Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

===============================

גוש לפיד זה תופעה שאין כמותה. היא כועסת על האמירות שלהם (לא כועסת עליהם בגלל האמירות שלהם, כועסת על האמירות כאילו שלאמירות אכפת מהכעס)

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

תירוץ מטומטם.

הם לא ישלחו אותך גם כשצריך להלחם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא שאני הולך להצביע לו אבל מה "גוש לפיד"... בסך הכל המיכל רוזן הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מתכוון לסנגר על תומא סולימן.

רק מזכיר שמהצד השני הציבור החרדי הוא ימין חזק. ואין לו שום בעיה שהחכים שלו ישלחו אותי או את הילדים שלי לעוד מלחמות ועוד תעסוקה בשטחים.

וזאת בזמן שאין להם מושג מה באמת קורה בצבא ונדמה שהם חושבים שלהחזיק אנשים כבושים בשטח כבוש, זה משהו שקורה מעצמו.

רמת ניתוק 1000000.

ממליץ להיכנס ולקרוא את התגובות שלה לחלק מהתשובות לפחות.

לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

חוזר אחורה לשנות נעוריי

כאילו, אני הייתי ציני כן?

החלק שציטטתי הוא סוג של פתרון נאצי.

אבל זה לא שיש לי צפיות ממישהו שחושב שזה בסדר להרביץ לקשישה כי היא יכולה להיות בן לאדן או משהו כזה.

כן. אני יודע. הבנת הנקרא. תחסוך לי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 52 דקות, SlowRide כתב:

לא שאני הולך להצביע לו אבל מה "גוש לפיד"... בסך הכל המיכל רוזן הזאת.

והיא שייכת לגוש ביבי?

זו שותפה לקואליציה הנוכחית שלו וגם לעתידית.

לפני 44 דקות, פינדר כתב:

לא מתכוון לסנגר על תומא סולימן.

אבל...

לפני 44 דקות, פינדר כתב:

רק מזכיר שמהצד השני הציבור החרדי הוא ימין חזק. ואין לו שום בעיה שהחכים שלו ישלחו אותי או את הילדים שלי לעוד מלחמות ועוד תעסוקה בשטחים.

וזאת בזמן שאין להם מושג מה באמת קורה בצבא ונדמה שהם חושבים שלהחזיק אנשים כבושים בשטח כבוש, זה משהו שקורה מעצמו.

רמת ניתוק 1000000.

ממליץ להיכנס ולקרוא את התגובות שלה לחלק מהתשובות לפחות.

תראו ציפור.

אפס התייחסות לעניין.

לפני 46 דקות, פינדר כתב:

כאילו, אני הייתי ציני כן?

החלק שציטטתי הוא סוג של פתרון נאצי.

אבל זה לא שיש לי צפיות ממישהו שחושב שזה בסדר להרביץ לקשישה כי היא יכולה להיות בן לאדן או משהו כזה.

כן. אני יודע. הבנת הנקרא. תחסוך לי.

מעולה, אז זה אומר שזה סוג של פתרון נאצי (לפחות לפי דעתך) שחיסלנו את אחמד יאסין.

טוב לדעת שאלה הדעות שלך. מיוצג היטב ע"י הקואליציה הזו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

זה מופיע גם בגירסה שלך:

בגרסה "שלי" (זה הפרסום הרשמי של הצבא) נאמר שמדובר באזרח. אין את התוספת שהוא מועמד לתפקיד כלשהו או מה שזה לא יהיה. אבל כן זה לא כזה משנה

לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אגב זה היה צריך להיות צפוי, זה קוהרנטי עם כך שאני נגד כך שאזרחים ייכנסו לכפרים ערביים כדי לחסל מבוקשים וכו'.

האמת שלא, זה לא היה צפוי, אחרי שהתווכחת במשך שבוע על נסיבות.

לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אפס התייחסות לעניין.

החיים מלאים בפשרות. גם אתה מצביע לפשרה. גם אני. אישית אני חושב שחוץ מרעם המפלגות הערביות מתנהלות כאילו הן בכנסת for the lulz , וזה לא משרת שום דבר טוב. מכיוון שההצבעה סובבת סביב הפרסונה של ביבז אני מעדיף את המצב שהיה בממשלה הנוכחית, ובכל מקרה לא רוצה ממשלה שבן גביר יושב בה לא משנה מה האלטרנטיבה.

וכן גם בדיון המלומד הזה כבר היינו. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

בגרסה "שלי" (זה הפרסום הרשמי של הצבא) נאמר שמדובר באזרח. אין את התוספת שהוא מועמד לתפקיד כלשהו או מה שזה לא יהיה. אבל כן זה לא כזה משנה

הוא לא מועמד לשום דבר, הוא עדיין אזרח.

ההבדל היחיד הוא שמבחינת הקהילה של "ההתיישבות הצעירה" הוא סרוגייט לרבש"צ.

זה לא מינוי רשמי, ואפילו לא מועמדות לתפקיד כלשהו. זה טייטל שהחברים שלו ליישוב נתנו לו.

מה שכן, אם היישוב יקבל אישור, ויהפוך ליישוב קבע חוקי, אז סביר להניח (אבל לא בהכרח) שאותו "אחראי ביטחון" יהפוך לרבש"צ רשמי.

לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

האמת שלא, זה לא היה צפוי, אחרי שהתווכחת במשך שבוע על נסיבות.

כאמור במקרה הזה - הנסיבות (הרלוונטיות) ברורות ויש עליהן הסכמה.

אז מה הטעם להתווכח על נסיבות כשהן מוסכמות? אני אכתוב לך "אבל אלה הנסיבות!" ואז אתה תענה לי "כן! אבל אלה הנסיבות!" ואני אענה "כן! כן! כן!"?

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הוא לא מועמד לשום דבר, הוא עדיין אזרח.

ההבדל היחיד הוא שמבחינת הקהילה של "ההתיישבות הצעירה" הוא סרוגייט לרבש"צ.

יופי של קהילה.

אוסף עבריינים פורעי חוק מינו אותו. זה כמו שהחיילים של דומרני יגידו שהוא הרמטכל והוא יקנה בזכות זה f35

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 33 דקות, m3x7r3m3 כתב:

והיא שייכת לגוש ביבי?

זו שותפה לקואליציה הנוכחית שלו וגם לעתידית.

אבל...

תראו ציפור.

אפס התייחסות לעניין.

מעולה, אז זה אומר שזה סוג של פתרון נאצי (לפחות לפי דעתך) שחיסלנו את אחמד יאסין.

טוב לדעת שאלה הדעות שלך. מיוצג היטב ע"י הקואליציה הזו.

עוד פעם יאסין?

התכוונתי למקרה שבו שוטר סורר מבצע פיגוע.

אם המשטרה הפלסטינית הופכת לגוף שבאופן מאורגן מוציא פיגועים, כולם מטרות לגיטימיות.

ולגבי התייחסות לעניין..

כתבתי כבר שאני לא רואה עתיד טוב לאיזור, והפלסטינים, אלו שבישראל ואלו שלא, נושאים בחלק מהאשמה.

פשוט כרגע הם הצד החלש, אז הנזק של החכים שלהם קטן יותר ומתבטא רק בפוסטים בפייסבוק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, יבגניפ כתב:

החיים מלאים בפשרות. גם אתה מצביע לפשרה. גם אני. אישית אני חושב שחוץ מרעם המפלגות הערביות מתנהלות כאילו הן בכנסת for the lulz , וזה לא משרת שום דבר טוב. מכיוון שההצבעה סובבת סביב הפרסונה של ביבז אני מעדיף את המצב שהיה בממשלה הנוכחית, ובכל מקרה לא רוצה ממשלה שבן גביר יושב בה לא משנה מה האלטרנטיבה.

אזרחים ישראלים שנרצחו או נפצעו מפעולות של "גוב האריות", כמו גם חיילים שנהרגו או נפצעו בגלל הפעולות שלהם, אצלי זה לגמרי לא for the lulz.

אתה יודע כמה אני לא אוהב את ביבי וחושב שצריך להחליף אותו, אבל כשזו השאלה בבחירות, וואלה אני אשבור את הרצף של 13 שנה ואצביע לו.

אתה מעדיף ממשלה שתומא-סלימאן ואיימן עודה ואחמד טיבי נמצאים בקואליציה שלה, מאשר בן גביר?

(לא משנה שאת דעתי כתבתי למעלה, אם תהיה לביבי אפשרות הוא יחליף את בן גביר בגנץ בכלל).

לפני 38 דקות, Night Driver כתב:

יופי של קהילה.

אוסף עבריינים פורעי חוק מינו אותו. זה כמו שהחיילים של דומרני יגידו שהוא הרמטכל והוא יקנה בזכות זה f35

איך כל זה קשור לנושא הדיון הזה בכלל?

אגב חיילים בשירות לא פעם מכרו או סיפקו כלי נשק למשפחות פשע. אבל זה באמת לא קשור לנושא הזה.

לפני 36 דקות, פינדר כתב:

עוד פעם יאסין?

התכוונתי למקרה שבו שוטר סורר מבצע פיגוע.

אם המשטרה הפלסטינית הופכת לגוף שבאופן מאורגן מוציא פיגועים, כולם מטרות לגיטימיות.

אבל זה בדיוק מה שהיא עושה כבר היום. הרוח החיה מאחורי כמעט כל הפיגועים ביו"ש בתקופה האחרונה זה "גוב האריות" מצד אחד, ופעילי מנגנוני הביטחון מצד שני.

יש למפקדים שלו אחריות פיקודית עליו, הם חימשו אותו.

לפני 36 דקות, פינדר כתב:

ולגבי התייחסות לעניין..

כתבתי כבר שאני לא רואה עתיד טוב לאיזור, והפלסטינים, אלו שבישראל ואלו שלא, נושאים בחלק מהאשמה.

פשוט כרגע הם הצד החלש, אז הנזק של החכים שלהם קטן יותר ומתבטא רק בפוסטים בפייסבוק.

זה כל הנזק שלהם? תופסים בייטים על השרתים של פייסבוק?

======================================

בן גביר תובע את זהבוש על 300K, והיא לא חברת כנסת אז אין לה חסינות 🤣

כאן יש את גירסת הרשת לכתבה

Image

לא תקפו את "גוב האריות" עד עכשיו, בהוראה מהדרג המדיני, כדי לאפשר לרש"פ להתמודד איתם בעצמם.

את זה כבר ציינתי קודם, כולל שזה מימוש חדש לדוקטרינת אוסלו שבמסגרתה "הערבי יגן על היהודי מהערבי".

הכתבה הזו מוסיפה שבאותו זמן שאצלנו ציפו וחיכו שהרש"פ תתמודד עם "גוב האריות" - בכירי הרשות שאמורים היו להתמודד איתם, דווקא הביעו בהם תמיכה 🤣

וזה הבאג בדוקטרינת אוסלו, שמפתיע את אנשי השמאל כל פעם מחדש. סוג של "באמת? אבל הם כאלה נחמדים!"

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 56 דקות, m3x7r3m3 כתב:

איך כל זה קשור לנושא הדיון הזה בכלל?

אגב חיילים בשירות לא פעם מכרו או סיפקו כלי נשק למשפחות פשע. אבל זה באמת לא קשור לנושא הזה.

כשאתה טוען שהוא על תקן כי הם החליטו זה מאוד קשור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ליאור אני לא חושב דהמשותפת תשב בממשלה. לזה כוונתי בזה שהם מטרילים. אין להם רצון לקחת חלק בממשלה כאן.

אני מעדיף כל ממשלה על כזו שבן גביר נמצא בה, מהסיבות שפורטו כבר

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 11 שעות, SurfHigh כתב:

יש הימורים על תוצאות הבחירות?

יאיר בולסנרו מנצח.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אני מעדיף כל ממשלה על כזו שבן גביר נמצא בה, מהסיבות שפורטו כבר

אתה באמת מוטרד מבן גביר?

הרושם שלי הוא שאמנם מדובר בפנאט וכו׳, אבל ההשפעה שלו תהיה זניחה - בעיקר רעש וצלצולים. 

זו סך הקונסטלציה שאמורה (בתיאוריה) להפריע לחילונים משכילים - בעיקר כשהוכח מעבר לכל צל של ספק שלביבי אין שום אג׳נדה או מעצורים. אבל בהינתן אנשים ששוכנעו כי לפיד/ליברמן/דיברגנץ/עבודה/מרצ בממשלה זה אומר שמחרתיים ישראל מושמדת... לך תסביר לבנאדם שבטוח שכל המשפחה שלו הולכת למות מחרתיים שצריך לדאוג לדור העתיד מבחינת השכלה כלכלה חוק ושאר דברים לא מעניינים.

מזכיר לי את האנשים בקורונה שהיו הולכים לטיול ביער, לבד, עם מסיכה. זה עבר את גבול הרציונל, זו חרדה קיומית. באמת כל הכבוד לביבי שהצליח לשכנע כ״כ הרבה אנשים נורמליים בשטויות האלו, אני בעיקר סקרן לראות מה יקרה ביום שאחרי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...