Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

טענת לאפרטהייד, בגלל ששמאלני שהולך עם פלשתיני הוא בצד הפלשתיני.

איך זה הופך לאפרטהייד?

לא טענתי לאפרטהייד. "הבנת הנקרא" לא?

וכן ליאור, אם אנחנו מחלקים במקרים כאלה לקבוצות כדורגל, כמו שעושים, אז בצד אחד זה המתנחלים, ובצד השני זה פלסטינאים ופעילי שמאל שהולכים איתם. זה הרי די ברור לא?

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אם אין קונסטלציה שבה הוא יושב בקואליציה, אז למה לפיד סופר אותו?

נגלה אחרי הבחירות.

לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

שאתם בונים על קואליציה עם אלו שהביעו תמיכה, או לכל הפחות בונים על תמיכה שלהם מבחוץ 🤷‍♂️

אז אתה כן בוחן את השמאלנים פה לפי האמיות של זנדברג או טיבי.

לפני 10 דקות, m3x7r3m3 כתב:

איך זה הופך לאפרטהייד?

לא נטען ש"זה הופך לאפרטדהייד". נטען שאם אתה מדבר עם אנשים שחושבים שיש אפרטהייד בגדה זה לא אמור להפתיע אותך שהם חושבים שכוחות הבטחון שם מעדיפים את המנתחלים. שמחתי לעזור.

Just now, David32 כתב:

לא טענתי לאפרטהייד.

יאי צדקתי בהבנת הנקרא. איך לא מקבלים על זה נקודות

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 12 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תאיר את עיניי.

טענת לאפרטהייד, בגלל ששמאלני שהולך עם פלשתיני הוא בצד הפלשתיני.

איך זה הופך לאפרטהייד?

במערכת היררכית ההשפעה של אלוף פיקוד על האג'נדה היא לא כמו של חפ"ש.

תחשבו טוב טוב למה חיילים בשטח צפויים לתת הרבה קולות לבן גביר.

אבל לא, אין אפקט אזריה 🤣

אתה אל תהיה פתטי, זה שההשפעה של טיבי על הצבעה אחת הייתה כסף לכבישים, לא אומר שזו ההשפעה שתהיה לו הלאה.

הוא גם לא שואף להישאר בתחום הזה של תקציבים.

גם לא איימן עודה השותף שלו. הוא אפילו כתב את זה.

אם אין קונסטלציה שבה הוא יושב בקואליציה, אז למה לפיד סופר אותו?

ומצד שני אולי זה שלא יישב בקואליציה יותר גרוע? ישלמו לו עבור כל הצבעה, כמו כבישי טיבי בדיוק.

פעם אחת 200 מיליון לכבישים, פעם אחרת שיחרור פושעים ערבים, פעם אחרת שיחרור מחבלים וכו'.

שאתם בונים על קואליציה עם אלו שהביעו תמיכה, או לכל הפחות בונים על תמיכה שלהם מבחוץ 🤷‍♂️

להבדיל אף אחד במערכת הפוליטית הימנית לא תומך בעמירם בן אוליאל, יש כאלה שטוענים שהוא לא ביצע מה שהוא הודה, אבל אף אחד לא אומר "כן רצח משפחה ערבית אבל מה אתם רוצים ממנו? היו שקטים 60 שנה, לילה אחד להתפרע" וכו'.

הם רק רוצים לשחרר אותו בגלל שההודאה שלו נגבתה לכאורה תחת עינויים.

עד כמה שאני יודע אין ספק שהוא אשם, לאחר שהודה ומסר פרטים מוכמנים. אבל מכל האנשים שיושבים בכלא אחרי שהפעילו נגדם שיטות לא חוקיות, דווקא עליו הם נלחמים.

https://m.ynet.co.il/Articles/61840040

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, פינדר כתב:

כל חוקר משטרתי מקבל הוראות ישירות מהשר לביטחון פנים? מדווח לשר על כל חקירה?

רק בחקירות שמעניינות את השר, לכאורה.

לפני 49 דקות, פינדר כתב:

אני מתכוון לחיילים בשטח. אלו שביום שלישי צפויים לתת הרבה קולות לבן גביר.

אני מתכוון למח״ט שומרון שאמר ש ״ההתיישבות והצבא חד הם״.

https://www.ynet.co.il/news/article/hym004hroc

אם הוא היה אומר שהוא "מזהה תהליכים" אז גם היית מתרעם?

ולפי ההיגיון (העקום) שלך שוטרים וחיילים ערבים/מוסלמים עובדים בשירות התנועה האיסלאמית או הרשימה המשותפת?

בכל מקרה, בשטח, הצבא כן מנסה למנוע חיכוך וכן מטפל באירועים של אלימות, השחתה וכדומה משני הצדדים, פשוט רובם המוחלט של המקרים לא מגיעים לחדשות כי זה לא מספיק "מעניין".

עם זאת, כן אפשר להבין חיילים שמגלים "העדפה" לצד של המתנחלים ולא לצד של הפלשתינים ופעילי השמאל. כשצד אחד מביא לך פינוקים ואוכל לשבת בעוד שהצד השני מביא בעיקר אבנים והתפרעויות כל סופ"ש כנגד ה"כיבוש", אז לחייל הממוצע קשה שלא לבחור צד.

בעולם אידיאלי זה לא היה קורה, אבל אנחנו לא חיים בעולם אידיאלי.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 9 שעות, eladns כתב:

אבל אולי כדאי לתת לו כבר 4 שנים של שקט?

מתי היה לו 4 שנים?

לפני 8 שעות, Potato כתב:

בן גביר בינתיים הוא כמו פינצ׳ר,נובח עושה רעש בלי גיבוי.

בן גביר זה ליברמן מלפני שהוא נכנס להיות שר הביטחון, מאז הוא כמו דג..

לפני 6 שעות, ניקו פ. כתב:

אני לא יודע כמה בסוף הוא יצליח לעשות את מה שהוא רוצה, אבל אני חושב שאצביע להם. למי שמעוניין גם הפתק זה אצ.

גם אני מצביע אצ - מפלגת חופש כלכלי

• רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

כמו שכבר כתבתי מתישהו, חבל שהוא לא חזר יחד איתך לכתוב פה

מנסה להחליט אם להגיב על ההשוואה ב"לך קיבינימט" או "תודה יפה מצדך" 

• מצחיק 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 6 שעות, David32 כתב:

חוץ מזה, מישהו יודע מה נסגר עם ליאור? מה זה הדאמפ הזה? מה הוא רוצה בכלל?

זו ששאלה שמדאיגה אותי כבר יותר משבוע, זה לא רק הוא יש לי עוד חשש לגבי עוד אנשים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 19 דקות, eladns כתב:

מה זה חופש כלכלי?

סיקרנת אותי

מה אומרים?

אתה רציני לא מכיר? לא מספיק החפירות שלי פה על הצבעה למפלגת חופש כלכלי של אביר קארה?

בעיקרון, יש עמימות לגבי בנושאי ביטחון ודת ומדינה אבל בגדול מדובר על המפלגה של ימין כלכלי (קפיטליזם) שנועד בעצם להילחם בקבוצות לחץ, וועדים, תקנות וחוקים.

כל מה שאביר קארה ביצע במהלך השנה האחרונה תחת המשרד שלו (רשות הרגולציה) + עוד כמה דברים על הדרך.

שורה תחתונה, הסרת חסמים, מכסים ומיסים. תוך יצירת תחרות במקומות שלא היו בהם תחרות עד כה.

כמו להכניס את אובר לישראל, לעבור לשיטת השוברים בחינוך, לעשות ליגליזציה ועוד...

https://freedom-party.co.il/

ממליץ להיכנס לאתר ולקרוא את המצע של המפלגה. 

שורה תחתונה היא כזו, סבב לחימה יהיה גם ככה בין אם ביבי יהיה ראש ממשלה או לפיד יהיה ראש ממשלה או גנץ או X/Y/Z. 

ככה שלא ישאירו את הצבא בלי כסף וגם מבחינה מדינית אני לא רואה התקדמות מטורפת וריצת אמוק של לפיד ושות' לכיוון הסכם שלום.

לגבי דת ומדינה, גם ככה לא הצליחו להזיז משהו בשנה האחרונה, אז מאוד יהיה קשה לי לראות שינוי מטורף אצל המפלגות האחרות שהן לא דתיות.

אז נשארנו עם העניין הכלכלי, שלפי דעתי ירים יותר אנשים מהעוני מאשר לזרוק קופסאות של כסף מהליקופטרים. כן יש הרבה מיסים מבאסים כמו שתיה מתוקה וחד"פ אבל צריך גם לדעת יהיה לאזן את העניין עם דברים אחרים שעדיין לא סיימו את התהליך שלהם.

ולפי דעתי אביר קארה יכול להיות כזה שיכול לסיים את הקדנציה עם הרבה הישגים משמעותיים, מאשר בהשוואה למפלגות אחרות שלא הצליחו לקדם כזו אג'נדה.

#רקאומר

נגיעה נוספת כי זה פורום רכב, אולי נצליח לשנות את תקנה 380 וחוקי הספורט מוטורי ככה שזה יהיה נורמלי כמו שאר המדינות. רק צריך יותר זמן בשביל הבחור שיעבוד על מה שכבר התחיל.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 59 דקות, eladns כתב:

מה זה חופש כלכלי?

סיקרנת אותי

מה אומרים?

זה אומר שצריך לעבוד בשביל הכסף

• אהבתי 2
  • מצחיק 4
  • רעיון טוב! 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, David32 כתב:

חוץ מזה, מישהו יודע מה נסגר עם ליאור? מה זה הדאמפ הזה? מה הוא רוצה בכלל?

ככה זה כשלא בודקים פוינטרים ומקבלים באפר אוברפלו.

עכשיו צריך רק למצוא מישהו שיבנה מזה אקספלויט שיגביל את ליאור לשנו ציטוטים מקסימום בפוסט.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

דרדוויל, אם אתה אומר שלא ממש עשו בשנה האחרונה משהו בנוגע לדת ומדינה- נא להתעורר, החרדים זועמים ולא סתם. הרבה התקדם, בעיקר באופי שירותי הדת ומי שולט בהם. התודה- דווקא למתן כהנא. עשה חיל בתפקידו, חבל שלא היה שם יותר זמן.

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, Pika007 כתב:

דרדוויל, אם אתה אומר שלא ממש עשו בשנה האחרונה משהו בנוגע לדת ומדינה- נא להתעורר, החרדים זועמים ולא סתם. הרבה התקדם, בעיקר באופי שירותי הדת ומי שולט בהם. התודה- דווקא למתן כהנא. עשה חיל בתפקידו, חבל שלא היה שם יותר זמן.

טעות שלי, אתה צודק! יש עוד שינויים שנעשו? אני שואל כי זה לא מה שמעניין אותי בת'כלס, כי אני כמעט ולא צורך שירותי דת. 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 5 שעות, DareDevil כתב:

טעות שלי, אתה צודק! יש עוד שינויים שנעשו? אני שואל כי זה לא מה שמעניין אותי בת'כלס, כי אני כמעט ולא צורך שירותי דת. 

עם כל הצער שבדבר, אתה תצרוך אותם כשתתחתן/תתגרש/תמות.

אני יודע שהעבודה/מרץ/יש עתיד הצהירו שהם הולכים לקדם נישואים אזרחיים, אז אולי כדאי להצביע אולי לאחת מהן, ולא לאיזה חופש כלכלי שלא תעבור את אחוז החסימה.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...