Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 30 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בלה בלה בלה, גזען כלפי זקנות שמאלניות בנות 70.

אגב איזה תמונות? יש תמונה אחת.

איך נפלת למלכודת הטרחנות שלך 😆

כתבתי בכוונה תמונות כי ידעתי שתקפוץ ותודה שיש תמונה שרואים את האלות.

לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

ודים, יבגני, פינדר, נהג לילה- אני לא מאמין שאחרי 7-8 עמודים של זה אתם עדיין מנסים.

יש דברים שקשה לי לשתוק עליהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 17 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הראיתם משהו שזה יכול להיות עצי זית. כמובן לא באותה תמונה של הזקנה

פעם הבאה נדרוש ממנה לחטוף לרקע עצי הזית.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

איך נפלת למלכודת הטרחנות שלך 😆

כתבתי בכוונה תמונות כי ידעתי שתקפוץ ותודה שיש תמונה שרואים את האלות.

"תודה" 🤣

אני עדיין מחכה שתראה אלות.

לפני 1 דקה, David32 כתב:

רעיון מעולה 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 14 דקות, Pika007 כתב:

ודים, יבגני, פינדר, נהג לילה- אני לא מאמין שאחרי 7-8 עמודים של זה אתם עדיין מנסים.

יותר כמו 8 שנים במקרה שלי. 

• מצחיק 3
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

לא, לא, לא, צריך שיראו לה איך משה היכה בסלע על רקע עצי זית

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בסופו של יום פורום זה פורום וויכוחים זה ויכוחים, לדון בעד כמה לפיד מטומטם ביבי שקרן גנץ אפס או בן גביר גזען - מעביר את היום וכו׳

אולי (כנראה?) אני מזדקן, אבל לחשוב שיש אנשים שטוענים ברצינות שמעשי קו פרשת מים הם מוצדקים כי פוזיציה - קצת ממיס את השכל.

יש איזה עניין קטן לראות בלייב איך התפתחו כל מיני תופעות היסטוריות, אבל אני מסכים שזה ממצה את עצמו די מהר כשאתה קולט עם מה יש עסק ולכן תמיד מתפלא לראות כאן התייחסות רצינית שוטפת. אמיר חצרוני מבדר אבל לא תראו כאן התייחסויות רציניות לטענות שלו כי, ובכן, זה לא רציני. 

אולי חצרוני צריך ללמוד לצטט יותר בשביל להגביר את ההטרלה האפקטיבית 😬

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

אני עדיין מחכה שתראה אלות.

מקבל את התיקון. יש אלה אחת בתמונה.

השניים האחרים בטח הניחו בצד את האלות כי קשה לחנוק מישהו עם אלה ביד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 42 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה בדיוק משמעות המילים "ללא קשר לנסיבות מסביב", אתה לוקח את התוצאה, ומנתק אותה מכל הקשר עובדתי.

לא, זה בדיוק מה שהופך אותך לנסיך שאתה. ההנחה שאם לנייבי סילז היה מותר להרוג את בן לאדן יש תסריט שבו לצדיקים יהודים מותר לדפוק מכות לזקנה. 

לפני 44 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בערך באותה מידה שקרוב היום שבו תתנגד לחיסול של המחבל הבא של "גוב האריות".

אני לא חושב. אתה כבר בכיוון. ולכן אני מגיב לציטוטים שלך ואתה רב איתי על מה שאמרה תמר זדברג.

לפני 45 דקות, m3x7r3m3 כתב:

על זה אני מדבר - איפה כתבתי שיכול להיות שבת ה-70 היא אוסמה בן לאדן?

אה אופס, הבנת הנקרא.

תפסיק לקרוא הכל כל כך מילולי. אלוהים אדירים. שוב לעסתי לך את זה גם  בהמשך. לא אמרתי שאמרת שיכול להיות שהיא בן לאדן. אמרתי שאתה לא מצליח להעביר את  הנקודה שלך בלי להגיד "אה ומה היה צריך לעשות עם בן לאדן". וזה מראה את החולשה של הפוזיציה שלך. 

לפני 47 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כן, לפעמים הן בערך, או שלא מצאתי אנלוגיה קרובה יותר, הפעם הן התלבשו בול.

טוב אחי. 

לפני 48 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה יותר גרוע מהצדקה, זה ניסיון (מטומטם למדי, כאילו אין לנו עיניים) לגזלייטינג - "פרעות? איזה פרעות, לא פרעות, שנאה וחשדנות, פחד ושנאה"

אז אל תצביע לה. ותודה שעזרת להראות למה האנלוגיה שלך מפגרת.

לפני 49 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה לא הגזמה בויכוח, זו טענה לגביי ממש:

אתה חייב להפסיק לקרוא הכל כך מילולי. ממש.

לפני 50 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני יכול לתת הרבה דוגמאות,

אני יכול לנצח את מייק טייסון במכות. אבל לא בא לי. אז אני צד נמלים בבית.

לפני 9 דקות, oryo כתב:

אבל אני מסכים שזה ממצה את עצמו די מהר כשאתה קולט עם מה יש עסק ולכן תמיד מתפלא לראות כאן התייחסות רצינית שוטפת.

אני מניח שהבעיה היא שאתה חושב שאנחנו מתייחסים לליאור ברצינות. כלומר, ברמה הפרקטית אני איתך. יש כאן תהליך מחורבן שאפשר לנתח אותו בנפרד עד מחר. וברמה מסוימת כולנו הושפענו ממנו, גם מי שנמצא בשמאל וגם מי שנמצא בימין. ולפחות בפורום הזה אין אף אחד שאני מכיר והוא שמאל קיצוני ברמה של ללכת להתנדב בשטחים ולא משנה באיזו מסגרת. אבל הויכוחים עם ליאור הם יותר בקטע של הציפיה וההפתעה בכל תגובה שלו. זה לגמרי for the lulz.

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 17 דקות, oryo כתב:

אמיר חצרוני מבדר אבל לא תראו כאן התייחסויות רציניות לטענות

לא רק שהוא מבדר, הוא עונה בצורה אינטיליגנטית וניתן לנהל דיון מעניין. הפרקים איתו תמיד טובים.

בתכלס אור, שכחת איך זה לשבת בעבודה באיזו ישיבה בזמן שחופרים לך על כלום, או לנסות לפתור איזו בעיה במשרד והמוח צריך לברוח למשהו אחר...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אבל זה כ"כ צפוי (חוץ מהזקנה, מודה ששם הוא הפתיע ולכן הגבתי). שאלתי גם בעבר - אתה מנהל דיוני עומק בעמוד של הצל? אם לא, מה ההבדל, הפלטפורמה? הגודש? 

לא מבין את זה

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

זה בדיוק מה שהופך אותך לנסיך שאתה. ההנחה שאם לנייבי סילז היה מותר להרוג את בן לאדן יש תסריט שבו לצדיקים יהודים מותר לדפוק מכות לזקנה. 

יותר מזה, אם אתה מצליח לקמפל הצדקה למשהו כזה, מה קשה לקמפל הצדקה לרצוח חייל בצבא שמדכא אותך לתפיסתך? מתיישב יהודי שלתפיסתך גנב לך אדמות? סתם יהודי שלא אמור להיות כאן? 

איפה הפער בין הוילה והג'ונגל? 

הקו המפריד פנאטים יהודים וערבים הוא לא קו מוסרי, אלא דתי/לאומי. פנאט הוא פנאט בין אם הוא עם כאפייה, כיפה, או כובע הפוך. המטרה מקדשת את האמצעים ואין גבולות גזרה - לא סכנת חיים, לא אזרחים, ולא זקנות. 

• אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 34 דקות, יבגניפ כתב:

יותר כמו 8 שנים במקרה שלי. 

New Teach Me Your Ways Meme Memes | Yoda Memes

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

מקבל את התיקון. יש אלה אחת בתמונה.

התחלת טוב, אני קיבלתי את התיקון ש-Ynet חתכו את התמונה והתמונה המלאה מראה אלה / מקל.

ואתה קיבלת את התיקון שזו אלה בודדת.

לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

השניים האחרים בטח הניחו בצד את האלות כי קשה לחנוק מישהו עם אלה ביד.

אבל רואים את הגרון שלה, לא רואים שמישהו חונק אותה בתמונה.

לפני 22 דקות, יבגניפ כתב:

לא, זה בדיוק מה שהופך אותך לנסיך שאתה. ההנחה שאם לנייבי סילז היה מותר להרוג את בן לאדן יש תסריט שבו לצדיקים יהודים מותר לדפוק מכות לזקנה. 

שוב פספסת, זה לגמרי רחוק מהנקודה שלי.

אבל תבין מה שטוב לך.

לפני 23 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא חושב. אתה כבר בכיוון. ולכן אני מגיב לציטוטים שלך ואתה רב איתי על מה שאמרה תמר זדברג.

שוב, תבין מה שטוב לך.

לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

תפסיק לקרוא הכל כל כך מילולי. אלוהים אדירים. שוב לעסתי לך את זה גם  בהמשך. לא אמרתי שאמרת שיכול להיות שהיא בן לאדן. אמרתי שאתה לא מצליח להעביר את  הנקודה שלך בלי להגיד "אה ומה היה צריך לעשות עם בן לאדן". וזה מראה את החולשה של הפוזיציה שלך. 

אני לא מצליח לקרוא את המחשבות שלך, אז נשאר הטקסט שאתה כותב, אין ברירה אלא לקרוא מילולית.

אחרת אני אהיה כמוכם, רשום משהו אחד אבל אני אבין מה שבא לי.

ולא, זה מראה את החולשה של הטענה שלך, היינו "ללא קשר לנסיבות מסביב". אין דבר כזה ללא קשר לנסיבות מסביב, ועובדה שעל מקרה הפוך חיפשתם את הנסיבות.

לפני 26 דקות, יבגניפ כתב:

אז אל תצביע לה. ותודה שעזרת להראות למה האנלוגיה שלך מפגרת.

כאילו שהיה סיכוי כזה 🤣

לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

אתה חייב להפסיק לקרוא הכל כך מילולי. ממש.

אבל מכשיר קריאת המחשבות שלי בתיקון.

לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

אני יכול לנצח את מייק טייסון במכות. אבל לא בא לי. אז אני צד נמלים בבית.

אתה באמת רוצה דוגמאות נוספות? הרי ברור שלא, אז למה אתה סתם מתגרה?

לפני 9 דקות, oryo כתב:

יותר מזה, אם אתה מצליח לקמפל הצדקה למשהו כזה, מה קשה לקמפל הצדקה לרצוח חייל בצבא שמדכא אותך לתפיסתך? מתיישב יהודי שלתפיסתך גנב לך אדמות? סתם יהודי שלא אמור להיות כאן? 

איפה הפער בין הוילה והג'ונגל? 

אתה מתכוון כמו חברי כנסת ישראליים? כי יש הרבה כאלה (בטח בשמאל) שמצדיקים כל אלימות כלפי חיילים.

היה אפילו "עיתונאי" שאמר שצריך לתת לאיזה מחבל תעודה או משהו כזה כי הוא חיפש לפגוע דווקא בחיילים ולא באזרחים.

זה לא קשה לקמפל הצדקה לפעילות נגד חיילים, זה אפילו הגיוני, אתה יודע למה? כי אני לא מצפה אחרת מהאויב שלי, והפלשתינים הם אויב שלי.

אגב לא אומרים "לרצוח" על חייל, אלא אם זה בנסיבות אזרחיות.

היה ויכוח סביב זה, והייתה וועדה של צה"ל שקבעה שחייל נפל / נהרג, לא נרצח.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בוא נעבור לנושא יותר מעניין - חופש כלכלי, עלו פה כמה שאלות ואביר קארה, העלה עכשיו כמה סרטונים עם תשובות

זורק את הסרטונים, מוזמנים לראות 

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...