Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

"השבט הלבן". 

Keeping An Eye On The KKK : The Protojournalist : NPR

• מבאס 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

לא, בהלוויה של אבא שלו.

אני חושב שנציגי ציבור שמונעים משנאה, גם אם זה בגלל טרגדיה אישית שעברו, שום דבר טוב לא יצא מהם אם זה מה שמניע אותם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

בן גביר אמר דברים יפים והראה כוונות טובות

אם אני אצעק "משילות" בטיקטוק. אם אני אצעק "מוות למחבלים" בפייסבוק אתה תצביע לי?
אני יודע שאתה מכה על חטא, אני לא בא לדרוך עליך, אבל בפעם הבאה שאתה מצביע למישהו בדוק את הרקע שלו במינימום.
אתה יודע מה הרקע של בן גביר? בתור אדם נורמטיבי לא משנה מה הוא יגיד אי אפשר להצביע לבנאדם כזה.
דרך אגב אתה לא מיוחד מהבחינה הזו, הוא קיבל 14 מנדטים, ונראה שלמרות כל החרא שהוא עושה בתור השר "לבטחון לאומי" יש מספיק טיפשים שיצביעו לו גם בבחירות הבאות.
טוב נו, לפחות יש גם אנשים חושבים שטועים ומבינים את זה כמוך, חצי נחמה/תקווה. אולי אתה צריך להתחיל לקרוא "הארץ" 😂

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, farkash7 כתב:

טוב נו, לפחות יש גם אנשים חושבים שטועים ומבינים את זה כמוך, חצי נחמה/תקווה.

הבעיה היא שאנשים מאוכזבים מבן גביר בגלל התוצאות שלו. אם יבוא כהניסט אחר, יותר מוכשר, הם יצביעו עבורו בלי בעיה.

זו האשמה הגדולה של נתניהו והליכוד: הנירמול של הכהניזם והגזענות.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 5
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, gadik6 כתב:

אם כבר אתה משתמש בכינויי גנאי, אז לפחות תלמד לכתוב אותם כמו שצריך - "מתנחבלים" ולא "מתנבחלים".

כינוי*

"מתנחבלים" זה כינוי גנאי אחד ולא כמה.

ציטוט

העיקר אומרים שדתיים הם נבערים.

מי אומר את זה?"השבט הלבן"?

אם כבר אתה מדבר על נבערים, יצאת אחד כזה בצורה מפחידה.

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

אני חושב שנציגי ציבור שמונעים משנאה, גם אם זה בגלל טרגדיה אישית שעברו, שום דבר טוב לא יצא מהם אם זה מה שמניע אותם.

אין ספק, איתך לגבי זה.

הבעיה שלי היא שלוקחים סרטון מלפני 20 שנה, שצולם אחרי טרגדיה משפחתית ומוציאים אותו מהקשר.

זה כמו שלא אדרוש להכניס לכלא במאי כי הוא נגע בשחקנית לפני 46 שנה בזמן אודישן, כי זאת הייתה הנורמה בתעשיה.

לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

אם אני אצעק "משילות" בטיקטוק. אם אני אצעק "מוות למחבלים" בפייסבוק אתה תצביע לי?
אני יודע שאתה מכה על חטא, אני לא בא לדרוך עליך, אבל בפעם הבאה שאתה מצביע למישהו בדוק את הרקע שלו במינימום.
אתה יודע מה הרקע של בן גביר? בתור אדם נורמטיבי לא משנה מה הוא יגיד אי אפשר להצביע לבנאדם כזה.
דרך אגב אתה לא מיוחד מהבחינה הזו, הוא קיבל 14 מנדטים, ונראה שלמרות כל החרא שהוא עושה בתור השר "לבטחון לאומי" יש מספיק טיפשים שיצביעו לו גם בבחירות הבאות.
טוב נו, לפחות יש גם אנשים חושבים שטועים ומבינים את זה כמוך, חצי נחמה/תקווה. אולי אתה צריך להתחיל לקרוא "הארץ" 😂

זאת לא צעקת המוות למחבלים שגרמה לאנשים להצביע לו.

אף אחד לא הציע את מה שרצינו, אז זה מה יש. רוב המתמודדים לכנסת הם עם רקע שלא עובר קורות חיים בחברה בינונית במשק (מישהו פה היה מחתים את מירב מיכאלי, ליברמן או לפיד?)

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

הבעיה היא שאנשים מאוכזבים מבן גביר בגלל התוצאות שלו. אם יבוא כהניסט אחר, יותר מוכשר, הם יצביעו עבורו בלי בעיה.

זו ההאשמה הגדולה של נתניהו והליכוד: הנירמול של הכהניזם והגזענות.

רוצה לשמוע משהו? דווקא הוא מביא תוצאות.

הוסיף שכר לשוטרים, מגמת הנטישה בירידה, יש עליה בהיקף החרמות הכספים ופעילות מוגברת נגד גורמי פשיעה.

המצב לא מושלם כמובן, אבל וואלה, הוא מזיז דברים.

אם לא היה נלחם על הרפורמה המטומטמת הזאת, בנוסף נשאר קצת יותר מקצועי בעניין ההפגנות היה קשה להגיד נגדו משהו.

זאת הבעיה שלי עם הממשלה הזאת, יש "ימין מלא מלא", אם החרדים היו ממשיכים עם הגניבות הרגילות שלהם ולא עפים לשמיים, ולא היו מתחילים את כל הרפורמה, אי אפשר היה באמת להגיד עליהם דברים רעים. 

כאילו היה את הדברים הרעים שכל הזמן רצים (יאיר ילדז, ביבי מושחת, שרה משוגעת. בסדר), אבל לזה התרגלנו.

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה שלי היא שלוקחים סרטון מלפני 20 שנה, שצולם אחרי טרגדיה משפחתית ומוציאים אותו מהקשר.

כי היום היא נערת פרחים, וחלום חייה הוא לארגן את הגרסה הישראלית לוודסטוק?

המשיחיים, כמו כל כת דתית מכובדת מהסוג הזה, לא מציעים דבר לעולם פרט לשנאה. מצטער. it is what it is.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, arturkopit כתב:

כינוי*

כל הכבוד, אחרי שלושה נסיונות הצלחת לכתוב את זה נכון סוף סוף. אתה מבין למה אנחנו הביביסטים משתמשים בדף מסרים?   ככה אין שגיאות כתיב מביכות.

וכינויי גנאי ברבים - הרי "מתנחבלים" זה לא כינוי הגנאי היחיד שהשתמשת בו לאורך הדיון.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

אף אחד לא הציע את מה שרצינו

להציע חלומות גם ילד בן 3 יכול, זו בדיוק הנקודה.
צריך להפסיק להיתפס ל"מה אנשים מציעים", לפני הכל צריך להבין מי הבנאדם שאתה מצביע לו. מה הוא מייצג. מה השקפת עולמו. מהם הערכים שלו.
אחרי שמסתכלים על זה מבינים שבנאדם כמו בנגביר הוא פסול. לא רק פסול לראיון עבודה, פסול לכל משרה ציבורית/ייצוגית. הבנאדם הזה לא יכול להיות מזוהה עם מוסדות המדינה עם כל הכבוד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 5
  • מעניין 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

כל הכבוד, אחרי שלושה נסיונות הצלחת לכתוב את זה נכון סוף סוף

איך מפעם אחת לכתוב לא נכון הפך ל3?זה כמו הפעם ההיא שטענת ש-1+1=14?

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

אתה מבין למה אנחנו הביביסטים משתמשים בדף מסרים?   ככה אין שגיאות כתיב מביכות.

לפני 26 דקות, arturkopit כתב:
לפני כשעה, gadik6 כתב:

אם כבר אתה משתמש בכינויי גנאי, אז לפחות תלמד לכתוב אותם כמו שצריך - "מתנחבלים" ולא "מתנבחלים".

משתמשים בדף מסרים בגלל שאין דעה עצמית לא בגלל שגיאות כתיב. אתה יודע זומבים/כבשים/חוסר יכולת חשיבה עצמאית תסמן את הכינוי המועדף עלייך.

הגיע הזמן  שתודה שאתה ביביסט, למה חיכית?

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

וכינויי גנאי ברבים - הרי "מתנחבלים" זה לא כינוי הגנאי היחיד שהשתמשת בו לאורך הדיון.

לא, זה כינוי אחד ולא רבים. אתה מעוניין בהבדל בין יחיד לרבים?

אני מבין שבתור ביביסט אתה מחשיב המון אנשים כאדם אחד, אבל המציאות לא עובדת ככה.

אתה תיקנת אותי בכינוי אחד ולא הרבה כינויים. אתה מתחיל להבין למה מחשיבים את הביביסטים כדפרים?

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם

ניסיון ראשון:

לפני 7 שעות, arturkopit כתב:

ככה אתה מכנה מתחבנלים עם רגשי נחיתות שיש להם חבר דמיוני?

ניסיון שני:

לפני שעתיים, arturkopit כתב:

אבל הח"כ של המתנבחלים ונערי הגבעות הם כן הנציגים שלהם. 

וזה ניסיון שלישי - הצלחה!

לפני 39 דקות, arturkopit כתב:

כינוי*

לפני 13 דקות, arturkopit כתב:

איך מפעם אחת לכתוב לא נכון הפך ל3?זה כמו הפעם ההיא שטענת ש-1+1=14?

גם לספור אתה לא יודע?   כמו שאמרתי, אחרי שלושה ניסיונות הצלחת.

לפני 13 דקות, arturkopit כתב:

הגיע הזמן  שתודה שאתה ביביסט, למה חיכית?

אתה תיקנת אותי בכינוי אחד ולא הרבה כינויים. אתה מתחיל להבין למה מחשיבים את הביביסטים כדפרים?

אני אולי ביביסט, אבל כנראה ביביסט יותר משכיל ממך.

פורסם
לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

מגמת הנטישה בירידה,

בדיוק נתקלתי בזה. 

לא יודע מי צודק, רק אציין שבר שם אור עסק בעזיבת שוטרים עוד לפני שהוקמה הממשלה הנוכחית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

גם לספור אתה לא יודע?   כמו שאמרתי, אחרי שלושה ניסיונות הצלחת.

אוקי...כתבתי את זה כמה וכמה פעמים יש מצב אתה בודק אם טעיתי גם בעבר?

לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

אני אולי ביביסט, אבל כנראה ביביסט יותר משכיל ממך.

לפני 34 דקות, gadik6 כתב:

אתה מבין למה אנחנו הביביסטים משתמשים בדף מסרים?   ככה אין שגיאות כתיב מביכות.

אתה סותר את עצמך. כיצד אתה יכול להיות משכיל ובו זמנית לצטט מסרים מדף המסרים?

גם תסביר לי על סמך מה כתבת שאתה משכיל ממני.

הא ואם תוכל להגיד לי מי קורא לדתיים  "דתיים נבערים"?

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

קשה לי להאמין שיש פה משהו אחר, אבל בכל מיקרה זה דבר ידוע.

חוויתי את זה בטיסת אל על לניו יורק בקיץ שעבר, כשחרדי, שתי שורות מאחורי, סירב לשבת ליד אישה, מה שגרר משחק כיסאות ובלבול מח לדיילת (היה ברור שזו לא פעם ראשונה שהיא נתקלת בזה).

אין לי בעיה להודות בטעות על מקרה בודד.

התופעה קיימת.

לא יודע לגבי המקרה הספציפי שמוזכר כאן.
זו תופעה נפוצה ממזמן (המקרה הראשון משלושה שנכחתי בהם אישית היה בטיסה של Tower Air , חברת תעופה שפשטה את הרגל בשנת 2000).
אבל, אם התאור כאן נכון, החידוש כאן שהדיילת (לכאורה) צעקה על האישה שרצתה לשמור על המקום המסומן שלה בטיסה. במקרים האחרים שהכרתי תמיד זה היה האדם החרדי עצמו שביקש, ולא תמיד נענה; פעם אחת, כשסורב, הוא פנה לדיילת וזו אמרה לו שמותר לו לבקש, אבל אין לו זכות לדרוש.

מבחינתי, כמו באוטובוסים: מי שרוצה לא לשבת ליד אישה, שישכור מטוס פרטי או אוטובוס פרטי לעצמו ולקבוצתו.

אגב, כל הפרדה מגדרית במרחב ציבורי אסורה לפי חוק במדינה, אלא במספר מקרים מצומצם עבורם יש חוק מפורש (כמו זה שמכריז על חופי רחצה שישנה בהם הפרדה).

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אם זה היה קורה בצד המערבי של השלולית הוא היה צריך לבחור בין לשבת במקומו לבין לרדת מהמטוס.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...