Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מס נסועה" בגוש דן - במספרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דרישה לאיתורן / פוינטר היא בחירה של האזרח,

1. לא חייב לרכוש ביטוח חובה

2. לא חייב לרכוש רכב שדורש את האיתורן / פוינטר

קופסא כזאת תהיה חובה ומצד שני בטח ידאגו שמי שמנתק אותה זאת עבירה פלילית.

מי אמר לנתק? מה בדבר משבשי GPS?

אז סע ברכב בו הביטוח לא דורש איתוראן.

ואם ידרשו על כל הדגמים - אז קנה רכב ב30k ובטח צד ג בלבד.

זו לא תשובה. זה כמו שתגיד - יקר לך סלולרי חדש? תשאר עם נוקיה 5110. יקר לך מחשב חדש? תשאר עם פנטיום 1 וכו' וכו'

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי אמר לנתק? מה בדבר משבשי GPS?

זו לא תשובה. זה כמו שתגיד - יקר לך סלולרי חדש? תשאר עם נוקיה 5110. יקר לך מחשב חדש? תשאר עם פנטיום 1 וכו' וכו'

הבעיה עם משבשי GPS היא שאתה לא תוכל לנסוע עם GPS ולהעזר למשל ב waze .

דבר שני הרכיב הוא קולט בלבד, ולכן צריך משדר. ובמדינת ישראל אסור עדיין לשדר ללא רשיון גלי רדיו.

ולגבי רכב, אתה לא חייב רכב ישן, יש רכבי סופר מיני / משפחתיות חדשות שמאפשרים נסיעה ללא איתורן.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
הבעיה עם משבשי GPS היא שאתה לא תוכל לנסוע עם GPS ולהעזר למשל ב waze .

דבר שני הרכיב הוא קולט בלבד, ולכן צריך משדר. ובמדינת ישראל אסור עדיין לשדר ללא רשיון גלי רדיו.

ולגבי רכב, אתה לא חייב רכב ישן, יש רכבי סופר מיני / משפחתיות חדשות שמאפשרים נסיעה ללא איתורן.

ואם אני דווקא רוצה קאדילק אסקלייד בגרסא הארוכה? באמת, זה הפתרון שלך איך להימנע מעוד מס? מה קרה ל"בוא נמנע את המס" לגמרי? מה זו הכניעות הזאת :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הייתי מצליח להבין את החוק הזה, אם הייתה תחבורה ציבורית יעילה. הרי ברגע שכל אותם האנשים, יחליטו שהם נוסעים באוטובוסים, חברות התחבורה בארץ יקרסו, אז מה ההיגיון מאחורי החוק המטופש הזה?

זה פשוט לא נורמלי, החזירים במשכן הכנסת עומדים לייצר פה מלחמת אזרחים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קייזר, למרות שבגדול (ןבקטן) מיצינו את הויכוח הזה באוף טופיק, מציע לך בחום לקרוא על סוציאליזם, לא ביקיפדיה.

ה-"סוציאליסטים" שאתה כ"כ בז להם, יושבים באופוזיציה כבר די הרבה שנים. גם מי שהולך להרכיב את הממשלה הקרובה (ובכך להמשיך ולקדם פרויקט זה) זה מר בינמיין נתניהו, שהוא לא בדיוק חבר במפלגה הקומוניסטית הישראלית.

הבעיה היא כרגיל עם איך שמיישמים דברים בישראל: את המיסוי יעשו כמו (ובטענה שזה עובד) בהולנד. הכסף שיכנס מזה למדינה ילך לכל דבר חוץ מלתחזוקת כבישים או כל דבר אחר, שעשוי לעזור לאזרחים הפשוטים. הטענות הראשונות מאחורי הניסוי, שבעקבותיו יורד המס על רכישת רכב חדש ישכחו, או שהיבואנים (שהם גם לא ממש סוציאליסטים) פשוט ירוויחו יותר. כמובן שאף אחד גם לא יתייחס לזה שבשלב הזה כבר היינו אמורים להנות מהרכבת הקלה. למה?

עריכה:

שיהיה ברור: אני לא בעד מס כזה בשום צורה שהיא, בדיוק כמו שאני לא בעד מצלמות המהירות, או כל דבר אחר שלא מביא לי כלום בתמורה ורק מעניש אותי. עם זאת, אין קשר לסוציאליזם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
במשרדי הממשלה אומרים כי מדיניות המס העתידית "אמורה לגרום לשינויים שיצמצמו את העומס בדרכים, יקצרו את זמני הנסיעות וכן יטיבו עם הסביבה, על-ידי שינוי באופן השימוש ברכב הפרטי, (ו)הגברת השימוש בתחבורה הציבורית". השינויים המתוכננים במדיניות המס, כך מבהירים שם, גם "יביאו לחלוקה צודקת יותר של נטל המס".

כן ממש מעניין אותכם זמני הנסיעה והסביבה, ועל איזו חלוקה צודקת אתם מדברים?

ומתי כל זה יקרה? במשרדי האוצר והתחבורה מנסים להרגיע את הציבור ואומרים כי הניסוי הוא רק שלב ראשוני ומוקדם בתהליך ארוך, אשר מטרתו היא "לבדוק 'מה עובד' ומה לא". אלא שזה לא הדבר היחיד שאומרים שם. "שינויים אלו נחוצים כבר כיום, והצורך בהם הולך ומתגבר ככל שמספר כלי הרכב הולך וגדל", מבהירים במשרדי הממשלה.

את מי הם מנסים להרגיע? גם ככה הדלק עולה שוב בחצות, עכשיו עוד בשורה למס?

הבעיה שלכם זה כמויות הרכב? אין בעיה!! תוציאו את הליסינג מחוץ לחוק! שלא כל טמבל יקבל רכב מהעבודה!

וכדי להבין את נחיצות השינוי במדיניות, מוסיפים במשרד הממשלה את הסיכום הבא: "כיום יש בישראל כ-2.7 מליון כלי רכב ועל פי התחזיות יהיו עד לשנת 2020 כ-4 מליון כלי רכב. אמנם, מתוכננת השקעה ניכרת בתשתית הכבישים והמסילות, ואולם נראה שלא ניתן יהיה לקיים קשרי תחבורה יעילים ללא שינויים במקביל גם בהרגלי הנסיעות".

מה אתם אומרים? תתחילו להרחיק אנשים מאיזור המרכב, תתחילו לפזר את האכלוסיה בכל הארץ, יהודה, שומרון, הגולן,

הגליל והנגב, במקום לתת אדמות לבדואים על לא כלום, תתחילו על האדמות האלו לפתח את המדינה ע"י התיישבות בנגב

ובגליל, תיצרו מקומות עבודה בנגב ששטחו עצום, תפתחו שם ישובים, וככה תקטינו את הלחץ על לב הארץ,

בישראל יש כ8 מיליון אזרחים, אז 2.7 מיליון זה לא מספר כזה גדול, וב2020 סביר להניח שנהיה מדינה בעלת 12 מיליון

אזרחים, כך ש4 מיליון זה לא קריטי, את הממשל לא מעניין הרגלי הנסועה שלנו, מעניין אותם מיסים!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

הביצה והתרנגולת. משתמשים ברכב כי אין תחבורה ציבורית טובה ואין תחבורה ציבורית טובה כי כולם משתמשים ברכב. לדעתי חובה להטיל אגרת גודש בכניסה לערים הגדולות. אין מקום לזוז בגוש דן ולעולם לא תהיה תחבורה ציבורית טובה במטרופולין כל עוד הכבישים כל כך עמוסים. חייבים להוציא מכוניות מגוש דן.

אני בחצי השנה האחרונה משתמש בשירות הסעות של הנתיב המהיר. שירות ברמה אירופאית. אני מחנה את הרכב בחינם בחניון שפירים ונכנס לתל אביב בחינם בשירות הסעות. כל חמש דקות יוצא אוטובוס. אני לא מבין את הנהגים שמעדיפים לעמוד חצי שעה בפקק כל יום.

לדעתי צריכים לסלול עוד 4-5 נתיבים מהירים לתל אביב וחניוני ענק מחוץ לגוש דן. הנתיב יהיה בחינם לתחבורה ציבורית ורכב פרטי מלא. מי שנכנס לתל אביב ברכב פרטי חוטף 50 שקל אגרת גודש. מי שנוסע ברכב ריק בנתיב מהיר משלם 60 - 70 שקל. רק כשינקו את תל אביב מכלי רכב יוכלו לפתח תחבורה ציבורית טוב במטרופולין.

פורסם
ואם אני דווקא רוצה קאדילק אסקלייד בגרסא הארוכה? באמת, זה הפתרון שלך איך להימנע מעוד מס? מה קרה ל"בוא נמנע את המס" לגמרי? מה זו הכניעות הזאת :|

אני רואה כאן שתי בעיות

החמורה , החדירה לפרטיות . האח הגדול במיטבו. השימוש במידע הזה הרי יזלוג לכל מני אנשים ,בין אם משטרה ובין אם חוקרים פרטיים ועוד,

בכל מקום שתהיה משהו ידע על כך. וכנראה גם בזמן אמת.

הפחות חמורה , אם כי עדיין בעיה היא המס. שהרי מיסים אנחנו משלמים.

ושלא תבין אותי לא נכון, אני ממש לא בעד המס הזה. אבל אני חושב שצריך להיאבק בתוכנית הזאת בנקודה של חדירה לרשות הפרט ואולי התנגשות עם חוקי יסוד , וכאן הנקודה החלשה של התוכנית וכאן לדעתי אפשר לתקוף ולבטל את התוכנית.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בקיצור, אני רוצה לקנות רכב חדש - בבם 80% מס. אבל רגע יש לי גם מס רישוי וביטוח.

זה עוד לפני שנהגתי מטר עם הרכב. עכשיו אם אני רוצה לנהוג אני צריך לשלם מס בלו ומע"מ על הדלק והבלו ביחד - זאת אומרת מס על גבי מס, אצטרך לעשות טסט לרכב בעתיד ועכשיו גם אצטרך לשלם על זה שאני מסובב את הגלגלים של האוטו.

כנראה אחוז האבטלה במדינה נמוך מידי כי הם רוצים בכוח שנשאר בבית ולא נסע אה?

אבל תכלס, אני רואה כאן גם הזדמנות להוציא הרבה כסף מהמדינה. פתאום נראה אנשים עם פריוס נוסעים לפריפריה לעשות רונדלים ולקבל על זה כסף.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

הביצה והתרנגולת. משתמשים ברכב כי אין תחבורה ציבורית טובה ואין תחבורה ציבורית טובה כי כולם משתמשים ברכב.

אתה טועה, אין כאן שום ביצה ותרנגולת. משתמשים ברכבים פרטיים כי התחבורה הציבורית מחורבנת ואף ממשלה לא טרחה לצאת עם תוכנית ארוכת טווח לפיתרון הבעיה. נקודה.

אם היתה רכבת תחתית יעילה ברחבי גוש דן, כפי שיש בכל עיר נורמלית בעולם, השימוש במכוניות היה יורד פלאים.

פורסם

ערים בארץ לא תוכננו כמו שצריך. רק אשדוד ומודיעין תוכננו מהיסוד. אי אפשר להרוס את גוש דן ולבנות מהיסוד. צריך לעבוד עם מה שיש. בארץ לא תהיה רכבת תחתית גם עוד חמישים שנה. עלויות הקמה של רכבת תחתית אסטרונומיים. המדינה לא תעמוד בעלויות ואף יזם פרטי לא יקח על עצמו את הפרוייקט. הפיתרון הוא לבנות מערך אוטובוסים יעיל בשילוב עם רכבת קלה. בשביל מערך אוטובוסים יעיל חייבים לנקות את גוש דן ממכוניות.

רכבת תחתית לא פיתרון אידיאלי כי רכבת תחתית דורשת תחבורה ציבורית משלימה. כלומר אתה עדיין חייב מערך אוטובוסים יעיל. כל עוד אין מערך כזה הציבור ימשיך להשתמש ברכב פרטי.

חבל שאנשים ישיר קופצים וצועקים בלי להסתכל קדימה.

פורסם

אני מאוד בספק אם השטות הזו תצא לפועל.

הממשלה שלנו אוהבת לירות גבוה באויר ולנסות את שיטות המצליח שלה בדיוק כמו בכל דבר.

ואם הדבר הזה חס וחלילה איכשהו יקרה - תהיו מוכנים להגירה, כי ברגע שזה יהיה, נחיה בדיקטטורה ולא בסוג של דמוקרטיה (גם

המושג דמוקרטיה פה מסוייג ודי בערבון מוגבל).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יש לך סמארטפון? מזל טוב יודעים איפה אתה נמצא כל רגע. יש לך אינטרנט? מזל טוב יודעים איזה מידע אתה מחפש. יש לך פייסבוק? יודעים עליך הכל - איפה למדת, איפה אתה עובד, מי חברים שלך, מי חברה שלך.

פורסם
יש לך סמארטפון? מזל טוב יודעים איפה אתה נמצא כל רגע. יש לך אינטרנט? מזל טוב יודעים איזה מידע אתה מחפש. יש לך פייסבוק? יודעים עליך הכל - איפה למדת, איפה אתה עובד, מי חברים שלך, מי חברה שלך.

כל הדברים שציינת הם אופציונליים בלבד, משמע, אתה לא חייב להחזיק סמארטפון, חשבון פייסבוק ואתה גם לא חייב לגלוש ברשת

במידה ואתה פרנואיד נרדף ברמות מטורפות.

לגבי השטות של מס הנסועה? בזה אתה לא יכול לשלוט, אני מניח שאם הדבר הזה יצא לפועל, יחייבו אותך בטסט הרישוי השנתי

להתקין את הקופסא הדבילית הזו, אחרת - לא יעבירו אותך טסט, וכך יוכלו להחרים לך את הרכב או משהו בסגנון.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...