Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה כל כך תחרותי פה ?! האוטו הזה סוס מת, יצא לשוק בשנת 2003 והגיע לישראל ב-2004. הוא בנוי בסטנדרטים שכבר לא מקובלים היום ויש אופציות חדישות יותר במחיר לא רחוק. הבעיה שישראלים לא קונים אוטו, הם קונים מחיר ...

פורסם

אני תוהה אם יש איזה מותג שלהם שהם לא הורגים בתמחור מופרז.

מזכיר לי שהם מנסים לדחוף עכשיו את הסדיצ'י שכנראה אף אחד אחר לא קונה, לעובדים בחברות שקשורות ליבואן... זה נועד להחליף את הבראבו, ולפחות כרגע חלק מהעובדים מתנגדים לזה. מעניין מה יהיה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פיאט עומדת להפסיק את מכירת הפנדה הישנה, המחיר הזה הוא למלאי של 100 מכוניות אחרונות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

57,990 - זה המחיר של הפנדה הישנה כבר קרוב לשנה. לפחות מאז שווקה החדשה.

הפנדה עולה על הסיטיגו וכל רכבי המיני מכיוון שהיא על סף היותה סופר-מיני בגודל ומונעת על ידי מנוע 1200 סמ"ק עדיף (אמנם חלש מאוד - 60 כ"ס).

לדעתי, מחיר הוגן לחלוטין.

פורסם

המנוע הזה בעל הספק של 69 כ"ס ולא 60. זה בהחלט מספיק עבור הרכב הזה וניתן לפתח איתו קצב תנועה לגמרי סביר.

פיאט פנדה קטנה מבחוץ ומרווחת באופן מפתיע מבפנים. אז כן, יש מודרניות ממנה ויש בטיחותיות ממנה. זה עדיין לא עושה את העיסקה הזאת עד כדי כך גרועה כמו שחלקכם גורס.

בל נשכח שמדובר בדגם בעל רמת אמינות מצויינת וללא מחלות ילדות, מגלה עמידות ראויה להערכה, נהנה מרמת סחירות גבוהה בשוק המשומשות ובעל צריכת דלק נמוכה מאוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
המנוע הזה בעל הספק של 69 כ"ס ולא 60. זה בהחלט מספיק עבור הרכב הזה וניתן לפתח איתו קצב תנועה לגמרי סביר.

פיאט פנדה קטנה מבחוץ ומרווחת באופן מפתיע מבפנים. אז כן, יש מודרניות ממנה ויש בטיחותיות ממנה. זה עדיין לא עושה את העיסקה הזאת עד כדי כך גרועה כמו שחלקכם גורס.

בל נשכח שמדובר בדגם בעל רמת אמינות מצויינת וללא מחלות ילדות, מגלה עמידות ראויה להערכה, נהנה מרמת סחירות גבוהה בשוק המשומשות ובעל צריכת דלק נמוכה מאוד.

אנחנו בעלי פיאט פנדה 2009 עם 60 כ"ס

how it's like to drive :twisted:

פורסם
מה תחרותי פה? בעוד 2K קונים סיטיגו שעדיפה עליה בכל פרמטר.

מחיר תחרותי וריאלי לרכב המיושן הזה הוא 45K.

עם כל הכבוד לסקודה (ויש כבוד), הסיטגו הוא הרכב האחרון שהייתי מתקרב אליו בקטגוריית המיני. נכון שהסיטגו בטיחותית יותר לעומת הפנדה היוצאת, אבל מצויידת במנוע חלש יותר, בפתחי מיזוג מרכזיים שכלל לא מתכווננים (לדעתי זאת תהיה בעיה בקיץ), ובחלונות אחוריים שכלל לא יורדים ועולים, אלא נפתחים מעט כלפי חוץ גם ברכבי 5 דלתות (לפי התמונות באינטרנט).

עכשיו תחשבו מה זה לנסוע בקיץ בסקודה סיטיגו בטמפ' של 35°C במושב האחורי, כאשר החלונות מאחור לא נפתחים ומצד שני המזגן זורק סתם אוויר ללא אפשרויות כיוון (אני מקווה שבמושבים הקדמיים המצב יהיה נסבל יותר...)

אם אתם שואלים אותי, הייתי מוסיף עוד כמה גרושים ורוכש את הקיה פיקנטו - מגיעה עם 7 שנות אחריות בפעם האחרונה שבדקתי, עם מזגן/חלונות נורמליים ועם גיר אוטומט נורמלי למעוניינים בכזה.

לגבי המחירים של סמל"ת: מדובר בארגון הפועל למטרת רווח, וככזה זכותם לקבוע איזה מחיר שבא להם ברכבי פיאט, אלפא, לנצ'יה ואבארט. אנחנו כצרכנים שמכירים את מחירי המתחרים, רשאים להצביע ברגליים ולרכוש רכב מהם, מהמתחרים או לא לרכוש בכלל. שכל אחד יפעל לפי שיקול דעתו.

פורסם

וברצינות, כמה אנשים קונים מיני בשביל להסיע בדרך קבע מישהו במושב האחורי?

תאמין לי שהטרמפיסטיות שתאסוף בחורף בגשם יגידו תודה גם אם תיסע בסיטיגו.

תקן אותי אם אני טועה אבל כל הקטגוריה הזאת פונה לרווקים\רווקות\זוגות-צעירים שאין להם שום שימוש במושב האחורי, מקסימום יש נוסע ליד הנהג.

ובשבילם החלונות של הפיג'ו 107, סיטיגו ואלטו הם בסדר גמור. גם בקיץ, גם בחורף.

לדעתי האישית לפנדה יש שתי יתרונות לעומת האחרים בקטגוריה הזו; 4 צילינדרים ואמינות שלא מוטלת בספק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

המנוע עודכן ב-2011 ל-69 כ"ס.

58,000 אלף שקל מחיר הזוי לרכב משנת 2003 שבקושי הצליח לגרד 3 כוכבים במבחני הריסוק.

כיוון שאז באירופה, ESP לא היה כסטנדרט ברוב הרכבים ובייחוד לא במיני.

צריך לבדוק מה קורה אם עושים מבחן ריסוק בתוספת האביזרי בטיחות שיש בארץ.

גם הקורולה האחרונה זכתה ב-5 כוכבים במבחן ריסוק, אבל בארץ היא היתה מקבלת הרבה פחות, כיוון שבאירופה היא נבחנה עם 7 כריות אויר ובקרת יציבות ופה היא הגיעה בהתחלה רק עם 4 כריות וללא בקרת יציבות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...