד לא סומך עליו בישראל

אם חסרי אחריות בתוכינו ועוד מהבכירים ביותר לא צריך את חמאס...

אנחנו מספקים לאויבינו מורל גבוה.

עזוב נו אתה מחפש פה תירוצים מה ההוא אמר ומה זה דיבר.

כולם אשמים, כולם צריכים ללכת לבית, מי שבראש המערכת הולך ראשון.

שיסיימו את המלחמה בנצחון מוחץ ונתעסק בזה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, gadik6 כתב:

משה מורנו, שאיבד את אחיו, עמנואל, וכעת גם את בנו, איתי, כתב לרמטכ"ל את הדברים הבאים:

"אני מבקש ממך, הרמטכ"ל, אל תרחם על נאצים ומפלצות. תשמיד אותם. שההומניות לא תבוא על חשבוננו, כי כל הקש בגג אצלם מוביל לנקישה בדלת אצלנו. אין לי מה לתת יותר, אבל אני רוצה שמה שכבר נתתי לא יהיה לשווא. צריך לגמור את זה."

וזה בדיוק העניין - הרחמנות והמוסריות שלנו כלפיהם באה על חשבון הילדים שלנו, החיילים שלנו וניצולי השואה שלנו. רק גירוש או השמדה. לא מוסר ולא רחמים.

אין קשר אפשר להיות הומני וקילר,  שזה דרך אגב ההפך מנתניהו שהוא גזען ודי רופס

איך יכול להיות שחיזבאללה הרג בימים האחרונים 6 ישראלים בצפון וממשיך והראש של נסראללה עדיין מחובר לגוף? אם זה עובר להם בשקט זה רמת רפיסות חדשה שעוד לא הכרנו

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 4

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, avi 1234 כתב:

ליודע מה הוא מנע

התקשורת הישראלית משדרת לעולם רפיסות

תדייק, ראש הממשלה משדר רפיסות והתקשורת מראה את זה לעולם.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, motior כתב:

שמעתי אתמול משפט מהראיון עם קרעי בגל"צ שמאוד הרגיז אותי, אח"כ חשבתי שדמיינתי אבל מצאתי את זה גם באתרי חדשות -

image.png.d82d45f1ee14786c1e0313fe43b2c382.png

כעת אני חושב שנתניהו מתכוון להשמיד את החמאס *שוב* ממש כמו שהשמיד אותם בעבר ולהכריז על נצחון.

שלמה קרעי? אותה חתיכת זבל שאומר על הטייסים: "לכו לעזאזל, נסתדר בלעדיכם"?

לפני כשעה, avi 1234 כתב:

הדרג המדיני לא נסמך על שידורים בטלויזיה

יש לו גורמי מקצוע כמו אמן ושבכ שאמורים ליידע אותו במתרחש

כמו שחליוה עצמו אמר על ביבי - שהערכה שלי היא מקצועית ושלו לא

הדרג המדיני יתוחקר 

תגיד לי עם איזה  גורמי מקצוע הוא התיעץ לפני לתת הסכמה למכירת סוללות למצרים? עם בן דודו נתן מיליקובסקי? עם אותו אחד שעשה אתו ביחד עסקים עם טיסנקרופ ? ותרם לו 300000 דולר?

• אהבתי 6
פורסם
לפני 24 דקות, yb כתב:

איך יכול להיות שחיזבאללה הרג בימים האחרונים 6 ישראלים בצפון וממשיך והראש של נסראללה עדיין מחובר לגוף? אם זה עובר להם בשקט זה רמת רפיסות חדשה שעוד לא הכרנו

אף אחד לא דיבר פה על נתניהו. 

ולא, אי אפשר להיות הומני וקילר כשאתה נלחם בארגוני טרור שמתחבאים מאחורי אזרחים. אי אפשר לנצח ארגון איסלאמיסטי רדיקלי באמצעות שיטות מערביות. הדרך היחידה לנצח היא לרדת לרמתו.

ואתה יוצא מנקודת הנחה שהמודיעין הישראלי יודע איפה נסראללה, שזה אפשרי לפגוע בו ושקיבלנו "אישור" מארה"ב.

גלעד שליט היה בשבי העזתי במשך שנים ולא הצלחנו לשחרר אותו, ואתה מדבר איתי על נסראללה?

• אהבתי 2

פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

תגיד לי עם איזה  גורמי מקצוע הוא התיעץ לפני לתת הסכמה למכירת סוללות למצרים? עם בן דודו נתן מיליקובסקי? עם אותו אחד שעשה אתו ביחד עסקים עם טיסנקרופ ? ותרם לו 300000 דולר?

אין לך מושג על מה אתה מדבר , אבל זה אינו מונע ממך לקשקש את השטויות שכתבת מעלה , מציע לך לנסות ולהבין על מה שאתה כותב לפני שאתה עושה צחוק מעצמך.

לפני 25 דקות, yb כתב:

נסראללה מחופר בבונקר כבר למעלה מ 15 שנה.

לצבא יש סדרי עדיפות וכרגע הם ממוקדים במה שקורה בעזה , הכי קל זה לפתוח כרגע חזית נוספת.

כל דבר נדרש לשקול בקור רוח במיוחד בעת לחימה פעילה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

הקו היחיד שצריך להיות בהסברה הוא: לא אשמתנו. על אוטומט. בלי לבדוק בכלל. להכחיש הכול ולחזור לעבודה.

נו, אז מקווה שאתה מרוצה כי זה אכן המצב:

לפני 9 שעות, פינדר כתב:

הבחור הזה הוא "אושיית הסברה" בלשכת נתניהו.

הוא מיהר לצייץ שקר, שישראל הפציצה את בית החולים. אחר כך מחק.

עכשיו בכל דיון אינטרנטי כשאתה טוען שזה שיגור של חמאס, מביאים לך את הצילומסך הזה כהוכחה. עוד דוגמה קטנה לחוסר מקצועיות סביב ראש הממשלה.

IMG_8423.jpeg

מילולית, מה שהאנס אומר בהודעה הספציפית שציטטתי זה ״אין לאמת משמעות, הכל פוזיציה, הסבירו בכל הכח גם אם מדובר בשקרים״. 

אובדן חשיבות האמת, משהו שביבי הפך לאומנות, זה משהו מזעזע. אני כותב על זה כבר הרבה ולא חושב שכאן זה מעניין יותר מדי אנשים, ובכל זאת, בפן האישי זו תופעה שמפחידה אותי מאוד. מאוד.

וכמובן שלדבר על חרדה משקרים נשמע דפוק לגמרי בהינתן שהיום בבוקר שמעתי על עוד חברת משפחה שנרצחה, אבל צריך להבין שהשקרים הם-הם הבסיס עליו הרוע נשען והכר עליו הוא מתרבה כאש בשדה קוצים.

מצרף לכם משהו שכתבתי הבוקר בקבוצה אחרת בהקשר של התמונה הספציפית מהציטוט של פינדר (שראיתי במקום אחר), סלחו לי שזה בשפת הגויים

ציטוט

with the risk of getting boo'ed to oblivion in these dark times, I do want to share this twitter snapshot (below): 
Hananya works for Bibi's office, and that's what he posted upon the incident.

For all of us who are shocked (AND *RIGHTFULLY* SO!!!) by how deeply misguided people can be, that's a part of it: When the truth holds no weight, everything is pre-determined by your position.

When we, the people, support lies and mischief when they are working in our favor - we eventually get the backfire.

This has nothing to do with left/right israel/hamas demo/repo, it has everything to do with whether we're in constant search for cold objective truths and full bird's eye view of the situation (whatever the situation is: politics, war, revenue, product fit) - or whether we come with an agenda and look for corroborating evidence.

Unfortunately, while I am 1,000% against these misguided protestors who are chanting for the same people who would murder them point blank within a moment's notice - I do understand where they're coming from.

When we chant for israel in a rally that's isolated, aimed towards ourselves, we cannot achieve a real change. When we call out all those who are not supporting us "terrorists", we are not being strategic about our goals and communication.

In my humble, personal opinion:
We need to spread the factual evidence.
We need to be self-critical and demand justice from our reps.
We need to take ownership of our wrongdoings too, try to look inward, try to optimize our position.

These are dark days, and I fear they will achieve nothing but another 10x death toll metric, that can fuel our JUSTIFIED call for vengeance, but does not serve our people and children in the long run. 

Sorry for the long post, maybe it's pointless - well, probably it is. I read Idan Landau's post this morning and I'm just so, very, pessimistic. More of the same, while our people bleed, the cycle continues.

אז וואלה, אני לא מסכים עם הפוזיציה של האנס, אבל אני מבין מאיפה היא מגיעה. כך הם מנצחים אותנו, השקרנים (לא האנס, אלא המנהיגים שמפמפמים את התזה ששקרים זה לגיטימי), כאשר גורמים לנו להאמין שאי אפשר אחרת. היד חופשית והרשות נתונה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אגב, עוד נושא מעניין שלא עלה כאן.

נטען בתקושרת ש75% מהפירות והירקות שמגדלים בישראל, מגדלים בעוטף עזה. באותו הקשר, כרגע סמוטריץ' ודיכטר הסכימו להאריך ב-3 חודשים את הפטור ממכס ליבואני חלב.

בעבר התווכחנו גם על זה פה, אבל הנה, קיבלנו הוכחה לחוסר היכולת של ישראל להסתמך על יצור מזון באופן עצמאי.

זה לא בהכרח רע לתמוך בחקלאים מקומיים. אבל אולי זו הזדמנות להבין שמכס וייקור המזון לכולנו לא באמת עוזרים לנו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...