Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

זה מה שהכי עצוב פה.

מה שעצוב לכם לא בהכרח עצוב לי

מה שעצוב עבורי הוא שמבחינתם לא משנה מה יהיו העובדות, שמאלנית זקנה תמיד תהיה צודקת לעומת מתנחל צעיר.

Regardless of the facts זה נקרא באנגלית, "אל תבלבל אותי עם עובדות" בעברית.

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

נו שיט שרלוק - כתבתי את זה רק פעמיים שלוש רק בסבב הזה של הדיון. ברוך הבא לעולם של הילדים הגדולים שבו לא לכל דבר יש הגדרה מילונית פשוטה וקלילה (אהבת את הכשל הלוגי האהוב עליך?)

אבל הצד "שלך" בדיון הוא זה שאונן שבועות סביב ההגדרה.

החלק הטוב בזה - הוא שאתה לקחת חלק בזה רק ביום חמישי.

כאילו ה"חבר'ה" שלך מאוננים סביב הגדרה במשך שבועות, ואז בסוף אתה אומר "אבל ההגדרה לא משנה, אני אמרתי את זה" אבל אתה לא לבד פה בדיון בצד "שלכם".

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

בוודאי. בגלל זה כתבתי כבר לפני כמה שבועות שמה שמשנה זה הפרקטיקה. אבל היא משאירה אותך תקועה באותו המקום בדיוק. האקדמיה די נגזרה מהפרקטיקה במקרה הזה. 

נראה לי שהדיון שאתה רוצה לנהל זה שגם אם לוקחים כל הגדרה, רחבה וגנרית ככל שלא תהייה, אתה יכול להוכיח שהפלסטינאים לא עונים לה. אבל גם זה לא מוביל אותך לשום מקום. בדיוק כמו הניסיון הפלסטינאי להגיד שאנחנו לא עם (שגם לו יש אחיזה במציאות. יהודים ישראלים הם אומה. יהודים בכלליות? לא יודע)

אני מסכים איתך, בגלל זה גם לא לקחתי חלק הרבה זמן באוננות הזו סביב ההגדרה.

אני לא רוצה לנהל את הדיון הזה בכלל, בעיניי שיגדירו את עצמם כעם כמה שהם רוצים, כל עוד את ההגדרה העצמית שלהם הם מממשים בשטח ירדן. שיגדירו את עצמם כמועדון חברים, כמשפחה גדולה, עם, או להקת דגים.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אתה מתייחס למקרה דבילי אחד שמצאת כאילו מישהו מנתח אותו ברצינות חוץ ממך. וגם מה זה משנה? במקרה שאתה רוצה לעסוק בו הקבוצה גדולה 

המקרה הדבילי הזה (שאני מסכים שהוא דבילי, אבל קיים), מוכיח שהטענה שלך לכשל של "פנייה לאבסורד" היא לא נכונה.

אתה לא יכול לטעון "פנייה לאבסורד" על משהו שכבר קרה, גם אם הוא דבילי, אידיוטי, או אפילו פארודיה.

עכשיו לגבי הקבוצה - אתה מניח שהם אכן קבוצה שרוצה הגדרה עצמית ביחד, אני טוען שלא.

לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

שמע, אני באמת לא יודע כלום על ספרד. אבל אני באמת מנסה להבין את הטענה ברמה הכללית. אתה יודע שחלק כזה או אחר ממדינות אירופה (צרפת, גרמניה, איטליה, אולי אחרות) הן תוצאה של איחוד בכפיה, נכון? מה הבעיה שלך עם זה שזה יתרפק? 

בפני עצמו אין לי בעיה שהם יתפרקו לגורמים קטנים יותר.

הטענה עצמה אומרת שדרישות לעצמאות בידי אוטונומיות או קבוצות שאינן אוטונומיה, שואבות כוח ממקרים דומים שמתפרסמים ו/או מצליחים.

ולכך המחקר האקדמי הוא לא רלוונטי, לא מוסיף, ולא מוריד. הבאסקים לא אומרים "המחקר האקדמי הוא כזה, ולכן נדרוש עצמאות", אלא הם יראו הצלחה אצל הקטלונים והם ירצו גם.

ככדור שלג, ייתכן שהתפרקות כזו תעודד עוד יותר את הפלשתינים, וייתכן שלא.

לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

גם זה כשל לוגי. לא הצעתי לא להשתמש בהגדרות. הפער בין האחזות בהגדרות מילוליות או מילוניות או ויקיפדיות לבין שימוש בהן כעוד כלי והבנה של גבולות הגזרה שלהן הוא עצום. 

לדעתי אין קשר בין ההגדרות המילוניות או האקדמיות, ליכולת של הפלשתינים להשיג עצמאות.

חוץ מאשר מקרה אחד מיוחד, אם אנחנו (בתור מדינת ישראל, שממנה הם קיבלו אוטונומיה) באים ואומרים שאנחנו מכירים בהם כעם (וגם אז אין ממש קשר להגדרה המילונית או האקדמית).

ואם דעתך כדעתי, אז אין מה להשתמש בהגדרות ככלי, הן פשוט לא רלוונטיות למציאות.

לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

כמובן, ניתן להמציא מה שרוצים. בזה, ברוך ה׳, אין לך בעיה.

מעולה, הראשון שמצליח לענות בכנות על השאלה הזו.

אז אנחנו מסכימים שאפשר להמציא סיטואציה כלשהי, שבה אדם כלשהו מעל גיל 70, מהווה סיכון?

זה מקרה פרטי של מה שאתה כתבת בציטוט.

לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

אני חושב שאתקשה לחשוב על סיטואציה בה עושים לינץ׳ כזה באישה בת 70 כי הסכנה שהיא מייצרת היא ברמה שזו ״תהייה הדרך היחידה לעצור אותה״. 

אבל אף אחד לא ביקש שאתה תחשוב על סיטואציה כזו, אלא שתכיר בכך שיכולה להתקיים סיטואציה כזו.

לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

שמע, אני לא יודע בן כמה פוטין אבל אני מפחד מפצצת אטום שהוא יכול להפציץ איתה את אירופה. 

70...

אבל שאלתי לגבי סיטואציה אחרת.

לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

״מנסה לנתק מגע״.. זה וידאו של 15 שניות. מה קרה אחר כך? היא רדפה אחריו? הרגה אותו? שלחה רובוטים אחורה בזמן כדי להרוג את אמא שלו שלא יוולד?

לא יודעים.

אנחנו יודעים מה קרה אחרי התמונת סטילס של הגר גפן מותקפת? שלחו מחסלים כדי להרוג אותה בבית החולים? גנבו לה את החלב סויה מהמקרר?

לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

סחטיין על ההשקעה בדקונסטרוקציה של הפוסט של אור. אם יהיה לי מספיק משעמם אקרא אחר כך

הייתה לי ישיבה משעממת 🤣

לפני 13 דקות, falou כתב:

כי אתה גורר את הדיון למחוזות הדימיוני. אישה בת 70 עם אבן קטנה ביד - לא מסכנת גברים.

זה ההבדל בינינו, אני יודע שזה אולי לא סביר, ולא נפוץ, אבל לגמרי אפשרי.

אתה רק טוען מצד אחד שבאופן אינהרנטי אישה בת 70 עם אבן (קטנה? כמה נראה לך זה בסנטימטרים?) - לא מסכנת גברים

ומצד שני, מסכים שזה לא באופן אינהרנטי:

לפני 15 דקות, falou כתב:

האם אפשר לדמיין סיטואציה בה היא כן... אולי. אפשר לדמיין כל מיני דברים.

יכולה להיות סיטואציה כזו שהיא מסכנת בני אדם (מה זה משנה שהם גברים?)

לפני 16 דקות, falou כתב:

במקרה הזה אנחנו רואים את האישה, אנחנו רואים מה היא מחזיקה ואין שום מצב בעולם שהיא יוצאת חבולה כמו שהיא יצאה בלי שאלו שהיכו אותה הם סדיסטים.

אבל כמו שאמר אור לפני כן, אנחנו לא ראינו מה היא החזיקה לפני, מה הקונטקסט 🤣

איזה באסה זה שמשתמשים בטענות שלכם בחזרה נגדכם אה?

האם הכו אותה מסדיזם? יכול להיות, ויכול להיות שלא, הכל אפשרי כל עוד אין עובדות.

אבל אתם לא צריכים עובדות, אתם יודעים הכל מתמונה.

בדיוק כמו שכולכם ידעתם שבאותו אירוע היו ערבים רעולי פנים 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

שמאלנית זקנה תמיד תהיה צודקת לעומת מתנחל צעיר.

בפעם המליון. אין קשר למי צודק או לא צודק.

כמו שכתב אור, אם יהיה תיעוד של 3 צעירים מ״הצד שלי״ מכים מתנחלת בת 70 כשהיא שרועה על הקרקע, אני אגיד שזה מעשה נבזה ומגונה ונפשע ושאין לי כל רצון להיות באותו מחנה עם חבורה שכזו.

אני לא אחפש תירוצים לגבי יכולת תיאורטית של אישה בת 70 לתת בעיטת קונג פו מסובבת שתשכיב את שלושת הצעירים.

באמת שחבל לי שאתה שקוע כל כך עמוק בפוזיציה שאתה לא רואה את זה. זה כבר לא משעשע כמו שאר הדיונים פה. זה פשוט עצוב.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כאילו ה"חבר'ה" שלך מאוננים סביב הגדרה במשך שבועות, ואז בסוף אתה אומר "אבל ההגדרה לא משנה, אני אמרתי את זה" אבל אתה לא לבד פה בדיון בצד "שלכם".

בזמן שזה קרה, הצד שלך דפק מכות רצח לאישה בת שבעים כי פעם צילמו אותה בסרטון מחזיקה אבן קטנה. סך הכל לכם יש הספק יותר יפה שמעצב את המציאות יותר. בזה אני בטוח.

לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ואם דעתך כדעתי, אז אין מה להשתמש בהגדרות ככלי, הן פשוט לא רלוונטיות למציאות.

אני שואל ברצינות, כי אני מתקשה להבין באמת הפעם. אתה טוען שפלסטינאים הם לא עם. בשביל זה אתה צריך הגדרה כלשהי של מה זה כן עם, לא? למעשה, כבר עשית את זה בשרשור, כשכתבת על ההיסטוריה הקצרה שלהם או העדר מוצא משותפים או עוד דברים שאני לא זוכר. 

ההגדרות רלוונטיות למציאות כי הן מתארות אותה, או לפחות מנסות (וברור שתמיד יהיו פערים) ולא הפוך. 

אני אחזור על מה שכתבתי פה כבר. פרידריך אנגלס, חברו הטוב של מרקס, כתב לפני 150 שנה שצ׳כים וכו׳ הם לא עמים אמיתיים והסביר למה. זה היה חסר תכלית אז בדיוק כמו שזה היום.

לפני 19 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אבל אף אחד לא ביקש שאתה תחשוב על סיטואציה כזו, אלא שתכיר בכך שיכולה להתקיים סיטואציה כזו.

פאלו כבר ענה יותר טוב ממני על כל מה שאתה מעלה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

כמו שכתב אור, אם יהיה תיעוד של 3 צעירים מ״הצד שלי״ מכים מתנחלת בת 70 כשהיא שרועה על הקרקע, אני אגיד שזה מעשה נבזה ומגונה ונפשע ושאין לי כל רצון להיות באותו מחנה עם חבורה שכזו.

ברור, המחנה שלכם לא ישאל "מה הם עשו שם?" לא יקרא להם "מתנחבלים", לא יגיד שהיא עשתה פרובוקציות.

איך פאלו אמר? עשו אותנו באצבע?!

לפני 15 דקות, פינדר כתב:

אני לא אחפש תירוצים לגבי יכולת תיאורטית של אישה בת 70 לתת בעיטת קונג פו מסובבת שתשכיב את שלושת הצעירים.

באמת שחבל לי שאתה שקוע כל כך עמוק בפוזיציה שאתה לא רואה את זה. זה כבר לא משעשע כמו שאר הדיונים פה. זה פשוט עצוב.

אין קשר לתירוצים, מה שנוח לכם כל הזמן לפספס, זה שאני אומר - כל עוד אין מידע, אל תניחו מה שנוח לכם להניח.

ואני בפוזיציה 🤣 זה שאומר שכשאין עובדות - לא להניח שהטענות הן עובדות.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

בזמן שזה קרה, הצד שלך דפק מכות רצח לאישה בת שבעים כי פעם צילמו אותה בסרטון מחזיקה אבן קטנה. סך הכל לכם יש הספק יותר יפה שמעצב את המציאות יותר. בזה אני בטוח.

"תראו ציפור".

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

אני שואל ברצינות, כי אני מתקשה להבין באמת הפעם. אתה טוען שפלסטינאים הם לא עם. בשביל זה אתה צריך הגדרה כלשהי של מה זה כן עם, לא? למעשה, כבר עשית את זה בשרשור, כשכתבת על ההיסטוריה הקצרה שלהם או העדר מוצא משותפים או עוד דברים שאני לא זוכר. 

נכון.

אבל באותה נשימה אני טוען שזה בעיניי, ושזה לא רלוונטי, כל עוד מדינת ישראל קובעת שהם לא עם.

ומדינת ישראל גם לא חייבת דין וחשבון, היא לא צריכה להסביר מה זה ההגדרה של עם בעיניה.

זה פריבילגיה של הצד החזק. "הם לא עם כי אני קבעתי". וכל עוד הקביעה עומדת בעינה, אין משמעות לכך שהם עם בעיני עצמם, או בעיני ממשל אירופאי זה או אחר.

הם מוזמנים לדרוש את העצמאות שלהם בשטח של אותו ממשל אירופאי שבעיניהם הפלשתינים הם עם.

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

ההגדרות רלוונטיות למציאות כי הן מתארות אותה, או לפחות מנסות (וברור שתמיד יהיו פערים) ולא הפוך. 

נכון

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

אני אחזור על מה שכתבתי פה כבר. פרידריך אנגלס, חברו הטוב של מרקס, כתב לפני 150 שנה שצ׳כים וכו׳ הם לא עמים אמיתיים והסביר למה. זה היה חסר תכלית אז בדיוק כמו שזה היום.

ונכון, שוב בהסתייגות הבודדת, כל עוד הקביעה של מדינת ישראל היא שהם לא עם.

כי את העצמאות שלהם הם דורשים בשטח שאנחנו שולטים עליו.

לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

פאלו כבר ענה יותר טוב ממני על כל מה שאתה מעלה

יש הודעה שלי שהיא כרונולוגית אחרי שלו, ועונה לו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 31 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אלא שתכיר בכך שיכולה להתקיים סיטואציה כזו.

אם כואב לך הראש, אתה לוקח אקמול?

או שאתה רץ לנוירולוג ודורש לבצע MRI ראש, כדי לשלול גידול קטלני?

הרי זו סיטואציה שבחלט יכולה להתקיים.

אני גם מציע שתזרוק את הילדים שלך מהבית לפני שהם ירצחו אותך.

כי גם זו סיטואציה אפשרית:

https://he.wikipedia.org/wiki/הרצח_בעין_כרם

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

בוודאות מלאה חלק מהעצים שמאחורה הם לא עצי זית, לגבי האחרים קשה לקבוע בוודאות.

אלו עצי זית צעירים מאוד

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

אם כואב לך הראש, אתה לוקח אקמול?

או שאתה רץ לנוירולוג ודורש לבצע MRI ראש, כדי לשלול גידול קטלני?

הרי זו סיטואציה שבחלט יכולה להתקיים.

טענה טיפשית שאפילו לא דורשת תגובה לגופו של עניין.

לפני 22 דקות, פינדר כתב:

אני גם מציע שתזרוק את הילדים שלך מהבית לפני שהם ירצחו אותך.

כי גם זו סיטואציה אפשרית:

https://he.wikipedia.org/wiki/הרצח_בעין_כרם

זו כבר טענה טיפשית אחרת, שמתייחסת למשהו שפוטנציאלית עלול לקרות בעתיד, לעומת משהו שייתכן וקרה.

להסביר לך מה ההבדל בין עבר לעתיד?

לפני 21 דקות, DareDevil כתב:

אלו עצי זית צעירים מאוד

גם העץ הזה שמוקף באדום?

image.png.d97bd151bf16d7af371b2505e5e138fd.png 

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אני מבין שאני צריך לחזור ולצטט את עצמי שוב ושוב עבור כל אחד 🤣

לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

לגבי האחרים קשה לקבוע בוודאות.

וכמובן התעלמות מהשאלה השנייה, בדומה לוידאו של Ynet, אין משהו שקושר את זה לאותו אירוע, חוץ מהטענה של Ynet (לגבי הוידאו) ופינדר (לגבי התמונה)

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מה זה משנה שהם גברים?

כי גברים חזקים יותר מנשים. נראה לי שזה די ברור. גם די ברור שכמה גברים חזקים מישישה אחת (אם כי אני בטוח שתוכל להמציא מצב בו זה לא נכון)

אבל נמאס לי מהדיון הדיבילי הזה.

ברור לך בדיוק מה הייתה הסיטואציה ואתה סתם מנסה לטפס מבור שאין ממנו יציאה בלי לצאת מרוח. זה שהיכו אותה מעיד על המכים ומעיד על מי שמצדיק אותם.

זה גועל נפש. אין לזה פרשנות אחרת.

• אהבתי 7

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

מה זה משנה שהם גברים?

Meme Maker - C'mon Man! Meme Generator!

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 52 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מבין שאני צריך לחזור ולצטט את עצמי שוב ושוב עבור כל אחד 🤣

אה אתה מתכנן לחפור עוד יותר את הבור?

תשמע....

פחות מומלץ.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

טענה טיפשית שאפילו לא דורשת תגובה לגופו של עניין.

זו כבר טענה טיפשית אחרת, שמתייחסת למשהו שפוטנציאלית עלול לקרות בעתיד, לעומת משהו שייתכן וקרה.

להסביר לך מה ההבדל בין עבר לעתיד?

גם העץ הזה שמוקף באדום?

image.png.d97bd151bf16d7af371b2505e5e138fd.png 

לא נכנס לדיון פה.
אבל את כל אלה שבתמונה לאסוף ולשלול מהם ביטוח לאומי לעשור הקרוב.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אני מאמין שרוב האנשים בימין נחרדים לראות את המקרה הזה, כך שזו בכלל לא שאלה שקשורה בצדדים פוליטיים.

אין תרחיש סביר במסגרתו יש צידוק להכות אישה זקנה עם אלה, יש תרחישים בסבירות אפסית אבל להתייחס אליהם ברצינות זה אבסורד. מה הלאה? ״אין דרך עובדתית להוכיח שהוא התכוון לדקור אותו, ייתכן שהוא שיחק תופסת בזמן שהוא חתך סלט ונתקע בו בטעות״. בעולם האמיתי מניחים את הסביר ומתמודדים עם הלא סביר אם יש מספיק סימוכין, כשאנחנו רואים ערבי רץ עם סכין לבנאדם אנחנו מניחים שהוא מחבל, וכשאנחנו רואים אנשים עם אלות מרביצים לאישה על הקרקע אנחנו מניחים שהם פנאטים.

אין לי מושג איך אדם סביר מביא את עצמו לראות את הסיטואציה ולהמציא צידוקים. אני מבין איך אדם שחי בתוך דיבייט תמידי ממציא הסברי דמיקולו, פשוט במקרה הספציפי הזה צריך ציניות אדירה כי באמת התרחש משהו די מזעזע (אובייקטיבית). זה כן מעניין לקבל נק׳ מבט של פנאט ולראות איפה הגבול עובר - אם יש כזה בכלל. נמתין בסבלנות שיעשו לינץ׳ בילד ונראה איך מתקמפלת ההצדקה, אולי משהו בסגנון ״הוא היה יכול לגדול להיות מחבל/סמולני״ 🤷‍♂️

לפני 57 דקות, falou כתב:

זה גועל נפש

ברוך הבא למחנה הווק הסמולני, יש לנו ערגליות על השולחן ודם של יהודים במקרר, אל תסיים הכל לבד sharing is caring

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 58 דקות, falou כתב:

כי גברים חזקים יותר מנשים. נראה לי שזה די ברור. גם די ברור שכמה גברים חזקים מישישה אחת (אם כי אני בטוח שתוכל להמציא מצב בו זה לא נכון)

אבל נמאס לי מהדיון הדיבילי הזה.

ברור לך בדיוק מה הייתה הסיטואציה ואתה סתם מנסה לטפס מבור שאין ממנו יציאה בלי לצאת מרוח. זה שהיכו אותה מעיד על המכים ומעיד על מי שמצדיק אותם.

זה גועל נפש. אין לזה פרשנות אחרת.

אני לא חושב שאנחנו כגברים צריכים להגדיר מה זה נשים. יש שיראו בביטול קיומן של נשים מסוימים משהו מאוד טרנספובי.

• מצחיק 4

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...