Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, Potato כתב:

אתה לא צורך אותם אלא משלם עליהם.

כמו שאני לא צורך חוק חינוך חינם כי אין לי ילדים בגיל בית ספר או סדנאות לגמילה מעישון.

על חינוך חינם אני בעד לגמרי לשלם, כנ"ל ביטוח בריאות חובה וסבסוד השכלה גבוהה, כי אני מבין איך זה מועיל לי.

כשרות, ישיבות וכוללים - לא ברור לי.

מי שרוצה ללמוד שם - שיהיה לו בכיף, אני רק לא מבין איך זה בדיוק תורם למשק ולמה זה צריך להיות על חשבוני.

מבחינתי זה על אותו משקל כמו לימודי מגדר או משהו.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם על לימודי מגדר אתה משלם כל עוד זה לא במכללה פרטית.

הבעיה זה לא שמשלמים על זה אלא שמכריחים אותך להיות חלק בזה, כמו למשל קנס על פתיחת עסק בשבת, בלי תחבורה ציבורית בשבת ועוד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מספר 7 בציונות הדתית פירסם תמונה של עצמו מהימים שהיה שוטר לוקח חלק במעצר של כמה בדואים. מסתבר שאותם הבדואים הגישו תלונה למח"ש על המעצר, וטענו שהשוטרים הרביצו להם לאחר המעצר, והשתינו על הפנים של אחד מהם. בזמנו התלונה נסגרה כי במח"ש לא הצליחו לאתר את השוטרים וכל המעצר לא תועד כביכול.

עכשיו הפרשה נפתחת מחדש בגלל פרסום התמונה, ואני שואל את בכירי הפורום: בהנחה שהסיפור אמיתי, כמובן, זה לגיטימי להשתין על אדם עצור כי המרינז חיסלו את בין לאדן? אני עושה את זה נכון?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אין קשר בין מה שאני אומר למה שאתה מגיב. זה התמימות הרגילה שלך שאם תפתח מספיק threadים, מישהו יפול באחד מהם ואתה מנצח בכולם.

ממש לא.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

טענת שאתה לא בוחן את השמאלנים פה לפי האמירות של זנדברג ושות׳. אבל זה בדיוק מה שעשית. קבעת שיש בעיה עם מה שנראה לאור ופינד סביר כי הם באותו ״צד פוליטי שמצא צידוקים לפרעות״. אני יודע שתכף יבוא מופע רגיל של שמיניות באוויר. אבל זה מה שכתבת. ועשית את זה גם המון פעמים בעבר. ואני עוד נחמד ומתעלם מזה שבציטוטים שהבאת אז לא היו ״צידוקים״.

לא, אני קבעתי שיש בעיה שאור ופינדר יקבעו מה סביר ומה לא. זה מספיק בעייתי בפני עצמו.

והרי זה לא מסתיים שם - שהרי הנציגים שלהם בכנסת יקבעו מה סביר ומה לא, ואז הזכרתי שאצלם מסתבר שיש צידוק לפרעות.

כל אחד מהם מספיק גרוע בפני עצמו. לא חייב לקשור אותם אחד לשני.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אני מפעיל את הראש לפני הבחירות. הבחירות הן כרגע בין המשך קיומה של מדינה סמי דמוקרטית, לבין כניעה סופית למדינת דת. זה לא באמת בחירות בין ימין ושמאל. זה בחירות בין גוש מפלגות דתיות לגוש מפלגות מגוונות. אתה מעדיף את הדתיים מהסיבות שכבר נטחנו פה. אני לא. מעבר לזה, אני גם לא חושב שלפיד הולך להרכיב ממשלה. או שאתם תנצחו ותהרסו את המדינה. או שאתם תפסידו, ללפיד לא יהיה רוב והליכוד או החרדים יבעטו את ביבי לכל הרוחות. ואז תקום עוד ממשלה היא לא תהייה ממשלת החלומות שלי אבל לפחות תאפשר למדינה לתפקד. ולא תכלול לא את טיבי ולא את בן גביר.

איפה זה הסמי-דמוקרטית? בשנה האחרונה חיינו באותה מדינה? באותה מדינה שבה אוסף מפלגות שאספו רוב מקרי ע"י ביצוע כל מה שהתחייבו לא לבצע, ואז דרסו את האופוזיציה לחלוטין? באותה מדינה שבה נתנו לאופוזיציה שמחזיקה כמעט 50% מהמנדטים בערך שליש מהמושבים בוועדות הכנסת החשובות? באותה מדינה שבה זרקו אחד אחרי השני מהוועדות אנשי אופוזיציה ואז הצביעו "פה אחד"? וכו' וכו'.

אז בוא, אם כבר זה בחירה בין מדינה סמי דמוקרטית לבין כניעה סופית לממשלת מיעוט ושלטון דיקטטורי שבו אין אופוזיציה, אין כנסת, אין וועדות לכנסת, ולא צריך בחירות כי העם "מופקר", וגם אם יהיו בחירות אז תוכל להתמנות ממשלת מיעוט, ואז גם לא יהיה אפשר להפיל אותה.

זה אחלה שאתה מעדיף גוש של מפלגות לא דתיות (אגב רע"מ, לגמרי דתית, גם מרצ לגמרי דתית, פשוט אלה דתות אחרות), השאלה אם אתה מוכן לזרוק שאריות הדמוקרטיה פה לטובת דיקטטורה בשביל זה.

אגב לפיד לא בונה על להקים ממשלה, בטח לא לאורך זמן, מאחורי זה עומדים כל הצעדים הדיקטטוריים (שאין צורך בכנסת, אפשרות להקמת ממשלת מיעוט, מניעת הפלת הממשלה לזמן מינימלי וכו'), הוא פועל צעד צעד כדי לאפשר הלאה שלטון דיקטטורי שלו.

אם אתה אכן רוצה ממשלה שלא תכלול את טיבי ובן גביר, אז אתה צריך להצביע חד משמעית לליכוד או למחנה הממלכתי.

אבל קח בחשבון שזו תהיה ממשלה ללא בן גביר, ללא טיבי, ללא מרצ, ללא העבודה, ללא רע"מ, אבל כן עם החרדים.

ת'כלס יש על השולחן 4 אופציות לממשלה:

1. ימין-חרדים צר - ליכוד, חרדים, צ"ד.

2. שמאל-ערבים צר - יש עתיד, המחנה הממלכתי, עבודה, מרצ, ליברמן, רע"מ, חד"ש-תע"ל.

3. מרכז-חרדים - ליכוד, המחנה הממלכתי, חרדים.

4. ימין-מרכז-חרדים - ליכוד, חצי צ"ד (הצד של סמוטריץ'), המחנה הממלכתי, חרדים.

וכמובן האופציה שלא תוקם ממשלה ונלך לבחירות שישיות.

אם אתה מעדיף את אופציה 3 (או 4, שהיא דומה בסה"כ) - אז אתה צריך להצביע לליכוד או למחנה הממלכתי (או לש"ס או יהדות התורה, אבל זה לא יקרה).

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אתה מביע דיעה כל כך נחרצת על שמאלנים כל הזמן שאני לא חושב שאתה צריך להכנס יותר מדי לראש שלהם כדי לא להיות מופתע ממשהו כזה.

אבל שמחתי לעזור.

תשמע נתקלתי בהמון שמאלנים, אבל לא נתקלתי בתפיסה כזו.

רוצה תפקיד מתורגמן?

לפני כשעה, vadim6385 כתב:

על חינוך חינם אני בעד לגמרי לשלם, כנ"ל ביטוח בריאות חובה וסבסוד השכלה גבוהה, כי אני מבין איך זה מועיל לי.

כשרות, ישיבות וכוללים - לא ברור לי.

מי שרוצה ללמוד שם - שיהיה לו בכיף, אני רק לא מבין איך זה בדיוק תורם למשק ולמה זה צריך להיות על חשבוני.

מבחינתי זה על אותו משקל כמו לימודי מגדר או משהו.

הבחירה שלך על מה אתה משלם מתוך המיסים שלך, מתמצה באיזה פתק אתה שם בקלפי.

יש הרבה דברים שאני מניח שאתה היית בוחר לא לשלם, לימודי מגדר רק אחד מהם (אגב זה תחת הקטגוריה של השכלה גבוהה).

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

מספר 7 בציונות הדתית פירסם תמונה של עצמו מהימים שהיה שוטר לוקח חלק במעצר של כמה בדואים. מסתבר שאותם הבדואים הגישו תלונה למח"ש על המעצר, וטענו שהשוטרים הרביצו להם לאחר המעצר, והשתינו על הפנים של אחד מהם. בזמנו התלונה נסגרה כי במח"ש לא הצליחו לאתר את השוטרים וכל המעצר לא תועד כביכול.

פספסתי, תעדכן אותי.

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

עכשיו הפרשה נפתחת מחדש בגלל פרסום התמונה, ואני שואל את בכירי הפורום: בהנחה שהסיפור אמיתי, כמובן, זה לגיטימי להשתין על אדם עצור כי המרינז חיסלו את בין לאדן? אני עושה את זה נכון?

לא, עצם המילים המודגשות אומר שכדאי לא לדבר האם זה לגיטימי או לא 😉

אבל זה בכלליות, אני לא שמעתי עד הרגע על הסיפור הזה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אותך לא עידכנו???

מחדל.

• מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא, אני קבעתי שיש בעיה שאור ופינדר יקבעו מה סביר ומה לא. זה מספיק בעייתי בפני עצמו.

ההסבר שלך לזה היה הצד הפוליטי שהם שייכים אליו. לא משהו שהם עצמם עשו. own it.

לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה אחלה שאתה מעדיף גוש של מפלגות לא דתיות (אגב רע"מ, לגמרי דתית, גם מרצ לגמרי דתית, פשוט אלה דתות אחרות), השאלה אם אתה מוכן לזרוק שאריות הדמוקרטיה פה לטובת דיקטטורה בשביל זה.

כתבתי במיוחד בשביל למנוע את ה"אגב" שלך "מפלגות מגוונות" ולא "לא דתיות".

מצטער, עם כל הסלידה שלי מלפיד אני לא מתרשם שהוא בדרך להפוך את ישראל דיקטטורה. זה עוד ניסיון מאולץ להעביר סימטריה מוקצנת.

אתה מדבר על אופציות לממשלה במציאות הפוליטית כפי שהיא נראית היום. אני חושב שברגע שביבי זז זה לא ישתנה המון אבל זה ישתנה קצת. אני מניח שמספר המנדטים של הליכוד יצנח ועוד חכים יעברו למפלגות מקבילות. ואני בטוח שהממשלה שתהייה פה לא תהייה שמאל מרכז. היא תהייה מרכז ימין, אולי בלי החרדים, כי בלי ביבי גם מה שישאר מהליכוד ידע לשחק יפה עם גנץ ולפיד ואולי גם העבודה.

הצבעה לליכוד קודם כל תנציח את השלטון של נתניהו ותבטל את המשפט שלו (פליז אל תחפור לי עכשיו יום על זה שאי אפשר. מכבד את דעתך). 

לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה כי אתה לא קורא "הארץ".

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

אותך לא עידכנו???

מחדל.

ראית מה זה? עכשיו יבגני צריך לעדכן אותי.

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

ההסבר שלך לזה היה הצד הפוליטי שהם שייכים אליו. לא משהו שהם עצמם עשו. own it.

לא לא, עצם זה שפינדר ואור יקבעו מה סביר לכולנוזו הבעייתיות.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

כתבתי במיוחד בשביל למנוע את ה"אגב" שלך "מפלגות מגוונות" ולא "לא דתיות".

זה בסדר אני רק שם על השולחן.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

מצטער, עם כל הסלידה שלי מלפיד אני לא מתרשם שהוא בדרך להפוך את ישראל דיקטטורה. זה עוד ניסיון מאולץ להעביר סימטריה מוקצנת.

יש לך הסבר אחר לאסופת הפעילות הזו? כי לי לא

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אתה מדבר על אופציות לממשלה במציאות הפוליטית כפי שהיא נראית היום. אני חושב שברגע שביבי זז זה לא ישתנה המון אבל זה ישתנה קצת. אני מניח שמספר המנדטים של הליכוד יצנח ועוד חכים יעברו למפלגות מקבילות. ואני בטוח שהממשלה שתהייה פה לא תהייה שמאל מרכז. היא תהייה מרכז ימין, אולי בלי החרדים, כי בלי ביבי גם מה שישאר מהליכוד ידע לשחק יפה עם גנץ ולפיד ואולי גם העבודה.

אבל ביבי לא יילך, לפחות לא בשנים הקרובות.

מעשית יש מצב שהוא מקים ממשלה שתחזיק 4 שנים, ועדיין לא יסתיים המשפט שלו.

איך סמוטריץ' אמר? מתישהו או הביולוגיה או הפיזיקה יעשו את שלהם.

אבל זה לא בטווח הנראה לעין.

עד שזה יקרה השם יודע מה יקרה עם לפיד ועם גנץ והעבודה.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

הצבעה לליכוד קודם כל תנציח את השלטון של נתניהו ותבטל את המשפט שלו (פליז אל תחפור לי עכשיו יום על זה שאי אפשר. מכבד את דעתך). 

אני יודע שאתה לא תצביע לליכוד, ולכן נתתי לך אופציה אחרת, הצבעה לגנץ זה חד משמעית חיזוק אופציה 3 או 4.

זה כמובן בא עם צפרדעים אחרים שצריך לבלוע, עכשיו השאלה אם ממשלה בלי טיבי ובלי בן גביר זה "ייהרג ובל יעבור" אצלך, או שלא. רק אצלך התשובה עבורך.

לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

זה כי אתה לא קורא "הארץ".

אז תעדכן, אל תזרוק כותרת ותלך 🤣

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
Just now, m3x7r3m3 כתב:

יש לך הסבר אחר לאסופת הפעילות הזו? כי לי לא

בכלליות? גנון מתמשך ביחסי אופוזיציה קואליציה כאן שכבר חפרתם עליו המון, והתחיל עוד בחפיפה של 15 דק', אם אני זוכר נכון, בין ביבי לבנט.

לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מעשית יש מצב שהוא מקים ממשלה שתחזיק 4 שנים, ועדיין לא יסתיים המשפט שלו.

אני מעדיף להצביע בעד הסיכוי שהוא לא יצליח להרכיב ממשלה, כי אני חושב שאז יעיפו אותו. 

לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני יודע שאתה לא תצביע לליכוד, ולכן נתתי לך אופציה אחרת, הצבעה לגנץ זה חד משמעית חיזוק אופציה 3 או 4.

אני לא אצביע למשהו שישאיר את נתניהו יחד עם החרדים בשלטון. בן גביר זה עוד פקטור. 

לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז תעדכן, אל תזרוק כותרת ותלך 🤣

קח

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

בכלליות? גנון מתמשך ביחסי אופוזיציה קואליציה כאן שכבר חפרתם עליו המון, והתחיל עוד בחפיפה של 15 דק', אם אני זוכר נכון, בין ביבי לבנט.

זה ממוקד מדי, בא מכמה מקורות שונים (חלק מלפיד, חלק ממשרד המשפטים, חלק מגנץ), והרסני מדי.

זה מאוד לא מסתדר לי שזו הסיבה.

אבל מילא זה, אני לא יודע מה יותר גרוע, מי שישמיד את הדמוקרטיה בצורה מתוכננת, או מי שישמיד אותה כי הוא מטומטם שרב עם האופוזיציה.

ככה או ככה, אם הוא יצליח, כולנו נשלם על זה.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

אני מעדיף להצביע בעד הסיכוי שהוא לא יצליח להרכיב ממשלה, כי אני חושב שאז יעיפו אותו. 

זה לא קרה במשך 3 שנים ו-4 מערכות בחירות, זה לא יקרה גם הפעם.

תקשיב הפעם לסמוטריץ', זה או הפיזיקה או הביולוגיה.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא אצביע למשהו שישאיר את נתניהו יחד עם החרדים בשלטון. בן גביר זה עוד פקטור. 

אז איזה ממשלה היית רוצה?

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

אני אוהב כתבות של ג'וש בריינר, הבאסה שזה מאחורי חומת תשלום.

אגב הנה הסיפור מהטוויטר שלו, עוד לא קראתי:

אגב הוא אומר שהוא יתבע אותם, זה יכול להיות מעניין מאוד 😁

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 שעות, falou כתב:

אפשר לא להתחתן ולמסד חיים משותפים. יש פתרונות אזרחיים שיימנעו כל מפגש עם הממסד הדתי.

כנ"ל במוות, אם כי זה עולה כסף.

אני ברץ כבר 50 שנה. עשיתי סדיר, מילואים עד גיל 45, עובד ומשלם מסים. למה אני כאזרח ישראלי חייב לחפש "פתרונות"? למה איזהשהו פרזיט שלא שירת, לא עובד וחי על חשבון המסים שאני משלם ימרמר לי את החיים? למה אני לא יכול בשקט לעלות לקבר של הורי בלי שאיזה אוכל חינם ינסה בכוח למכור לי את מרכולתו? למה יש לו זכות להכניס את האף לי בצלחת? הרי אני לא מכריח אותו להיות בדרך שלי. הפרדת דת מהמדינה לא מחייבת אותו להתחתן בעירייה, לנסועה בשבט או לאכול חזיר. ברור שאני לא מתייחס לכל חובש כיפה.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תגיד, אתה חדש פה?

יום לפני הבחירות כל אחד מהם יגיד לך שהשני כרת ברית עם השטן לשעבד את האנושות.

אבל בתור שר אוצר הוא עשה אחלה עבודה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אז איזה ממשלה היית רוצה?

ממשלת החלומות? שמאל מדיני פרגמטי עם מדינוית כלכלית שמעודדת תחרות ויבוא חופשי וכמה שפחות רגולציה.

לפחות כלכלית זה בערך היה הכיוון בממשלה הנוכחית.

שמאל מדיני לא מעניין אף אחד באמת. אז...

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לא חלומות.

איזה מפלגות ממשיות שרצות בבחירות האלה היית רוצה בקואליציה?

בוא, גם בן גביר וסמוטריץ' לא מפלגת החלומות שלי.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...