Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא לא עם מה שבן גביר יעשה. הבעיה היא שהוא הופך להיות הסמן שכל מי שרוצה להיות ימני, מתיישר לפיו. וביבי הוא אחד שנגרר אחרי ההמון ותמיד ירצה להוכיח שהוא לא פחות ימני. בטח כשיש לו בבית את יאיר וחבורתו.

זה מה שקה בפרשת אזריה. התגובה הראשונה של ביבי הייתה גינוי. אחר כך יאיר הסביר לו שהבייס דווקא תומך וגרם לו להתהפך.

וזה בדיוק מה שיהיה בממשלה של ביבי ובן גביר.

ולדעתי ולצערי זו הולכת להיות הממשלה הבאה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 15 שעות, SurfHigh כתב:

יש הימורים על תוצאות הבחירות? 

לדעתי 

זאת תיהיה מהדורה חוזרת של בחירות 2015.

ואין מצב שביבי זורק את בן גביר - זריקת בן גביר ז"א פירוק הגוש - שז"א שביבי הולך הביתה כעבור שנה.

גוש הימין היא פוליסת הביטוח של ביבי.

גנץ יצטרף בכל מקרה מכיון שבאופזיציה הוא לא יהיה שווה כלום מול לפיד.

פורסם
לפני 9 שעות, oryo כתב:

אתה באמת מוטרד מבן גביר?

כן די. אני חושב שהוא קודם כל סמל שיעזור לפגוע במעמד שלנו בעולם המערבי. והבעיה היא שאי אפשר להגיד שהוא רק סמל. הוא מייצג מגמה מתגברת בציבור, בטח אצל הצעירים, בטח אצל חרדים, של הקצנה לפונדמנטליזם ימני דתי מצד אחד, וכנראה גם שמאל כלכלי שלא יבייש את חדש לצד השני. 

הדבר היחיד שיכול לנחם אותנו בינתיים זה שלביבי יש נטייה מופלאה להוציא את שותפיו לקואליציה אפסים ולתת להם תפקידים בהם יש להם סיכוי טוב להכשל. אז אולי בן גביר יכשל לחלוטין כשר לבטחון פנים. מצד שני, אם זה יקרה, התוצאה הוודאית תהייה "אה הוא שמאל. בוא נצביע למישהו יותר ימני בפעם הבאה".

אומרים שסמוטריץ' ישב בממשלה ושום דבר נוראי לא קרה. אבל אפשר גם להיות די בטוחים שבשילוב כוחות עם שס ויהדות התורה הם יפעלו להרוג כל סממן לחילוניות שהתאפשר כאן בשנים האחרונות. למשל האוטובוסים החינמיים שמפעילות עיריות תל אביב, רמת גן ועוד כמה. או סופרים ובתי קפה שעובדים בשבת.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

צודק. 

חשוב לזכור שביבי מחסל סדרתי של אנשים שמאיימים עליו, בן גביר וסמוטריץ אינם אלו, מה שדווקא צריך להפחיד קצת יותר (אם לא מסכימים עם האג'נדה המשיחיסטית). בדומה לאיך שהוא נותן לשס כל שיבקשו. שותפים טבעיים הרי. 

אני די בטוח שתקום עוד פעם ממשלה ימנית צרה, נראה שזה הטרנד. שמח להיות צופה מהיציע ולא משתתף במשחק, מתבאס בשביל המשפחה והחברים. בעקבות ההודעה שלך היה לי רגע של דמיון מודרך לגבי איך זה היה מרגיש לראות את ביבי חוזר עם החבורה בתור תושב, לא נהניתי 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 14 שעות, Night Driver כתב:

יופי של קהילה.

אוסף עבריינים פורעי חוק מינו אותו. 

שטויות

מדובר באנשים שומרי חוק (ועזוב את השטות של "כיבוש") 

הם מגנים על עצמם ממחבלים 

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

שטויות

הם מגנים על עצמם ממחבלים 

אנשים שיושבים בניגוד לחוק במקום שאסור לשבת איתו , פוגעים בחיילי צה"ל, יוצאים לפוגרומים ואתה חושב שהם שומרי חוק?

זה שקוראים לזה "התיישבות צעירה" במקום מאחז לא חוקי לא הופך אותם לשומרי חוק.

עריכה: זה נכון בשטחים וזה נכון באותה המידה לפלישה לכל שטח אחר שהוא לא שלך ובנייה בניגוד לחוק.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, עדי-אל כתב:

אכן תושבי הפזורה הם אנשים שוחרי שלום. לא מבין מה העליהום עליהם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

אנשים שיושבים בניגוד לחוק במקום שאסור לשבת איתו , פוגעים בחיילי צה"ל, יוצאים לפוגרומים ואתה חושב שהם שומרי חוק?

זה שקוראים לזה "התיישבות צעירה" במקום מאחז לא חוקי לא הופך אותם לשומרי חוק.

עריכה: זה נכון בשטחים וזה נכון באותה המידה לפלישה לכל שטח אחר שהוא לא שלך ובנייה בניגוד לחוק.

הם מול מחבלים, חיים בכללים מול אנשים שמתנהגים כמו במערב הפרוע. זה כמו שבנאדם יסע נגד כיוון התנועה אתה תיסע בשוליים כדי להתחמק ושוטר יתן לך דו"ח על נסיעה בשוליים ואת השני ישלח לדרכו 

פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

הם מול מחבלים, חיים בכללים מול אנשים שמתנהגים כמו במערב הפרוע. זה כמו שבנאדם יסע נגד כיוון התנועה אתה תיסע בשוליים כדי להתחמק ושוטר יתן לך דו"ח על נסיעה בשוליים ואת השני ישלח לדרכו 

הכל מתחיל מזה שאסור להם לחיות שם.

זה כמו שמישהו מהפזורה יחליט לגור בתוך בסיס ויפוצץ טנקים של צהל כי הם מפריעים לו ומאיימים עליו.

פורסם

גם כשהגיבורים ריססו קצין בצהל בגז לאחרונה זה היה לגיטימי? 

אגב, אור, זו גם חלק מהבעיה. גם בין החברים שלי יש ימניים שסוגדים למתנחלים ומדברים עליהם כאילו מדובר במינימום מארגני מרד גטו וורשה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

להחזיק מליוני אנשים ללא אזרחות ותחת משטר צבאי בחסות "אוטונומיה" זה לא אפרטהייד.

להתנחל בישובים מבודדים שנסמכים על רכב פרטי, ואז ליילל על פקקים שנגרמים בין השאר בגלל מחסומים שנועדו לסנן אנשים מסוג ב'? זה אפרטהייד!

241624D6-6AB3-470E-BF5A-A1BA8528FB01.jpeg

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

חכה עוד מעט יבנו להם אוטוסטרדה עוקפת מחסומים עם גשרים ישירות מההתנחלות לת"א.
אבל אין מה לעשות, איך אמר M3, בלי המאחזים המצ'וקמקים שם לצבא לא יהיו קווי אספקה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

גם כשהגיבורים ריססו קצין בצהל בגז לאחרונה זה היה לגיטימי? 

צהל היה שם בניגוד לחוק. זה שטח של נערי הגבעות.

לפני 58 דקות, פינדר כתב:

להחזיק מליוני אנשים ללא אזרחות ותחת משטר צבאי בחסות "אוטונומיה" זה לא אפרטהייד.

להתנחל בישובים מבודדים שנסמכים על רכב פרטי, ואז ליילל על פקקים שנגרמים בין השאר בגלל מחסומים שנועדו לסנן אנשים מסוג ב'? זה אפרטהייד!

241624D6-6AB3-470E-BF5A-A1BA8528FB01.jpeg

כל זמן שהם חיים ביישוב מוכר ורשמי שהוקם באישור מדינת ישראל צריך לאפשר להם חיים נורמליים כמו בכל מקום אחר.

אם הפקקים שלהם זה גמו הפקקים של מי שיוצא מראשון אז שיזדיינו בסבלנות אבל אם המצב שם גרוע יותר אז יש צדק בטענה שלהם.

גילוי נאות עבור מי שעדיין לא הבין מהשרשור: אני שמאלני וחושב שאין לנו מה לחפש בשטחים.

• תוכן חדש...