Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

איפה ראית דבר כזה?

אני רק טוען שעצם הגיל לא מקנה לה חסינות אוטומטית מלהיות מסוכנת.

אתם נכנסתם לטנטרום שאם היא בת 70 אז היא אופה עוגיות לבית החייל ומאכילה חתולים

אנחנו רואים את התמונות. 

אני פרשתי. לא מוכן לנהל דיון עם דברים כאלה.

פוגרום נעים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

השאלה היא לא מה יש בתמונות, אלא מה קדם לתמונות.

כל פעם מחדש אתם נופלים לתעמולה.

יש למישהו סיבה להסתיר מה בדיוק היא עשתה שם כשנפצעה, לא סתם אמרו "מסיק זיתים" שמסתבר שזה שקר גס.

אם יסתבר שזו עלילת מוחמד א-דורה 2, תחזור להתנצל?

אתה יכול להגיד שלא משנה מה, אסור לעשות כלום לאישה בת 70, כי היא אישה, וכי היא בת 70, ולא משנה כמה סכנה היא מהווה לאנשים אחרים.

אבל לפחות תגיד את זה ברור.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

תת הגדרה אחת, ואז הוספת עליה תוספת.

זה לא "הגדרה אחרת", אלא אם כבר תיאור של הקבוצה עצמה (שבה לא כולם מכירים את כולם).

אז בהחלט "סתמת חור". אולי הבעיה היא בהגדרה הקצרה שלך שהיא לא טובה?

הבעיה היא בך. כרגיל. השורה שכתבתי surfhigh עונה בדיוק על השאלה שהוא שאל. ואז אתה הצטרפת לחגיגה. ולא זוכר אם השאלה הדבילית של "אבל למה לא בני זוג?" עלתה כבר או לא. אבל מהרגע ששאלת -  עניתי לך עליה חצי שעה אחרי. את ההגדרה של אנדרסון - אתה יכול לחפש - כנראה שהזכרתי כמה עשרות פעמים במצטבר במהלך השנים. כולל קישורים. וגם הגדרות אחרות.

זה בצד, אתה  עושה סלט מפגר. אתה מבלבל בין חוסר ההכירות שלך, לבין חוסר ההסכמה שלך עם הגדרות שהן לא "שלי", לבין ניהול דיון על בסיסן האם פלסטינאים הם עם או לא. איכשהו גם פספסת בכל הדיבאג שכתבתי גם לnev שההגדרות האקדמיות הן צד אחד בסיפור. צד אחר, משמעותי הרבה יותר, זה שפשוט העולם מכיר בקיומה של לאומיות פלסטנאית. גם אם מומחי קארס פורום הימניים לא אוהבים את זה. וכמובן שגם זה לא קשור ל"אבל מה עם בני זוג?". זה סתם. ובעצם זה גרוע מסתם. זה אתה במיטבך, כפי שכבר הצביעו רבים פה.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אבל עובדתית כבר היה מקרה של אדם שקם והחליט שהוא בעצמו עם והכריז על עצמאות ודרש שיכירו בזכותו להגדרה עצמית.

אוקי.. ו? מה זה קשור למשהו?! גם היה פרק בפמילי גיי לפני 20 שנה שבו פיטר הקים מדינה עצמאית בבית שלו כי השטח לא היה שייך לארה"ב. אז?

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

לדוגמה אם רואים שהבאסקים מקבלים עצמאות מספרד, אז גם הקטלונים ירצו, וגם צפון אירלנד וגם דרום טירול.

ושוב: המטרה של המחקר וההגדרות היא לא לעקם את המציאות כדי שתתיישר למה שליאור רוצה. אם אין דבר שמחזיק את איטליה ביחד והיא מתפוררת זה עצוב בערך כמו לראות את המניה של נטפליקס צונחת. אבל זו לא סיבה לצעוק שיש שם רק איטלקים. וזו דוגמא למדינה שעד היום אני לא בטוח שבכל השטח שלה מדברים שפה אחת בלבד.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

כן

משמח לשמוע. לא יודע למה, אבל אני בספק. 

מה שכן, בזכות פינדר אני גם עכשיו מסתכל באתר של הכשלים הלוגים באיזה אחד אתה משתמש.

נראה לי מצאתי את האחד שלך.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

באיזה קונסטלציה זה משנה מה הגיל של התוקף?

האם אדם בן 70 הוא אינהרנטית לא מסוכן?

בוא ספר.

למרות שפה אני בטוח שאתה מבין את מה שאני כותב, אבל אתה מתקשה לענות.

אתה חושב שהדרך היחידה לעצור אישה בת 70 היא עם אלות ואבנים בראש? זו שאלה של כן ולא. פשוט. לא צריך לדבג. תן בראש.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כן אני מתחמק מהדיון.

אומר זה שחוזר לשנות ה30 של המאה הקודמת...

הייתי בסוכות בנופש עם המשפחה המורחבת במלון קדמה (אחלה מלון). ניצלנו את ההזדמנות וביקרנו בצריף של בן גוריון וגם עברנו ליד הקבר שלו. אני יכול לבשר לך שהוא לא יצא מהקבר, בו הוא נמצא משנת 1974.

עכשיו אנחנו בשרשור פוליטיקה ובתור מומחה למשפטים מטעם עצמך, אני בטוח שאתה יודע שתנאי הכרחי להיות אדם מועמד בבחירות, הוא יכולת נשימה עצמונית.

בן גוריון לא משתתף בבחירות האלו ומפאי גם היא כבר לא קיימת. אז איזה דיון אתה רוצה לקיים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
ציטוט

תאוריית קשר (הנקראת גם תאוריית קונספירציה או טענת מזימה), היא ניסיון להסביר מצב או אירוע באופן מהפכני הנראה כסותר את הממצאים הגלויים לעין, על-בסיס ההנחה שגורמים רבי-כח מסתירים את האמת ומונעים את חשיפתה לציבור. הסברים מסוג זה נדחים בדרך כלל על ידי רוב העוסקים בתחום, משום שהסברים המבוססים על הממצאים באופן ישיר נראים סבירים יותר מן ההנחה שאותם ממצאים עוותו על ידי התארגנות חשאית.

מה שאמ3 עושה זו אותה שיטה של שטוחיסטים, להציף שאלות ולהתעלם מאמיתות טריוויאליות, וכמובן להתעלם מנטל ההוכחה. 

לצורך העניין, אם איכשהו יש מישהו מספיק תמים בשביל לא לראות ישר דרך הקשקשת, כשטוענים שאישה בת 70 היתה או כה מסוכנת עד שנדרשו מס' אנשים עם אלות רק בשביל לנרמל את הסיטואציה - נטל ההוכחה הוא על התומך בתזת הוונדראלדרוומן. 

דרך ההתייחסות על כך שיש רוצחים בני 70 עוברת ההטרלה השקטה - הנחה מובלעת שגם כאן מדובר ברוצחת פוטנציאלית בת 70, למרות אפס תימוכין איכותי בטענה שדורשת נטל הוכחה גבוה מלכתחילה, בגלל שהיא כ"כ אבסורדית. 

הדרישה ממישהו להתנצל אם תתייצר ההוכחה שאדם נשך כלב היא מגוחכת בהתאם לרמת הדיון. 

הפער בינינו, הוא שגם עוד מאתיים עמודים לא תמצא כאן איזה פינדר או יבגניפ או כל אחד "מהצד השני" שתומך בלינצ' על מתנחל מבוגר, או בנגביריסטית מזדקנת. יש נורמות בסיסיות של צלם אנוש שאיתגרו אותך, ואתה מנסה ליישב את הדיסוננס בין האמונה שלך בהיותך Good guy ובין ליטרלי להצדיק לינצ'ים בזקנות כי כבר בחרת פוזיציה ולכן היא נכונה בהגדרה, אבסורדית ככל שתהיה. 

שיהיה בהצלחה 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

אז איזה דיון אתה רוצה לקיים?

רובוטריקים או שקרניקים

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

מה קרה? מפריע? בשמאל לא אוהבים שמזכירים את האלימות שלהם? אוי אוי אוי, מה פתאום אלימים.

לא, אני גם לא מגן על מפאי. 

פשוט יש לך קטע שאתה מאשים אותם כול הזמן עד דברים שקוראים עכשיו.

עכשיו אני יודע שאתה תתחיל להסביר לי שיש קשר וזה, אבל זה הזוי. מה אני אגיד לך, זה הזוי.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

הסתקרנתי עוד קצת מההטרלות של אמ3 וניסיתי להבין - היש דברים בגו?

מאיפה בעצם הוא חוזר על הטענה שהיא תקפה מישהו? הכניסה לבית חולים?

ציטוט

אני שואל שוב - אם היא עצמה, באותו אירוע, תקפה מתנחל עם אבנים ושלחה אותו לבית החולים, היא ראויה לנטרול או לא?

התחלתי לחפש באינטרנטים, נכנס לאתרים ימניים ומדלג מעל שמאלנים, בנסיון למצוא את הסימוכין לטענות - הוא בטח לא ממציא טענות יש מאין. בטח יש איזושהי קרדביליות לאדם שמאחורי המותג.

לא מצאתי.

**

חשבתי לעצמי - אוקיי, היה פה לינק לוידאו של 16 שניות בו רואים אותה מחזיקה אבן והולכת לעבר מישהו שמצלם אותה - אולי נוכל לראות את הקונטקסט המלא? אמנם זה באמת סביר מאוד להניח שמדובר באישה חזקה מאוד לגילה המרוצצת גולגלות ימנים תמימים לפני שלוקחת את תרופת המפרקים של הבוקר, אבל גם *ייתכן* שמדובר במשהו אחר. 

קיוויתי למצוא את הסרטון המלא של אותן 16 השניות בו רואים את הבחור שנס על חייו מפי אותה אנרכיסטית מסוכנת, אשר כמעט בוכה בשידור בעודו נס על חייו ומתחנן ״היא תוקפת אותי״. לא הצלחתי. מאיזושהי סיבה מאוד לא ברורה את הקטע שמקדים לוידאו פחות קל למצוא, זה נשמע לי כמו טריק שמוכר לי מאיפשהו... איפה ראיתי את זה בעבר, כשלוקחים וידאו ועורכים אותו לנקודה מסוימת בשביל נרטיב, אוף, לא מצליח לשים על זה את האצבע.

מה שכן מצאתי זה סרטון אחר של אותה תנועה, תחת העמוד שהם פתחו לאישה (הגר גפן) תחת הכותרת המדליקה ״הכר את העוכר״.

בסרטון רואים את הצלם מתקרב אליה (12:30) למרחק אפס ומתחיל להטיח בה האשמות, ובד בבד מדבר למצלמה על זה שהיא בכלל זו שמתקרבת אליו. 

בסרטון הוא אומר לה:

״המשפחה שלך מתביישת בך״

״את בושה וחרפה לעם ישראל״

״עם ישראל מקיא אותך מהחברה״

היא בינתיים מגיבה ב״לך מפה״, אני יודע, מילים קשות מאוד ו totally uncalled for.

הוא מצלם אותה והיא אותו, היא מתקרבת אליו והוא מבקש ממנה להפסיק. הוא בסה״כ בא בטוב הרי.

היא מפסיקה והולכת ממנו, ואז הוא עוקב אחריה וממשיך

״למה את לא הולכת מפה?״

״אולי את מתסיסה את השטח?״

״אולי את לא רוצה שלום?״

היא מנסה להתעלם וללכת, אז הוא נצמד אליה וממשיך

״למי שמצטרף אלינו זה עתה.. אנחנו פה עם הגר, היא עוכרת ישראל, מתסיסה את השטח, מצלמת את חיילי צהל, בגללה רועה ערבי נמצא פה ורועה אדמות מדינה״

היא מתרחקת והוא ממשיך לעקוב אחריה (17:00) ולקריין

״תגידי הגר, המשפחה שלך גאה במה שאת עושה? הילדים שלך מתביישים בך? סתכלי איך את נראית, מה את בהודו? אולי באמת תטוסי להודו״

היא עם הגב אליו אבל הוא עוקף ומנסה to get in her face

היא הולכת ממנו והוא ממשיך לעקוב אחריה ולהטיח בה את אותן ההאשמות, מתישהו מוותר והולך לכיוון אחר.

היא בעשור השביעי, הבחורצ׳יק נראה בשנות העשרים, מלח הארץ.

**

מה היה לנו בעצם?

1. תנועה שמפרסמת סרטון בו רואים צעיר שמטריד אישה מבוגרת בגלל שיוך פוליטי ומה שהוא מגדיר כפרובוקציה. בסרטון הוא מקלל אותה, עוקב אחריה, מנסה לעשות כל מה שאפשר בשביל להוציא את הפריים הנכון (וטוען שהיא זו שמטרידה אותו בו זמנית) - אבל בוידאו הזה זה לא קרה.

2. וידאו אחר בו אכן יש פריים בו אותה אישה עם אבן ביד הולכת לעבר אדם הנס על חייו וטוען, ממש כמו בסרטון ההוא, שהיא האגרסור. ייתכן שהפעם הוא צודק, אולי, בלי הקונטקסט המלא לא נדע. בהינתן הסרטון הקודם אפשר לבצע כל מיני הנחות. כמו כן ייתכן גם שאין שום דרך לעצור את הגברת כשהיא מחזיקה אבן ששוקלת כמו כל היד שלה.

3. תקיפה של אישה מבוגרת ע״י מס׳ אנשים בשימוש באלות, שבירת מס׳ צלעות וחור בריאה.

חשוב לציין: למיטב חפירותיי (והקדשתי יותר זמן משנעים להודות) אף אחד לא טוען או רומז שהיא תקפה מישהו 

(כאילו, אף אחד מחוץ לשרשור :)

**

בעיני המקרה הזה מעניין מכמה בחינות:

בפן המעשי - יש כאן מעשה שרמת החומרה שלו, ברמה הנורמטיבית בסטנדרטים של עולם מערבי (למרות שיש מצב שזה נכון גם למדינות פחות מפותחות..), הוא תמיד דגל אדום. תקיפה של אישה מבוגרת ע״י חבורת צעירים זה משהו ש(כמעט)כל אדם סביר יגנה.  מסתבר שלא כולם מודעים לזה, אז אולי יש מקום להרחיב: כשאנחנו מתבגרים, אנחנו נחלשים, ובגיל 70 מסת השריר שלנו והתפקוד הפיזי שלנו אינו זהה למה שהיה בגיל 25. בנוסף, נשים מלכתחילה מגיעות עם נחיתות פיזית, ולכן כשמקמפלים את שני הפרמטרים האלו (אישה + מבוגרת) מקבלים פרופיל של אדם עם רמת איום נמוכה יותר מהנורמה.

כשירו בבדואי מזדקן עקב טעות אנוש, נתנו לו לדמם למוות בלי טיפול רפואי, ואז העלילו עליו שהוא מחבל מדאעש ורוצח שוטרים עוד לפני שנקבר (עד שהכל התברר כשקר) - אז וואלה, הוא גבר, סוג-של ערבי בעיני רבים, סיטואציה נפיצה, אפשר עוד להבין איכשהו איך מוח מורעל עדיין זורם עם החרא הזה.

אבל כעת הצלחנו להגיע לתקיפה שנמצאת על הגבול הכמעט קומי מבחינת עד כמה רע זה יכול להיות, ועדיין אנשים מסוימים מצליחים לקמפל לעצמם הצדקה(!!). מה הלאה? אולי כשירוצצו לתינוקת גולגולת המיליטנט התורן יטען משהו בסגנון של ״היות והיא לא יודעת לדבר אנחנו לא יכולים לדעת בוודאות האם היא בעד או נגד חיילי צה״ל״.

בפן הפסאודו-פוליטי - ארגון גדול ו״ציוני״ עם מלאנתלפים עוקבים רואה לנכון לפרסם סרטון ערוך בשביל להצדיק את התקיפה של אותה אישה, ז״א זה לא שזה רק כמה אנשים עם רמת מוסר נמוכה שמאפשרת להם לתמוך בכזה מקרה עם כל מיני תירוצים כמו ״מה היא עשתה שם״, ״מה היא חושבת על צהל״ ו״מה היא לבשה״ - אלו אשכרה מובילי דעה עם תקציב ומשקל פוליטי. מיותר לציין שההדהודים של ההסתה מסייעים להטמיע את המסר: הכל בסדר חברים, she had it coming.

בפן הקונספירטיבי - הנה דוגמא לאיך בונים כזו. מתחילים באיזשהו ניצוץ, אח״כ טוענים טענות עם הנחות סמויות, ואז מטרילים את הדיון לנק׳ בה לוקחים את זה ברצינות. כשטוקבקיסט רושם ״אבל אם היא מהווה סכנת חיים מיידית, האם אסור לנטרל אותה כי היא מבוגרת?״ מה שהוא באמת עושה זה להסיט את הדיון, כי מאיפה בכלל הגיעה הנחת המוצא הלא מבוססת הזו? אבל כשאנחנו מדברים על מתי מותר לפתוח באש, מהי סכנת חיים, האם אנשים מבוגרים יכולים לאיים - אנחנו שוכחים מכך שכל נקודת המוצא היתה שקר, ושהדיון הוא בכלל על איך לעזאזל מגיעים לנקודה בה מפוצצים במכות אישה בת 70 מלכתחילה!?

בפן האנתרופולוגי - אנשים אשכרה הגיעו לרמת שנאה במסגרתה הם מסוגלים להצדיק לינץ׳ באישה מבוגרת. צריך להתעכב על הקטע הזה: הרי לא ״רק״ דחפו אותה לקרקע (אחרי הצדקות לכאורה וכו׳), אלא דפקו לה מכות כאשר בצילום רואים אלות ובעדויות מדברים גם על אבנים. שברו לה צלעות, ריסקו לה יד. אחרי כל זה מה שנותר לומר זה ״כן אבל אולי היא היוותה להם סכנת חיים???״.

אישה בת 70, אלות, ואנשים שטוענים שוואלה seems legit בלי מצמוץ ובלי בושה.

מרתק.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ראיתי עכשיו את הסרטון הקצר, וקראתי בעמוד של "אם תרצו".

מדהים. באמת. מעבר לרמת ההאשמות ("גורמת לרועה ערבי לרעות את העדר שלו באדמת מדינה") - הצילום, העריכה, הכל כל כך אינפנטילי שאתה לא מאמין שזה ארגון אמיתי עם תקציב ותמיכה ולא ילדים בני 15. 

כמובן גם בסרטון הקצר.. מישהו פה מכל החבר'ה הלוחמניים, אלו שכועסים שלא שולחים אותם מספיק להלחם בערבים, או שהיו מוכנים לעבור מבית לבית עם נשק כדי לגרש את האויב, היה במציאות מרגיש מאוים מהסיטואציה המצולמת? מה?

וכן, זה גם חלק מהתהליך. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מעניין איך השיגו/הדליפו את ההקלטה של סמוטריץ', בהחלט הישג יפה. גם סמוטריץ' סה״כ מודה באמת. הניסיונות התפתלות של שני הצדדים מגוחכים.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 4 שעות, Gosser1860 כתב:

מעניין איך השיגו/הדליפו את ההקלטה של סמוטריץ'

איך? פשוט מאוד. את הדברים האלה אוגרים כל הזמן, ומשחררים כשמתאים/צריך. לא מסובך.

טלוויזיה מכיר? אז ככה, כמו עורך בטלוויזיה :-)

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 12 דקות, hans כתב:

ומשחררים

Satisfaction Meme Template - Piñata Farms - The best meme generator and meme  maker for video & image memes

• מצחיק 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 17 שעות, יבגניפ כתב:

הבעיה היא בך. כרגיל. השורה שכתבתי surfhigh עונה בדיוק על השאלה שהוא שאל. ואז אתה הצטרפת לחגיגה. ולא זוכר אם השאלה הדבילית של "אבל למה לא בני זוג?" עלתה כבר או לא. אבל מהרגע ששאלת -  עניתי לך עליה חצי שעה אחרי. את ההגדרה של אנדרסון - אתה יכול לחפש - כנראה שהזכרתי כמה עשרות פעמים במצטבר במהלך השנים. כולל קישורים. וגם הגדרות אחרות.

השאלה לגבי הבני זוג עלתה כתגובה להגדרה שהעלית.

אבל הדיון סביב ההגדרה מסתובב הרבה יותר מיומיים.

הגדרה ספציפית כזו או אחרת לא באמת רלוונטית - כי בכל אחת כזו יהיו חורים.

בסופו של דבר השאלה איזה קבוצה יכולה לקבל עצמאות ואיזה לא, תלויה ביחסי הכוחות בין הקבוצה, לבין מי שהיא רוצה עצמאות ממנו, ומדינות חזקות בעולם.

ועל זה, אף הגדרה לא תענה לך 🤣

זה בצד, אתה  עושה סלט מפגר. אתה מבלבל בין חוסר ההכירות שלך, לבין חוסר ההסכמה שלך עם הגדרות שהן לא "שלי", לבין ניהול דיון על בסיסן האם פלסטינאים הם עם או לא. איכשהו גם פספסת בכל הדיבאג שכתבתי גם לnev שההגדרות האקדמיות הן צד אחד בסיפור. צד אחר, משמעותי הרבה יותר, זה שפשוט העולם מכיר בקיומה של לאומיות פלסטנאית. גם אם מומחי קארס פורום הימניים לא אוהבים את זה. וכמובן שגם זה לא קשור ל"אבל מה עם בני זוג?". זה סתם. ובעצם זה גרוע מסתם. זה אתה במיטבך, כפי שכבר הצביעו רבים פה.

זה לא קשור לחוסר היכרות, זה קשור לטענה של מה זה עם, מה הופך עם לעם וכו'.

אתם אלה שפניתם להגדרות אקדמיות, אני אטען שעצם ה"אישור" האקדמי לכך שקבוצה מסוימת מתאימה להגדרה של עם, לא הופכת אותה לעם.

אגב עניין הבני זוג - זה לא פנייה לאבסורד, כאמור קרה יותר "אבסורד" מזה.

אבל בסדר, אתה חושב שכדור השלג של הגדרות עצמיות לתתי קבוצות ייעצר איפשהו, ואנשים פשוט לא ידרשו הגדרה עצמית, לא ברור לי על מה זה מתבסס ואיפה זה לדעתך יעצור.

אוקי.. ו? מה זה קשור למשהו?! גם היה פרק בפמילי גיי לפני 20 שנה שבו פיטר הקים מדינה עצמאית בבית שלו כי השטח לא היה שייך לארה"ב. אז?

פנייה לאבסורד היא כביכול כשל לוגי כי ה"אבסורד" לא אמור לקרות, הוא אמור להיות תיאורטי לחלוטין, וזה מה שהופך אותו לכשל.

אם סביר שהוא יקרה, או שהוא כבר קרה, זה כבר לא כשל, והאבסורד אינו אבסורד. שהרי הוא קרה.

וזה ההבדל בין האבסורד של תוכנית טלוויזיה (במיוחד אנימציה למבוגרים, ע"ע ה-Eye-Phone מ-Futurama למשל) ובין המציאות.

ושוב: המטרה של המחקר וההגדרות היא לא לעקם את המציאות כדי שתתיישר למה שליאור רוצה. אם אין דבר שמחזיק את איטליה ביחד והיא מתפוררת זה עצוב בערך כמו לראות את המניה של נטפליקס צונחת. אבל זו לא סיבה לצעוק שיש שם רק איטלקים. וזו דוגמא למדינה שעד היום אני לא בטוח שבכל השטח שלה מדברים שפה אחת בלבד.

לא הבנת, אני אומר שהגדרה אקדמית כזו או אחרת, לא גורמת לבסקים או לקטלונים להגביר לחץ לעצמאות.

מה שכן גורם להגביר לחץ כזה, הוא שרואים שאוטונומיות אחרות (דומות יותר או פחות) פועלות לכך.

זה הרבה יותר מדיה מאקדמיה.

הבאתי גם דוגמאות לכך.

ואין לזה קשר למה שליאור רוצה או לא.

משמח לשמוע. לא יודע למה, אבל אני בספק. 

מה שכן, בזכות פינדר אני גם עכשיו מסתכל באתר של הכשלים הלוגים באיזה אחד אתה משתמש.

נראה לי מצאתי את האחד שלך.

תשמור את הספקות שלך לעצמך.

ולגבי הכשל הלוגי - אולי הוא דווקא שלכם? אתם אלה שהלכתם למושג האקדמי...

למרות שפה אני בטוח שאתה מבין את מה שאני כותב, אבל אתה מתקשה לענות.

אני לא מתקשה לענות. אתה פשוט שואל שאלות רטוריות, ולא כאלה מוצלחות.

אתה חושב שהדרך היחידה לעצור אישה בת 70 היא עם אלות ואבנים בראש? זו שאלה של כן ולא. פשוט. לא צריך לדבג. תן בראש.

זו שאלה מטומטמת ברמת "מי יותר חזק סופרמן או ספיידרמן?"

וכדי שתלמד משהו מההודעה הזו - שאלה נכונה תהיה "האם ייתכן מצב שבו הדרך היחידה לעצור אישה בת 70 היא עם אלות ואבנים בראש?" והתשובה היא כמובן, ניתן להמציא סיטואציה, שתהיה קשורה למציאות יותר או פחות, שבמסגרתה זו תהיה הדרך היחידה לעצור אותה.

וזה כמובן בתנאי שענית "כן" על שאלה קודמת - "האם צריך לעצור אותה?"

אני שואל שוב- האם אישה בת 70 היא אינהרנטית לא מסוכנת?

לפני 17 שעות, פינדר כתב:

כן אני מתחמק מהדיון.

אומר זה שחוזר לשנות ה30 של המאה הקודמת...

הייתי בסוכות בנופש עם המשפחה המורחבת במלון קדמה (אחלה מלון). ניצלנו את ההזדמנות וביקרנו בצריף של בן גוריון וגם עברנו ליד הקבר שלו. אני יכול לבשר לך שהוא לא יצא מהקבר, בו הוא נמצא משנת 1974.

עכשיו אנחנו בשרשור פוליטיקה ובתור מומחה למשפטים מטעם עצמך, אני בטוח שאתה יודע שתנאי הכרחי להיות אדם מועמד בבחירות, הוא יכולת נשימה עצמונית.

בן גוריון לא משתתף בבחירות האלו ומפאי גם היא כבר לא קיימת. אז איזה דיון אתה רוצה לקיים?

גם לא ז'בוטינסקי, זה לא אומר שהשאלה לא רלוונטית.

בשנת 1999 נהרג פעיל ליכוד בנסיבות לא ברורות תוך כדי ויכוח עם פעילי "ישראל אחת" של ברק.

סתם כדוגמה.

כאמור זה בתגובה לשאלה של נהג לילה, אם זה אומר שלגיטימי לפעול באלימות כלפי פעילי ימין, אז ציינתי שזה כבר קרה.

הבעיה שלך היא שזה יותר מדי אחורה? מה עם הבחור עם המצ'טה? או פעיל יש עתיד שחטף מכות כשבא לתקוף ותקפו אותו בחזרה?

כאמור להגיד "אבל עבר כל כך הרבה זמן" זה טיפשי, זה לא שלמדו מזה והפסיקו את האלימות בין המחנות הפוליטיים, ולכן הטענה "אבל עבר כל כך הרבה זמן" לא עומדת.

לפני 17 שעות, oryo כתב:

לצורך העניין, אם איכשהו יש מישהו מספיק תמים בשביל לא לראות ישר דרך הקשקשת, כשטוענים שאישה בת 70 היתה או כה מסוכנת עד שנדרשו מס' אנשים עם אלות רק בשביל לנרמל את הסיטואציה - נטל ההוכחה הוא על התומך בתזת הוונדראלדרוומן. 

בוא נסתכל על העובדות.

מי הגיע לבית החולים מהאירוע הזה?

3 צעירים מתנחלים.

אישה בת 70.

מי תקף את האישה אנחנו יודעים, מי תקף את המתנחלים? היא? החברות שלה? הערבים שהם ליוו? מי?

זה לא תיאוריית קונספירציה, זו שאלה קטנה וקלה.

זה גם פחות מעניין מי מסתיר ולמה. כי זו עובדה שמישהו הסתיר, מישהו אמר "מסיק זיתים" בהתחלה. מישהו פימפם שהייתה היא והחברה שלה, כדי לדעת על ה-3 מתנחלים הפצועים השכנים שלהם והמשפחות שלהם סיפרו, לא בחדשות ערוץ 12.

כל אלה עובדות, אתה יכול לנסות להתווכח איתן, אבל זה שם אותך בפוזיציה של השטוחיסטים 🤣

לפני 17 שעות, oryo כתב:

דרך ההתייחסות על כך שיש רוצחים בני 70 עוברת ההטרלה השקטה - הנחה מובלעת שגם כאן מדובר ברוצחת פוטנציאלית בת 70, למרות אפס תימוכין איכותי בטענה שדורשת נטל הוכחה גבוה מלכתחילה, בגלל שהיא כ"כ אבסורדית. 

הפוך, שטוחיסט.

מי שטוען שבאופן אינהרנטי אישה בת 70 לא יכולה להיות מסוכנת בשום סיטואציה - צריך להוכיח זאת.

אני כבר הוכחתי שאדם בגיל 70 עלול להיות מסוכן.

אני מניח שאתה לא קשה הבנה, ולכן זה בכוונה, אין כאן הנחה (בכלל) קל וחומר הנחה מובלעת, בטח לא הנחה מובלעת שמדובר ברוצחת פוטנציאלית.

יש כאן ציון שקיימת אפשרות, בעולם הזה, שאותה אישה הייתה מסוכנת.

אצלכם בעולם זה לא קיים, ולכן הוכחתי שגם אדם מעל גיל 70 יכול להיות מסוכן.

אגב תודה על כך שאתה תקבע את נטל ההוכחה וכמה טענה אבסורדית.

באמת שטענה כזו מטומטמת לא ראיתי הרבה זמן, אפילו בשרשור הזה.

לפני 18 שעות, oryo כתב:

הפער בינינו, הוא שגם עוד מאתיים עמודים לא תמצא כאן איזה פינדר או יבגניפ או כל אחד "מהצד השני" שתומך בלינצ' על מתנחל מבוגר, או בנגביריסטית מזדקנת. יש נורמות בסיסיות של צלם אנוש שאיתגרו אותך, ואתה מנסה ליישב את הדיסוננס בין האמונה שלך בהיותך Good guy ובין ליטרלי להצדיק לינצ'ים בזקנות כי כבר בחרת פוזיציה ולכן היא נכונה בהגדרה, אבסורדית ככל שתהיה. 

ולינץ' על מתנחל צעיר זה בסדר? בזה אתם תתמכו?

ושוב, אין כאן הצדקה, כי פשוט אין את כל הפרטים, ומה שיש כבר עבר 4 רוויזיות - ככה שהקשר לאמת רופף עד כדי לא קיים.

בהינתן המצב הזה, בלי חקירות רציניות (או מישהו מהצדדים שייפול בלשונו) - אנחנו פשוט לא יודעים.

ייתכן שהיא הגיעה עם קבוצה של ערבים ותוך כדי תקיפת המתנחלים היא חטפה, וייתכן שהמתנחלים חטפו אותה מבית גיל הזהב בת"א לשם כדי להרביץ לה עם מחבט, וכל דבר שבין לבין ועוד אופציות שאפילו לא חשבתי עליהן.

ההבדל בינינו, שגם עוד מאתיים עמודים, אתה לא תודה שקיימת אפשרות שהיא והחברה שלה שיקרו, למרות ששקר אחד כבר עברנו (ה"מסיק"), ומכיוון שכך נגזרת התפיסה שלך שהיא חפה מפשע.

ואני? אני לא טוען שהיא חפה מפשע, ולא טוען שהיא מסוכנת, ולא טוען שאני יודע מה קרה שם, וכתוצאה מכך אני גם לא לוקח צד, ולא מצדיק אף אחד.

לפני 17 שעות, David32 כתב:

לא, אני גם לא מגן על מפאי. 

פשוט יש לך קטע שאתה מאשים אותם כול הזמן עד דברים שקוראים עכשיו.

עכשיו אני יודע שאתה תתחיל להסביר לי שיש קשר וזה, אבל זה הזוי. מה אני אגיד לך, זה הזוי.

אוקיי, או שאני צודק בכך שהם אשמים בדברים מסוימים עד עכשיו, או שלא.

אתה מוזמן להתווכח על הטענות, להגיד "אבל מפא"י היה מזמן" זו לא טענה.

חוקת ארה"ב תקפה מ-1789, אז היא לא "קורית עכשיו כי זה היה מזמן"?

יש דברים שמפא"י הביאו, ולמרות שמפא"י עצמה התגלגלה והיא לא אוחזת בשם הזה יותר, והפכה למפלגה מצומקת שנלחמת באחוז החסימה, נשארו איתנו עד היום.

לפני 9 שעות, oryo כתב:

הסתקרנתי עוד קצת מההטרלות של אמ3 וניסיתי להבין - היש דברים בגו?

מאיפה בעצם הוא חוזר על הטענה שהיא תקפה מישהו? הכניסה לבית חולים?

עכשיו אני משוכנע שאתה צריך שיעור בהבנת הנקרא - כי אתה לא תמצא אצלי שטענתי שהיא תקפה מישהו 🤣

אני כן טענתי - שאם היא תקפה מישהו, אז היא אכן ראויה לנטרול, וזה בכלל לא תלוי בגיל שלה.

לפני 9 שעות, oryo כתב:

התחלתי לחפש באינטרנטים, נכנס לאתרים ימניים ומדלג מעל שמאלנים, בנסיון למצוא את הסימוכין לטענות - הוא בטח לא ממציא טענות יש מאין. בטח יש איזושהי קרדביליות לאדם שמאחורי המותג.

זה מה שחשבתי עליך, מרצה אבל לא מסוגל לקרוא משפט בודד (שאותו גם טרחת לצטט!) ולא להבין אותו:

לפני 9 שעות, oryo כתב:
ציטוט

אני שואל שוב - אם היא עצמה, באותו אירוע, תקפה מתנחל עם אבנים ושלחה אותו לבית החולים, היא ראויה לנטרול או לא?

להביא לך מילון, ללמד אותך משמעות המילה "אם"?

גם בלינק, גם בתמונה:

image.png.8b1adb60e48a325a0069cc7b95d1aa48.png

וגם באנגלית, למקרה ששכחת כבר עברית.

לפני 9 שעות, oryo כתב:

קיוויתי למצוא את הסרטון המלא של אותן 16 השניות בו רואים את הבחור שנס על חייו מפי אותה אנרכיסטית מסוכנת, אשר כמעט בוכה בשידור בעודו נס על חייו ומתחנן ״היא תוקפת אותי״. לא הצלחתי. מאיזושהי סיבה מאוד לא ברורה את הקטע שמקדים לוידאו פחות קל למצוא, זה נשמע לי כמו טריק שמוכר לי מאיפשהו... איפה ראיתי את זה בעבר, כשלוקחים וידאו ועורכים אותו לנקודה מסוימת בשביל נרטיב, אוף, לא מצליח לשים על זה את האצבע.

מעניין אם הפעלת את אותה חשיבה לגבי התמונה (ואפילו לא וידאו של 16 שניות) של התקיפה שלה?

ברור שלא, כי הפוזיציה מכתיבה. אם זה וידאו שצילם מתנחל ימני, אוטומטית הוא מוטל בספק, צריך את הקטע שמקדים, את הקונטקסט.

אם זו תמונה שצילמה שמאלנית ממחסום ווטש, אוטומטית אמינות 100%, אין משמעות למה שקרה קודם, לא צריך קונטקסט. הכל מיותר.

וזו הפוזיציה - הרי אם זו לא הייתה הפוזיציה, ואתה שמאלני שנגד אלימות בכלל, אז היית אוטומטית גם נגד תקיפת הגר גפן, וגם נגד הגר גפן מאיימת באבן על מתנחל.

ואם אתה אנרכיסט שבעד אלימות בכלל, אז היית אוטומטית גם בעד תקיפת הגר גפן, וגם בעד הגר גפן מאיימת באבן על מתנחל.

ואם אתה בפוזיציה של שמאל אבל עם אמינות בתחתונים, אז אתה תצעק על תקיפת הגר גפן, אבל תנסה לערער את האמינות שלה מאיימת באלימות.

מאיפה זה מוכר לי?

אגב Ynet מציג סרטון, לא של אירוע התקיפה חלילה, זה אין, אבל חוץ מהטענה של Ynet, אני לא יודע שאכן מדובר באותו אירוע.

אם אכן מדובר באותו אירוע, אז היו שם כמה עשרות ערבים, חלקם רעולי פנים, ולפי ההקלטה גם עם אלות (00:59-01:01), בנוסף לא נראה באופק אפילו עץ זית אחד, ולמיטב ידיעתי לא ניתן למסוק שיחים כפי שמופיעים בסרטון:

image.thumb.png.28f9403ed0c18f109f262cdf90cd5413.png

image.png.49c3440c3384e5131ff15b390beb1c3b.png

אגב ככה נראה עץ זית:

גיזום עץ זית - הכורתים

בנוסף לזה, אם הסרטון של Ynet אכן מאותו אירוע, אז מופיעות שם ה-מ-ו-ן אנשים שמצלמים, אז זה קצת מוזר שכל מה שיש לנו מהתקיפה שלה זה תמונת סטילס בודדת.

מכיר משפט על מי שגר בבית מזכוכית וכו'?

אצל N12 עדת ראייה מספרת על יידויי אבנים הדדיים, רק מה שנקרא לא קושרים את הגר גפן לזריקת האבנים:

ציטוט

עדי ראיה נוספים סיפרו כי בשלב זה היו במקום כ-35 מתנחלים, והחל יידוי אבנים הדדי בין הצדדים.

לפני 9 שעות, oryo כתב:

2. וידאו אחר בו אכן יש פריים בו אותה אישה עם אבן ביד הולכת לעבר אדם הנס על חייו וטוען, ממש כמו בסרטון ההוא, שהיא האגרסור. ייתכן שהפעם הוא צודק, אולי, בלי הקונטקסט המלא לא נדע. בהינתן הסרטון הקודם אפשר לבצע כל מיני הנחות. כמו כן ייתכן גם שאין שום דרך לעצור את הגברת כשהיא מחזיקה אבן ששוקלת כמו כל היד שלה.

או, פתאום הקונטקסט חשוב.

אבל תמונת סטילס בודדת שתוקפים אותה, שם לא צריך קונטקסט 🤣

שטוחיסט.

איפה הלולאה הזו של "אני צודק כי אני צודק"?

לפני 9 שעות, oryo כתב:

חשוב לציין: למיטב חפירותיי (והקדשתי יותר זמן משנעים להודות) אף אחד לא טוען או רומז שהיא תקפה מישהו 

(כאילו, אף אחד מחוץ לשרשור :)

ולמי שאין בעיות בהבנת הנקרא, גם לא בשרשור הזה.

ההבדל הוא שכאן מישהו טוען שזה אפשרי, בניגוד לטענות שלכם שזה הרי לא ייתכן שהיא עמדה במילתה מהסרטון הקודם ותקפה מישהו.

לפני 10 שעות, oryo כתב:

כשירו בבדואי מזדקן עקב טעות אנוש, נתנו לו לדמם למוות בלי טיפול רפואי, ואז העלילו עליו שהוא מחבל מדאעש ורוצח שוטרים עוד לפני שנקבר (עד שהכל התברר כשקר) - אז וואלה, הוא גבר, סוג-של ערבי בעיני רבים, סיטואציה נפיצה, אפשר עוד להבין איכשהו איך מוח מורעל עדיין זורם עם החרא הזה.

מזדקן? אז הנה העובדות (עמוד 2) לשטוחיסט (ושלא יובן לא נכון, גם אני נגד השקרים של אלשיך בנושא הזה):

ציטוט

מעט לפני השעה 00:6 בבוקר, כשבמקום שוררת עדיין עלטה, הגיעה קבוצת שוטרים סמוך לביתו של יעקוב אבו-אלקיעאן (להלן: המנוח), מורה למתמטיקה בן 47 ,אב ל-13 .

לפני 10 שעות, oryo כתב:

אבל כעת הצלחנו להגיע לתקיפה שנמצאת על הגבול הכמעט קומי מבחינת עד כמה רע זה יכול להיות, ועדיין אנשים מסוימים מצליחים לקמפל לעצמם הצדקה(!!). מה הלאה? אולי כשירוצצו לתינוקת גולגולת המיליטנט התורן יטען משהו בסגנון של ״היות והיא לא יודעת לדבר אנחנו לא יכולים לדעת בוודאות האם היא בעד או נגד חיילי צה״ל״.

איפה @יבגניפ והכשל הלוגי של האבסורד?

שטוחיסט.

לפני 10 שעות, oryo כתב:

בפן הפסאודו-פוליטי - ארגון גדול ו״ציוני״ עם מלאנתלפים עוקבים רואה לנכון לפרסם סרטון ערוך בשביל להצדיק את התקיפה של אותה אישה, ז״א זה לא שזה רק כמה אנשים עם רמת מוסר נמוכה שמאפשרת להם לתמוך בכזה מקרה עם כל מיני תירוצים כמו ״מה היא עשתה שם״, ״מה היא חושבת על צהל״ ו״מה היא לבשה״ - אלו אשכרה מובילי דעה עם תקציב ומשקל פוליטי. מיותר לציין שההדהודים של ההסתה מסייעים להטמיע את המסר: הכל בסדר חברים, she had it coming.

אתם אוכלים את התבשיל שאתם בישלתם.

ארגונים גדולים ו"ציוניים" עם מלאנתלפים (היו פעם, כנראה היום פחות) עוקבים, והרבה מאוד תקציבים, הצדיקו אלימות כלפי מתנחלים בדיוק תחת אותן סיבות.

אז עכשיו כשזה מופנה כלפי הצד הפוליטי שלכם זה מפריע לכם, עד עכשיו זה לא הפריע לכם. 🤣

על זה אומרים שהגלגל עגול. בתהילים קראו לזה "בור כרה ויחפרהו ויפל בשחת יפעל", באנגלית זה נקרא give someone a taste of their own medicine.

לפני 10 שעות, oryo כתב:

בפן הקונספירטיבי - הנה דוגמא לאיך בונים כזו. מתחילים באיזשהו ניצוץ, אח״כ טוענים טענות עם הנחות סמויות, ואז מטרילים את הדיון לנק׳ בה לוקחים את זה ברצינות. כשטוקבקיסט רושם ״אבל אם היא מהווה סכנת חיים מיידית, האם אסור לנטרל אותה כי היא מבוגרת?״ מה שהוא באמת עושה זה להסיט את הדיון, כי מאיפה בכלל הגיעה הנחת המוצא הלא מבוססת הזו? אבל כשאנחנו מדברים על מתי מותר לפתוח באש, מהי סכנת חיים, האם אנשים מבוגרים יכולים לאיים - אנחנו שוכחים מכך שכל נקודת המוצא היתה שקר, ושהדיון הוא בכלל על איך לעזאזל מגיעים לנקודה בה מפוצצים במכות אישה בת 70 מלכתחילה!?

לא, מי שמסיט את הדיון הוא זה שטוען ברצינות תהומית, שאין שום קונסטלציה בעולם שבה לתקוף אדם בן 70 זה מוצא שהוא הכי פחות גרוע מסיטואציה.

וזה באותה מדינה שרעשה וגעשה רק לפני 3 שנים על אדם בן 74 שרצח בדם קר אדם שצעיר ממנו בכמה עשורים.

ולכן, אתה שטוחיסט.

לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

כמובן גם בסרטון הקצר.. מישהו פה מכל החבר'ה הלוחמניים, אלו שכועסים שלא שולחים אותם מספיק להלחם בערבים, או שהיו מוכנים לעבור מבית לבית עם נשק כדי לגרש את האויב, היה במציאות מרגיש מאוים מהסיטואציה המצולמת? מה?

מאיזה סיטואציה? שהיא מאיימת על מישהו עם אבן, וגם כשהוא מנסה לנתק מגע היא הולכת אחריו וטוענת שאפילו תעשה לו "יותר גרוע?"

כן, אבן מאיימת, גם בידיים של בת 70.

אגב אתה היית מרגיש מאוים בסיטואציה שאדם בן 74 מכוון אליך אקדח? או שבגלל שהוא בן 74 הכל טוב?

לפני 5 שעות, Gosser1860 כתב:

מעניין איך השיגו/הדליפו את ההקלטה של סמוטריץ', בהחלט הישג יפה. גם סמוטריץ' סה״כ מודה באמת. הניסיונות התפתלות של שני הצדדים מגוחכים.

אין כאן שום דבר חדש, מי שקרא ושמע את ההתבטאויות הזהירות והמדודות של סמוטריץ' סביב זה הבין כבר מזמן.

למשל סמוטריץ' טען ש"נתניהו לא הציע ממשלה עם רע"מ", אבל הוא לא טען שמישהו אחר לא הציע את זה בשם נתניהו.

החידוש הגדול הוא שסמוטריץ' אומר את זה במפורש.

==================================

אגב בג"צ אישר את חתימת ההסכם עם לבנון, בלי הצבעה בכנסת.

אין עדיין נימוקים, אבל שעשע אותי מאוד הטוויט הזה:

אבל ת'כלס, מאוד מעניין איך בג"צ יקפוץ מעל המשוכה של חוק היסוד: משאל עם, אחרי שכולם מודים שמוותרים על מים טריטוריאליים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פעם היתה בדיחה על פוליטיקאי שהיה כתוב לו הערה ליד משפט בנאום: ״טיעון חלש להגביר את הקול״.

אצלך זה: ״טיעון חלש - להוסיף הרבה (הרבה הרבה) ציטוטים״.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

טיעון חלש - מסיק זיתים כשאין עצי זית שנראים בסרטון 🤣

רגע רגע, יותר אהבתי את הקטע השני, שהבדואי המזדקן הוא בן 47 🤣🤣

רמת אמינות "אינני הנהג" 🤣🤣🤣

ליאור