Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לא להתחתן ולמסד חיים משותפים. יש פתרונות אזרחיים שיימנעו כל מפגש עם הממסד הדתי.

כנ"ל במוות, אם כי זה עולה כסף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 34 דקות, falou כתב:

אפשר לא להתחתן ולמסד חיים משותפים. יש פתרונות אזרחיים שיימנעו כל מפגש עם הממסד הדתי.

אפשר.

ואפשר גם להצביע למי שתומך בהפרדת הדת מהמדינה, או לפחות בהגבלת סמכויות מוסדות דתיים.

לפני 37 דקות, falou כתב:

כנ"ל במוות, אם כי זה עולה כסף

לתרום גופה למדע עולה כסף?

יותר מזה - אם אני רוצה שישרפו את הגופה ויפזרו את האפר בים, אני לא יכול, בעד שום כסף שבעולם, לפחות לא בארץ.

לדעתי צריכה להיות לי הזכות להיקבר איך שבא לי, לא רק בטקס דתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

לתרום גופה למדע עולה כסף?

בסוף קוברים את מה שנשאר

לפני 3 דקות, vadim6385 כתב:

יותר מזה - אם אני רוצה שישרפו את הגופה ויפזרו את האפר בים, אני לא יכול, בעד שום כסף שבעולם, לפחות לא בארץ.

https://www.diditmyway.co.il/crematorium/?gclid=Cj0KCQjwwfiaBhC7ARIsAGvcPe71tdjHmfYrK2tCeAwjaRa-YyGl3eMBfBtY5JbEr_KWtAoYowlFh_kaAmHZEALw_wcB

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

אתה רציני לא מכיר? לא מספיק החפירות שלי פה על הצבעה למפלגת חופש כלכלי של אביר קארה?

בעיקרון, יש עמימות לגבי בנושאי ביטחון ודת ומדינה אבל בגדול מדובר על המפלגה של ימין כלכלי (קפיטליזם) שנועד בעצם להילחם בקבוצות לחץ, וועדים, תקנות וחוקים.

כל מה שאביר קארה ביצע במהלך השנה האחרונה תחת המשרד שלו (רשות הרגולציה) + עוד כמה דברים על הדרך.

הבנתי שהוא היה ממש נגד העצמאים וממש שונאים אותו

לא היה איזה קטע שהוא הצביע נגד ימי מחלה לעצמאים?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

לדעתי צריכה להיות לי הזכות להיקבר איך שבא לי, לא רק בטקס דתי.

אם זה לא עניין של אמונה. מה זה משנה לך איך ואיפה תקבר

לפני 55 דקות, eladns כתב:

הבנתי שהוא היה ממש נגד העצמאים וממש שונאים אותו

פורסם
לפני 15 דקות, עדי-אל כתב:

אני רוצה שאנשים יהיו שמחים בהלוויה שלי

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 30 דקות, עדי-אל כתב:

זכותה של המפשחה להחליט איך היא רוצה שאני אקבר. מה זה עניינו של הממסד הדתי?

לפני 12 דקות, vadim6385 כתב:

אני רוצה שאנשים יהיו שמחים בהלוויה שלי

אל תדאג. תמיד יש את אלה ששמחים כשמישהו מסויים מת.

לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

כי אני כמעט ולא צורך שירותי דת. 

אתה צורך כל הזמן.

תעודות כשרות, בתי כנסת, ישיבות, כוללים. את כל אלה אנחנו ממנים וכשרות אנחנו צורכים בלי ששואלים אותנו.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, eladns כתב:

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 16 שעות, David32 כתב:

לא טענתי לאפרטהייד. "הבנת הנקרא" לא?

סליחה זו הטענה של פינדר שאתה "עוזר" לו.

לפני 16 שעות, David32 כתב:

וכן ליאור, אם אנחנו מחלקים במקרים כאלה לקבוצות כדורגל, כמו שעושים, אז בצד אחד זה המתנחלים, ובצד השני זה פלסטינאים ופעילי שמאל שהולכים איתם. זה הרי די ברור לא?

אבל זה לא קבוצות כדורגל...

יש גם שמאלנים שהם נגד "אנרכיסטים נגד גדרות", "שוברים שתיקה", "מחסום ווטש" ושות', ומהצד השני יש מתנחלים שמצביעים לשמאל:

image.thumb.png.5a1afaf833645a8c5b4f2bb9965aa6c0.png

image.thumb.png.66ace9cfa573f11be7758bd8256dfbda.png

ולא כללתי כאן את כלל מפלגות הקואליציה הנוכחית, אלא רק כאלה שהם ממש נגד ההתנחלויות.

אז זה לא שתי קבוצות, כן בקצוות יש לך "2 קבוצות", אבל הם ממש לא הרוב, וכמו כל קבוצת שוליים, המשטרה לא בצד של אף אחת מהן.

לפני 16 שעות, יבגניפ כתב:

נגלה אחרי הבחירות.

או שנפעיל את הראש לפני הבחירות.

זו אופציה, If you have it, you might as well use it.

אז אתה כן בוחן את השמאלנים פה לפי האמיות של זנדברג או טיבי.

לא, אני מראה לכם את מה שאתם מדחיקים, או מסווגים כ"הטרלה".

אין ללפיד קואליציה שלא כוללת / נשענת על רע"מ, חד"ש-תע"ל, ובל"ד, מי מהם שיעבור.

אפילו הוא אומר את זה במפורש, אתם מצביעים לגוש שלו, אבל או שאתם אומרים שהוא לא יצטרך אותם, או שאתם אומרים שהם רק רוצים תקציבים, או שאתם אומרים שהם רק מטרילים, או שילובים שלהם.

לא נטען ש"זה הופך לאפרטדהייד". נטען שאם אתה מדבר עם אנשים שחושבים שיש אפרטהייד בגדה זה לא אמור להפתיע אותך שהם חושבים שכוחות הבטחון שם מעדיפים את המנתחלים. שמחתי לעזור.

הבנתי, אז אני אמור להיכנס לראש של מאמיני מפלצת הספגטי המעופפת.

זה לא בכישורים שלי, סורי.

אבל תודה על העזרה.

לפני 16 שעות, פינדר כתב:

הם רק רוצים לשחרר אותו בגלל שההודאה שלו נגבתה לכאורה תחת עינויים.

ממש לא, הם טוענים שהודאה תחת עינויים פסולה, ובית המשפט כבר פסל כמה הודאות שלו, אבל הכשיר שתיים, שקרו לפני הודאה תחת עינויים, ואחרי הודאה אחרת תחת עינויים.

לא לדבר על כך שבג"צ עצמו התיר חקירה בעינויים רק לפצצות מתקתקות - אבל אם הוא פעל לבד כפי שהורשע, אז איזה פצצה מתקתקת? הוא במעצר.

לפני 16 שעות, פינדר כתב:

עד כמה שאני יודע אין ספק שהוא אשם, לאחר שהודה ומסר פרטים מוכמנים. אבל מכל האנשים שיושבים בכלא אחרי שהפעילו נגדם שיטות לא חוקיות, דווקא עליו הם נלחמים.

בטח שיש ספק, לפחות לטענתם.

בית המשפט פסל מספר הודאות שלו בגלל שהן היו תחת עינויים ("משפט זוטא" על ההודאות), אבל הכשיר שתיים ספציפיות, שקרו אחרי הודאה תחת עינויים שנפסלה, ולפני הודאה אחרת תחת עינויים שנפסלה.

בנוסף לזה היו חקירות שלו ללא תיעוד בכלל, שבהם לטענתם החוקרים העבירו לו את הפרטים המוכמנים.

בנוסף לזה יש עדויות שלא מסתדרות (הוא הודה שהיה לבד, עד מסר על 2 דמויות וכו').

עכשיו אני לא יודע אם הוא אשם או לא, אבל זה תיק שהוא רחוק שנות אור מ-Slam Dunk.

אם זה היה Slam Dunk לא היו צריכים הודאה שלו, קל וחומר הודאה תחת עינויים תוך מניעת מפגש עו"ד.

לפני 16 שעות, פינדר כתב:

וכן הם נלחמים עליו כי אם הם צודקים אז זה מפריך לחלוטין את הטענה שלך על כך ששוטרי מחוז ש"י בצד של המתנחלים.

זה אומר שעל רצח של משפחה ערביה, בידי ערבי, האשימו יהודי על לא עוול בכפו, סוג של משפט דרייפוס.

ציטוט

גם בצלאל סמוטריץ' טען: "פסק הדין שדחה את ערעורו של עמירם בן אוליאל ייזכר כאחת מנקודות השפל הגדולות ביותר של מערכת המשפט שלנו מאז ומעולם. השופט אלרון נתן היום אור ירוק לגופי החקירה בישראל לחקור בעינויים ולהרשיע על סמך הודאות שהוצאו בעינויים הגם שהן סותרות ממצאים עובדתיים רבים. ספרו לי עוד על דמוקרטיה".

לפני 11 שעות, borsood כתב:

ככה זה כשלא בודקים פוינטרים ומקבלים באפר אוברפלו.

עכשיו צריך רק למצוא מישהו שיבנה מזה אקספלויט שיגביל את ליאור לשנו ציטוטים מקסימום בפוסט.

ואני ציפיתי שאם כבר - לך תהיה הסבלנות לקרוא מה שכתבתי... או לך או ל- @hans

תנסה.

==============================================

עוד קצת על מירב מיכאלי:

=================================================

הלל קוברינסקי (ללא שום תפקיד רשמי בשירות המדינה!) שיכנע שרים להצביע לטובת הסכם הגבול הימי עם לבנון.

זה בפני עצמו בעייתי, אבל אפשר למצוא קווי דמיון לשמרון ומלכו בתקופת ביבי.

מה שנוסף לנו כאן, זה שאחותו של קוברינסקי בעלת תפקיד בכיר בחברה שחתומה לקבל אספקה של גז טבעי מכריש.

=======================================================

שנת 2022, ב-10 חודשים, אבל מספר קורבנות הטרור זהה ל-2015, מספר הפיגועים עקף את 2015 (2204 פיגועים ב-2022, רוטמן טוען ל-1719 ב-2015), ויש עוד חודשיים לשנה.

איפה @oryo שזלזל באנשים שמצביעים לפי הסכנה לחיים שלהם?

• משעמם 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

אתה צורך כל הזמן.

תעודות כשרות, בתי כנסת, ישיבות, כוללים. את כל אלה אנחנו ממנים וכשרות אנחנו צורכים בלי ששואלים אותנו.

אתה לא צורך אותם אלא משלם עליהם.

כמו שאני לא צורך חוק חינוך חינם כי אין לי ילדים בגיל בית ספר או סדנאות לגמילה מעישון.

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 13 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא, אני מראה לכם את מה שאתם מדחיקים, או מסווגים כ"הטרלה".

אין קשר בין מה שאני אומר למה שאתה מגיב. זה התמימות הרגילה שלך שאם תפתח מספיק threadים, מישהו יפול באחד מהם ואתה מנצח בכולם.

טענת שאתה לא בוחן את השמאלנים פה לפי האמירות של זנדברג ושות׳. אבל זה בדיוק מה שעשית. קבעת שיש בעיה עם מה שנראה לאור ופינד סביר כי הם באותו ״צד פוליטי שמצא צידוקים לפרעות״. אני יודע שתכף יבוא מופע רגיל של שמיניות באוויר. אבל זה מה שכתבת. ועשית את זה גם המון פעמים בעבר. ואני עוד נחמד ומתעלם מזה שבציטוטים שהבאת אז לא היו ״צידוקים״.

לפני 20 דקות, m3x7r3m3 כתב:

או שנפעיל את הראש לפני הבחירות.

אני מפעיל את הראש לפני הבחירות. הבחירות הן כרגע בין המשך קיומה של מדינה סמי דמוקרטית, לבין כניעה סופית למדינת דת. זה לא באמת בחירות בין ימין ושמאל. זה בחירות בין גוש מפלגות דתיות לגוש מפלגות מגוונות. אתה מעדיף את הדתיים מהסיבות שכבר נטחנו פה. אני לא. מעבר לזה, אני גם לא חושב שלפיד הולך להרכיב ממשלה. או שאתם תנצחו ותהרסו את המדינה. או שאתם תפסידו, ללפיד לא יהיה רוב והליכוד או החרדים יבעטו את ביבי לכל הרוחות. ואז תקום עוד ממשלה היא לא תהייה ממשלת החלומות שלי אבל לפחות תאפשר למדינה לתפקד. ולא תכלול לא את טיבי ולא את בן גביר.

לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הבנתי, אז אני אמור להיכנס לראש של מאמיני מפלצת הספגטי המעופפת.

זה לא בכישורים שלי, סורי.

אבל תודה על העזרה.

אתה מביע דיעה כל כך נחרצת על שמאלנים כל הזמן שאני לא חושב שאתה צריך להכנס יותר מדי לראש שלהם כדי לא להיות מופתע ממשהו כזה.

אבל שמחתי לעזור.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...