Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

סליחה, אם תוקפים גברים (אבל זקנים, בני 70) זה בסדר?

אבאל'ה, לא תגרור אותי לדיון whataboutism. בנתיים זה מרגיש לי כמו:

Grave Ben GIF - Grave Ben Benjamin - Discover & Share GIFs

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

לפני שאתם ממשיכים לחפור על עצי זית - למי מצביעים בבחירות הקרובות, אם רוצים ימין שפוי (כלכלי ומדיני) וממשלה מתפקדת?

אם נמחק את כל הקיצונים, ההזויים ומפלגות שלא עוברות אחיזה חסימה (שזה מוריד את הרוב - מפלגות ערביות, חרדיות, מר"צ, עבודה, בן גביר וכדומה), נשארים עם ליכוד, יש עתיד, ישראל ביתנו, גנץ ואולי אביר קארה.

גנץ נופל כי הוא פשוט לא ראוי (ראינו את זה במקרה של תוספת הרמטכ"ל ובעוד שלל מקרים) והליכוד נופל כי הוא מייצג, בין השאר, ועדים, קבוצות לחץ שונות (למשל נהגי מוניות) ועוד גורמים שאחראים, במישרין או בעקיפין, ליוקר המחייה.

אביר קארה - על פניו המצע והרעיונות שלו נשמעים מעניינים ונכונים, יש אצלו 2 אנשים ש"מבינים" בכלכלה בשלישייה הראשונה, והוא בא מהשטח ועשה משהו בחיים שלו. מצד שני, הוא עצמו קצת פחות מרשים אותי, משום מה, וגם זה שהוא פנה אל הדר מוכתר והציע לה להקים את תא הצעירים במפלגה לא מוסיף לו כבוד. יש גם את נושא ההצבעה הכפולה ועוד כמה דברים.

ליברמן - מצד אחד מדבר הרבה אבל לא בהכרח גם עושה הרבה, אבל מצד שני גילה איפוק ומדיניות כלכלית יחסית שקולה. ניסה לדחוף מהלכים להורדת יוקר המחייה, דוגמת רפורמת החקלאות (שלא עברה בסוף).

יש עתיד - לפיד, כמו ליברמן, מדבר הרבה אבל לא בהכרח גם עושה. המפלגה, ברובה, מורכבת מאנשים טובים, חלקם מאוד ראויים, אבל לפיד עצמו בעיניי לא בהכרח ראוי להיות ראש ממשלה (שר חוץ מצויין?   בהחלט).

גם ההתנהלות שלו בהסכם עם לבנון לא מוסיפה לו נקודות - ניסה להציג את ההסכם כפריצת דרך, למרות שבסופו של דבר הוא הסכים פשוט לויתורים גדולים יותר. אפשר להתווכח האם זאת הייתה החלטה נכונה או לא, אבל הדרך בה זה הוצג בהחלט לא הייתה נכונה. גם ההחלטה לא להביא את זה להצבעה בכנסת כי האופוזיציה "לא ראוייה" קצת הזוייה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 18 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתם אתה שחופרים את הבור.

אחרי זה אתם שואלים אם להרבה אנשים יש בעיות בהבנת הנקרא, זה כתוב שחור על גבי פורום.

יש איזה משפט על זה שאם כולם אומרים לך שאתה שיכור...

לפני 20 דקות, m3x7r3m3 כתב:

או שלא, וה"חקלאי" הוא לא "חקלאי".

אבל הפוזיציה אפילו לא אפשרה לך לקרוא את הטוויט-ת'רד עד הסוף, ולהגיד - הוא טען שהם באו רק 5 אנשים, איך נפצעו 10?

איך קוראים לזה? כל כך ברור

מחבל מסוכן אני מבין. 

הפוזיציה לא אפשרה לי? לא כזה מעניין אותי לקרוא שוב ושוב איך מרביצים לפלסטינאים באיוש, ברור שלא קראתי. גם בזמן האחרון אני לא קורא את רוב ההודעות שלך כשאני במשרד, יש הרבה עבודה ולא הרבה קומפילציה.

לפני 13 דקות, Gosser1860 כתב:

אבאל'ה, לא תגרור אותי לדיון whataboutism.

לא קיבלת את התזכיר לפני איזה חודשיים? הוא אף פעם לא גורר ל ''מה אם''.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

רפורמת החקלאות (שלא עברה בסוף).

הרפורמה עצמה עברה אבל חסרה רפורמה בתקנות הגנת הצומח, בגלל הצד השמאל במפלגת גנץ. מיכאל ביטון, עמד לצד החקלאים ולא אישר דיון בנוגע לרפורמה בתקנות הגנת הצומח.

לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

אביר קארה - על פניו המצע והרעיונות שלו נשמעים מעניינים ונכונים, יש אצלו 2 אנשים ש"מבינים" בכלכלה בשלישייה הראשונה, והוא בא מהשטח ועשה משהו בחיים שלו. מצד שני, הוא עצמו קצת פחות מרשים אותי, משום מה, וגם זה שהוא פנה אל הדר מוכתר והציע לה להקים את תא הצעירים במפלגה לא מוסיף לו כבוד. יש גם את נושא ההצבעה הכפולה ועוד כמה דברים.

לדעתי הוא הרע במיעוטו בקונסטלציה הנוכחית. הביא הוכחות בשטח לשינוי שהיה כבר צריך להיות. לא שמאלני יותר מדי ולא ימיני מדי. באמצע עם נטייה לימין כלכלי.

יוקר המחייה לדעתי יותר חשוב כיום מאשר נושאים אחרים, ימין כלכלי הוכיח את עצמו לאורך השנים (יענו קפיטליזם) בתור משדרג חיים, לעומת כלכלת שמאל.

זו הבחירה שלי לבחירות הקרובות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 13 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הזדעזעת כי היא אישה? או בגלל הגיל שלה? או בגלל השיוך הפוליטי שלה?

לא הזדעזעת כי היא אישה? או בגלל הגיל שלה? או בגלל השיוך הפוליטי שלה?

בשפה שאתה מקמפל בה מה שאתה עושה כבר כמה ימים זה לא "הצדקה" ויש שם קוד אחר למאמץ מיוזע למצוא הסבר היפותטי סביר לתמונה של גברים דופקים מכות רצח עם אלות לאישה?

לפני 32 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל אנחנו לא נשכח שאותו צד פוליטי מצא צידוקים לפרעות בערים המעורבות בזמן "שומר החומות".

ואנחנו לא נשכח שבצד הפוליטי השני צמח רוצח של ראש ממשלה נבחר בישראל, הקימו ארגון פוליטי בעל מאפיינים פשיסטיים, פיתחו פולחן אישיות לנבחר ציבור, וכמובן גם את החברים בארגוני הטרור השונים. 

ושמע, כשבשומר חומות ערבים דפקו מכות רצח ליהודי בחיפה ושלחו אותו למיון ואישפוז אני לא זוכר שמישהו פה ניתח את האפשרות שאולי הוא סיכן אותם כי לא ראינו מה היה קודם ואולי הוא בכלל צ'אק נוריס. אבל מה איכפת לך? זה לא שיש גבול שלא תעבור נכון?

לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

ליברמן - מצד אחד מדבר הרבה אבל לא בהכרח גם עושה הרבה, אבל מצד שני גילה איפוק ומדיניות כלכלית יחסית שקולה. ניסה לדחוף מהלכים להורדת יוקר המחייה, דוגמת רפורמת החקלאות (שלא עברה בסוף).

יש עתיד - לפיד, כמו ליברמן, מדבר הרבה אבל לא בהכרח גם עושה. המפלגה, ברובה, מורכבת מאנשים טובים, חלקם מאוד ראויים, אבל לפיד עצמו בעיניי לא בהכרח ראוי להיות ראש ממשלה (שר חוץ מצויין?   בהחלט).

אני לא מצביע יש עתיד רק בגלל לפיד, למרות שהוא כן התבגר בשנים שעברו מאז שצץ כאן. 

ליברמן כנראה היה שר אוצר לא רע.

מכיוון שנראה שעניין שמאל - ימין מדיני גם ככה לא רלוונטי לכלום כרגע - אם לא האנטי האישי בטח הייתי מצביע לאחד מהם

לפני 16 דקות, David32 כתב:

אז כולם לא מבינים בהבנת הנקרא

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 דקות, Gosser1860 כתב:

אבאל'ה, לא תגרור אותי לדיון whataboutism. בנתיים זה מרגיש לי כמו:

Grave Ben GIF - Grave Ben Benjamin - Discover & Share GIFs

זה לא וואטאבאוטיזם, זה כדי להבין את התפיסה שלכם.

את של נהג לילה הבנתי, לא משנה מה עושה זקנה בת 70, אסור להפריע לה.

כל השאר בורחים מהשאלה בכוונה.

לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

גם ההתנהלות שלו בהסכם עם לבנון לא מוסיפה לו נקודות - ניסה להציג את ההסכם כפריצת דרך, למרות שבסופו של דבר הוא הסכים פשוט לויתורים גדולים יותר. אפשר להתווכח האם זאת הייתה החלטה נכונה או לא, אבל הדרך בה זה הוצג בהחלט לא הייתה נכונה. גם ההחלטה לא להביא את זה להצבעה בכנסת כי האופוזיציה "לא ראוייה" קצת הזוייה.

ההסכם עם לבנון הוא רק נקודה אחת שלפיד משרטט.

בנוסף יש את ניטרול הכנסת, כי האופוזיציה לא מתאימה לו.

בנוסף ההצעות חוק שממשלת מיעוט תמשיך להחזיק בשלטון.

בנוסף ההצעות חוק שלא ניתן יהיה לפזר את הכנסת לתקופה מסוימת.

כל אלה מצביעים על הכיוון שלפיד רוצה להגיע אליו - שהוא ימשיך להיות ראש הממשלה, גם אם הוא במיעוט, וימנע הקמת ממשלה אחרת (כלומר העברת השלטון), תוך כדי נטרול הפרלמנט.

זה דיי מהטקסטבוק של דיקטטורה.

אז אתה מסתכל על הנקודה הקטנה ואומר "זה לא טוב, זה הזוי" אבל זה תוכנית מוסדרת למנוע העברת שלטון ולבצר את מעמדו.

לפני 9 דקות, David32 כתב:

זה בסדר, הראיתי הוכחה מה אתם טוענים מול מה כתוב בהודעה שלי.

משפט אחד פשוט, שאני מניח שבחרתם לא להבין, כי זה דופק את הפוזיציה.

אז אתם יכולים להגיד שיכור עד מחר, אין לזה בסיס מציאותי.

לפני 10 דקות, David32 כתב:

מחבל מסוכן אני מבין. 

הפוזיציה לא אפשרה לי? לא כזה מעניין אותי לקרוא שוב ושוב איך מרביצים לפלסטינאים באיוש, ברור שלא קראתי. גם בזמן האחרון אני לא קורא את רוב ההודעות שלך כשאני במשרד, יש הרבה עבודה ולא הרבה קומפילציה.

גם ה"כוח" של אחמד יאסין לא היה במותניו, אלא ביכולתו לסחוף אחריו אנשים שיעשו פעילות בשמו.

לפי עדויות הפלשתינים עצמם סביב תעודת ההוקרה לאותו זיד עמראן, הוא זהה.

וגם הוא, כמו אחמד יאסין, אוהב לאסוף אותם סביבו צעירים, במקרה שלו דרך מועדון ספורט:

0tt3wbb5IuNmzK.png

אם אתה לא קורא, אז למה אתה סתם מגיב? בשביל עצם התגובה? כדי לעקוץ? כדי להראות לכולם שאתה לא קראת? כדי שאני אצטט אותך ואז את הטקסט המקורי שלי להוכיח את זה? למה? מה ה-Incentive שלך להגיב סתם בלי לקרוא?

Just now, יבגניפ כתב:

לא הזדעזעת כי היא אישה? או בגלל הגיל שלה? או בגלל השיוך הפוליטי שלה?

לא, אני מצטער אבל זעזוע אצלי שמור למקרים הרבה יותר חמורים.

ואחרי זה התחילו כל השאלות סביב מה בדיוק קרה שם, שרק הלכו והתרבו.

וכשאני מרגיש שמנסים לעשות עליי מניפולציה רגשית, ומסתירים מידע לצורך כך, זה פועל הפוך, זה גורם לי לפקפק בנכונות של כל דבר שקשור לאותו אירוע.

Just now, יבגניפ כתב:

בשפה שאתה מקמפל בה מה שאתה עושה כבר כמה ימים זה לא "הצדקה" ויש שם קוד אחר למאמץ מיוזע למצוא הסבר היפותטי סביר לתמונה של גברים דופקים מכות רצח עם אלות לאישה?

זה לא הצדקה, זה להסביר לכם שאתם יודעים על המקרה הזה בדיוק מה שרצו שאתם תדעו על המקרה הזה, תוך כדי מניפולציות רגשיות, גם אם יש עובדות שמפריעות בדרך.

עליי זה לא עובד.

חוץ מזה, איך אתה יודע שזה מכות רצח? יש תמונה אחת, וגם בה לא רואים את האלות שטוענים שהיו, והיא גם חתוכה משום מה.

עימותים אלימים בין מתנחלים לפלסטינים ביהודה ושומרון

ואז פתאום אנחנו מגלים שבאותו אירוע היו עשרות רעולי פנים, ששלושה מתנחלים נפצעו גם הם, שהיו שם המון ערבים שצילמו, אבל משום מה כל מה שיש לנו מהאירוע, זה תמונה אחת, מטושטשת למדי, בלי שום סימן לכל מה שטוענים כמו אלות.

המשטרה עצרה שני פלשתינים מהאירוע.

כל ה-Red flags שלי נדלקים אחד אחרי השני.

יש כאן אפס אמינות, וככזה, אני אומר שאני לא מתייחס לאירוע הספציפי, לפחות עד שנדע יותר מידע.

ולכן כל ההודעות שלי הן ברמה הכללית, ולא הספציפית.

כשיהיה ברור מה קרה, נדבר על זה.

לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

ואנחנו לא נשכח שבצד הפוליטי השני צמח רוצח של ראש ממשלה נבחר בישראל, הקימו ארגון פוליטי בעל מאפיינים פשיסטיים, פיתחו פולחן אישיות לנבחר ציבור, וכמובן גם את החברים בארגוני הטרור השונים. 

כמה בצד הפוליטי הזה הצדיקו את רצח ראש הממשלה?

כמה אחריות יש לשב"כ בעידוד של אותו רוצח ע"י הסוכן שלהם?

אם כבר, אז יגאל עמיר גדל בערוגה של "שמפניה" הרבה יותר מאשר בערוגה של "הימין".

וסלח לי אם אני לא מתרגש מכך שאנשי שמאל קוראים לארגון פוליטי מהצד השני "פשיסטים".

ואם מדברים על חברים בארגוני טרור, יו"ר מרצ הנוכחית אמרה על עזרא נאווי "עזרא נאווי אימפריה", אנחנו מדברים על אדם שבאופן פעיל הסגיר פלשתינים שמכרו קרקעות ליהודים, לביטחון הרש"פ, תוך ידיעה מלאה שיהרגו אותם בעינויים ללא משפט.

אנחנו מדברים על כך שאנשים עם קשרים והעברות כספיות לארגוני טרור, לא הורשעו ב"תמיכה בארגון טרור" אבל בן גביר הורשע על פלאיירים, שהיו אצלו בתיק.

אז הרגתם את כל היכולת של אנשים להתרגש מכך, הצד הפוליטי שלך עשה הזנייה מוחלטת לכל המושגים, ואז אתם צועקים "פשיסט" והתגובה היא "בסדר", "תומך טרור" "בסדר" וכו'.

לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

ושמע, כשבשומר חומות ערבים דפקו מכות רצח ליהודי בחיפה ושלחו אותו למיון ואישפוז אני לא זוכר שמישהו פה ניתח את האפשרות שאולי הוא סיכן אותם כי לא ראינו מה היה קודם ואולי הוא בכלל צ'אק נוריס. אבל מה איכפת לך? זה לא שיש גבול שלא תעבור נכון?

פה לא, אבל אצל חברי ותומכי הקואליציה הזו? היו המון.

והם אפילו לא נדרשו לשאול מה עשה היהודי, כי אם זה יהודי מותר להרוג אותו.

זה השותפים שלכם לממשלה, זה התומכים שלכם לממשלה, לקואליציה.

ח"כ זנדברג אמרה אז:

ציטוט

"מה שמחריד במיוחד זאת ההתפוצצות המטורפת והבלתי נתפסת בתוך ישראל. דווקא אחרי כמה חודשים שהיה נראה שיהודים וערבים כן מתגברים על שנאה וחשדנות וכן יכולים להתקדם לחיים משותפים, הימים הללו זורקים אותנו שנים אחורה. אסור לנו לתת לפחד ולשנאה לנהל את העניינים פה". 

מה שמחריד אותה זה לא לינצ'ים ביהודים, זה לא יישובים יהודיים במצור, זה ההתפוצצות. ערטילאי, בא מהירח.

והכי חשוב, לא למצות את הדין עם הרוצחים והתוקפים, אלא שאסור לתת לפחד (פחד ממה? מרצח?) ולשנאה (באמת שמפתיע שאנשים שונאים את מי שרוצה להרוג אותם) לנהל את העניינים פה".

באנלוגיה - זה כמו שאני אכתוב על הגר גפן שמה שמחריד אותי במיוחד זה שגנבו לה את המשקפיים.

השר הורוביץ אמר אז:

ציטוט

מדוע הוא לא יוצא לשטח למקומות האלימות, וקורא לאנשים להישאר בבית? זה בלתי אפשרי מה שקורה פה. איפה השר לביטחון פנים?". 

...

ראש הממשלה לא מבצע את תפקידו, ואי אפשר להתעלם מהעובדה שזה קורה בדיוק כשמנסים להקים את הממשלה. יש סיכוי טוב להקים אותה, אך בגלל האירועים האלה כל העסק מתעכב.

"מקומות האלימות", ושוב מה שחשוב לו זה שהאירועים האלה הפריעו להקמת הממשלה שהוא רצה.

באנלוגיה - זה כמו שאני אכתוב על הגר גפן מדוע המח"ט של האיזור לא הגיע "למקום האלימות וקורא לאנשים להישאר בבית" (כן, כולל לערבים שבאו ל"מסיק").

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מה ה-Incentive שלך להגיב סתם בלי לקרוא?

שעשוע.

לפעמים קורא, לפעמים לא. איך שבא לי.

מה נראה לך שאני אמור להגיב כשאתה משווה איזה פלסטינאי רנדומלי לאחמד יסין כי הוא... דיבר עם פלסטינאים אחרים שהתעניינו בספורט?

לא יודע מה כתוב שם בערבית, אולי פינדר יתרגם.

בכלליות זה מרגיש עכשיו יותר ויותר כמו המקרה שאור הזכיר עם הבדואי, שטענו היה לו איזה עיתון עם איזכור לדעאש (או משהט בסגנון) לכן הוא מחבל. פה אותו דבר עם פוסט בפייסבוק?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה לא הצדקה, זה להסביר לכם שאתם יודעים על המקרה הזה בדיוק מה שרצו שאתם תדעו על המקרה הזה, תוך כדי מניפולציות רגשיות, גם אם יש עובדות שמפריעות בדרך.

בטח שזו הצדקה. אתה טוען שאנחנו לא יודעים מה היה. למה? כי כל תגובה שלך מכילה עוד מקרים מוקצנים שבהם זה מוצדק לדפוק מכות רצח לסבתא. אתה גם די שואל את זה עם כל ה"ומה אם" שלך. בלי זה אין לך פואנטה. בעוד שרובינו מתייחסים למקרה כמקרה של רוע מובהק ללא קשר לנסיבות מסביב.

לא, אני מצטער אבל זעזוע אצלי שמור למקרים הרבה יותר חמורים.

אז אתה בן אדם יותר נוראי ממה שאי פעם חשבתי. נא למחוק את החתימה שאני מצוטט בה. 

כמה בצד הפוליטי הזה הצדיקו את רצח ראש הממשלה?

שאלוהים יאהב אותי כמו שאתה אוהב להתפזר רק כדי לכתוב עוד כמה משפטים. וכן מהרגע שלחצי על "שלח תגובה" ידעתי שיבוא ה"ומה עם ומה עם ומה עם". חבר, אני לא משווה אותך להיטלר כי אתה ימני. אני מנסה לכבד את הדעות שלך עד כמה שאני יכול כמו שהן. 

מה כ"כ הפריע לך בציטוטים של זנדברג והורוביץ אני לא יודע, וגם לא מעניין אותי כל כך למען האמת. הצדקה ללינץ ביהודים, כמו שיש אצלך בפוסטים על סבתא שדפקו לה מכות, לא מצאתי.

באנלוגיה 

אתה חייב להפסיק להשתמש באנלוגיות. אתה גם גרוע בזה וגם זה לא מקדם את הדיון.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה לא וואטאבאוטיזם, זה כדי להבין את התפיסה שלכם.

את של נהג לילה הבנתי, לא משנה מה עושה זקנה בת 70, אסור להפריע לה.

כל השאר בורחים מהשאלה בכוונה.

אז לא רק שאתה פוגרומצ'יק אתה גם לוקה חזק מאוז בהבנת הנקרא.

איפה אמרתי לא משנה מה זקנה בת 70 עושה אסור להפריע לה?

אמרתי שרואים בבירור אישה על הרצה ששלושה אנשים מכים אותה באלות. אמרתי גם שגם אם איימה ואפילו תקפה ברגע שנוטרלה זה נגמר.

אבל אצלך כל הרג של מי שלא חושב כמוך מבורך.

לא רוצה להשתמש בברכה משנות ה 40 ואני לא אמשיך כי לא בא לי להחסם (ואם אמשיך זה יהיה גם בצדק).

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

20221025_130209.thumb.jpg.65abbe795692993484f09c3231c346d3.jpg

20221025_130305.jpg.47596573122979b729c22cc60d788043.jpg

תרגום זריז למי שלא בקיא בערבית

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 29 דקות, m3x7r3m3 כתב:

יש תמונה אחת, וגם בה לא רואים את האלות שטוענים שהיו, והיא גם חתוכה משום מה.

נראה לי שיש לך קרופ סלקטיבי בעיניים.

image.thumb.png.225f13271920021cb2b3eb1332a718d2.png

• מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 30 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מה ה-Incentive שלך להגיב סתם בלי לקרוא?

אה, זה קל.

I Did It for the Lulz | Know Your Meme

וגם:

I'M JUST HERE FOR THE LULZ Memeganeratornet I'm Just Here for the Lulz -  Michael Jackson Popcorn Eating | Meme | Meme on ME.ME

• אהבתי 3
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

זו בכלל לא זקנה. זה בכלל סאורון. בא לגנוב מהמתנחלים סודות איך להכין טבעות כוח, אבל הם לא פראיירים, תוך כדי הדיבור על “power not of flesh, but over flesh” הם עלו עליו, וחיסלו אותו.

כפי שאמרתי פסיכוזה קשה. אני מתחיל לחשוד שזה באמת המצב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 11 דקות, DareDevil כתב:

תרגום זריז למי שלא בקיא בערבית

😅לא שהתירגום מאוד טוב. בהחלט הוכחה שהוא מחבל מסוכן, בטח נמצא גבוה ברשימה של צה''ל

• מצחיק 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

לפני שאתם ממשיכים לחפור על עצי זית - למי מצביעים בבחירות הקרובות, אם רוצים ימין שפוי (כלכלי ומדיני) וממשלה מתפקדת?

אם נמחק את כל הקיצונים, ההזויים ומפלגות שלא עוברות אחיזה חסימה (שזה מוריד את הרוב - מפלגות ערביות, חרדיות, מר"צ, עבודה, בן גביר וכדומה), נשארים עם ליכוד, יש עתיד, ישראל ביתנו, גנץ ואולי אביר קארה.

גנץ נופל כי הוא פשוט לא ראוי (ראינו את זה במקרה של תוספת הרמטכ"ל ובעוד שלל מקרים) והליכוד נופל כי הוא מייצג, בין השאר, ועדים, קבוצות לחץ שונות (למשל נהגי מוניות) ועוד גורמים שאחראים, במישרין או בעקיפין, ליוקר המחייה.

אני חייב להגיד שאני לא ממש מסכים ברוב הסעיפים פה, ליברמן ממש לא רק "גילה איפוק", כל השנה (וקצת) האחרונות שלו היו עשיה. בתפקידו כשר הבטחון לא קרה יותר מדי, מסכים. מאז שנכנס למשרד האוצר? המקום נכנס לאוברדרייב, כל יום משהו חדש. כנראה שעשו במשרד האוצר בשנה האחרונה יותר ממה שעשו ב 4 השנים שקדמו לה גם יחד- וזה ניכר בתוצאות. חבל שליברמן לא זוכה להישאר שם קדנציה שלמה.

ליכוד- מבחינתי סיבה זהה בחשיבותה לפסילה של הצבעה למפלגה הזו היא שהמפלגה כבר לא מתפקדת כמפלגה- אלא כשלוחה של איש אחד. לאנשים בפנים אין דעה, רק מבועתים עד עמקי נשמתם מ glorious leader וכנופייתו, והעובדה שלמפלגה אין מדיניות אמיתית. (אני לא אגיד מצע, זה כבר לגמרי לבקש יותר מדי)

יש אי אלו מסמכים מימים עברו שלא קשורים בכלל למה שהמפלגה עושה בפועל בימינו.

גנץ- עדיין תעלומה מבחינתי. הקמפיין שלו מתי שנכנס לפוליטיקה היה מפגר לחלוטין (לא, אני מצער, "הרגתי מחבלים/ערבים" זה לא קמפיין.), משם ביבי סובב אותו על האצבע הקטנה כמו שהוא עושה לכל מי שנכנס לפוליטיקה, עשה מגנץ כלומניק- אבל גנץ שרד את זה איכשהו ומשם התחיל לשקם תדמית. את גנץ אני לא בהכרח פוסל, אבל הרשימה שלו לא מספיק שווה הצבעה מבחינתי, פתוח לדיון.

אביר קארה- לא נראה לי. רודף אחרי טרנדים, אבל יותר גרוע- הראש הכלכלי של המפלגה שלו הוא גלעד אלפר. בקצרה, גלעד אלפר אידיוט וחושב שישראל היא ארה"ב. לא תודה.

לפיד- גם פה, אני לא מסכים שאין עשיה- יש הרבה מאוד עשיה. הבעיה של לפיד קצת הפוכה למעשה, מבחינת עשיה הוא עושה, ואפילו עושה די טוב. כשהוא פותח את הפה מצד שני, לרוב הוא מדבר יותר מדי וגם פולט איזו שטות דבילית.

חבל שאי אפשר לפצל את תפקיד רה"מ ל 2, אחד שיעשה ואחד שידבר, היו משאירים ללפיד את מלאכת העשיה ומצמידים לו מישהו שידאג שלא יפלוט שטויות לחלל האוויר.

רשימה טובה בגדול, לדעתי.

• תוכן חדש...