Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, eladns כתב:

@יבגניפ

ק-ו-מ-ו-נ-י-ז-ם

זה התשובה

כולם שווים

לכולם דירה

לכולם אוטוביאנקי 

ובא לגואל רצון

זה לא יעבוד כי הם יצטרכו להתחיל לעבוד..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 דקות, eladns כתב:

זה התשובה

ספר את זה ליצלין:

image.thumb.png.5cc881dfc499cd7a1aa3f3b1709fdd1b.png

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 4 שעות, oryo כתב:

מה שכן, תמיד משעשע לקרוא את אותם בעלי בית מטעם עצמם שמסבירים לאנשים שמקומם אינו במדינת ישראל כי <הצדקות>. בהקשר של הדיון הנוכחי זה אקסטרה משעשע, כי אתה מסנגר באריכות על פושעים שעושים זאת בגלל שמדינת ישראל אינה פועלת עפ״י דיני תורה, ולא קולט את האירוניה בשאלה שלך שכן אפשר היה לשאול בהתאם: ״אם אין להם כבוד לממשלה למרקם החברתי ולחובות האזרח, במה בדיוק מתבטא שהם ישראלים? למה לעזאזל הם לא בונים את עתידם ועתיד ילדיהם במדינה שמתאימה להם יותר, עם ממשל בדת הנכונה והדעות הנכונות״ - אני עושה את זה נכון? :) 

אתה עושה את זה אפילו מעולה :)

ליהודים שמורי מצוות יש זיקה חזקה מאוד לארץ ישראל. ואפילו יש מצווה כזו....יתרה מכך יש איסור לצאת לחו"ל ללא סיבה.

והתשובה האמיתית שאם זה היה תלוי בחרדים לא היתה קמה מדינת ישראל בכלל. גם אם היתה לציבור החרדי אפשרות לעשות את זה צבאית מדינית וכלכלית.

וזו אחת מליבת המחלוקת עם הצינות.

וההבדלים בין תתי המגזרים ביחס לכך שכיום מדינת ישראל היא עובדה מוגמרת. השאלה איך להתייחס אליה כרגע.

ולכן הגישה המקורית היא שבכח הפוליטי אנחנו משתמשים רק "להציל" את עצמו ולא "למשול".  וזה חדשות טובותץ למיעוט החילוני שישאר כאן כי גם אם החרדים יהיו הרוב הם לא יוכלו למשל לכהן כרה"מ או שר ביטחון :)

משום מה כל המתלהמים מדבריי במכוון לא ענו על מה ששאלתי. 

לא הצעתי לו לעזוב את הארץ כי הוא לא מוצא חן בעיניי. 

1-אין לי סמכות (עדיין :) ) לדרוש מאנשים לעזוב את הארץ.

2-מסתבר שמכל האנשים בעולם האחרון שהוא יקשיב לו זה אני.

השאלה היתה אם הוא כל כך סובל. ואין לו שום רגש וזיקה כלפי המדינה (בניגוד ליבגני למשל שנראה שהמקום הזה חשוב לו) למה הוא עושה רע לעצמו. 

והשאלה היותר חשובה היא במה זה מתבטא שהוא יהודי חוץ ממטען גנטי וספיגת אנטישמיות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, DareDevil כתב:

זה לא יעבוד כי הם יצטרכו להתחיל לעבוד..

יעבדו כפי יכולתם.

אם אתם מתעצבנים למה השכן החרדי קנה דירה ואתם לא, תצטרפו למהפכה.

שטריימל,קיטל, שחרית 20 דקות ביום, מנחה 15 דקות, ערבית 10 דקות.

ויאללה תענוג!

והבונוס- בשבת- שקט! תענוג. לא לנסוע לים,לא להידקר על ידי ערס שיכור בשישי בערב בבר בעין כרם.

שקט לגוף.

• מצחיק 2

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אז אפשר לגנוב מהמדינה (או בעצם משאר האנשים) אם לא מתחברים למדינה?

אם אני לא מתחבר לחרדים, מותר לי לגנוב מהם? מה עם לאנוס את נשותיהם? 

לפני 3 דקות, eladns כתב:

יעבדו כפי יכולתם.

לא כפרה, זה לא עבד ככה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

ליהודים שמורי מצוות יש זיקה חזקה מאוד לארץ ישראל. ואפילו יש מצווה כזו....יתרה מכך יש איסור לצאת לחו"ל ללא סיבה.

spacer.png

כשזה דתי לפי דעתי, זה מאוד נוח להחליט ככה או ככה..

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

בולשיט כי אתם לא קבוצה אחת ויש כל מיני זרמים והלכות.

יש את אלה עם הזיקה, יש את אלה שוענים שאסור לחזור לארץ ישראל עד בא המשיח ויש ציונים אמיתיים שווי זכויות וחובות.

מה שאתה למעשה עושה זה להצדיק את כל האנטי חרדים במדינה ומצדיק כל הדרה של הציבור החרדי מכל מקום.

כשיפגעו בזכויות שכן מגיעות לכם כבני אדם וכתושבים אל תתפלא כי אתה במו דבריך הצקת את זה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, yd b-4 כתב:

וזו אחת מליבת המחלוקת עם הצינות.

וההבדלים בין תתי המגזרים ביחס לכך שכיום מדינת ישראל היא עובדה מוגמרת. השאלה איך להתייחס אליה כרגע.

ולכן הגישה המקורית היא שבכח הפוליטי אנחנו משתמשים רק "להציל" את עצמו ולא "למשול".  וזה חדשות טובותץ למיעוט החילוני שישאר כאן כי גם אם החרדים יהיו הרוב הם לא יוכלו למשל לכהן כרה"מ או שר ביטחון :)

השאלה היתה אם הוא כל כך סובל. ואין לו שום רגש וזיקה כלפי המדינה (בניגוד ליבגני למשל שנראה שהמקום הזה חשוב לו) למה הוא עושה רע לעצמו. 

אתה משכתב את ההיסטוריה. הציונות צצה רק כשיהודים התחילו להיות חילוניים ולקחת את הגורל שלהם בידיים. אנטישמיות, בתוך זה שואה והפגיעה ביהודים בארצות ערב אחר כך, זה אחד הקטליזטורים, כנראה החשוב ביותר, מאחורי זה שיש פה מדינה בסופו של דבר. בפשטות, הגויים בעטו אותנו החוצה והגענו לפה. ויש היום המוני חרדים, כמו שכבר כתבו לך, אפילו בקייב ובמוסקבה. ורק נזכיר שוב שבשואה היו רבנים נחמדים שהטיפו לקהילות שלהם להשאר איפה שחיו ולמות בשקט.

אנשים נשארים במקום שהם חיים בו כי יש להם חיים שם. לא הכל זה מאבק השרדותי בכם או  בחמאס. והגירה זה כזה לא רק "אוי, עליתי על מטוס ונחתתי במדינה אחרת עכשיו ואני מאושר". ולכן אנשים לפעמים נתקעים איפה שנתקעים, בטח כאלו שכבר עברו הגירה בחייהם וראו את המחיר של זה על המשפחה שלהם וכו'.

המקום הזה חשוב לי כי אני חי פה, כי המשפחה שלי פה, כי המעגל החברתי שלי פה. וכי אנטישמיות זו עדיין בעיה אמיתית, לפחות לדור שלנו. אחזור שוב על מה שכבר כתבתי פעמיים או שלוש. לא חושב שלך או למי מהעדה שלך יש יותר זיקה אמיתית לישראל מואדים או ממני או מכל אחד אחר. אתם פה, בגדול, במקרה. היחידים שלא זה אולי מי שבחר להגר לפה באופן יזום בעצמו. יותר מזה, אני בספק אם לך או דומיך יש את האפשרות להגר מפה גם אם הייתם רוצים. העלמת מס זה לא מקצוע נחשק שבדרך כלל מחפשים במדינות שפתוחות להגירה.

אני מניח שאתה לא ציניקן גמור ובמקום מסוים כנראה גם לא נעים לך לקרוא בכל פעם מחדש שאנשים פה למרות שאתה פה ולא בזכות, ואתה גם יודע שזה נכון, ויודע שהפער ביניכם לבין גם מי שהוא כביכול חלק מהמחנה שלכם הוא עצום, ולכן גם כל ראש עיר מהליכוד בערך מתנגד לשכונות לחרדים בעיר שלו. אז אתה במגננה מעוותת שואל למה הם לא עוזבים. אפשרות שניה היא פשוט להפסיק להזיק לאחרים, אתה יודע. כמו שהם לא מזיקים לך.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 26 דקות, yd b-4 כתב:

השאלה היותר חשובה היא במה זה מתבטא שהוא יהודי חוץ ממטען גנטי וספיגת אנטישמיות.

השאלה הזו שחוזרת על עצמה כל הזמן מכיוון של כאלו שלקחו לעצמם מונופול על היהדות, היא הדבר הכי מתנשא והכי מעצבן שיש.

התשובה היא שאני לא חייב לך הסבר.

אגב, אם מבחינתך אני לא יהודי, בבקשה תפטור אותי מאיסור עבודה בשבת ומהחובה להתחתן ולהתגרש דרך הרבנות ומעוד שלל חוקים.

תן לי להיות ישראלי ושההחלטה עד כמה אני כן או לא יהודי, תהיה ביני לבין עצמי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
בתאריך 8.12.2022 בשעה 22:04, יבגניפ כתב:

מה שאתה מציע הוא גם לא דמוקרטיה וגם לא ממש מדינה, אלא משהו חצי אבסטרקטי שלא יצליח להתקיים. והחרדים או החרדלים או אפילו חלק מהציונות הדתית זו לא הדוגמא הראשונה והיחידה לקבוצות לא ממש דמוקרטיות בתוך מדינות דמוקרטיות או דמוקטריות חלקית. והפתרון לזה הוא לא לוותר להם. ואם אי אפשר להגיע איתם למכנה משותף דמוקרטי - אין לנו באמת מדינה.

הפיתרון הוא כמו הפיתרון שצריך להיות עם הפלסטינים. להפריד ולשחרר.
אי אפשר לכפות על מישהו דרך חיים מסויימת ולהתפלא שהוא מתנגד ומנסה לכפות עליך את החרא שלו, זה לא הגיוני.
צריך לתת להם לעשות את השיט שלהם בטריטוריה שלהם, להגדיר מה של מי ואיך מותר להתנהג בכל מקום וזהו. ככה לא יהיה צריך "להתחשב" באף אחד, ומי שרוצה לבקר בטריטוריה של השכן, שישתאים את עצמו לחוקים המקומיים כמו כל תייר טוב.

בתאריך 9.12.2022 בשעה 18:47, vadim6385 כתב:

כן, נבחרי ציבור שלהם יעילים יותר. ונחש מה - בוחרים בהם.

אבל גם לנו יכולים להיות נבחרי ציבור יעילים (ויש כאלה), אם רק הייתם טורחים להרים את הderriere שלכם מהספה ולבחור בהם.

אני תמיד הולך לבחור, רק מה? כולם חסרי תועלת ביחס לפוליטיקאים החרדים. 

בתאריך 10.12.2022 בשעה 22:04, sperial כתב:

אי אפשר. מי יפרנס אותם? ירד מן מן השמים?

זה כל היופי, ברגע שנפרדים למי אכפת?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

הפיתרון הוא כמו הפיתרון שצריך להיות עם הפלסטינים. להפריד ולשחרר.

ברור, אני בעד הפרדות מוחלטת מהם. לחלוטין. 

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

ובמה מתבטאת היהדות שלך?

לעבור על הציווי הראשון והקדמון של אלוהים לאדם ישירות ולא דרך שום מתווך (בזיעת אפך תאכל לחם)?
בלעבור על לא תגנוב?

היהדות שלך כולה סממנים חיצוניים ואפס תוכן. היהדות שלי כולה מהות ואפס סממנים חיצוניים.

לעבור בבית חולים ולצעוק מהדלת רפואה שלמה כדי להחתים את כרטיס המצוות זו לא יהדות אלא לזהות אדם שזקוק לסיוע ולסייע לו בשקט בלי לעשות מזה סיפור.

שנים התנדבתי בגמ"ח ובאלול כולם שם התפללו ואמרו סליחות ואני לא השתתפתי. עאנשים שאלו אותי למה אני לא משתתף וכשאמרתי שאני לא מאמין וגם לא צם הם שאלו אז למה אתה מתנדב. אני הסברתי שאני מתנדב כי אני מאמין שצריך לסייע לאלה שלא שפר עליהם גורלם ולא כי זו מצווה.

אחר כך כשנפצעתי תוך כדי פעילות התנדבותית והייתי מאושפז תקופה לא קצרה רצו שאגיד הגומל וסירבתי. הלכתי לעשות מה שמוגדר מצווה, ניסה להרוג אותי, לא הצליח ואני צריך עוד להגיד לו תודה שנכשל?

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 שעות, David32 כתב:

אבל רשום: "לא תגנוב"

אז איך הרבנים מתרצים את הגנבה הזאת?

"לא תגנב" - בגונב נפשות הכתוב מדבר. (רשי שמות כ י"ב)

כלומר איסור חטיפה ומכירה לעבדות.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...