Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני לא זה שהתחלתי.

פרקש ניסה לזלזל בי, ומסתבר שיש לי יותר גדול

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 31 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הבטיח למוטט את שלטון החמאס

זה הוא באמת הבטיח.

לעומת זאת אין באמת את אפקט אזריה או דומיו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה לא לזלזל ולא למי יש יותר גדול. אני לא בדיון הזה.
ההתבטאות שלו באמת הזכירה את שלך, אז דיברנו על קרבי/שירות בקרבי כבר אין לי מושג ופתאום נדפחת וטענת איזה טיעון שהיה אפשר לחשוב שהיית בקרבי, אבל בעצם היית עם לפטופ ולבשת אפוד קרמי זה הכל.
כך גם סמוטריץ', היה שנה ו4 חודש בצבא, הבנאדם רמטכל מבחינת ההבנה שלו...

אני מבין שזו נקודה רגישה אצלך, זה בסדר שהיית ג'ובניק אתה יודע, אמרתי לך גם אז, כנראה שתרמת הרבה יותר ממני, לא מפריע לי להגיד את זה להפך.
לגבי "אלוהים יעזור", אני באמת חושב שזה מסוכן לתת לבנאדם שלא יודע להגיד טעיתי ובמקום זה יבנה מטריקס שיאושש את התאוריות שלו לאשר תוכניות אופרטיביות.
האמת שגם קצת מוזר לי שבנאדם עם אפס נסיון בשטח מאשר תוכניות כאלו. אתה בטוח שאתה לא איזה חוליה בשרשרת? אולי שוב פעם אתה נותן לנו את הרושם שאתה מינימום רמטכ"ל אבל אתה בסך הכל מאשר אם כמות הדלק תספיק לטנק?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 15 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ב. הבה נעזור ליבגני להבין את מה שכתב:  

די נו תפסיק להיות כל כך פתטי, אלוהים אדירים. אין לך מינימום של כבוד עצמי? זה אשכרה כמו בפוסטים של רומן ואור, אה?

אין "אבל מה שכתוב" בתגובה שלי. זו פרשנות דבילית שלך עם עוד כישלון בקומפילציה של שפה טבעית לשפת ליאור, עם המגבלה הרגילה כאילו לא קיים עולם מחוץ למשפט שאתה מצצט עכשיו או מקסימום הודעה שאתה מפרק לגורמים.

אני לא צריך לקרוא *עוד* הודעה שלך כדי לדעת שאתה בין האנשים הכי קיצוניים שיצא לי להכיר (בלי להשוות כמובן), ורק לפני שבוע שברת פה שיא כשסיפרת שלפעמים יש הצדקה לדפוק מכות רצח לאישה בת 70, כי "אבל בן לאדן". 

המשפט המצוטט שלי הוא, ואני לא מאמין שגם את זה צריך ללעוס לך - אבל זו המגבלה המובנית של אנשים שלא קוראים דבר שחורג מקוד, ויקיפדיה וערוץ 7, לא מניח שבהמשך ההודעה שלך ניהלת ניתוח אם אתה מעדיף את סטלין או היטלר. ובטח אתה לא יודע, אז אספר לך: שניהם מתו לפני 70 שנה בערך. זו לא בחירה אמיתית שאתה נדרש לה מימלא. אלא בסך הכל דרך להגיד שאין גבול ימינה שלא תעבור. 

לפני 16 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זו כל האג'נדה של רע"מ, חד"ש, תע"ל ובל"ד? ה-200 מיליון לכבישים?

זו הדוגמא שאתה הבאת. כשטיבי יבקש להיות שר לבטחון הפנים מבטיח לפתוח את הדיון מחדש. 

לפני 21 דקות, David32 כתב:

הכי מצחיק שליאור ממשיך את הקו של סמוטריץ, ומנסה להראות שיש לו את ההכי גדול.

הכי מצחיק שזה איכשהו תמיד נשמע כמו assistant regional manager. מעניין למה

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 50 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ומסתבר שיש לי יותר גדול

See Nobody Cares GIFs | Tenor

=====

(איך חיכיתי להשתמש בזה...שיאוווווו)

• מצחיק 5
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

זה הוא באמת הבטיח.

לעומת זאת אין באמת את אפקט אזריה או דומיו.

אתה חושב שאין אפקט אזריה או משהו דומה, זה קצת שונה.

לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

זה לא לזלזל ולא למי יש יותר גדול. אני לא בדיון הזה.
ההתבטאות שלו באמת הזכירה את שלך, אז דיברנו על קרבי/שירות בקרבי כבר אין לי מושג ופתאום נדפחת וטענת איזה טיעון שהיה אפשר לחשוב שהיית בקרבי, אבל בעצם היית עם לפטופ ולבשת אפוד קרמי זה הכל.
כך גם סמוטריץ', היה שנה ו4 חודש בצבא, הבנאדם רמטכל מבחינת ההבנה שלו...

זה לגמרי לזלזל.

גם אז וגם עכשיו ניסית לזלזל.

לפני 17 דקות, farkash7 כתב:

אני מבין שזו נקודה רגישה אצלך, זה בסדר שהיית ג'ובניק אתה יודע, אמרתי לך גם אז, כנראה שתרמת הרבה יותר ממני, לא מפריע לי להגיד את זה להפך.

זו לא.

אבל הזלזול כאילו אם לא היית עם ה-M16 אתה לא יודע כלום, היא הייתה ונשארה טיפשית.

לפני 18 דקות, farkash7 כתב:

לגבי "אלוהים יעזור", אני באמת חושב שזה מסוכן לתת לבנאדם שלא יודע להגיד טעיתי ובמקום זה יבנה מטריקס שיאושש את התאוריות שלו לאשר תוכניות אופרטיביות.

מעניין שאנשים שמכירים אותי במציאות לא חושבים ככה 🤣

לפני 29 דקות, farkash7 כתב:

האמת שגם קצת מוזר לי שבנאדם עם אפס נסיון בשטח מאשר תוכניות כאלו. אתה בטוח שאתה לא איזה חוליה בשרשרת? אולי שוב פעם אתה נותן לנו את הרושם שאתה מינימום רמטכ"ל אבל אתה בסך הכל מאשר אם כמות הדלק תספיק לטנק?

ברור שאני חוליה בשרשרת, אתה חושב שרק בנאדם אחד מאשר תוכניות?

ועדיין אני מאשר את התוכניות האלה.

ואני לא מתעסק בדלק.

לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

די נו תפסיק להיות כל כך פתטי, אלוהים אדירים. אין לך מינימום של כבוד עצמי? זה אשכרה כמו בפוסטים של רומן ואור, אה?

אין "אבל מה שכתוב" בתגובה שלי. זו פרשנות דבילית שלך עם עוד כישלון בקומפילציה של שפה טבעית לשפת ליאור, עם המגבלה הרגילה כאילו לא קיים עולם מחוץ למשפט שאתה מצצט עכשיו או מקסימום הודעה שאתה מפרק לגורמים.

אני לא צריך לקרוא *עוד* הודעה שלך כדי לדעת שאתה בין האנשים הכי קיצוניים שיצא לי להכיר (בלי להשוות כמובן), ורק לפני שבוע שברת פה שיא כשסיפרת שלפעמים יש הצדקה לדפוק מכות רצח לאישה בת 70, כי "אבל בן לאדן". 

המשפט המצוטט שלי הוא, ואני לא מאמין שגם את זה צריך ללעוס לך - אבל זו המגבלה המובנית של אנשים שלא קוראים דבר שחורג מקוד, ויקיפדיה וערוץ 7, לא מניח שבהמשך ההודעה שלך ניהלת ניתוח אם אתה מעדיף את סטלין או היטלר. ובטח אתה לא יודע, אז אספר לך: שניהם מתו לפני 70 שנה בערך. זו לא בחירה אמיתית שאתה נדרש לה מימלא. אלא בסך הכל דרך להגיד שאין גבול ימינה שלא תעבור. 

לא זה לא, יצאת פיתה, הראיתי שיצאת פיתה, ואתה מנסה לספר כאילו זה תרגום שלי, נופ, סורי, זה אתה יצאת פיתה.

וזה לא באמת משנה אם זה השוואה בין סטאלין להיטלר או משהו אחר. אתה גם לא יודע מה היה שם.

וזה גם אומר שאין לך מושג אם יש גבול ימינה שאני לא אעבור, או שאתה טועה בהנחה הזו.

זה אומר שאם כבר פתטי - זה אתה. ואתה מתעקש להוכיח את זה מעוד כיוונים 🤣

לפני 38 דקות, יבגניפ כתב:

זו הדוגמא שאתה הבאת. כשטיבי יבקש להיות שר לבטחון הפנים מבטיח לפתוח את הדיון מחדש. 

זו דוגמה מהעבר שהם כבר עשו.

אני שאלתי שאלה פשוטה - הדוגמה הזו מהעבר - הייתה הטרלה או לא?

Just now, Gosser1860 כתב:

See Nobody Cares GIFs | Tenor

=====

(איך חיכיתי להשתמש בזה...שיאוווווו)

צריך למנות אותך לשר למימז

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה לגמרי לזלזל.

גם אז וגם עכשיו ניסית לזלזל.

תשמע מי שעשה מאמצים להוכיח שיש לו יותר גדול זה אתה לא אני.
מי שהעלה טענות שדורשות זילזול זה אתה לא אני.

בתאריך 17.5.2022 בשעה 15:23, m3x7r3m3 כתב:

אתה יודע שאני הייתי בתפקיד הכי מבצעי שיש לתוכניתן בצבא בסדיר כן?

הרשה לי לזלזל 😂

בתאריך 17.5.2022 בשעה 15:35, m3x7r3m3 כתב:

בלי קשר במילואים אני ממש לא בתפקיד של תוכניתן, רחוק מאוד מזה.

ובסדיר הייתי יותר מפעם אחת על קו הגבול של עזה עם אפוד קרמי בקו ראייה ישר לצריחי המסגדים

הרשה לי לזלזל שוב 😂
אני בהחלט מזלזל במאמצים הללו. אני חושב שזה מגוחך.
אולי זיזלתי בהם אז ובהחלט אזלזל בהם שוב עכשיו בדיוק כמו שאני מזלזל במה שסמוטריץ' אמר היום.
אם אתה חושב שאני מזלזל בתפקיד שעשית אז לא. אני מקבל את זה שעשית תפקיד יותר משמעותי מכל חירניק מבחינת התרומה שלו. בהחלט יכול לקבל את זה, גם קיבלתי את זה. גם יכול לקבל שההבנה המערכתית שלך היא ברמה יותר גבוהה משל חירנ"יק מצוי שתכלס רוב הזמן רק מנסה להשיג לעצמו ציוד יותר טוב ופחות שמירות. אתה לא צריך לתת לתפקיד שלך איזה נופך של סכנת חיים כדי לקבל קרדיט, זה מגוחך ובמאמצים האלה אני בהחלט מזלזל.

מוכיח גם את הטענה הקודמת שלי. לתת לך לאשר תוכניות אופרטיביות גם אם זה ברמה שיש מספיק מנות קרב זה מסוכן. יותר מדי אגו, ואני אומר לך את זה בתור בנאדם עם קצת בעיות אגו.

*אתה יודע איך מצאתי את התגובות הישנות שלך, חיפוש של צמד המילים "אפוד קרמי" בשרשור הזה. אף אחד בהסטוריה של השרשור לא כתב את צמד המילים הללו. כולל אנשים שכנראה עברו הרבה בצבא. היחיד שהזכיר שהוא לבש אפוד קרמי הוא "מתכנת הטרור" M3...

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא זה לא

כן זה כן. אוף. תפסיק להיות כזה לוזר חסר כבוד עצמי ותתנחם בזה שבתור רסל נותנים לך לראות תוכניות מבצעיות של הצבא או משהו. 

אתה טועה גם מילולית, שזה לא כזה מפתיע, כי, בפעם המיליון, אתה לא קורא, וגם עקרונית. אני יודע מה הדעות שלך בדיוק כמו שאתה יודע מה הדעות שלי, כמו ששנינו יודעים מה הדעות של זנדברג או טיבי או בן גביר בלי לקרוא כל מילה שכל אחד מהם הוציא אי פעם. אני גם יודע מה הגבולות שאתה טוען שיש לך, כי זה עלה בעבר. ואני לא קונה אותם. ובנקודה הזו חושב שאין גבול שלא תעבור ימינה, בדיוק כמו שאין גבול שאתה לא חוצה פה.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אני לא רוצה להרוס לך את חופשת הסופש שלך, אבל אני בספק אם יש מישהו שלא מזלזל בך בפורום הזה. מה ששלך שלך. ומהניסיון העצוב, גם מי שסמכים איתך בשרשור אחד במקרה, מוצא את עצמו מגיע לאותו הבוטומליין בשרשור אחר.

לפני 12 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני שאלתי שאלה פשוטה - הדוגמה הזו מהעבר - הייתה הטרלה או לא?

עניתי על זה. 

לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

תת לך לאשר תוכניות אופרטיביות גם אם זה ברמה שיש מספיק מנות קרב זה מסוכן.

בוא נהייה רגע מציאותיים. אנחנו מכירים את צהל. יותר סביר שמדובר בסינג'ור שאף אחד לא רוצה לעשות ומצאו מישהו שאפשר לספר לו שזה חשוב או משהו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 59 דקות, יבגניפ כתב:

יותר סביר שמדובר בסינג'ור שאף אחד לא רוצה לעשות ומצאו מישהו שאפשר לספר לו שזה חשוב או משהו.

אני דווקא נותן לו את הקרדיט שיש לו איזה תחום מומחיות ספציפי וידע שאין להרבה אחרים.

הבעיה היא שהוא חושב שאם הוא מאשר אספט טכני מסויים של תוכניות מבצעיות, או יושב פעם ב בישיבת קודקודים על תקן של יועץ או מבצע, אז יש לו ראייה מערכתית של מחט או אוגדונר.

כמו התפיסה שאם הוא מופיע בבימ"ש כעד מומחה לענייני ראיות דיגיטליות, אז הוא אוטומטית גם מומחה למשפטים, החל מדיני חוזים (עע הויכוח על חוזה שכירות רטרואקטיבי) ועד למשפט בינ"ל כמו שמודגם שוב ושוב בשרשור הנוכחי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

צריך למנות אותך לשר למימז

image.jpeg.71d242e6537ef5e44463dea65f1750ff.jpeg

===

ובנימה רצינית, מאז סבתוש, סליחה התכוונתי צ'אק נוריס, קצת קשה לי לקחת את הדיון ברצינות. אז אני פה בהחלט בשביל ה-lolz.

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לפי הדיווחים, באירוע שבו הוכתה הקשישה, מי שעומדים לחקירה הן פעילות השמאל דווקא. שלושת המתנחלים שהצליחו להיפצע (הוגדרו כפצועים קלים) הגישו תלונה, נגד הקשישה ושאר הפעילות.

ביתיים בשביל לאזן את העניינים כלי התקשורת, פירסמו את הודעת דו"צ שנעצר חייל פעיל שמאל, בחשד שזרק אבנים על חיילים.

רציתי לגנות אבל אז אמרתי לעצמי שאולי החיילים הזכירו לו את בן לאדן הוא משהו כזה.

וחוץ מזה שבתיעוד לא נראה שמישהו מהסמולנים שם היווה איום על החיילים:

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 23 דקות, פינדר כתב:

וחוץ מזה שבתיעוד לא נראה שמישהו מהסמולנים שם היווה איום על החיילים:

קודם כול, כותב הטוויט אמר שהוא לא רואה אבנים, כשבבירור רואים המון אבנים על הרצפה.

שנית, כול אדם שפוי רואה בבירור שזה לא מקום שמתאים לרעית עיזים, הצימחיה איננה מספקת את כול המאקרו ומיקרו נוטריינטס הנחוצים לחלב עיזות איכותי.

שלישית, מהתנהגות העיזים, ניתן להגיע למסקנה חד משמעית שהערבי ש"רועה" אותן איננו באמת הבעלים שלהם והוא בכלל לא רועה צאן.

ולקינוח, הוא פעם כתב פוסט נגד הכיבוש, ולכן הוא מחבל על מלא.

• מצחיק 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

צימחיה איננה מספקת את כול המאקרו ומיקרו נוטריינטס הנחוצים לחלב עיזות איכותי

בגלל זה הביאו רק את העיזים. את העיזות לקחו למקום אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...