Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אתה טועה - הכל משפיע, כולל סבל הציבור (אפילו שלא אכפת להם זה עדיין משפיע).

הם מקדמים את הרפורמה כי הם חושבים שזה יותר חשוב ואין בעיה מבחינתם שאנשים יסבלו, הכלכלה תסבול, המדינה תסבול, שיהיה פילוג וכו' וכו' - העיקר לקדם את האג'נדה שלהם והם יודעים שיש לזה מחיר, פשוט המחיר כרגע לא חשוב\משמעותי מספיק מבחינתם.

המחיר הזה מעניין להם ת'ביצה כרגע, תסתכל על אוסף הדפרים שמרכיבים את הממשלה הזאת ותבין, בקלות יכולת למלא אולימפיאדה של מטומטמים.

מאוד מביך, רפובליקת בננות זה מחמאה.

• אהבתי 5
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

אין קשר, בגלל האיום של הטייסים והיחידות המובחרות זה נדחה.

זה לא נכון.

וגם אם היה נכון, האיומים של הטייסים והיחידות שאבו את הלגיטימציה שלהם מכלל המחאה. אם לא היתה מחאה רחבה, גם לא היו איומים בהפסקת התנדבות.

מעבר לזה אתה יכול לטעון ששביתה של לוחמים וטייסים פוגעת בבטחון השכנים שלהם. אין לזה סוף.

מחאות מצליחות רק כשהן פוגעות.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הייתה הפגנה בנתב"ג? הייתה.

היו אלפי אנשים? היו.

המסר עבר וכל המדינה דיברה על זה? כל היום.

עוכבו טיסות? אפילו לא אחת.

כמו שאמרתי, גם שנכנסים לסף "מצב מלחמה" המחאה הזו כל כך עדינה ומנומסת שזה כמעט מטמטם. בתור ישראלים הייתי בטוח שנתבהם הרבה יותר.

אבל תכף יגיע גדיק ויגיד לי שזה גם ככה לא בסדר כי עשינו לתיירים לא נעים בעין בכניסה לישראל או משהו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

1. אם היה איתך ילד? גם היית סבבה עם התרומה?

בטוח. כי זה קודם כל בשביל עתיד שלו. שיגדל בישראל הדמוקרטית ולא בהונגריה/פולין/טורקיה/רוסיה.

2. שוב, התעלמות מהעובדה שהלינץ היה באמצע פרעות שומר החומות בו נרצחו יהודים (לא שזה מצדיק את הלינץ, אבל שם אותו בפרספקטיבה). שנדבר על היהודים שהותקפו ועד היום בטראומה?

שכחת כבר על מה דיברנו? מה זה קשור בכלל לערבים? 🙂 ראית את הפרצופים של בהמות מלה פמיליה? החברים הכי טובים של שר הפיטות? כן, גם לערבים יש כאלה, אבל עוד פעם מה הקשר?

וזה שאתה חוזר לאירוע אחד ספציפי פעם אחר פעם מראה שכמו שרשם פיקה, אין באמת סימטריה.

איזה סימטריה? בין 0מולנים וימנים? בטוח, אין שום סימטריה. כל הרוצחים טרוריסטים (יהודים) הם ימנים. וזה אומר לך אחד מצביעי בגין ושרון. 

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אתה לא רואה את האבסורד? אתה יושב 4 שעות בפקק, סובל, רואה בזה תרומה למאבק ושותק. אז למי זה מזיז בכלל?! לפוליטיאי שהלך לטחון סטייק באיזה ברמצווה של מקורב?!

כן, לפוליטיקאים. עובדה שגלנט עדיין שר הביטחון והייתה עצירה זמנית בהפיכה משטרית. אתה חושב שאם חצי/מיליון ישראלים היו מנפנפים בדגלי ישראל אי שם ברמת חובב מישהו היה שם עליהם ז**ן?

אז טקטיקות איום של מאפיה זה סבבה במדינה דמוקרטית עם שלטון חוק? טוב לדעת.

זה בשבילך חדש? 😄

אולי במקום כל הבלאגן הזה צריכים לשלם למאבטחים של לוין או רוטמן שיסתכלו הצידה לכמה שעות ולארגן להם בזמן הזה פגישה אישית עם איגור הכירופרקט...

רעיון טוב, אבל אני לא הכתובת. אולי תעביר אותו לאנשים הנכונים? 😂

לפני 16 דקות, Pika007 כתב:

כמו שאמרתי, גם שנכנסים לסף "מצב מלחמה" המחאה הזו כל כך עדינה ומנומסת שזה כמעט מטמטם. בתור ישראלים הייתי בטוח שנתבהם הרבה יותר.

כבר אמרו, שזה רק חימום מנוע. מכינים אירועים ברצף לקראת קריאה שניה ושלישית.

פורסם

אם המחאה הזו היתה אלימה היא היתה מתמוססת תוך שבועיים וכל חוקי הדיקטטורה היו כבר עוברים.

בעבר מחאות לא אלימות פעלו, לקח פחות או יותר זמן - ראה את מחאות יו״כ ולבנון הראשונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני חושב שמרבית אלו שמפגינים יש להם יותר מדי זמן וכסף פנוי, וכמה דירות פה ושם שמשכירים ב-8 אלף עם כמה נחשים בגג, מילא שיפגינו על יוקר המחיה, חוק פה חוק שם שאף אחד לא יודע מה זה אומר, לא ראיתי שלט אחד על יוקר המחיה כשבעבר על קוטג סגרו את המדינה, ואני מצטער אבל המדינה הזאת רקובה מהיסוד, בתי המשפט פה זה בושה לאנושות, אין ענישה ואין הרתעה, עבריינים הם עבריינים מוכרים לציבור במקום שישבו בכלא, רוצחים מקבלים הסדר טיעון של 3 חודש על תנאי וצה"ל האדיר יושב בגבול הצפוני ושואל את ארה"ב והאום מה לעשות עם כמה אוהלים של טרוריסטים, המדינה צריכה ריסטרט רציני, וצה"ל לא צריך לשאול אף אחד מה לעשות. 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

https://www.ynet.co.il/economy/article/rr5wwt6l4#autoplay

לא יודע אם זה פורסם פה כבר, אבל תודה לבן של חיים כץ על כך שהוא מספר את האמת למי שפיספס.

הליכוד זה לא ימין ואפילו לא מרכז, אלא מפלגת שמאל-מלא על מלא.

לפני 8 דקות, Mikelt89 כתב:

מילא שיפגינו על יוקר המחיה,

אם יש לך בעיה עם יוקר המחיה, מדוע אתה לא מפגין נגד זה ויושב בבית ולא עושה כלום?

הא, אני אשמח שתסביר לנו בזכות מי יוקר המחייה עלה כל השנים האלו ובדגש בשנה האחרונה.

🙂

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, arturkopit כתב:

אם יש לך בעיה עם יוקר המחיה, מדוע אתה לא מפגין נגד זה ויושב בבית ולא עושה כלום?

בחום הזה? מה אני פראייר

לפני 9 דקות, arturkopit כתב:

הא, אני אשמח שתסביר לנו בזכות מי יוקר המחייה עלה כל השנים האלו ובדגש בשנה האחרונה.

🙂

ביבי ליבי קיבי גנץ שמנץ מה זה משנה, שיטפלו בזה, ושכל ח"כ יגיש בסוף חודש דו"ח מפורט על מה עשה ולא נעשה למען המדינה או שיעוף משם. 

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

תכף יגיע גדיק ויגיד לי שזה גם ככה לא בסדר כי עשינו לתיירים לא נעים בעין בכניסה לישראל או משהו.

גם ככה כשמגיעים לארץ זו לא בדיוק חוויה בין אם יש מחאה או לא.

הנמל תעופה די מסריח בניראות וגם לא הכי אינטואטיבי למשתמש.

גם מה הקטע עם הגנים מבטון שיש בין שערי כניסה/יציאה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, GREEN. כתב:

אמנם השופטים לא בוחרים את עצמם.

אבל התוצאה הסופית היא בערך כזאת, וזה לא היה אכפת לי אם הערכים שלי ושלהם וסדר העדיפויות היו זהים.

גם אם נאמר שהם דנים דין צדק ויש לכולם ראש ישר, הקונפליקט קורה בדברים שנוגעים לסדר עדיפויות וערכים שונים שאז כל קבוצה נלחמת על העקרונות שלה.

זה יכול להיות ב

1. ערכי דת, מה גובר על מה במילים שקצת סותרות - 'יהודית ודמוקרטית'

2. עד כמה לסכן חייל בשביל הערך הנעלה של חזקת החפות וכו' של מחבל שמולו.

ועוד הרבה מאוד דוגמאות.

אני לא מאמין שאפשר להגיע לאיזון המוחלט בין הרשויות.

המצב כרגע עד הרפורמה חורה לחלק נכבד במדינה, כולל הרבה מאוד מהפוליטיקאים מהצד המרכז שמאל של המפה.

הרפורמה עצמה מכעיסה חלק נכבד בעם, כולל הרבה מאוד מהפוליטיקאים מהמרכז ומהשמאל של המפה.

כל פעם שצד אחד יגזים הקערה תתהפך. זה האיזון הכי טוב.

התכוונתי על פי הספר = על פי חוק השופטים באמת לא בוחרים את עצמם

אז תגיד מלכתחילה - אתה לא רוצה צדק, אתה רוצה את הערכים שלך, גם אם הם לא קשורים לצדק. 

בדיוק נגד זה יוצאת המחאה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, Mikelt89 כתב:

צה"ל האדיר יושב בגבול הצפוני ושואל את ארה"ב והאום מה לעשות עם כמה אוהלים של טרוריסטים, המדינה צריכה ריסטרט רציני, וצה"ל לא צריך לשאול אף אחד מה לעשות. 

אתה תהיה מוכן לצאת למלחמה בתור חייל? לשלוח את הילדים שלך למלחמה?

האוהל בצפון הוא עניין אסטרטגי ולא טקטי.

מלפני שבוע בערך נותר אוהל אחד בלבד והוא נמצא מטר מהגבול (הקו הכחול, אם זכרוני לא מטעה אותי).

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 30 דקות, Mikelt89 כתב:

אין ענישה ואין הרתעה, עבריינים הם עבריינים מוכרים לציבור במקום שישבו בכלא,

אם אני מבין נכון מבין כל המלל שלך, אתה בעד הממשלה הזו? זו שמעבירה עכשיו חוק שהמטרה שלו למנות עבריין מועד לשר בכיר?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

איזה הגזמה עניין אסטרטגי. פאקינג אוהל טירונות.
היו צריכים להוריד שם כמה פגזים ביום הראשון.
ביבי פשוט די אפס אנחנו יודעים ומכירים. אם היה מישהו אחר במקומו כבר היינו שומעים על "כניעה" ו"ריבונות".

פינדר מה אתה עונה לו? בוט של פוטין.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

הייתה הפגנה בנתב"ג? הייתה.

היו אלפי אנשים? היו.

המסר עבר וכל המדינה דיברה על זה? כל היום.

עוכבו טיסות? אפילו לא אחת.

אבל תכף יגיע גדיק ויגיד לי שזה גם ככה לא בסדר כי עשינו לתיירים לא נעים בעין בכניסה לישראל או משהו.

יאללה תתבהם, לך על זה.

תקבל פתיחת צירים כמו באיוש בהפס"דים.

המשטרה ערוכה,מגב ערוך ויודע לעבוד.

המפגינים מקבלים עכשו ליטופים כי הם ברובם גם מלטפים, יתחילו לבעוט יבעטו בהם חזרה.

על מליוני אינטרקציות ביום, 60 אנשים עם כואבי באף זה זבל סטטיסטי,לא מייחס חשיבות

• רעיון גרוע 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 8 שעות, Mikelt89 כתב:

וצה"ל האדיר יושב בגבול הצפוני ושואל את ארה"ב והאום מה לעשות עם כמה אוהלים של טרוריסטים, המדינה צריכה ריסטרט רציני, וצה"ל לא צריך לשאול אף אחד מה לעשות. 

אם רק היה לנו ממשלת ימין מלא שהייתה מפנה בלי לשאול..

אהה רגע..

עבדו עלינו עזוב אותך.

לפני 8 שעות, arturkopit כתב:

האינפלציה פגעה בכל העולם, ובנו עוד יחסית בצורה קלה, תהיה אמיתי. ביבי מניאק אבל העליות מחירים זה לא רק בגללו, אפילו התחיל בתקופת הממשלה הקודמת.

לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

מלפני שבוע בערך נותר אוהל אחד בלבד והוא נמצא מטר מהגבול (הקו הכחול, אם זכרוני לא מטעה אותי).

גם אם הוא סנטימטר לתוך השטח וגם אם הוא על הקו עצמו הוא צריך היה להיות מופגז באותו רגע.

לפני 7 שעות, farkash7 כתב:

איזה הגזמה עניין אסטרטגי. פאקינג אוהל טירונות.

כל מה שקורה בגבולות המדינה זה אסטרטגי, גם אם זה סתם חיזבאלון שמרים משקפת, הוא צריך לראות באותו רגע קנה של מרכבה 4 מכוון אליו.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...