Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, Night Driver כתב:

כשאתה טוען שהוא על תקן כי הם החליטו זה מאוד קשור.

אבל הוא לא על תקן.

ליישוב כזה אין תקן.

זה בדיוק העניין.

אם היה לו תקן הוא היה רבש"צ, ולא "אחראי ביטחון", ואז גם היה לו רימון עשן משלו ולא היה צריך לקחת מהרבש"צ ההוא.

לפני 15 שעות, יבגניפ כתב:

ליאור אני לא חושב דהמשותפת תשב בממשלה. לזה כוונתי בזה שהם מטרילים. אין להם רצון לקחת חלק בממשלה כאן.

בממשלה לא, אבל בקואליציה? או מבחוץ? לא רק שהם יקחו חלק, הם כבר לקחו חלק.

לא יודע כמה מכאן זוכרים את ההצבעה על הקמת הממשלה הזו, טיבי חיכה בחוץ למקרה שלא יהיה רוב להקמת הממשלה.

רק אחרי שהיה 61 (אחרי שני סבבים של הקראת שמות!), פתאום הוא נכנס למליאה כרוח סערה והצביע "נגד", אחרי שהיה ברור שהאצבע שלו לא רלוונטית.

בימים האחרונים של הממשלה, טיבי קיבל או לא קיבל תקציבים תמורת הצבעות?

כבישי טיבי קראו לזה. זה לא לקחת חלק?

לפני 15 שעות, יבגניפ כתב:

אני מעדיף כל ממשלה על כזו שבן גביר נמצא בה, מהסיבות שפורטו כבר

בכנות זה כי אתה לא חכם במיוחד.

אתה מעדיף מי שתומך במחבלים (כולל אחד שהסתובב בת"א וביפו ובמקרה נתפס לפני פיגוע) שרוצים לרצוח אותך, כי אתה חושב שהם Harmless kittens שמטרילים, על פני מי שאתה לא מסכים איתו אבל לא רוצה להרוג אותך.

לא חכם במיוחד, לשון המעטה.

אתה אשכרה בונה על זה שהם יהיו בממשלה, אבל הם רק יטרילו (כאילו שהתמיכה שהם מביעים בארגוני טרור זה רק "הטרלה", חמודים כאלה), הם לא יחפשו להשפיע.

תישאר לסוף ההודעה, יש הפתעה.

לפני 14 שעות, oryo כתב:

לך תסביר לבנאדם שבטוח שכל המשפחה שלו הולכת למות מחרתיים שצריך לדאוג לדור העתיד מבחינת השכלה כלכלה חוק ושאר דברים לא מעניינים.

העובדות מספרות שבזמן הממשלה הזו היו כנראה הכי הרבה פיגועים בעשורים האחרונים, כנראה מאז הירידה בגלל חומת מגן.

שזה לא מפתיע כשהתפיסה היא שוב - ניתן לערבי לשמור על היהודי מפני הערבי. ואז להיות מופתע כשהערבי בצד של הערבי.

לפני 13 שעות, פינדר כתב:

הבעיה היא לא עם מה שבן גביר יעשה. הבעיה היא שהוא הופך להיות הסמן שכל מי שרוצה להיות ימני, מתיישר לפיו. וביבי הוא אחד שנגרר אחרי ההמון ותמיד ירצה להוכיח שהוא לא פחות ימני. בטח כשיש לו בבית את יאיר וחבורתו.

ביבי מעולם, אבל מעולם, לא היה הסמן הימני, אפילו בתוך הליכוד, קל וחומר בכנסת.

זה "קצת" דופק את התיאוריה שלך.

לפני 13 שעות, פינדר כתב:

זה מה שקה בפרשת אזריה. התגובה הראשונה של ביבי הייתה גינוי. אחר כך יאיר הסביר לו שהבייס דווקא תומך וגרם לו להתהפך.

אין לזה קשר, בפרשת אזריה הוא קודם גינה כי שר הבטחון (מהמפלגה שלו!) גינה.

הרי באותה תקופה ביבי ובוגי היו צמד חמד יותר מאשר דץ ודצה בשנים היפות שלהם.

השבר ביניהם קרה מאוחר יותר, כשליברמן הצטרף ודרש את תיק הביטחון וביבי פיטר את בוגי ממשרד הביטחון, בוגי נעלב כל כך שסירב לתפקידי שר אחרים שהוצעו לו כי זה שנמוך.

לפני 13 שעות, פינדר כתב:

וזה בדיוק מה שיהיה בממשלה של ביבי ובן גביר.

ולדעתי ולצערי זו הולכת להיות הממשלה הבאה.

אמן ואמן.

אם כי אני כאמור לא בונה על זה, אם תהיה אפשרות לביבי, הוא ייקח את גנץ וישאיר את בן גביר בחוץ.

לפני 11 שעות, avi 1234 כתב:

לדעתי 

זאת תיהיה מהדורה חוזרת של בחירות 2015.

ואין מצב שביבי זורק את בן גביר - זריקת בן גביר ז"א פירוק הגוש - שז"א שביבי הולך הביתה כעבור שנה.

גוש הימין היא פוליסת הביטוח של ביבי.

גנץ יצטרף בכל מקרה מכיון שבאופזיציה הוא לא יהיה שווה כלום מול לפיד.

יזרוק כמו גדול, הוא יציע לסמוטריץ' תיקים לפי מפתח "משודרג" (כי הרי סמוטריץ' בלי בן גביר זה בערך חצי מהמנדטים), סמוטריץ' ובן גביר גם ככה לא בדיוק חברים.

וכולם, חוץ מבן גביר, יהיו מרוצים.

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

הדבר היחיד שיכול לנחם אותנו בינתיים זה שלביבי יש נטייה מופלאה להוציא את שותפיו לקואליציה אפסים ולתת להם תפקידים בהם יש להם סיכוי טוב להכשל. אז אולי בן גביר יכשל לחלוטין כשר לבטחון פנים. מצד שני, אם זה יקרה, התוצאה הוודאית תהייה "אה הוא שמאל. בוא נצביע למישהו יותר ימני בפעם הבאה".

כל עוד לביבי תהיה אפשרות - הוא לא יכניס את בן גביר לקואליציה.

בשביל שלא תהיה לו אפשרות כזו מה שצריך לקרות זה שאי אפשר יהיה להחליף את בן גביר, בכחול לבן.

זה אומר שחצי מהמנדטים של צ"ד (6-7 לפי הסקרים) צריך להיות יותר ממה שהמחנה הממלכתי (נניח מינוס סער והמיניונים) יביא, לסער יש 3 מקומות בעשיריה הראשונה (2, 5, 7) וכן במקום 11, 13 ו-16. כלומר אם המחנה הממלכתי מביא 10 מנדטים, יש להם 7 בלי סער ושות', ואז בן גביר הוא 6/7 זה עדיין מתחלף. אם המחנה הממלכתי מביא 11 זה עדיין 7 בלי סער, ואם מביא 16, זה 10 בלי סער.

הסיכוי היחיד לזה הוא אם צ"ד מביאה 13 (ואבי מעוז הולך עם בן גביר, אז בן גביר עם 7 וסמוטריץ' עם 6) או 14 ומעלה, והמחנה הממלכתי מביא 9 (ואז הוא 6 בלי סער) ומטה.

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

אנשים שיושבים בניגוד לחוק במקום שאסור לשבת איתו

בחלק הזה אני מסכים איתך

פוגעים בחיילי צה"ל, יוצאים לפוגרומים ואתה חושב שהם שומרי חוק?

כאן איבדת אותי, כל תושבי גבעת רונן פוגעים בחיילי צה"ל ויוצאים לפוגרומים?

זה שקוראים לזה "התיישבות צעירה" במקום מאחז לא חוקי לא הופך אותם לשומרי חוק.

ולכן בכוונת מכוון ברורה עטפתי את הביטוי הזה במרכאות (אצל תומכיהם זה לא נהוג לעטוף את הביטוי הזה במרכאות).

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

הכל מתחיל מזה שאסור להם לחיות שם.

אבל צריך להיות סוג מיוחד של דגנרט כדי לאכוף באופן דרקוני פלישה לשטח רק נגד אנשים שאתה מזהה אותם כיריבים פוליטיים.

בו בזמן שאתה מעלים עין עד כדי הסכמה שבשתיקה (+ תוכנית לסירוס אכיפה - ע"ע הקפאת קמיניץ ותכנון לביטול שלו ע"י לפיד!) מאנשים שעושים את אותה עבירה (או חמורה יותר אפילו) כי הם במקרה שותפים פוליטיים שלך.

אני בעד שוויון, פירוק כל ה"התיישבות הצעירה", יום אחרי שמפרקים בכל המגזר הערבי והבדואי את כל מי שפלשו, קודם אלו שפלשו לאדמות פרטיות, ואחרי זה אלה שפלשו לאדמות מדינה.

ביום העבודה הבא אחרי זה לפרק את כל ההתיישבות הצעירה.

לפני כשעה, פינדר כתב:

להחזיק מליוני אנשים ללא אזרחות ותחת משטר צבאי בחסות "אוטונומיה" זה לא אפרטהייד.

להתנחל בישובים מבודדים שנסמכים על רכב פרטי, ואז ליילל על פקקים שנגרמים בין השאר בגלל מחסומים שנועדו לסנן אנשים מסוג ב'? זה אפרטהייד!

241624D6-6AB3-470E-BF5A-A1BA8528FB01.jpeg

הפקקים זה כי בודקים אישורים ותעודות של פלשתינים שנכנסים במחסומים.

אם מחליטים מחר שפלשתינים לא עוברים במחסום לתוך ישראל וזהו, הפקקים ייעלמו.

מי שראה פעם כמה זמן לוקח להעביר רכב ישראלי במחסום לעומת רכב פלשתיני יבין, מדובר על הפרש של פי 10 ו-20 זמן.

אז בוא.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

חכה עוד מעט יבנו להם אוטוסטרדה עוקפת מחסומים עם גשרים ישירות מההתנחלות לת"א.
אבל אין מה לעשות, איך אמר M3, בלי המאחזים המצ'וקמקים שם לצבא לא יהיו קווי אספקה.

אף אחד לא בונה על המאחזים אל תדאג.

אבל נו, הבנת הנקרא וזה, מצרך נדיר.

לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

אם הפקקים שלהם זה גמו הפקקים של מי שיוצא מראשון אז שיזדיינו בסבלנות אבל אם המצב שם גרוע יותר אז יש צדק בטענה שלהם.

הפקקים שלהם זה כי להעביר רכב ישראלי לוקח חצי דקה, ולהעביר רכב פלשתיני לוקח 10 דקות.

משמע הפקקים שלהם זה בגלל רכבים פלשתינים שרוצים להיכנס לתוך ישראל.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

כאן איבדת אותי, כל תושבי גבעת רונן פוגעים בחיילי צה"ל ויוצאים לפוגרומים?

חס וחלילה כולם.

יש פורעי חוק אלימים, יש כאלה שמתעלמים ויש כאלה שמתנגדים.

לגבי פינוי, אני לא בעד פינוי אוטומטי של אף אחד. אם מישהו בנה על קרקע שלו ביישוב שלו וניתן להסדיר אז צריך להסדיר, אם הקרקע של מישהו אחר שיעוף ממנה אתמול ושישלם לו על תפיסת הקרקע ואם אלה אדמות מדינה צריך לבחון כל מקרה לגופו וגם אם מחליטים להכשיר זה צריך להיות מול תשלום קנס מאוד כבד כדי שלא יהיה כדאי לעשות את זה שוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ציטוט

ליאור אני לא חושב דהמשותפת תשב בממשלה. לזה כוונתי בזה שהם מטרילים. אין להם רצון לקחת חלק בממשלה כאן

...

לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה אשכרה בונה על זה שהם יהיו בממשלה, אבל הם רק יטרילו

בכנות אני חושב שאתה לא חכם במיוחד. למעשה, אני די בטוח. כי כל ההתנהלות שלך בפורום מאפיינת אנשים לא חכמים במיוחד. 

לא טרחתי לקרוא את שאר ההודעה. היית כנראה מוצא הצדקה להצביע גם להיטלר כי סטלין יותר גרוע או משהו. לא מעניין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

חס וחלילה כולם.

זה מה שמשתמע מההודעה שלך.

יש פורעי חוק אלימים, יש כאלה שמתעלמים ויש כאלה שמתנגדים.

שמעתי הערכה שאומרת שבכל ההתיישבות הצעירה יש מספר דו ספרתי נמוך של פורעים, מתוך כמה עשרות אלפי תושבים ב"התיישבות הצעירה" כולה.

לגבי פינוי, אני לא בעד פינוי אוטומטי של אף אחד. אם מישהו בנה על קרקע שלו ביישוב שלו וניתן להסדיר אז צריך להסדיר, אם הקרקע של מישהו אחר שיעוף ממנה אתמול ושישלם לו על תפיסת הקרקע ואם אלה אדמות מדינה צריך לבחון כל מקרה לגופו וגם אם מחליטים להכשיר זה צריך להיות מול תשלום קנס מאוד כבד כדי שלא יהיה כדאי לעשות את זה שוב.

חוץ ממקרים כמו מצפה כרמים (שם הייתה טעות של המדינה), אני לא מכיר מקרים שבהם מישהו בנה על קרקע שלו, זו אחת הבעיות ביו"ש, חוסר היכולת של יהודים לרכוש קרקע.

אין כמעט מקרים של בנייה על קרקע פרטית (כלומר שמי שטוען שזו קרקע פרטית גם מצליח להוכיח את זה).

לדעתי גם אדמות מדינה צריך לפנות, אולי צריך לבנות אח"כ מהתחלה מתוכנן ומאושר, אבל קודם צריך לפנות.

לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

בכנות אני חושב שאתה לא חכם במיוחד. למעשה, אני די בטוח. כי כל ההתנהלות שלך בפורום מאפיינת אנשים לא חכמים במיוחד. 

טעות סופר, הכוונה שאתה בונה שהם יהיו בקואליציה, אבל הם רק יטרילו.

אבל בסדר, זה מאפשר לך מוצא להתעלם מכל השאר, תפאדל.

על טעות הסופר אני מעניש את עצמי חצי שעה בפינה.

לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

לא טרחתי לקרוא את שאר ההודעה. היית כנראה מוצא הצדקה להצביע גם להיטלר כי סטלין יותר גרוע או משהו. לא מעניין.

בערך באותה מידה שאתה מעריץ של המופתי 🤣

יש דברים כתובים, למה אתה מניח מה שבא לך להניח?

זו עוד פעולה לא חכמה במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, m3x7r3m3 כתב:

טעות סופר, הכוונה שאתה בונה שהם יהיו בקואליציה, אבל הם רק יטרילו.

לא אני לא. וכל שאר השטויות שאתה כותב הן בסגנון הרגיל.  "להתעלם מכל השאר".. כן, פשוט הפגזת עם הערות עומק הפעם שחורגות מ"ושמאל זה קקי ופיפי ויריתם על אלטלנה" או מ"מותר לדפוק מכות רצח לזקנה כי אולי היא ארלונד שוורצנגר וכי המרינז הרגו את בן לאדן". או שלא.

לפני 26 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זו עוד פעולה לא חכמה במיוחד.

חבר, כמעט 100% מהדעות שלך שקראתי במהלך השנים מבוססות על על הנחות או תקצירים שקראת בויקיפדיה או ב"מחקרים" של ערוץ 7 ואתה לא מבין מה עומד מאחוריהן. ואני לא מניח. אני בטוח שאין גבול שלא תעבור. 

יאללה, לך תנהל לוחמת ספקטרום עם מישהו אחר. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אני לא מכיר מקרים שבהם מישהו בנה על קרקע שלו,

אני מדבר בכלל. לא רק בשטחים.

זה נכון למושבים, ליישובים, למגזר, לדרוזים ולבדואים. יש הרבה מקומות שאין תבע ואנשים בנו על קרקעות שלהם ללא אישורי בנייה (סתם לדוגמא בני מושבים שבונים בתים, חמסנם ובתי מלאכה על הקרקע החקלאית שלהם).

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

יאללה, לך תנהל לוחמת ספקטרום עם מישהו אחר. 

Wait Its over? - Ron Burgundy I am not even mad or That's amazing  (Anchorman) | Make a Meme

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

לא אני לא. וכל שאר השטויות שאתה כותב הן בסגנון הרגיל.  "להתעלם מכל השאר".. כן, פשוט הפגזת עם הערות עומק הפעם שחורגות מ"ושמאל זה קקי ופיפי ויריתם על אלטלנה" או מ"מותר לדפוק מכות רצח לזקנה כי אולי היא ארלונד שוורצנגר וכי המרינז הרגו את בן לאדן". או שלא.

מה לא, מה נראה לך שהם יעשו בקואליציה? או אפילו מחוץ לקואליציה כשהקואליציה צריכה את האצבעות שלהם?

אה סליחה, זה כבר קרה. ואז הם לא הטרילו...

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

חבר, כמעט 100% מהדעות שלך שקראתי במהלך השנים מבוססות על על הנחות או תקצירים שקראת בויקיפדיה או ב"מחקרים" של ערוץ 7 ואתה לא מבין מה עומד מאחוריהן. ואני לא מניח. אני בטוח שאין גבול שלא תעבור. 

חבר, זה אתה מעיד על עצמך:

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

מצטער, לא רואה את החוכמה במה שכתבת, ואני עדין.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אני מדבר בכלל. לא רק בשטחים.

זה נכון למושבים, ליישובים, למגזר, לדרוזים ולבדואים. יש הרבה מקומות שאין תבע ואנשים בנו על קרקעות שלהם ללא אישורי בנייה (סתם לדוגמא בני מושבים שבונים בתים, חמסנם ובתי מלאכה על הקרקע החקלאית שלהם).

זה כבר עניין אחר.

במקרים כאלה באמת צריך לבדוק כל עניין לגופו.

לפני 12 דקות, Gosser1860 כתב:

Wait Its over? - Ron Burgundy I am not even mad or That's amazing  (Anchorman) | Make a Meme

נגמר לו מה להגיד, הוא מפחד יותר מבן גביר כי אם הערבים ייכנסו לקואליציה, הם רק יטרילו 🤣

מי לא מכיר את ההטרלה שנקראת כבישי טיבי?

====================================================

@יבגניפ

הנה עוד דוגמה לערבים בקואליציה שרק הטרילו:

image.thumb.png.c4ea7f79726ec83d786830b7bc10aed6.png

והנה ההקלטה של הראיון של ראש מנהלת הבדואים, בלי שר אחד, הם קבעו מה לעשות עם כל מגרש שהוקצה ברהט.

תזכרו חברים - בכנסת הזו, מי דפק את החיילים (במקרה הזה החיילים הבדואים) ומי השתמש בכוח שלו להשיג להם יותר תקציבים (הליכוד).

עכשיו אפשר לקרוא לזה קואליציה מופקרת?

======================================

ציטוט

אנחנו חוששים להגיב לזריקות אבנים כי מי יודע אם יתנו לנו גיבוי.

=====================================================

ראש רת"א פותח על מיכאלי ב-200 קמ"ש:

ציטוט

בעשר שנותיי בתפקיד לא נתקלתי בשרת תחבורה כל כך גרועה, שלא מחליטה החלטות, דוחה כל דבר, משקרת, סקטוריאלית, ולא מבינה כלום מהחיים שלה

איך יאיר לפיד אומר? אם זה מה שעשינו ב-4 חודשים, תחשבו מה נעשה ב-4 שנים 🤮

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

על שני הטוויטים יש מה להגיב, אבל יום חמישי אז אין מה לכתוב בכלל.

על הראשון אפשר להפעיל את ההיגיון שלך עם הזקנה. 

השני עם מיכאלי, איפה התלונה הקונקרטית?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

על הראשון אפשר להפעיל את ההיגיון שלך עם הזקנה. 

מה? מדובר על מקרה אמיתי שבינתיים החיילים חטפו עליו.

לפני 3 דקות, David32 כתב:

השני עם מיכאלי, איפה התלונה הקונקרטית?

דבר אחד ששמעתי עליו זה נושא שדה תעופה נוסף משלים / גיבוי לנתב"ג, נדמה לי שגם הבאתי לכאן את הכתבה אז.

מיכאלי פשוט החליטה לא להחליט.

================================

שימו לב, אצל לפיד זה לא רק שהאופוזיציה היא מופקרת, ולכן ההסכם לא מובא לאישור הכנסת.

גם הממשלה שלו היא מופקרת, ולכן הממשלה מצביעה על הסכם הגבול הימי עם לבנון, חצי שעה אחרי שההסכם עם טוטאל (לגבי ה-17% תמלוגים לישראל) נחתם, ומבלי שהשרים ראו אותו, מי מהשרים שרוצה, יכול ללכת לראות את ההסכם במזכירות הממשלה. ולא רק זה, התמורה האמריקאית (מכתב הערבויות) עוד לא מוכן בכלל.

בקיצור "אין כאן מה לראות, תחתמו תחתמו". "על מה אנחנו חותמים?" "תסמכו עליי תחתמו תחתמו".

קץ הדמוקרטיה, דיקטטורה, ארדואן וכו'.

תזכרו מי לא רק ניטרל את נבחרי הציבור, אלא גם את חברי הממשלה שלו עצמו

וזה דיווח מפי משרתו של לפיד בערוץ 13 - ברק רביד:

image.thumb.png.f96afc70aab70bceef4651eddb8b6528.png

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

דבר אחד ששמעתי עליו זה נושא שדה תעופה נוסף משלים / גיבוי לנתב"ג, נדמה לי שגם הבאתי לכאן את הכתבה אז.

מיכאלי פשוט החליטה לא להחליט.

שים לב, אני לא מגן על מיכאלי פה בפורום, וכתבתי את דעתי לגבי ה'רפורמות' שלה וכול מה שהיא 'עשתה' מספר פעמים.

בוא.

גם הבחור סתם אמר דברים לא קונקרטיים.

גם הקטע עם שדה התעופה נמרח כבר המון שנים.

'משרד התחבורה לא מעניין את מיכאלי' אוקיי, קודם כול, נשמע קצת באטהארט שהגיעה אישה שלא שמה עליו (סורי). שנית, לא יודע כמה שרים נכנסים למשרד שבאמת מעניין אותם ויש להם באמת רצון לשפר ולעשות בו שינויים.

אה כן, משרד התחבורה זה קקה, ותחצ בארץ זה קקה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

גם הבחור סתם אמר דברים לא קונקרטיים.

שים לב שהוא דיבר בכנס של ארגון רת"א, לא בראיון.

לפני 2 דקות, David32 כתב:

גם הקטע עם שדה התעופה נמרח כבר המון שנים.

נמרח המון שנים חלקית בגלל שרים שמחליטים ואז שרים אחרים שמחליטים אחרת, חלקית בגלל עתירות על החלטה זו והחלטה אחרת.

בינתיים ההחלטה הופכת לקריטית יותר ויותר.

ואז באה שרה שמחליטה לא להחליט בכלל. לא שאלה של מגידו או רמת דוד או נבטים, אלא שאלה של אם בכלל להקים שדה משלים.

לפני 5 דקות, David32 כתב:

'משרד התחבורה לא מעניין את מיכאלי' אוקיי, קודם כול, נשמע קצת באטהארט שהגיעה אישה שלא שמה עליו (סורי). שנית, לא יודע כמה שרים נכנסים למשרד שבאמת מעניין אותם ויש להם באמת רצון לשפר ולעשות בו שינויים.

כולם רואים שהוא לא מעניין אותה.

והיא אפילו אמרה בעצמה בראיון כלשהו שאם תהיה בממשלה הבאה - היא תבקש תיק אחר 🤣

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ואז באה שרה שמחליטה לא להחליט בכלל. לא שאלה של מגידו או רמת דוד או נבטים, אלא שאלה של אם בכלל להקים שדה משלים.

אז היא החליטה משהו. לבדוק שוב אם בכלל צריך עוד שדה תעופה.
דבילי או לא זו החלטה, וברור למה הבחור לא אוהב את ההחלטה הזו...

לגבי הסרטון אין מה לנהל איתך דיון על הנושא (האמת שאין מה לנהל איתך דיון על אף נושא) אחרי המקרה הקודם. אם נתת הצדקה לכמה חברה צעירים לפוצץ במכות זקנה אז חיילים ופלסטיני? 😂 

• מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 54 דקות, m3x7r3m3 כתב:

והנה ההקלטה של הראיון של ראש מנהלת הבדואים, בלי שר אחד, הם קבעו מה לעשות עם כל מגרש שהוקצה ברהט.

תזכרו חברים - בכנסת הזו, מי דפק את החיילים (במקרה הזה החיילים הבדואים) ומי השתמש בכוח שלו להשיג להם יותר תקציבים (הליכוד).

עכשיו אפשר לקרוא לזה קואליציה מופקרת?

חבל שלא הבאת את הכל. 

רמז: אין קשר בין הציטוט לאיך שנסגר בסוף.

פורסם
לפני 33 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מצטער, לא רואה את החוכמה במה שכתבת, ואני עדין.

אתה מאוהב בעצמך עד כדי כך שאתה חושב שקריאה של פוסטים שלך היא סממן לחוכמה? 

לפני 35 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מה לא, מה נראה לך שהם יעשו בקואליציה? או אפילו מחוץ לקואליציה כשהקואליציה צריכה את האצבעות שלהם?

אה סליחה, זה כבר קרה. ואז הם לא הטרילו...

בולשיט. לא כתבתי בשום מקום אף פעם שאני "בונה" על זה שהם יהיו בקואליציה. וואו... היו צריכים את האצבעות שלהם!1 ואו!111 שואה שניה לעם ישראל בארצו!1111

לפני 42 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הנה עוד דוגמה לערבים בקואליציה שרק הטרילו:

כן, בוודאי. אם רעם עשו משהו מפגר, בוודאי ההמסקנה היחידה שיכולה להיות מזה היא שצריך את בן גביר, סמוטריץ' וגפני כדי לתקן וממשלה איתם עדיפה. 

• תוכן חדש...