Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ראשון {15K ש"ח]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

אני מחפש לקנות רכב בתקציב של עד 15 אלף ש"ח,

אבל לא יודע באמת לאיזה כיוון ללכת ככה שכל המלצה תתקבל בברכה.

בכללי אני סטודנט ונוסע כל יום כ25-30 ק"מ אז תצרוכת דלק (נמוכה) ואמינות הן כמובן הכי חשובות

(בצורה יחסית כמובן :? ), חלקי חילוף וטיפולים זולים בדיוק אחרי זה למרות שבכללי אני מהשמרנים..

נ.ב -

א. קיבלתי חוות דעת טובות על פיג'ו 206 (לא דגם ספציפי) יש למישהו המלצות שכנגד \ בעד אפילו מניסיון אישי?

ב. כל הכוונה לדגם ותת דגם תתקבל בברכה.

תודה מראש לכל העונים. :-)

פורסם

רכב לטודנט אני אישית מעדיף פיאט פונטו כי הוא חסכוני זול לאחזקה ומאוד אמין.

לגבי פיג'ו הרבה אנשים אומרים שהם אינם אמינים ואחרי 3 4 שנים מעלייה על הכביש הבעיות מתחילות להופיע אבל בשנתון גבוהה (2008 ומעלה) זה השתנה.

המיוחד ב פיג'ו שהוא רכב מאוד נוח לנסיעה.

אבל לראש שקט עדיף פיאט ובתקציב שלך אתה תקבל רכב 2003 נקי מאוד ותקבל גם 2004/5 שהם גם במצב מצויין.

פורסם

כאחד שעמד באותה דילמה לפני מספר חודשים ממליץ לך לחכות בסבלנות. בסכום הזה אין הרבה מציאות, למרות שיש אך לא כל מודעה ראשונה. ממליץ לך מאוד לחפש רכב ספציפי שמור מאשר להנעל על דגם מסויים. הפיאט פונטו ספייס יכלה להיות אופציה מעניינת. מכיר כמה בעליי רכבים לא שמעתי תלונות מיוחדות. לעומתה פיג'ו מספרים על בעיות חשמל משונות.

המלצה: לך על רכב פשוט מכאני. בסכום הזה יש אופציות מפתות עם כל מני שיכלולים ומערכות מתקדמות. לדעתי הלא מקצועית עדיף להמנע.

פורסם

הספייס אכן מומצלת בתקציב,הפיגו עם גיר ידנית גם כן טובה,היא נוחה יותר מהפיאט ועם מושבים טובים,רכב צרפתי.

עוד רכב הוא יונדאי גטס,פחות חסכונית אבל אמינה ולא יקרה לאחזקה,האוטומט לא חסכוני,הידני סביר,קח בחשבון שבגירסת GLF אין ABS ויש כרית אוויר אחת,לכן כדי לחפש GLI,למרות שרוב הגטסים הם GLF.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...