Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגובות שלכם ממש משגעות אותי!

אני קראתי די הרבה על מה שיש לכם להגיד על הלאנטיס..

ואני עדיין לא מבין למה אתם כל כך נגדה!!

אני יכול להבין את כל החסרונות שאתם מציינים.. היא משעממת, היא נפוצה מדי וכו' וכו'..

אבל תבינו שאני לוקח את הכל ביחסיות..

כמו שאמרתי, אין סיכוי שאני אנהג על אוטו יותר טוב ממנה בשנים הקרובות.. ואני ידעתי את זה מהתחלה..

ואולי בגלל זה אני אוהב אותה כל כך..

זה אולי נשמע דבילי, אבל לדעתי זה עדיף הרבה יותר מאשר לזלזל ברכב שלנו!

אני לא מבין את זה!

זהו הרי פורום של אנשים אוהבי רכב, לא? האנשים הכייייייייי מטורפים לדבר בארץ!

וככה אתם מזלזלים בבן אדם שאוהב את הרכב שלו?

אפילו אם היא סתם גרוטאה.. אדם אוהב אותה, משתדל לטפח אותה טיפה, להכיר כל דבר הכי קטן בה ולהנות מכל רגע שלו איתה.. זו לא אמורה להיות ההוויה של הפורום הזה?

כמו שאני רואה את זה, עדיף שיהיו אנשים שיאהבו את המכוניות הפשוטות (אבל באמת שיאהבו) מאשר אנשים שיש להם את המכוניות השוות באמת, אבל לא אכפת להם מהן בכלל...

אז אני בכלל לא מבין למה אתם יוצאים נגדי שאני אוהב את הלאנטיס שלי...

יש לה חסרונות, נכון... אבל עדיין!

אני מכבד כל אדם שאוהב את הרכב שלו (ולא כל הערסים האלו עם המכוניות פוזה), אפילו אם הרכב הוא לא האגדה המוטורית האולטימטיבית, ועצם זה שהרכב הוא האגדה בשביל אותו אדם, והוא נהנה מכל רגע שהוא מסתכל, חושב, מנקה, מתקן וכמובן נוהג!

ואני לא מבין למה אתם מזלזלים במישהו שאוהב את האוטו............

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

אנחנו נגדה מאותה סיבה שאתה תהיה נגדה כשתנהג במכוניות יותר ראויות.

אוטו בינוני מאוד - משעמם ועגלתי , שהפך ללהיט בזכות מדיניות שיווק אגרסיבית של היבואן ועם ישראל שקונה כמו עדר (אני אומר לך את זה אחרי 200 אלף ק"מ על לאנטיס ,לצערי) - אפילו אמינות אגדתית כמו שמיוחס לה אין.

פורסם

כפי שאמרתי, אני מבין את כל הדברים האלו..

קראתי מספיק דברים שליליים עליה בפורום הזה..

אבל אני עדיין אומר שאני יודע שלפחות בשנים הקרובות לא יצא לי להיות בעלים של רכב יותר טוב...

ואם יצא לנהוג על רכב יותר טוב, זה עדיין לא כמו שהוא הרכב שלך..

אתה לא מסכים איתי שעדיף לאהוב את מה שיש מאשר לרצות משהו שלא יהיה?

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...