Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, farkash7 כתב:

זו בכלל לא זקנה

היא זקנה ובתמונה רואים שהיא על הקרקע כי היא מעדה.

שני יהודים רחמנים עוזרים לה לקום והשלישי מנופף במקל כדי להרחיק מהפנים שלה זבובים טורדנים.

לדעתי זו פרשנות לגיטימית ואף סבירה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

זבובים? איזה הסבר מגוחך! אולי זה המקל הליכה שלה? כאילו דהההה.

היא נפלה, החמודים ניגשו לעזור לה ואחד מהם הגיש לה את המקל הליכה. 

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

זבובים? איזה הסבר מגוחך! אולי זה המקל הליכה שלה? כאילו דהההה.

היא נפלה, החמודים ניגשו לעזור לה ואחד מהם הגיש לה את המקל הליכה. 

מה פתאום הוא מראה לזקנה, איך משה היכה בסלע

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

שעשוע.

לפעמים קורא, לפעמים לא. איך שבא לי.

אז לקחת בערבון מוגבל כל מה שאתה כותב? או שאתה רוצה לסמן מתי זה שעשוע ומתי לא?

לפני כשעה, David32 כתב:

מה נראה לך שאני אמור להגיב כשאתה משווה איזה פלסטינאי רנדומלי לאחמד יסין כי הוא... דיבר עם פלסטינאים אחרים שהתעניינו בספורט?

לפי הנטען המועדון ספורט זה הכלי שלו לאסוף צעירים לפעילויות ספורט כמו "זריקת אבנים למרחק" או "התגוששות עם מתנחלים".

הוא, בדומה לאחמד יאסין, מסוכן לא כי הוא נמצא בחוד החנית, אלא מסוכן כי הוא משכנע אחרים להיות בחוד החנית תוך הפעלה שלהם.

לפני כשעה, David32 כתב:

בכלליות זה מרגיש עכשיו יותר ויותר כמו המקרה שאור הזכיר עם הבדואי, שטענו היה לו איזה עיתון עם איזכור לדעאש (או משהט בסגנון) לכן הוא מחבל. פה אותו דבר עם פוסט בפייסבוק?

במה זה דומה? אתה מדבר על בנאדם שיש לו עוד ועוד פוסטים של תמיכה במחבלים.

זה לא דומה. הפוסטים שלו זה הבעת תמיכה באופן פומבי במחבלים, באופן אקטיבי.

אבל בסדר, תהיה משוכנע שהוא חקלאי מסכן וזקן, שהביא את המשפחה של 5 נפשות ונפצעו באירוע 10 פלשתינים...

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

בטח שזו הצדקה. אתה טוען שאנחנו לא יודעים מה היה. למה? כי כל תגובה שלך מכילה עוד מקרים מוקצנים שבהם זה מוצדק לדפוק מכות רצח לסבתא. אתה גם די שואל את זה עם כל ה"ומה אם" שלך. בלי זה אין לך פואנטה. בעוד שרובינו מתייחסים למקרה כמקרה של רוע מובהק ללא קשר לנסיבות מסביב.

לא זה לא, כאמור זו לא התייחסות למקרה הספציפי, בו אנחנו לא יודעים מה קרה בכלל.

"רוע מובהק ללא קשר לנסיבות מסביב" זה כשהשמאלנית הזקנה הותקפה.

אבל כשזה מתנחלים מותקפים, אתם שואלים רק לגבי הנסיבות לא?

אגב "רוע מובהק ללא קשר לנסיבות מסביב", זה אומר שחיסול אוסמה בין לאדן בידי ארה"ב זה "הוצאה להורג של מזדקן בן 54".

זה בדיוק המשמעות של "ללא קשר לנסיבות מסביב".

ומה נגיד על חיסול אחמד יאסין? "הוצאה להורג של נכה זקן בן 67".

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אז אתה בן אדם יותר נוראי ממה שאי פעם חשבתי. נא למחוק את החתימה שאני מצוטט בה. 

נמחקה, אני מבין שאתה כבר לא אוהב אותי 🤣

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

שאלוהים יאהב אותי כמו שאתה אוהב להתפזר רק כדי לכתוב עוד כמה משפטים. וכן מהרגע שלחצי על "שלח תגובה" ידעתי שיבוא ה"ומה אם ומה אם ומה אם". חבר, אני לא משווה אותך להיטלר כי אתה ימני. אני מנסה לכבד את הדעות שלך עד כמה שאני יכול כמו שהן. 

אני התפזרתי? אלה טענות שאתה הבאת על רצח ראש ממשלה וכו'.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

מה כ"כ הפריע לך בציטוטים של זנדברג והורוביץ אני לא יודע, וגם לא מעניין אותי כל כך למען האמת. הצדקה ללינץ ביהודים, כמו שיש אצלך בפוסטים על סבתא שדפקו לה מכות, לא מצאתי.

כתבתי בדיוק מה מפריע לי בהם, חוץ מזה שאין שם בכלל התייחסות ללינץ' ביהודים, כאילו זה לא קרה בכלל.

אני גם יכול להגיד שצריך להחזיר את השקט לאיזור בית לחם ולהתעלם לחלוטין משמאלנית שאושפזה, כאילו כל האירוע לא קרה בכלל.

זה בדיוק מה שהם עשו. ואתה לא מבין מה לא בסדר בזה, אז בוא נראה מה תהיה התגובה שלך.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אתה חייב להפסיק להשתמש באנלוגיות. אתה גם גרוע בזה וגם זה לא מקדם את הדיון.

לא, זה פשוט מפריע לך האנלוגיות במקרה הזה מאוד מדויקות.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

אז לא רק שאתה פוגרומצ'יק אתה גם לוקה חזק מאוז בהבנת הנקרא.

איפה אמרתי לא משנה מה זקנה בת 70 עושה אסור להפריע לה?

כאן:

לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

גם אם עשתה פרובוקציות, גם אם איימה ואפילו אם תקפה (מזכיר, אישה צנומה בת 70 מול 3 צעירים בשנות העשרים שלהם עם אלות) לא מכים בצורה כזו. יש להפעיל כוח ויש לפוצץ במכות.

כאמור, לא משנה מה היא עשתה (ממה שהיית מוכן לכתוב) - אסור להפריע לה.

אמרתי שרואים בבירור אישה על הרצה ששלושה אנשים מכים אותה באלות. אמרתי גם שגם אם איימה ואפילו תקפה ברגע שנוטרלה זה נגמר.

איפה ראית את זה?

הנה התמונה היחידה שיש מאותו אירוע, תראה את האלות, תראה את ההכאה:

עימותים אלימים בין מתנחלים לפלסטינים ביהודה ושומרון

תשרטט באדום איפה האלה ואיפה ההכאה.

אם רואים את זה בבירור זה צריך להיות לך קל.

אבל אצלך כל הרג של מי שלא חושב כמוך מבורך.

לא רוצה להשתמש בברכה משנות ה 40 ואני לא אמשיך כי לא בא לי להחסם (ואם אמשיך זה יהיה גם בצדק).

בלה בלה בלה, אני אתעלם מזה, תראה את האלות בתמונה.

לפני 58 דקות, פינדר כתב:

נראה לי שיש לך קרופ סלקטיבי בעיניים.

image.thumb.png.225f13271920021cb2b3eb1332a718d2.png

הנה התמונה של איך זה מופיע אצל Ynet:

image.thumb.png.4ca436aa0123ef5ffcaf250f6b60aad6.png

והנה תמונה איך זה מופיע בלחיצה (אולי עשו קרופ רק לתמונה בכתבה):

image.thumb.png.9400c89f40441933701e126b4afa0c33.png

אצל N12 אפילו התמונה הזו לא מופיעה בכתבה הזו

אם כי בכתבה הזו של N12 מופיעה התמונה המלאה, ובה יש מקל, אחד, לא אלות.

נניח שזה עניין של סמנטיקה ונקרא לזה אלה.

אז אנחנו רואים אלה, ולא אלות, והיא מונפת באוויר.

לפני 49 דקות, David32 כתב:

😅לא שהתירגום מאוד טוב. בהחלט הוכחה שהוא מחבל מסוכן, בטח נמצא גבוה ברשימה של צה''ל

או! במקום להגיד "וואלה הם נתפסו בשקר, אולי כל הסיפור הזה מומצא והוא בכלל לא חקלאי תמים" עברנו להקטנה של מה שהוא עושה, וכמה הוא מסוכן (כן כן, לאנשים ספציפיים מסוג יהודי מתנחל, או חייל צה"ל וכו').

לפני 41 דקות, Pika007 כתב:

ליכוד- מבחינתי סיבה זהה בחשיבותה לפסילה של הצבעה למפלגה הזו היא שהמפלגה כבר לא מתפקדת כמפלגה- אלא כשלוחה של איש אחד. לאנשים בפנים אין דעה, רק מבועתים עד עמקי נשמתם מ glorious leader וכנופייתו, והעובדה שלמפלגה אין מדיניות אמיתית. (אני לא אגיד מצע, זה כבר לגמרי לבקש יותר מדי)

הוא דיבר על ליברמן, ועל לפיד, וקרא לליכוד מפלגה של איש אחד ולביבי Glorious Leader.

וזה כל מה שאני זוכר דוקטור. 🤣

אצלנו בכדור הארץ בינתיים, ביקשו מהקהל לקום לקראת כניסת רה"מ לפיד:

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

לפני שאתם ממשיכים לחפור על עצי זית - למי מצביעים בבחירות הקרובות, אם רוצים ימין שפוי (כלכלי ומדיני) וממשלה מתפקדת?

אם נמחק את כל הקיצונים, ההזויים ומפלגות שלא עוברות אחיזה חסימה (שזה מוריד את הרוב - מפלגות ערביות, חרדיות, מר"צ, עבודה, בן גביר וכדומה), נשארים עם ליכוד, יש עתיד, ישראל ביתנו, גנץ ואולי אביר קארה.

גנץ נופל כי הוא פשוט לא ראוי (ראינו את זה במקרה של תוספת הרמטכ"ל ובעוד שלל מקרים) והליכוד נופל כי הוא מייצג, בין השאר, ועדים, קבוצות לחץ שונות (למשל נהגי מוניות) ועוד גורמים שאחראים, במישרין או בעקיפין, ליוקר המחייה.

אביר קארה - על פניו המצע והרעיונות שלו נשמעים מעניינים ונכונים, יש אצלו 2 אנשים ש"מבינים" בכלכלה בשלישייה הראשונה, והוא בא מהשטח ועשה משהו בחיים שלו. מצד שני, הוא עצמו קצת פחות מרשים אותי, משום מה, וגם זה שהוא פנה אל הדר מוכתר והציע לה להקים את תא הצעירים במפלגה לא מוסיף לו כבוד. יש גם את נושא ההצבעה הכפולה ועוד כמה דברים.

ליברמן - מצד אחד מדבר הרבה אבל לא בהכרח גם עושה הרבה, אבל מצד שני גילה איפוק ומדיניות כלכלית יחסית שקולה. ניסה לדחוף מהלכים להורדת יוקר המחייה, דוגמת רפורמת החקלאות (שלא עברה בסוף).

יש עתיד - לפיד, כמו ליברמן, מדבר הרבה אבל לא בהכרח גם עושה. המפלגה, ברובה, מורכבת מאנשים טובים, חלקם מאוד ראויים, אבל לפיד עצמו בעיניי לא בהכרח ראוי להיות ראש ממשלה (שר חוץ מצויין?   בהחלט).

גם ההתנהלות שלו בהסכם עם לבנון לא מוסיפה לו נקודות - ניסה להציג את ההסכם כפריצת דרך, למרות שבסופו של דבר הוא הסכים פשוט לויתורים גדולים יותר. אפשר להתווכח האם זאת הייתה החלטה נכונה או לא, אבל הדרך בה זה הוצג בהחלט לא הייתה נכונה. גם ההחלטה לא להביא את זה להצבעה בכנסת כי האופוזיציה "לא ראוייה" קצת הזוייה.

תראה מי נראה לך הכי פחות חרא, ותבחר בו.

אני גם הייתי מוריד את השיקול של ימין/שמאל, בארץ אין לזה משמעות גם ככה.

זאת הסיבה שאני הולך להצביע יש עתיד - הם מתיישרים עם רוב האינטרסים שלי.

ובתור ראש ממשלה - לדעתי לפיד הספיק להוכיח את עצמו, בזמן הקצר שהיה לו. עדיף על ביבי זה בטוח.

עצי זית והסכמי גז פחות מעניינים אותי. אין לי תועלת לא מזה ולא מזה.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 7 דקות, vadim6385 כתב:

עצי זית והסכמי גז פחות מעניינים אותי. אין לי תועלת לא מזה ולא מזה.

אמר בזמן שהתייקרות החשמל בארץ אחת הנמוכות בעולם תודות לגז הזה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 27 דקות, m3x7r3m3 כתב:

או שאתה רוצה לסמן מתי זה שעשוע ומתי לא

חשבתי שאתה חזק בהבנת הנקרא ורואה עשרה צעדים קדימה?

לפני 30 דקות, m3x7r3m3 כתב:

או! במקום להגיד "וואלה הם נתפסו בשקר, אולי כל הסיפור הזה מומצא והוא בכלל לא חקלאי תמים" עברנו להקטנה של מה שהוא עושה,

אתה עברת ישר להגזים בזה שהוא רב מחבלים והזקנה גם היא מתכננת פיגועים כול היום. אפילו לא עשיתי מחצית ממה אתה עשית לו.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

חשבתי שאתה חזק בהבנת הנקרא ורואה עשרה צעדים קדימה?

אכן, אבל אני לא קורא מחשבות.

לפני 3 דקות, David32 כתב:

אתה עברת ישר להגזים בזה שהוא רב מחבלים והזקנה גם היא מתכננת פיגועים כול היום. אפילו לא עשיתי מחצית ממה אתה עשית לו.

לא, אמרתי שהוא מפעיל מחבלים.

ואיפה אמרתי שהזקנה מתכננת פיגועים?

מרגע לרגע אתם מדרדרים, תכף מישהו יכתוב שאמרתי שהיא היטלר 🤣

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אגב "רוע מובהק ללא קשר לנסיבות מסביב", זה אומר שחיסול אוסמה בין לאדן בידי ארה"ב זה "הוצאה להורג של מזדקן בן 54".

זה בדיוק המשמעות של "ללא קשר לנסיבות מסביב".

כן, אחד לאחד אותו דבר. אם יש נסיבות בהן מדינה בוחרת לחסל מנהיג של האויב, תוך ניהול תהליך משפטי חוקי כלשהו, אני מניח, זה כמובן מוביל ישירות למסקנה שיש נסיבות בהן מותר לדפוק אלה לבת 70, בזמן ששני חברים שלך בועטים או מוודאים שהיא לא יכולה לקום. אבל זו לא הצדקה. כי "הנסיבות". אנחנו לא יודעים מה הן. אם היינו יודעים היתה הצדקה. ואגב, מה לדעתך המלומדת היה קורה אם היו מצלמים חיילים בתמונה הזו ולא אזרחים? 

בכל מקרה, וכמו שכבר נכתב, אני מניח שקרוב היום שבו תצדיק רצח של ילד ערבי כי בטח הוא יגדל להיות מחבל מחליף של בן לאדן. קצת כמו בפרק אחר של פמילי גיי שבו בסרטון נגד הפלות אמרו שבגלל הפלה לא נולד האח הטוב של היטלר שהיה משכנע אותו לא לעשות שואה. מה אנחנו יודעים, אה?

והיופי זה שבשביל למצוא משהו או מישהו מקביל אליך ברמת הגועל בצד השני, אתה צריך להביא ציטוטים של נבחרי ציבור ולא מגיבים כאן, שגם בהם קשה למצוא את מה שמוצאים אצלך.

לפני 19 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה בדיוק מה שהם עשו. ואתה לא מבין מה לא בסדר בזה, אז בוא נראה מה תהיה התגובה שלך.

אני חושב שהתגובה של הורוביץ היתה מטומטמת במבט לאחור ולא הוסיפה לו כבוד. בתגובה של זנדברג לא מצאתי משהו נוראי. בטח לא משהו שמתקרב ל"יכול להיות שבת ה-70 פה היא אוסמה בן לאדן בתחפושת והחברים מההתנחלות הם אריות ים של הצבא האמריקאי. אתם לא יודעים. אז אין בעיה".

לפני 24 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא, זה פשוט מפריע לך האנלוגיות במקרה הזה מאוד מדויקות.

"במקרה הזה"? למה מתישהו הן לא היו on spot? אתה מחמיר עם עצמך היום. מה קרה? מתרכך לנו?

ולא, האנלוגיות שלך גרועות. גם הפעם. גם בדרך כלל. לא נורא, בציטוטים אתה טוב.

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 20 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אמר בזמן שהתייקרות החשמל בארץ אחת הנמוכות בעולם תודות לגז הזה

בינתיים לא רואה איך הסכם גז עם לבנון מפריע להפקת גז בישראל, שגם ככה קונה גז ונפט מאזרבייג׳ן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 38 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כאן:

לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

גם אם עשתה פרובוקציות, גם אם איימה ואפילו אם תקפה (מזכיר, אישה צנומה בת 70 מול 3 צעירים בשנות העשרים שלהם עם אלות) לא מכים בצורה כזו. יש להפעיל כוח ויש לפוצץ במכות.

כאמור, לא משנה מה היא עשתה (ממה שהיית מוכן לכתוב) - אסור להפריע לה.

לפני שעה, Night Driver כתב:

אמרתי שרואים בבירור אישה על הרצה ששלושה אנשים מכים אותה באלות. אמרתי גם שגם אם איימה ואפילו תקפה ברגע שנוטרלה זה נגמר.

אפילו ציטטת את ההמשך שחתכת קודם. יצאת גם דמגוג וגם דביל.

לפני 38 דקות, m3x7r3m3 כתב:

איפה ראית את זה?

הנה התמונה היחידה שיש מאותו אירוע, תראה את האלות, תראה את ההכאה:

עימותים אלימים בין מתנחלים לפלסטינים ביהודה ושומרון

תשרטט באדום איפה האלה ואיפה ההכאה.

אם רואים את זה בבירור זה צריך להיות לך קל.

לפני שעה, Night Driver כתב:

אבל אצלך כל הרג של מי שלא חושב כמוך מבורך.

לא רוצה להשתמש בברכה משנות ה 40 ואני לא אמשיך כי לא בא לי להחסם (ואם אמשיך זה יהיה גם בצדק).

בלה בלה בלה, אני אתעלם מזה, תראה את האלות בתמונה.

העלו לך פה את התמונה המלאה אבל אם זה לא ב YNET זה לא קיים.

אתה רוצה להיות פוגרומצ'יק וגזען אז תהיה כזה בראש מורם. אל תנסה להמציא מציאות שמראים לך בתמונות שלא קיימת.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ואיפה אמרתי שהזקנה מתכננת פיגועים?

לא אמרת שהיא מתכננת פיגועים. לא לימדו אותך שהקצנה בויכוח זו לא פררוגטיבה שלך וגם אחרים עושים את זה לפעמים? עכשיו אתה יודע.

אבל מה שכן - השתמשת ב"זה כמו" מישהו מתכנן פיגועים הישן והטוב כדי לספר למה יכול להיות שהגיוני שהרביצו לה.

אם אתה לא מסוגל להביא דוגמא אחרת, פחות קיצונית, כדי לספר במה לדעתך יכול להצדיק את מה שקרה שם, אז.. אתה יודע...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

כן, אחד לאחד אותו דבר. אם יש נסיבות בהן מדינה בוחרת לחסל מנהיג של האויב, תוך ניהול תהליך משפטי חוקי כלשהו, אני מניח, זה כמובן מוביל ישירות למסקנה שיש נסיבות בהן מותר לדפוק אלה לבת 70, בזמן ששני חברים שלך בועטים או מוודאים שהיא לא יכולה לקום. אבל זו לא הצדקה. כי "הנסיבות". אנחנו לא יודעים מה הן. אם היינו יודעים היתה הצדקה. ואגב, מה לדעתך המלומדת היה קורה אם היו מצלמים חיילים בתמונה הזו ולא אזרחים? 

זה בדיוק משמעות המילים "ללא קשר לנסיבות מסביב", אתה לוקח את התוצאה, ומנתק אותה מכל הקשר עובדתי.

מה משמעות השאלה אם זה היה חיילים? לא הבנתי.

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

בכל מקרה, וכמו שכבר נכתב, אני מניח שקרוב היום שבו תצדיק רצח של ילד ערבי כי בטח הוא יגדל להיות מחבל מחליף של בן לאדן. קצת כמו בפרק אחר של פמילי גיי שבו בסרטון נגד הפלות אמרו שבגלל הפלה לא נולד האח הטוב של היטלר שהיה משכנע אותו לא לעשות שואה. מה אנחנו יודעים, אה?

בערך באותה מידה שקרוב היום שבו תתנגד לחיסול של המחבל הבא של "גוב האריות".

אבל יפה שאתה יודע מה יקרה בעתיד.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

והיופי זה שבשביל למצוא משהו או מישהו מקביל אליך ברמת הגועל בצד השני, אתה צריך להביא ציטוטים של נבחרי ציבור ולא מגיבים כאן, שגם בהם קשה למצוא את מה שמוצאים אצלך.

ציטוט

"תן לי להחליט מה מגעיל לי ומה מגדיל לי."

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

אני חושב שהתגובה של הורוביץ היתה מטומטמת במבט לאחור ולא הוסיפה לו כבוד.

זו הבעיה היחידה עם התגובה הזו?

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

בתגובה של זנדברג לא מצאתי משהו נוראי.

כלום? שום דבר? אפס התייחסות לנרצחים יהודיים, לפרעות, למי מבצע אותן?

זה יותר גרוע מהצדקה, זה ניסיון (מטומטם למדי, כאילו אין לנו עיניים) לגזלייטינג - "פרעות? איזה פרעות, לא פרעות, שנאה וחשדנות, פחד ושנאה"

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

בטח לא משהו שמתקרב ל"יכול להיות שבת ה-70 פה היא אוסמה בן לאדן בתחפושת והחברים מההתנחלות הם אריות ים של הצבא האמריקאי. אתם לא יודעים. אז אין בעיה".

על זה אני מדבר - איפה כתבתי שיכול להיות שבת ה-70 היא אוסמה בן לאדן?

אה אופס, הבנת הנקרא.

לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

"במקרה הזה"? למה מתישהו הן לא היו on spot? אתה מחמיר עם עצמך היום. מה קרה? מתרכך לנו?

כן, לפעמים הן בערך, או שלא מצאתי אנלוגיה קרובה יותר, הפעם הן התלבשו בול.

לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

ולא, האנלוגיות שלך גרועות. גם הפעם. גם בדרך כלל. לא נורא, בציטוטים אתה טוב.

הן היו מעולות, אתה פשוט לא יודע איך לאכול אותן כנראה 🤣

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

אפילו ציטטת את ההמשך שחתכת קודם. יצאת גם דמגוג וגם דביל.

אז אתה טוען שלהכות אותה ככלל זה אולי בסדר, אבל לא בצורה הזאת, מדויק?

העלו לך פה את התמונה המלאה אבל אם זה לא ב YNET זה לא קיים.

הכתבה ב-Ynet היא זו שמכילה הכי הרבה מידע, כולל סרטון, נתתי גם קישור לכתבה ב-N12 שם אין בכלל תמונה.

אכן לא השקעתי מספיק זמן לחפש גם בכתבה השנייה של N12.

אני עדיין מחכה שתסמן אלות והכאה בתמונה.

אתה רוצה להיות פוגרומצ'יק וגזען אז תהיה כזה בראש מורם. אל תנסה להמציא מציאות שמראים לך בתמונות שלא קיימת.

בלה בלה בלה, גזען כלפי זקנות שמאלניות בנות 70.

אגב איזה תמונות? יש תמונה אחת.

בעברית סיומת "ות" זה לרבים, כלומר יותר מאחת.

לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

לא אמרת שהיא מתכננת פיגועים. לא לימדו אותך שהקצנה בויכוח זו לא פררוגטיבה שלך וגם אחרים עושים את זה לפעמים? עכשיו אתה יודע.

זה לא הגזמה בויכוח, זו טענה לגביי ממש:

לפני 20 דקות, David32 כתב:

לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

אבל מה שכן - השתמשת ב"זה כמו" מישהו מתכנן פיגועים הישן והטוב כדי לספר למה יכול להיות שהגיוני שהרביצו לה.

אם אתה לא מסוגל להביא דוגמא אחרת, פחות קיצונית, כדי לספר במה לדעתך יכול להצדיק את מה שקרה שם, אז.. אתה יודע...

אני יכול לתת הרבה דוגמאות, אבל בשני המקרים הללו הגרוטסקה של "ללא קשר לנסיבות מסביב" זועקת לשמיים.

אז כן, ללא קשר לנסיבות רצחנו זקן נכה על כיסא גלגלים בן 67 עם זקן לבן, האמריקאים רצחו איזה איש גבוה עם הרבה ילדים וכו' וכו'.

אבל הגרוטסקה היא שדווקא בדוגמה מהצד השני, אתם כן רוצים לדעת נסיבות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אגב איזה תמונות? יש תמונה אחת.

בהתחלה לא היו עצי זית. הראינו לך עצי זית.

אח״כ לא ראית אלה. הראינו לך אלה.

אז עכשיו זו רק תמונה אחת..

אני אמליץ לזקנות שמאלניות שיוצאות למחאה ביו״שׁ, להצטייד תמיד בצוות צילום של סטילס ווידאו, וגם רחפן וגו פרו על כל אחת.

כי אם אין תיעוד 360 מע׳, ב 4K ובתלת מימד, אין שום סיכוי לשכנע את הוד מעלתו ליאור.

ואני בטוח שגם אז יהיו לך תירוצים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

בהתחלה לא היו עצי זית. הראינו לך עצי זית.

הראיתם משהו שזה יכול להיות עצי זית. כמובן לא באותה תמונה של הזקנה.

אח״כ לא ראית אלה. הראינו לך אלה.

נכון, אבל נהג לילה טען לאלות ולא אלה אחת.

אז עכשיו זו רק תמונה אחת..

כשזה היה מתנחלים אז גם סרטון לא הספיק לכם, אז כן, תמונה אחת, סטילס, באיזור שורץ מצלמות ואנשים שמצלמים, זה חשוד.

זה לא אומר שזה לא נכון, אלא שזה חשוד. נוסיף לזה את שאר המידע שהוסתר זה כבר ממש חשוד. יכול להיות שבסופו של דבר זו האמת, אבל אנחנו פשוט לא יודעים. לפחות כרגע

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אני אמליץ לזקנות שמאלניות שיוצאות למחאה ביו״שׁ, להצטייד תמיד בצוות צילום של סטילס ווידאו, וגם רחפן וגו פרו על כל אחת.

כי אם אין תיעוד 360 מע׳, ב 4K ובתלת מימד, אין שום סיכוי לשכנע את הוד מעלתו ליאור.

ואני בטוח שגם אז יהיו לך תירוצים.

אבל יש, תראה כמה אנשים מצלמים בסרטון בכתבה של Ynet.

אנחנו פשוט קיבלנו מהצד של השמאל והערבים תמונת סטילס אחת מכל האירוע, וסרטון אחד מצד המתנחלים.

כשאני יוצא להרדים את הילד בעגלה אני מצלם יותר מזה 🤣

אבל זה גם לא עונה על השאלה - למה במקרה אחד תמונה וטענות זה מספיק אמין בשבילכם, אבל במקרה אחר סרטון וטענות זה לא מספיק? תמונה יותר אמינה מסרטון?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...