Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מס נסועה" בגוש דן - במספרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קופסאת ניטור שתותקן בכל רכב.. מאגר ביומטרי.. עוד כמה המצאות מטופשות כאלה ואני באמת אחשוב שהמדינה עוקבת אחריי.

אולי הגיע הזמן שנשלם על האוויר שאנחנו נושמים, למה אני צריך להגביל את עצמי ולמה אני צריך לשלם על נסיעה שלי (בנוסף לתשלום הגבוה על הדלק)? למה אני צריך שיעקבו אחריי ולמה אני צריך לשאת באחריות של מדיניות כלכלית כושלת?

פורסם

איזה כיף. עוד דרך יצירתית של המדינה לשאוב כסף מהכיס שלנו...

המס הזה היה יכול להיות הוגן והגיוני אילו היו מפחיתים את מס הקנייה על רכבים למה שמקובל בעולם.

פורסם

חכה.

מס אוויר, מס פחמן דו חמצני (מי אישר לך לנשוף?!), מס כפכפים, מס חוף ים, מס כניסה לים, מס הדלקת מאוורר בקיץ, מס הזעה בקיץ, מס צל (זה לא עצים של אבא שלך!) ועוד כרוח הטובה על ממשלת ישראל והסוציאליזם הנהדר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למה אתם רואים רק את הצד השלילי?

אני כבר מצאתי דרך לעשות מזה כסף.

את קופסאת הניטור שלי אני הולך לקשור על חמור מיוחם ולשחרר אותו במדבר יהודה.

כל ק"מ שהוא ירוץ יכניס לי 10 אג'.

הזוי?

זה לא יותר הזוי מזה שהחוק הזה ייושם.

שישתעשעו להם במשחקים נוסח 1984 של אורוול.

שום ממשלה לא תעז להפוך את זה לחוק.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הכי פשוט והגיוני - לבטל כל מס הקשור לרכישה או תחזוקה.

להעלות מחיר הדלק ל 20 שקר לליטר...(כן...שקל...)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יתרה מזאת - על-פי מסמכי המכרז, הניסוי יאפשר לישראל להצטרף למדינות כמו סינגפור, הולנד ובריטניה, "הנמצאות בשלבים של ניסויים טכניים והכנת חלופות מדיניות, הרותמות טכנולוגיה ותמריצים שונים, על-מנת לסייע בניהול הביקושים בכבישים". אלא שדווקא הבחירה במדינות אלה כמודל-חיקוי, שופכת אור על הכוונות האמיתיות של משרד התחבורה:
  • סינגפור: מטילה "אגרות גודש" במרכז העיר, וגובה "אגרת רישום" בגובה אלפי דולרים מכל בעל מכונית.
  • הולנד: קיבלה החלטה להטיל בעשור הקרוב "מס נסועה", שייקבע לפי מרחק ומקום הנסיעה. בנוסף, הממשלה בוחנת שנים ארוכות את השימוש ב"אגרות גודש".
  • בריטניה: מיישמת מאז 2003 "אגרות גודש" בלונדון, ועשויה לאמץ בעתיד גם "מס נסועה".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4145436,00.html

מצד שני סינגפור הם סתם מוזרים, הולנד מסוממים והבריטים עושים הכל הפוך (במיוחד על הכביש).

פורסם

הרעיון הכללי הוא דווקא טוב הפחתת רכבים על הכביש במדינתנו הקטנה זה יוזמה מבורכת

גם ככה יש יותר מידיי.

אבל וזה אבל ענק כל הרעיון נועד לחלוב כסף ולא יותר מזה.

מילא הייתה תחבורה ציבורית נורמלית

מילא מחירי הרכבים היו יותר זולים

מילא היו כבישים שאפשר לנהוג בהם

מילא....(תרגישו חופשי להוסיף לבד)

אבל אין, ולאותו אחד שחשב ששום ממשלה לא תאשר את זה,

ברגע שיבינו כמה כסף זה יכניס אף אחד לא יתנגד.

404

פורסם

רעיון גאוני. יחסוך גם את הצורך במצלמות מהירות (ינתנו קנסות באופן אוטומטי לפי מהירות הנסיעה שתרשם בקופסאת הניטור).

שי -

סינגפור היא לא ממש דמוקרטיה ולא דמגא לכלום.

הולנד "עדיין בוחנים" ונראה מה יהיה עם זה.

בלונדון מערכת תחבורה ציבורית מצוינת, מהטובות בעולם.

פורסם

הזוי?

זה לא יותר הזוי מזה שהחוק הזה ייושם.

שישתעשעו להם במשחקים נוסח 1984 של אורוול.

זה כאילו אתה לא גר פה בכלל

השאלה החשובה היא איך אפשר לעמוד בדרישת הביטוח לאיתורן / פוינטר, ולהצליח לבטל את השטות הזו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4145436,00.html

מצד שני סינגפור הם סתם מוזרים, הולנד מסוממים והבריטים עושים הכל הפוך (במיוחד על הכביש).

בארצות האלה יש תחבורה ציבורית נורמאלית, מסים נמוכים מאוד על רכישת רכב וחשיבה ירוקה ולא רק חשיבה חזירית

how it's like to drive :twisted:

• תוכן חדש...