Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

image.png.d97bd151bf16d7af371b2505e5e138fd.png 

אדמות בורין

https://goo.gl/maps/ePfNNNJkcPV43Pjj9

FfnKzz3XEAIV54H.jpg.94b7004abf67a86b6c6449e2531d542d.jpg

כן אתה צודק שמדובר בעץ אחר אבל רוב העצים שם הינם עצי זית. די בטוח שיש למוסלמים גם קטע כזה שאסור להוריד עצים סתם מתוך הספרות שלהם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 33 דקות, DareDevil כתב:

רגע אבל לפני 2500 שנה, של מי האדמה?

ואיך אתה יודע שלא היה על עצי הזית כנימה שהורסת את הפרי?

--------------------------------

יש דברים שהם כול כך ברורים. הצדק כול כך ברור. ועדיין קבוצות שלמות של אנשים מצליחים לעוות.

העיקר ברוסיה יש פרופוגנדה, ופה לא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 54 דקות, DareDevil כתב:

כן אתה צודק שמדובר בעץ אחר אבל רוב העצים שם הינם עצי זית. די בטוח שיש למוסלמים גם קטע כזה שאסור להוריד עצים סתם מתוך הספרות שלהם

מפה רואים שהזיתים עוד בוסר. חוץ מזה זה הילדים של זיד שעלו לגבעה ורקו עליה אבנים בזמן שבעלה מפוצץ אותה במכות.

לפני כשעה, oryo כתב:

אין לי מושג איך אדם סביר מביא את עצמו לראות את הסיטואציה ולהמציא צידוקים

אדם שעושה את זה כבר לא סביר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 27 דקות, Night Driver כתב:

מפה רואים שהזיתים עוד בוסר. 

בהודעה הקודמת ציינתי זאת..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

הניתוק הזה מהמציאות, זה כבר ברמה של פסיכוזה…

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ניתוק מהמציאות?

אני בטוח שאף אחד כאן לא היה במקום מעולם וכל מה שיש להסתמך עליו זה פעיל שמאל קיצוני שבוא נגיד ככה לביבי אני מאמין יותר

לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

אדמות בורין

כן אתה צודק שמדובר בעץ אחר אבל רוב העצים שם הינם עצי זית. די בטוח שיש למוסלמים גם קטע כזה שאסור להוריד עצים סתם מתוך הספרות שלהם.

אתה מביא קישור מגוגל מאפס על אדמות בורין. מה אתה רואה שם? 

אתה מביא תמונה כתוב עליה המאחז, שטח B שטח C. ביקרת שם פעם? אולי הוא בכלל ממציא שטויות. כל המקומות שם נראים לי אותו דבר.

ואגב החקלאי "התמים" https://www.hakolhayehudi.co.il/item/security/החקלאי_התמים_מבורין_מהלל_מחבלים

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 שעות, farkash7 כתב:

הניתוק הזה מהמציאות, זה כבר ברמה של פסיכוזה…

ברור , רק צד אחד מנותק והשני תמיד און ליין צודק ונאור.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 16 דקות, CX25GTI כתב:

יש דברים ברורים מאליהם כמו שרבין נרצח על ידי מתנקש ימני, כשמתנחל נורה כשהוא נוסע ברכבו בכביש זה אירוע טרור וכששלושה קלגסים מכים באלות אישה בת 70 שיושבת על הרצםה שום דבר לא מצדיק את זה.

גם אם עשתה פרובוקציות, גם אם איימה ואפילו אם תקפה (מזכיר, אישה צנומה בת 70 מול 3 צעירים בשנות העשרים שלהם עם אלות) לא מכים בצורה כזו. יש להפעיל כוח ויש לפוצץ במכות.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 54 דקות, עדי-אל כתב:

אני בטוח שאף אחד כאן לא היה במקום מעולם וכל מה שיש להסתמך עליו זה פעיל שמאל קיצוני שבוא נגיד ככה לביבי אני מאמין יותר

ומה אתה מציע? מה הטיעונים שלך בעד/נגד?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, עדי-אל כתב:

פעיל "שלום"+ חקלאי "תמים"=

מגהטרון

לפני שעה, עדי-אל כתב:

אתה מביא קישור מגוגל מאפס על אדמות בורין. מה אתה רואה שם? 

העץ שליאור מתכוון אליו, מצ"ב תמונה מעודכנת 

screenshot-www.google.com-2022_10.25-09_45_58.thumb.png.a7e4abd218488ab19c8e29eb9fe91525.png

לפני שעה, עדי-אל כתב:

אתה מביא תמונה כתוב עליה המאחז, שטח B שטח C. ביקרת שם פעם? אולי הוא בכלל ממציא שטויות. כל המקומות שם נראים לי אותו דבר.

ואגב החקלאי "התמים" https://www.hakolhayehudi.co.il/item/security/החקלאי_התמים_מבורין_מהלל_מחבלים

התמונה לקוחה מהשרשור שנמצא בטוויטר של הבחור שהבאתי למטה בטוויט.

אני לא שה תמים ואני חושב ששני הצדדים אשמים. 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני שעה, CX25GTI כתב:

אין כאן קשר לצדק וזה מה שאתם לא מבינים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

מגהטרון

העץ שליאור מתכוון אליו, מצ"ב תמונה מעודכנת 

screenshot-www.google.com-2022_10.25-09_45_58.thumb.png.a7e4abd218488ab19c8e29eb9fe91525.png

התמונה לקוחה מהשרשור שנמצא בטוויטר של הבחור שהבאתי למטה בטוויט.

ואני חושב שהצד של המחבלים אשם

פורסם
לפני 16 שעות, falou כתב:

כי גברים חזקים יותר מנשים. נראה לי שזה די ברור. גם די ברור שכמה גברים חזקים מישישה אחת (אם כי אני בטוח שתוכל להמציא מצב בו זה לא נכון)

אבל נמאס לי מהדיון הדיבילי הזה.

ברור לך בדיוק מה הייתה הסיטואציה ואתה סתם מנסה לטפס מבור שאין ממנו יציאה בלי לצאת מרוח. זה שהיכו אותה מעיד על המכים ומעיד על מי שמצדיק אותם.

זה גועל נפש. אין לזה פרשנות אחרת.

אתה מתכוון בממוצע גברים חזקים יותר מנשים.

זוכר את המשפט על החבר של ישה שטבע באגם שעומקו הממוצע חצי מטר?

אתה מנסה ללכת הלוך וחזור בין מקרה פרטי (שעליו אנחנו יודעים כמעט כלום), ובין המקרה הכללי.

וזה אכן דיון דבילי, כי אתה לא יכול ללמוד כלום מהמקרה הכללי על המקרה הפרטי.

לפני 16 שעות, Gosser1860 כתב:

Meme Maker - C'mon Man! Meme Generator!

סליחה, אם תוקפים גברים (אבל זקנים, בני 70) זה בסדר?

לפני 16 שעות, David32 כתב:

אה אתה מתכנן לחפור עוד יותר את הבור?

תשמע....

פחות מומלץ.

אתם אתה שחופרים את הבור.

אחרי זה אתם שואלים אם להרבה אנשים יש בעיות בהבנת הנקרא, זה כתוב שחור על גבי פורום.

לפני 15 שעות, Lior_Django כתב:

לא נכנס לדיון פה.
אבל את כל אלה שבתמונה לאסוף ולשלול מהם ביטוח לאומי לעשור הקרוב.

הם עם אזרחות של הרשות, אין להם ביטוח לאומי.

לפני 15 שעות, oryo כתב:

אין תרחיש סביר במסגרתו יש צידוק להכות אישה זקנה עם אלה, יש תרחישים בסבירות אפסית אבל להתייחס אליהם ברצינות זה אבסורד. מה הלאה? ״אין דרך עובדתית להוכיח שהוא התכוון לדקור אותו, ייתכן שהוא שיחק תופסת בזמן שהוא חתך סלט ונתקע בו בטעות״. בעולם האמיתי מניחים את הסביר ומתמודדים עם הלא סביר אם יש מספיק סימוכין, כשאנחנו רואים ערבי רץ עם סכין לבנאדם אנחנו מניחים שהוא מחבל, וכשאנחנו רואים אנשים עם אלות מרביצים לאישה על הקרקע אנחנו מניחים שהם פנאטים.

אחחח, איך חיכיתי לזה, עילת הסבירות.

ומי יקבע מה סביר? אור ופינדר 🤣 ואז הם יחילו את הסבירות שלהם על כולנו.

אבל אנחנו לא נשכח שאותו צד פוליטי מצא צידוקים לפרעות בערים המעורבות בזמן "שומר החומות".

אבל אי אפשר להצדיק שריפת בית מלון על יושביו לא? או לינץ' באדם ברחוב סתם כי הוא יהודי לא?

עכשיו הם נזכרו להזדעזע...

לפני 15 שעות, oryo כתב:

אין לי מושג איך אדם סביר מביא את עצמו לראות את הסיטואציה ולהמציא צידוקים. אני מבין איך אדם שחי בתוך דיבייט תמידי ממציא הסברי דמיקולו, פשוט במקרה הספציפי הזה צריך ציניות אדירה כי באמת התרחש משהו די מזעזע (אובייקטיבית). זה כן מעניין לקבל נק׳ מבט של פנאט ולראות איפה הגבול עובר - אם יש כזה בכלל. נמתין בסבלנות שיעשו לינץ׳ בילד ונראה איך מתקמפלת ההצדקה, אולי משהו בסגנון ״הוא היה יכול לגדול להיות מחבל/סמולני״ 🤷‍♂️

הזדעזעת כי היא אישה? או בגלל הגיל שלה? או בגלל השיוך הפוליטי שלה?

לפני 15 שעות, Coro כתב:

אני לא חושב שאנחנו כגברים צריכים להגדיר מה זה נשים. יש שיראו בביטול קיומן של נשים מסוימים משהו מאוד טרנספובי.

חכה שרעולי פנים יתקפו ילדה זקנה טרנסית שחורה בהריון.

לפני 15 שעות, DareDevil כתב:

אדמות בורין

לא הבנתי איך זה מוכיח משהו.

לפני 15 שעות, DareDevil כתב:

רמת אמינות:

ציטוט

"חיכיתי לשישי למסוק את הזיתים שלי כי זה יום מנוחה של המתנחלים, וחשבתי שלא יתקפו"

ואני לתומי חשבתי שיום המנוחה של היהודים זה בכלל שבת 🤣

וזה לא מספיק:

ציטוט

רעולי הפנים שירדו מהמאחז תקפו אותם. "תושבים שמעו את הצרחות של אשתי, ובאו", זיד סיפר, "הבת הקטנה עשתה במכנסיים". תושבים יידו אבנים על המתנחלים. מכאן יש תיעוד מלא: רבש"ץ ברכה, מראה לאחד התוקפים לאן ליידות רימון גז, חיילים באים, ומאבטחים את המתנחלים, שרוגמים בתי משפחות באבנים 

אלא מאי, הוידאו מראה דווקא שזורקים את רימון הגז לכיוון רעולי הפנים. אז מתנחל זורק רימון גז על המתנחלים רעולי הפנים?

רגע, זה לא נשמע נכון...

ולסיכום:

ציטוט

יש כ-10 פלסטינים פצועים, מאבנים וכדורי גומי, כולל אשתו של זיד, ו2 מתנחלים שנפצעו, במהלך התקיפה היום.

רגע, אבל לא סיפרו לנו בהתחלה שלא היה ליווי?

ציטוט

זיד אמר, "יצאנו אני אשתי 2 הבנות הקטנות והבן הגדול. לבד. לא ביקשתי ליווי מתנדבים, כדי שלא יהיה למתנחלים תירוץ.

הוא, אשתו, 2 בנות ובן, יוצא לי 5 אנשים, איך נפצעו 10 פלשתינים כשהיו רק 5? 200% מהמשתתפים באירוע נפצעו?

בוא נבדוק רגע קצת יותר לעומק את אותו זיד עמראן, הקול היהודי מספר עליו קצת יותר בפירוט:

ציטוט

בחסות המסיק עשרות ערבים מבורין התפרעו ויידו אבנים.

[עכשיו ברור איך עשרה נפצעו, היו עשרות, ועשרה נפצעו, זה עושה שכל]

...

ביום שישי האחרון עלו עשרות ערבים מהכפר בורין לכיוון גבעת רונן, ותקפו באבנים את תושבי הגבעה והציתו אש במקום.

[רגע, תהליך המסיק כולל הבערת אש? אני לא זוכר דבר כזה, בדרך כלל פורשים ניילון עבה מתחת לעץ ונותנים מכות לענפים עד שהזיתים נופלים, ואז מקפלים את הניילון עם הזיתים, בסרטון הזה גם רואים באמת רעולי פנים זורקים אבנים וגם עשן]

והחקלאי? הוא בכלל תומך של גוב האריות, של החזית העממית, וגם של גא"פ, של חמאס, ואפילו עז א-דין אל קסאם:

7vWWV5vjJWla7u.png

אצל הפלשתינים הוא בכלל לא מוגדר כחלקאי אלא כפעיל נגד התנחלויות, הוא אפילו קיבל תעודת הוקרה על המאבק שלו בהתנחלויות שכולל עימותים בדיוק באיזור הזה:

G0NPiRexd9utMk.png

אגב אחד מהפצועים, הוא מחבל משוחרר, שכבר ישב בכלא:

vNvVNeph59nyI6.jpg

בדקתי, השם שלו נביל קסוס, זה לא הבן הגדול של אותו זיד עמראן.

לפני 16 שעות, DareDevil כתב:

עובדתית פלשתינים מוסלמים (וגם ערבים ישראליים) שורפים כל מה שבא ליד, כחלק מטרור הצתות.

לא יודע אם זה מותר או אסור להם מבחינה דתית, אבל זה מה שקורה.

לפני 15 שעות, David32 כתב:

יש דברים שהם כול כך ברורים. הצדק כול כך ברור. ועדיין קבוצות שלמות של אנשים מצליחים לעוות.

או שלא, וה"חקלאי" הוא לא "חקלאי".

אבל הפוזיציה אפילו לא אפשרה לך לקרוא את הטוויט-ת'רד עד הסוף, ולהגיד - הוא טען שהם באו רק 5 אנשים, איך נפצעו 10?

איך קוראים לזה? כל כך ברור.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

גם אם עשתה פרובוקציות, גם אם איימה ואפילו אם תקפה (מזכיר, אישה צנומה בת 70 מול 3 צעירים בשנות העשרים שלהם עם אלות) לא מכים בצורה כזו. יש להפעיל כוח ויש לפוצץ במכות.

בקיצור - מותר לה לעשות מה שהיא רוצה, כי היא אישה, וכי היא בת 70.

טוב לדעת.

אני מניח שגם היית מאפשר לויקטור קטן לירות באופיר חסדאי.

לפני שעה, DareDevil כתב:

אבל הבאת רק את הטענה של יובל אברהם, "עיתונאי" שמאל, מאתר שמאל, עם אמינות מפוקפקת, שבת'רד שלו עצמו יש סתירה בדברים.

לפני 4 דקות, David32 כתב:

המחבלים הם אלו שפיצצו את הסבתא מכות?

מה? זה שני מקרים שונים של זיד עמראן והגר גפן

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...