Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי המחיר גבוהה מידי,ויש מתחרות כמו הסיאט מיי או הפקנטו שמציאות יותר.

הפנדה רכב טוב ויכול לתת פייט בכמה תחומים,אבל המחיר לא הגיוני,הם צריכים לשווק את הפנדה החדשה במחיר קרוב לזה,כי המכירות לא משהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המנוע עודכן ב-2011 ל-69 כ"ס.

58,000 אלף שקל מחיר הזוי לרכב משנת 2003 שבקושי הצליח לגרד 3 כוכבים במבחני הריסוק.

הי נבחנה עם כרית אויר אחת (ולא 2 כפי שקיימות היום) ובלי ESP. אלטו למשל, קיבלה 3 כוכבים והיא "מודרנית" בהרבה אז כבר אפשר להגיד שה"פנדה שנת 2003" עדיפה עליה, ובטח במחיר הזה...

וברצינות, מספיק לבכות, מורידים מחירים וגם זה לא טוב? הפנדה עלתה בעבר 80K וזה לא היה לפני המון זמן....אז בואו נקווה שיוזילו מחירים גם אצל המתחרים, ושסמל"ת (לאחר חיסול המלאי של הפנדה הישנה) יוזיל את מחיר הפנדה החדשה למחיר סביר...ואז באמת שלא תהיה עדיפות דווקא לרכב מיני אחר, מה גם שהפנדה החדשה היא על גבול הסופר מיני ובמבחני דרכים שראיתי אף מציגים אותה כסופר מיני. אולי זה חלק מהעלמת הפונטו, לא יודע.

פורסם
הי נבחנה עם כרית אויר אחת (ולא 2 כפי שקיימות היום) ובלי ESP. אלטו למשל, קיבלה 3 כוכבים והיא "מודרנית" בהרבה אז כבר אפשר להגיד שה"פנדה שנת 2003" עדיפה עליה, ובטח במחיר הזה...

וברצינות, מספיק לבכות, מורידים מחירים וגם זה לא טוב? הפנדה עלתה בעבר 80K וזה לא היה לפני המון זמן....אז בואו נקווה שיוזילו מחירים גם אצל המתחרים, ושסמל"ת (לאחר חיסול המלאי של הפנדה הישנה) יוזיל את מחיר הפנדה החדשה למחיר סביר...ואז באמת שלא תהיה עדיפות דווקא לרכב מיני אחר, מה גם שהפנדה החדשה היא על גבול הסופר מיני ובמבחני דרכים שראיתי אף מציגים אותה כסופר מיני. אולי זה חלק מהעלמת הפונטו, לא יודע.

לא משנה איך תסובב את זה אין שום הצדק למכונית מיני מיושנת, לא מאובזרת ולא בטיחותית כשבתוספת כספית זניחה ניתן לרכוש מיני מודרנית. בכלל כל קטגוריה מיני הפכה ללא רלוונטית כאשר מכוניות סופר מיני הוזלו לטווח 70-80 אלף שקל.

פורסם

כל הזמן אתה רושם "שקטגורית המיני לא רלוונטית", תסלח לי אבל אולי תפסיק לז**ן את המוח?

מעל 10% הבדל במחיר זה בקטנה? למישהי שקונה את המכוניות הכי זולות שיש?

ההבדל בצריכת דלק שהוא גם לא זניח בכלל?

העובדה שאנשים קולטים כבר שחלקם לא באמת צריכים יותר ממיני והגודל הנוסף רק מפריע להם (חניות, כסף וכו') ופשוט מעדיפים להיות יעילים?

ובקשר לפנדה, אוטו מצויין, מרגיש חזק ששמים אותו ליד פיקנטו ידנית. נוח, שקט, נראה טוב, אבזור (חוץ מבטיחות) סטנדרטי+, אמינות מצויינת... אבל באמת הייתי קונה סיטיגו עכשיו ולא פנדה. 57 זה לא רע וכנראה שאם זה חיסול מלאי אז זה המחיר הכי מאוזן שבו הם לא ייתקעו עם מלאי אבל ירוויחו כמה שיותר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אבל באמת הייתי קונה סיטיגו עכשיו ולא פנדה.

ואם הבדל המחירים היה מצטמצם לכדי הפרש זניח, עדיין היית בוחר בסיטיגו? סתם מסוקרן.. :idea:

עריכה: התכוונתי לפנדה החדשה כמובן.

:idea:
פורסם
נראה טוב

על טעם ועל ריח... הפנדה לטעמי ממש לא רכב יפה. קובייתי ומצועצע מאוד מבפנים. החדשה מעט יותר נאה מבחינה חיצונית, ועדיין מעוצבת משונה מבפנים.

אני גם תוהה אם היא ידידותית יותר מהדור השני, עבור אנשים שהם 1.85+. בדור השני בקושי נכנסתי, תנוחת הישיבה פשוט היתה מחורבנת ; לא משנה כמה המושב נלקח אחורנית/הורם, הברכיים שלי התנגשו עם ההגה.

פורסם
ואם הבדל המחירים היה מצטמצם לכדי הפרש זניח, עדיין היית בוחר בסיטיגו? סתם מסוקרן.. :idea:

עריכה: התכוונתי לפנדה החדשה כמובן.

אישית הפנדה החדש ,לדעתי המושב הטוב בקטגוריה,בפנים פשוט חגיגה לעומת הפשטות בסקודה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את הפנדה החדשה לא הייתי רוצה בשום מצב פשוט כי אני לא אוהב את העיצוב החיצוני שלה.

העיצוב הפנימי בפנדה החדשה דווקא מרגיש ממש טוב ומיוחד, אבל גם בסקודה הוא חמוד (אהבתי את המינימליסטיות העיצובית הזאת, מתאימה לאוטו בגודל כזה. בפאביה זה נראה נורא.)

ובקשר לעיצוב החיצוני בפנדה הישנה, מה שמגנזיום בגודל 14 עושים לה.. :-D אצלי גם האוטו ירוק מרקר עם כסאות צהובים (מקורי, לא כיסוי), ככה שאין בחורה שנכנסת לאוטו ולא אומרת איזה חמוד (האוטו)

פורסם

ובקשר לפנדה, אוטו מצויין, מרגיש חזק ששמים אותו ליד פיקנטו ידנית. נוח, שקט, נראה טוב, אבזור (חוץ מבטיחות) סטנדרטי+, אמינות מצויינת

וגם יודע לשוט ולעוף בלחיצת כפתור.

בשביל מה אנשים קונים מכוניות יוקרה לעזאזל כשיש הכל בפנדה?! :lol:

פורסם

סתם רוצים פוזה8)

פורסם

כמובן שהכל יחסי...

בפנדה הישנה יש חסרונות גם :roll: כמו דשבורד שנראה ממש זול עם כפתורים של המזגן ואוורור שעושים טובה שהם מסתובבים, בטיחות לא משהו, והדשבורד כנראה יגע לכל נהג בברך.

פורסם
הפנדה החדשה, במחיר המתאים, היא המיני הטובה ביותר. זאת הסיבה שיש לי אותה. הישנה לטעמי עדיין לא עסקה מספיק טובה, במחיר הזה.

מרוצה ממנה? ראיתי פנדה אחת חדשה על הכביש מאז שהושקה. אני באופן אישי חושב ש 10000 ש"ח פחות על מכונית מדור קודם עם אותו מנוע ועם אבזור די דומה מלבד בטיחות, זו כן עסקה טובה. באופן אישי גם מפריע לי שהגדילו את המימדים של הרכב באופן משמעותי, דבר שמקרב אותו מאוד לסופר מיני (אבל זה בגלל שחניה זה דבר קריטי אצלי, לא מסיבה אחרת).

פורסם
לא משנה איך תסובב את זה אין שום הצדק למכונית מיני מיושנת, לא מאובזרת ולא בטיחותית כשבתוספת כספית זניחה ניתן לרכוש מיני מודרנית. בכלל כל קטגוריה מיני הפכה ללא רלוונטית כאשר מכוניות סופר מיני הוזלו לטווח 70-80 אלף שקל.

אני כל כך לא מסכים איתך - לפי הגישה שלך, רווק שהנסיעות שלו הן כמה ק"מ ביום ולא רוצה אופנוע, צריך לקנות הונדה אקורד. זה כל כך לא נכון לדעתי, כל אחד והצרכים שלו - אז למה לקנות רכב גדול יותר אם אתה נוסע למשל לבד ברכב רוב הזמן? ובתוך העיר? לא עדיף לך להסתדר יותר עם חניה ולחסוך על הדרך גם בדלק? הגישה של כמה שיותר גדול אף פעם לא היתה ברורה לי...

פורסם
על טעם ועל ריח... הפנדה לטעמי ממש לא רכב יפה. קובייתי ומצועצע מאוד מבפנים. החדשה מעט יותר נאה מבחינה חיצונית, ועדיין מעוצבת משונה מבפנים.

אני גם תוהה אם היא ידידותית יותר מהדור השני, עבור אנשים שהם 1.85+. בדור השני בקושי נכנסתי, תנוחת הישיבה פשוט היתה מחורבנת ; לא משנה כמה המושב נלקח אחורנית/הורם, הברכיים שלי התנגשו עם ההגה.

אם בקושי נכנסת אז כנראה זה מעבר לגובה שלך...כי אני 1.87 ואני נכנס מצוין ברכב, הוא דווקא מתאים לי בגלל המבנה הגבוה שלו ואני מרגיש הרבה יותר בשליטה ממה שהייתי בפוקוס הקודמת שלי. נכון, זה לא רכב מפנק...ולא הייתי נוסע איתו לאילת כל שבוע, אבל הכל ענין של צרכים ולנסיעות קצרות הוא אחלה...כמו כל המיני האחרות כמעט (למעט אולי הסוזוקי אלטו, שניסיתי להיכנס אליה פעם ופשוט ההגה לא רצה לעזוב לי את הברך :lol:)

• תוכן חדש...