Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, eladns כתב:

איזה, דרעי אמר ששבוע הבא כבר יבטל את החד פעמי ואת המס על הסוכר

אולי תצא מהאוטו שלא קנית עדיין?

לפיד אמר שיבטל את דרעי

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
בתאריך 27.10.2022 בשעה 18:40, farkash7 כתב:

תשמע מי שעשה מאמצים להוכיח שיש לו יותר גדול זה אתה לא אני.
מי שהעלה טענות שדורשות זילזול זה אתה לא אני.

הפוך, אתה זה שזילזלת, ואני דופק לך את הזילזול.

אחרי פעם או פעמיים היה מצופה שתלמד לא לזלזל, אבל נו.

הרשה לי לזלזל 😂

הרשה לי לזלזל שוב 😂

זלזל, רק אל תופתע אם במשחק "למי יש יותר גדול" אתה מפסיד.

אם אתה חושב שאני מזלזל בתפקיד שעשית אז לא. אני מקבל את זה שעשית תפקיד יותר משמעותי מכל חירניק מבחינת התרומה שלו. בהחלט יכול לקבל את זה, גם קיבלתי את זה. גם יכול לקבל שההבנה המערכתית שלך היא ברמה יותר גבוהה משל חירנ"יק מצוי שתכלס רוב הזמן רק מנסה להשיג לעצמו ציוד יותר טוב ופחות שמירות. אתה לא צריך לתת לתפקיד שלך איזה נופך של סכנת חיים כדי לקבל קרדיט, זה מגוחך ובמאמצים האלה אני בהחלט מזלזל.

אז זהו - שאין קשר, וסכנת חיים הייתה גם הייתה, אבל אין לה שום קשר לקרדיט. את הקרדיט שלי אני דורש על מה שעשיתי, לא על כמה שסיכנתי את החיים שלי בכמה פעמים האלה.

מוכיח גם את הטענה הקודמת שלי. לתת לך לאשר תוכניות אופרטיביות גם אם זה ברמה שיש מספיק מנות קרב זה מסוכן. יותר מדי אגו, ואני אומר לך את זה בתור בנאדם עם קצת בעיות אגו.

שוב, קצת (אבל באמת, רק קצת), תיקח בחשבון שאין לך מושג מי אני, מה אני, ואיך אני עושה את התפקידים שלי.

ואולי, אולי, אם אני מעל ל-10 שנים בתפקיד הזה במילואים, בתפקיד של קצין למרות שאני לא קצין, ושהציעו לי לעשות קק"צ במילואים, אולי אתה טועה.

אבל עזוב, אתה החלטת, על סמך זה שבחיים לא פגשת אותי, בטח שלא עבדת מולי, בטח ובטח שלא בהקשר צבאי.

אם בא לך להמשיך להביך את עצמך - תפאדל.

*אתה יודע איך מצאתי את התגובות הישנות שלך, חיפוש של צמד המילים "אפוד קרמי" בשרשור הזה. אף אחד בהסטוריה של השרשור לא כתב את צמד המילים הללו. כולל אנשים שכנראה עברו הרבה בצבא. היחיד שהזכיר שהוא לבש אפוד קרמי הוא "מתכנת הטרור" M3...

מעניין למה הזכרתי את זה... 🤣 כי זה לא היה במסגרת מור"קים.

אולי בכל זאת כדאי שנזכיר מאיפה זה בא:  

בתאריך 17.5.2022 בשעה 13:38, יבגניפ כתב:

ואותו כנל גם לגבי הבנתך באסטרטגיה צבאית או מדינית

בתאריך 27.10.2022 בשעה 18:44, יבגניפ כתב:

כן זה כן. אוף. תפסיק להיות כזה לוזר חסר כבוד עצמי ותתנחם בזה שבתור רסל נותנים לך לראות תוכניות מבצעיות של הצבא או משהו. 

תתנחם 🤣 הייתי בכיף מוותר על התפקיד הזה, העומס הנלווה אליו והכאב ראש הנלווה.

אתה טועה גם מילולית, שזה לא כזה מפתיע, כי, בפעם המיליון, אתה לא קורא, וגם עקרונית. אני יודע מה הדעות שלך בדיוק כמו שאתה יודע מה הדעות שלי, כמו ששנינו יודעים מה הדעות של זנדברג או טיבי או בן גביר בלי לקרוא כל מילה שכל אחד מהם הוציא אי פעם. אני גם יודע מה הגבולות שאתה טוען שיש לך, כי זה עלה בעבר. ואני לא קונה אותם. ובנקודה הזו חושב שאין גבול שלא תעבור ימינה, בדיוק כמו שאין גבול שאתה לא חוצה פה.

אז תנהל דיון עם עצמך ו-Avatar שלי, מה אתה רוצה ממני? אתה יודע הכל לא?

אני לא רוצה להרוס לך את חופשת הסופש שלך, אבל אני בספק אם יש מישהו שלא מזלזל בך בפורום הזה. מה ששלך שלך. ומהניסיון העצוב, גם מי שסמכים איתך בשרשור אחד במקרה, מוצא את עצמו מגיע לאותו הבוטומליין בשרשור אחר.

כל מי שרוצה מוזמן לזלזל בי, וגם מוזמן לשבת איתי על בירה או ארוחת צהריים.

ובוא, זה לא שבך / פינדר / פרקש או פיקה לא מזלזלים. זה עולם האינטרנט בכלל והפורומים בפרט.

אל תקח את זה אישית.

עניתי על זה. 

לא אתה לא.

200 מיליון שקל לכבישי טיבי זה הטרלה או לא?

אולי נבקש מי. לפיד לעזור לך:

60-60, זה כולל את טיבי ועודה.

הטרלה או לא?

בוא נהייה רגע מציאותיים. אנחנו מכירים את צהל. יותר סביר שמדובר בסינג'ור שאף אחד לא רוצה לעשות ומצאו מישהו שאפשר לספר לו שזה חשוב או משהו.

מעניין כמה אנשים אפשר לסנג'ר לתפקיד שמצריך לדעת מה זה ניחות של אות אלקטרו-מגנטי 🤣

אבל הכי מצחיק הוא שגם בלי תוכניות לאשר, אותם מח"טים מגיעים אליי להתייעץ.

שוב, הנטייה לזלזול היא כללית באינטרנט, אני לא לוקח את השטויות שאתה כותב ברצינות.

רק בשביל הפסאדה שלך - לא כדאי לך לשמור על קצת צניעות לגבי מי שאתה לא מכיר?

בתאריך 27.10.2022 בשעה 20:25, Gosser1860 כתב:

image.jpeg.71d242e6537ef5e44463dea65f1750ff.jpeg

===

ובנימה רצינית, מאז סבתוש, סליחה התכוונתי צ'אק נוריס, קצת קשה לי לקחת את הדיון ברצינות. אז אני פה בהחלט בשביל ה-lolz.

כראוי לשר לענייני מימז

אגב אם תביא איזה יציאה רצינית, זה יתנגש עם התפקיד החדש שלך.

בתאריך 28.10.2022 בשעה 18:08, פינדר כתב:

לפי הדיווחים, באירוע שבו הוכתה הקשישה, מי שעומדים לחקירה הן פעילות השמאל דווקא. שלושת המתנחלים שהצליחו להיפצע (הוגדרו כפצועים קלים) הגישו תלונה, נגד הקשישה ושאר הפעילות.

כמו שאמרתי, כדאי לחכות עם הצהרות בומבסטיות לגבי אירוע ספציפי כזה.

בתאריך 28.10.2022 בשעה 18:08, פינדר כתב:

ביתיים בשביל לאזן את העניינים כלי התקשורת, פירסמו את הודעת דו"צ שנעצר חייל פעיל שמאל, בחשד שזרק אבנים על חיילים.

רציתי לגנות אבל אז אמרתי לעצמי שאולי החיילים הזכירו לו את בן לאדן הוא משהו כזה.

וחוץ מזה שבתיעוד לא נראה שמישהו מהסמולנים שם היווה איום על החיילים:

בדיוק כמו שכתבתי על המקרה השני - לא ברור מה היה, הצילום אחרי לכאורה זריקת האבנים, כדאי לחכות ולראות מה יתפתח מזה.

במאמר מוסגר - אהבתי איך שהפוזיציה של שמאלנים בטוויטר קפצה, חלק אמרו שזה לא קרה (לגיטימי), חלק אמרו שזה מה שמגיע לחיילים (פחות לגיטימי), אבל היו כאלה שטענו שאכן נזרקו אבנים, אבל זה כשיטה לרעיית צאן 🤣

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

צודק. תמיד טוב לפתור קונפליקטים פוליטיים או אחרים בכניעה מוחלטת לצד השני, כדי שיהיה שקט. 

זה עבד לנו עם לבנון, מה לא?

לפני שעה, Night Driver כתב:

נגררנו ל 4 מערכות בחירות בגלל אגו של נבחרי ציבור. לא בגלל שום דבר אחר.

אותו אגו גם גרם למריבות אישיות שבאו לידי ביטוי בחוסר שיתוף פעולה פוליטי.

שזה לגיטימי, אבל שאף אחד מהמעורבים במריבות האלה לא יספר לנו שהוא דואג קודם למדינה (ביבי), או שישראל מעל הכל (גנץ ולפיד) וכו'.

לפני כשעה, Potato כתב:

*בגלל שאתה לא מצביע ביבי ולא רוצה ממשלת ימין מלא מלא ;)

באופן דיי ברור הוא כתב "נבחרי ציבור" יותר מאחד כזה. והוא צודק. וזה גם לא פעם ראשונה שכתבתי פה.

מצד אחד ביבי הצליח לריב עם הרבה שותפים פוטנציאליים , מצד שני, זה לא שהם חפים מפשע.

אבל עם התוצאה כולנו נשארים, הסיבה היחידה שלפיד וגנץ משתפים פעולה ביניהם זה שהסכסוך עם נתניהו גדול יותר מהסכסוך ביניהם.

כנ"ל לגבי מר"צ וליברמן, עבודה וליברמן וכו'.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ואולי, אולי, אם אני מעל ל-10 שנים בתפקיד הזה במילואים, בתפקיד של קצין למרות שאני לא קצין, ושהציעו לי לעשות קק"צ במילואים, אולי אתה טועה.

אתה מתלהב מהתפקיד שלך בצבא ומזה שהציעו לך לצאת לקקצ? זה לא משהו שאמור לעבור בגיל 20? היחידים שאני מכיר שזה לא עבר להם זה בערך סא"לים פלוס משום מה.

לפני 18 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא אתה לא.

לא קראת, אבאל'ה. תחזור עמוד וחצי אחורה. עניתי על זה ממש. 

לפני 18 דקות, m3x7r3m3 כתב:

רק בשביל הפסאדה שלך - לא כדאי לך לשמור על קצת צניעות לגבי מי שאתה לא מכיר?

אתה כותב את זה? 

גם להגיד שאני "לא מכיר" אותך זה קצת far fetched. בוא, התפקיד המרגש שלך במילואים, שגורם למחטים לעמוד בתור להתייעצות אצלך, זה לא מה שיהרוס את התדמית המופלאה שבנית לעצמך, של אדם שמבין בהכל על סמך קריאה בויקיפדיה והמון לוגיקה טהורה, וגם כזה שיעדיף לבלוע כנראה גלולה עם ציאניד מאשר חלילה להודות מול עצמו בעיקר שהוא פיספס משהו או טעה בויכוח אינטרנטי - לא משנה מה הנושא. ראיתי אותך טועה בכל כך הרבה ויכוחים וכל הרבה תחומים במהלך השנים, עם כל כך הרבה התבססות על "אני", שזה כבר לא משנה בכלל.

וכמובן, לא צריך לקחת שום דבר אישי. אנחנו פה לכיף. זכותך לחשוב שאתה הילד הכי חכם בקארספורום. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, eladns כתב:

כבר עברנו את ליברמן הנובח שלא הרג אף אחד

אמר שיחסל ,שיתן יד חופשית וכלום

נאדה.

אני מדבר על השתתפות בצהרונים לאנשים עובדים,בינתיים מס על הדלק.

מס על חד פעמי צריך להיות מטומטם(סורי מנהלים) כדי לבטל.

אין שום דבר טוב בצריכה של חד פעמי.

לגבי משקאות ממותקים,לא מכיר מספיק מחקרים אבל מניח שזה מבוסס על משהו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 39 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אותו אגו גם גרם למריבות אישיות שבאו לידי ביטוי בחוסר שיתוף פעולה פוליטי.

שזה לגיטימי, אבל שאף אחד מהמעורבים במריבות האלה לא יספר לנו שהוא דואג קודם למדינה (ביבי), או שישראל מעל הכל (גנץ ולפיד) וכו'.

לגיטימי עד הרגע שזנה פוגע בערכים אותם שיווקת לציבור. זה נכון שמרץ מצביעה בעד התנחלויות, כשהליכוד מצביע נגד החלת החוק הישראלי בשטחים ושלפיד

בעצם עזוב את לפיד. אף אחד לא באמת הבין מה הוא הבטיח.

ותעשה לנו טובה, שים תוכן עניינים בציטוטים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סיכום ןהתייחסות של עידן ארץ למצע של אביר קארה ומפלגת חופש כלכלי.

מי שרוצה את הגולמי, זה המצע:

https://freedom-party.co.il/מצע/

אני לא יודע כמה בסוף הוא יצליח לעשות את מה שהוא רוצה, אבל אני חושב שאצביע להם. למי שמעוניין גם הפתק זה אצ.

• אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק אמן שיעבור את אחוז החסימה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

==================================================================

image.thumb.png.c1b44e2def9c16f62aabbdbabf21e9d1.png

מתי נראה כתובת שכתוב בה "אבו-ג'יהאד" או "יאסר ערפאת" מתקופת המקרא?

================================================

זוכרים את התקציבים לרע"מ? זוכרים את "הסרת החסמים"?

התוצאה היא כזו: חשד לשחיתות והתנהלות פלילית, מיליוני שקלים שנעלמו מהדו"ח לרשם העמותות בעמותה אחת, ניגוד עניינים בעמותה אחרת (וחתימה על מסמך שאין ניגודי עניינים).

אני אזכיר בהקשר הזה, שנראה שיש קשר גורדי בין "אלין קום" שזכתה במכרז להקים סיבים אופטיים בערים ערביות, ובין עמותת "סיוע 48" - זו עם הניגודי עניינים.

יוקר המחייה, המסים על החד פעמי והמשקאות הממותקים הקדימו את האינפלציה העולמית.

חלקכם זוכרים שהוצע שהם ייכנסו לתוקף כבר ב-1.11.2021, הרבה לפני המלחמה באוקראינה ושות'.

הוא למעשה נכנס לתוקף ב-1.11.2021 ואז עבר שינוי קל ב-30.11.2021.

כביכול המטרה של המס הוא לטובת שמירה על הסביבה:

ציטוט

ח"כ קושניר אמר בפתח הדיון: "לגופו של הנושא הראשון, כלים חד פעמיים, אני רוצה להגיד בצורה מאוד מאוד ברורה שהמס הזה על כלים חד פעמיים הולך לשמור על הטבע, הסביבה שלנו, על הבריאות שלנו ושל הילדים שלנו ושל הילדים של הילדים שלנו. הנזקים מהשימוש בחד פעמי, קשה לאמוד אותם, לכן אני חושב שהצעד הזה נכון ואני שמח שהצלחנו להתקדם ולהגיע לשינויים בתוך הצו בנוגע לאתגרים שזיהינו.

אממה, מסתבר שבאוצר חשבו שב-2022 (שנה מלאה עם המס הזה) ההכנסות יהיו 380 מיליון שקל.

מעשית, כרגע הצפי הוא ל-800 מיליון שקל, לא כולל תוספת מע"מ, וסה"כ 920 מיליון שקל.

אז אין לנו ממש KPI, כמה באוצר חשבו שתרד הצריכה לעומת כמה היא ירדה בפועל, אבל הצפי להכנסות נותן רמז עבה.

המס הזה לא עבד, ואם אכן ממשלת ימין תבטל את המס הזה - מי כאן חושב שהמחירים יירדו בחזרה למחירים של אוקטובר 2021?

מה המסקנה? במס הזה הממשלה הזו הגדילה לנו את יוקר המחיה, לכאורה עבור מטרה ראויה בעיניה, אבל נכשלה, ואנחנו נשארנו גם עם צריכת חד"פ וגם עם יוקר מחיה גבוה יותר.

מי כאן חשב שליברמן שר אוצר טוב? כי זה כישלון חרוץ.

@David32 לקבלה בבקשה.

מירב מיכאלי בעצמה ובקולה, בממשלה הבאה היא רוצה להיות שרת האוצר, לא שרת התחבורה.

וזה לא שעמליה דואק היא ביביסיטית כן?

===================================================

כמה תקפו על הרעיון של הצ"ד לבטל את עבירת מרמה והפרת אמונים במבנה הנוכחי שלה.

כולל אלו שבעבר תמכו בביטול של אותה עבירה ממש (לפיד?)

האסטרטגיה של אהרון ברק בשימוש בעבירה הזו שוברת את כל עקרונות המשפט של מדינה דמוקרטית - כדי להפוך את העבירה הזו לעבירת סל עם 2 הישגים:

1. אין לה גבולות בכלל, משמע מה שהיה בסדר עבור מקרה אחד, יכול להיות לא בסדר עבור מקרה אחר, וההבדל הוא בעיני השופט. שזה אומר שאפשר להשתמש בעבירה הזו כאמצעי פוליטי מצד אחד, או כחיסול חשבונות מצד שני.

2. הדרך היחידה מעשית להימנע מ"מרמה והפרת אמונים" - היא התייעצות עם יועץ משפטי לפני המעשה (כלומר מעשית, כמעט כל מעשה). שזה אומר שאנחנו בוחרים חברי כנסת לפי אג'נדה, אבל בסוף המשפטן קובע.

===========================================

עוד "הצלחה" של ממשלת השינוי - ביטול סלילת המקטע הדרומי של כביש 6

==========================================

גם אתם שמעתם על "אלימות המתנחלים"? גם אתם שמעתם על עשרות (או אפילו 100 אירועים) של "אלימות מתנחלים" בחודש?

אז מסתבר שזה שקר גס, אמ;לק - גם אם לא הייתה אלימות בכלל, סיווגו את האירוע כ"אלימות מתנחלים". מסתבר ש"אלימות מתנחלים" זה אפילו הפגנה של איזה 2-3 אנשים מול הבית של גדעון סער 🤣

או אירוע שבמסגרת ההשתלטות המאורגנת של הרש"פ (תוך שיתוף פעולה עם גנץ) על שטחי C, הגיעו פלשתינים עם באגר לכיוון יצהר, יש שם כוח צבאי, קבוצה של יהודים, קבוצה של פלשתינים, צה"ל ביקש משני הצדדים להתפזר, לא הייתה אלימות, זה מסתבר, "אלימות מתנחלים" 🤣

==========================================

נעבור לביטחון?

במשך 20 שנה "חסם אשמורת" ליד קריית ארבע היה סגור לכלי רכב פלשתינים בגלל פיגועים.

במאי 2022 החליטו לפתוח אותו לכלי רכב פלשתיניים, כי 20 שנה לא הגיע משם פיגוע.

וזה לקח 5 חודשים, והנה פיגוע, עם הרוג ופצוע קשה.

ואז מה עשו? סגרו שוב את "חסם אשמורת".

מה התוצאה? עשו ניסוי, שנכשל, ועלה לנו בדם

זה מלפני 5 חודשים כשהגיעה ההודעה על פתיחת המחסום:

image.thumb.png.7c306f1fb8fe71a997699e41d4d0bffd.png

עופר אוחנה הוא הפצוע הקשה.

אגב בהקשר הזה שימו לב להנדסת התודעה אצל מאקו, בכותרת הראשית מופיע:

ציטוט

עופר אוחנה שנפצע קשה בפיגוע התריע לפני חמישה חודשים על פתיחת החסם, גורם ביטחוני הגיב: "המחבל הגיע רגלית, אין קשר בין הפיגוע להסרת החסם"

רק בסוף בסוף הציטוט המלא, והוא "קצת" שונה:

ציטוט

גורם ביטחוני הגיב לטענות בשיחה עם N12 : "אין שום קשר בין פתיחת או סגירת החסם לפיגוע. באותה מידה שהמחבל הגיע, הוא יכל להגיע רגלית - והוא גם הגיע בחלק השני של הפיגוע רגלית למרחב. בסוף זה מחבל שקם בבוקר ורצה לעשות פיגוע, הפתיחה או הסגירה של החסם לא הייתה מונעת את הפיגוע. בנוסף, זהו שטח שהוא מחוץ ליישוב והאבטחה בו היא לא מלאה כמו בשאר המקומות בחברון או בקרית ארבע. הטענה שהחסם היה מונע את הפיגוע היא טענה לא נכונה, הוא הגיע רגלית בפיגוע וגם אם החסם היה סגור הוא היה מגיע".

המחבל, מוחמד כאמל יעקוב אלג'עברי בן ה-35, נשוי ואב ל-3 תושב חברון, הצליח במשך כעשר דקות לרצוח אדם אחד ולפגוע בעוד שלושה עד שחוסל. על פי ההערכות, אל-ג'עברי היה חולה סרטן סופני שנשארו לו כמה ימים בלבד לחיות. לאחר הפיגוע כוחות הביטחון תפסו את הרכב שהיה ברשותו, ועל פי דיווח פלסטיני אחיו נביל אל-ג'עברי נעצר הבוקר

אז... באותה מידה שהוא הגיע (איך הגיע? בחללית?) הוא יכל להגיע רגלית (שזה בתרגום - הוא לא הגיע רגלית).

ואם הוא הגיע רגלית למה מעניין את כוחות הביטחון הרכב שהיה ברשותו?

מישהו מחפה על ההחלטה לפתוח את המחסום.

====================================

ערד ניר הלך "קצת" יותר מדי רחוק, אבל אפשר להבין אותו, הוא חשב שהכל מותר להם, מהצד "הנכון".

בינתיים הוא קיבל נזיפה או שקר כלשהו.

==============================================

הצד הלבנוני (סגן יו"ר הפרלמנט הלבנוני שניהל את המו"מ מצד לבנון) מסביר בפירוט נרחב מאוד על המו"מ לגבי הגבול הימי.

פירוט שאצלנו אפילו חברי הכנסת לא קיבלו.

למי שרוצה יש את זה גם בווידאו

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

@David32 לקבלה בבקשה.

מירב מיכאלי בעצמה ובקולה, בממשלה הבאה היא רוצה להיות שרת האוצר, לא שרת התחבורה.

לא הבנתי מה אני קשור.

אני שמחתי לקום בראשון בבוקר בלי לגלות שציטטו הודעה שלי משבוע שעבר, אבל מסתבר שגם אם לא מצטטים - אז מתייגים.

חוץ מזה, מישהו יודע מה נסגר עם ליאור? מה זה הדאמפ הזה? מה הוא רוצה בכלל?

עריכה אחרונה על ידי David32
  • מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Potato כתב:

בן גביר בינתיים הוא כמו פינצ׳ר,נובח עושה רעש בלי גיבוי.

אני מתחיל יותר ויותר להאמין לקולות שכל הסיפורים וההתרככות לכיוון המיינסטרים היא קשקוש והמטרות שלהם אחרות.

הייתה תקופה שחשבתי להצביע לו,אבל אני נוטה יותר ויותר לכיוון לפיד בזמן האחרון.

להתלבט בין גנץ-לפיד-ביבי או מרץ-עבודה-לפיד או בו גביר-נתניהו-שקד כל זה נורמלי

אבל לפיד- בן גביר? 

כמו להתלבט בין תפוח אדמה ללימון

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, יבגניפ כתב:

אתה מתלהב מהתפקיד שלך בצבא ומזה שהציעו לך לצאת לקקצ? זה לא משהו שאמור לעבור בגיל 20? היחידים שאני מכיר שזה לא עבר להם זה בערך סא"לים פלוס משום מה.

מתלהב? ממש לא, וגם לא באמת מלהיב שהציעו לי לצאת לקקצ (ולכן גם לא יצאתי).

אבל זה אומר שאתם בונים תילי-תילים על דברים שהם לא נכונים.

אגב התגובה להצעה הייתה "איכס"

לא קראת, אבאל'ה. תחזור עמוד וחצי אחורה. עניתי על זה ממש. 

איפה? הדבר היחיד שיש זה התחמקות מפוארת:

בתאריך 27.10.2022 בשעה 18:23, m3x7r3m3 כתב:

זו דוגמה מהעבר שהם כבר עשו.

אני שאלתי שאלה פשוטה - הדוגמה הזו מהעבר - הייתה הטרלה או לא?

עניתי על זה. 

אולי אחורה יותר?  

בתאריך 27.10.2022 בשעה 16:42, m3x7r3m3 כתב:

שאלתי שאלה פשוטה, שעליה נכשלת לענות בינתיים.

כבישי טיבי - הטרלה, או לא?

בתאריך 27.10.2022 בשעה 16:38, m3x7r3m3 כתב:

אני שואל שוב - כשהיו צריכים את האצבעות שלהם - הם הטרילו או לא הטרילו?

כבישי טיבי זה הטרלה או לא? שאלה דיי פשוטה.

בוא, תביא את התשובה הפשוטה הזו.

כבישי טיבי תמורת הצבעה בכנסת - הטרלה, או לא הטרלה?

לא קשה, כן הטרלה או לא הטרלה. אתה יכול לענות בכן ולא.

אתה כותב את זה? 

גם להגיד שאני "לא מכיר" אותך זה קצת far fetched. בוא, התפקיד המרגש שלך במילואים, שגורם למחטים לעמוד בתור להתייעצות אצלך, זה לא מה שיהרוס את התדמית המופלאה שבנית לעצמך, של אדם שמבין בהכל על סמך קריאה בויקיפדיה והמון לוגיקה טהורה, וגם כזה שיעדיף לבלוע כנראה גלולה עם ציאניד מאשר חלילה להודות מול עצמו בעיקר שהוא פיספס משהו או טעה בויכוח אינטרנטי - לא משנה מה הנושא. ראיתי אותך טועה בכל כך הרבה ויכוחים וכל הרבה תחומים במהלך השנים, עם כל כך הרבה התבססות על "אני", שזה כבר לא משנה בכלל.

וכמובן, לא צריך לקחת שום דבר אישי. אנחנו פה לכיף. זכותך לחשוב שאתה הילד הכי חכם בקארספורום. 

כן, ואתה לא מכיר אותי, בשיט.

כאמור קצת צניעות לגבי היכולת שלך לקרוא מחשבות, או להכיר בנאדם שלא פגשת בחיים שלך.

תדמית תדמית, אבל בסוף כולם עומדים אצלי בתור 🤣

לפני 58 דקות, Potato כתב:

אין שום דבר טוב בצריכה של חד פעמי.

לגבי משקאות ממותקים,לא מכיר מספיק מחקרים אבל מניח שזה מבוסס על משהו.

ואין שום דבר טוב בהעלאת המס על החד פעמי, כך מסתבר.

אנחנו אפילו לא יודעים נתונים לגבי הצריכה, אנחנו כן יודעים שהאוצר חישב שהמס הזה יביא 380 מיליון, זה צפוי כרגע להביא 920 מיליון.

אז אנחנו גם ממשיכים לצרוך חד"פ וגם לשלם עליו הרבה יותר.

לפני 52 דקות, Night Driver כתב:

לגיטימי עד הרגע שזנה פוגע בערכים אותם שיווקת לציבור. זה נכון שמרץ מצביעה בעד התנחלויות, כשהליכוד מצביע נגד החלת החוק הישראלי בשטחים ושלפיד

בעצם עזוב את לפיד. אף אחד לא באמת הבין מה הוא הבטיח.

ותעשה לנו טובה, שים תוכן עניינים בציטוטים.

זה לגיטימי כי אנחנו כבוחרים לא יכולים להכריח את גנץ ולפיד לשתף פעולה עם ביבי, או את ביבי לשתף פעולה איתם.

אבל באותה מידה זה שהבוחרים רצו שיתוף פעולה, יכול להכיל אצלו "עיזים", יש שיתוף פעולה ואז לפיד מקדם חוק נגד גוף תקשורת. יש שיתוף פעולה אבל שרים של גנץ פועלים נגד הממשלה וביבי לא מעביר תקציב כדי לא להתחלף עם גנץ וכו'.

ואנחנו כבוחרים לא יכולים לצפות מה יהיו העיזים האלה.

אנחנו כן יכולים להעניש אותם על הבחירה לא לשתף פעולה, בדיעבד, בבחירות הבאות.

כלומר לבחון סביב מה נפל השיתוף פעולה, ואז להעניש את הצד שאנחנו רואים כאחראי.

ולכן זה עדיין במרחב הלגיטימיות.

לפני 26 דקות, ניקו פ. כתב:

סיכום ןהתייחסות של עידן ארץ למצע של אביר קארה ומפלגת חופש כלכלי.

מי שרוצה את הגולמי, זה המצע:

https://freedom-party.co.il/מצע/

אני לא יודע כמה בסוף הוא יצליח לעשות את מה שהוא רוצה, אבל אני חושב שאצביע להם. למי שמעוניין גם הפתק זה אצ.

לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

רק אמן שיעבור את אחוז החסימה.

זה יהיה חסר תקדים שמפלגה עם אחוז וקצת בסוף השבוע לפני הבחירות תעבור את אחוז החסימה.

אני מעריך שהוא לא יעבור.

לפני 15 דקות, פינדר כתב:

ברכות.

הצלחת לכתוב בצורה בלתי ניתנת לקריאה, הרבה מעבר לסטנדרט הרגיל שלך.

איפה הסתבכת אני אעזור לך?

דווקא חבל, היה שם ציטוט אחד פונקט בשבילך.

לפני 15 דקות, David32 כתב:

לא הבנתי מה אני קשור.

אני שמחתי לקום בראשון בבוקר בלי לגלות שציטטו הודעה שלי משבוע שעבר, אבל מסתבר שגם אם לא מצטטים - אז מתייגים.

חוץ מזה, מישהו יודע מה נסגר עם ליאור? מה זה הדאמפ הזה? מה הוא רוצה בכלל?

שכחת משבוע שעבר?

בתאריך 27.10.2022 בשעה 15:45, David32 כתב:

'משרד התחבורה לא מעניין את מיכאלי' אוקיי, קודם כול, נשמע קצת באטהארט שהגיעה אישה שלא שמה עליו (סורי). שנית, לא יודע כמה שרים נכנסים למשרד שבאמת מעניין אותם ויש להם באמת רצון לשפר ולעשות בו שינויים.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...