Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני מתעניין במאזדה 6 שנת 2003 Executive (מנוע 2000 הכי בסיסי) ויש לי מספר שאלות:

(אגב, אם את שואלים את עצמכם, כן , גם בגטס התעניינתי .. עד שחבר סיפר לי מה המחירון של המאזדה 6)

1. איך האמינות שלה? מה יותר רגיש אצלה? מה פחות?

2. האם יובא הדגם הידני?

3. לא בדיוק קשור למאזדה 6, אבל מה ההמוצע ק"מ הנורמאלי לשנת 2003?

4. מה אתם חושבים על הרכב בכללי?

5. האם יהיה חוקי להתקין לו ספוילר?

ag_07ms6_spoiler.jpg

6. האם יש אפשרות להעלות לו את האגזוזים שיראו כמו בתמונה מעל?

כי הוא מגיע עם אגזוזים כפופים:

6-boot-spoiler-1p.gif

7. מה זה הפנסים האדומים הפנימיים? (ליד המנורות רוורס)

8. איך צריכת הדרך בדרכים בינעירוניות?

9. כמה הילוכים יש לו? (חלק אומרים 5, חלק 4)

10. איך הטייפטרוניק שלה? כי אמרו לי שטיפטרוניק יפני זה לא בדיוק DSG ..

תודה מראש. אשמח לקבל תשובה על הכל.

פורסם
שלום רב, אני מתעניין במאזדה 6 שנת 2003 Executive (מנוע 2000 הכי בסיסי) ויש לי מספר שאלות:

(אגב, אם את שואלים את עצמכם, כן , גם בגטס התעניינתי .. עד שחבר סיפר לי מה המחירון של המאזדה 6)

1. איך האמינות שלה? מה יותר רגיש אצלה? מה פחות? היתה בעבר בחלק מהדגמים בעיה של בוצה במנוע, יש לבדוק היטב. יותר לא ידוע לי על מחלות כרוניות, אמינות טובה מאוד.

2. האם יובא הדגם הידני? לא.

3. לא בדיוק קשור למאזדה 6, אבל מה ההמוצע ק"מ הנורמאלי לשנת 2003? 20-10 אלף בשנה.

4. מה אתם חושבים על הרכב בכללי? רכב מצויין, נותן אחלה תמורה למחיר, וגם כוח לא חסר, כיף לנהיגה.

5. האם יהיה חוקי להתקין לו ספוילר? כן.

ag_07ms6_spoiler.jpg

6. האם יש אפשרות להעלות לו את האגזוזים שיראו כמו בתמונה מעל? לא.

כי הוא מגיע עם אגזוזים כפופים: דגם של שנת 2003 מגיע עם אגזוז יחיד.

6-boot-spoiler-1p.gif

7. מה זה הפנסים האדומים הפנימיים? (ליד המנורות רוורס) פנסי ארפל אחוריים.

8. איך צריכת הדרך בדרכים בינעירוניות? בבין עירוני מראה אצלי כ-6.5/7.5 ליטר למאה.

9. כמה הילוכים יש לו? (חלק אומרים 5, חלק 4) רק משנת 2006 הדגם הבסיסי מגיע עם 5 הילוכים, עד 2006 5 הילוכים יש רק בדגם הפרמיום (2.3L).

10. איך הטייפטרוניק שלה? כי אמרו לי שטיפטרוניק יפני זה לא בדיוק DSG .. אין קשר בין טיפטרוניק ל DSG.

תודה מראש. אשמח לקבל תשובה על הכל.

בבקשה.
פורסם

טיפטרוניק זה בסה"כ הידית של המוט הילוכים שמאפשר לך להעלות או להוריד הילוך בצורה קלה [עם סימני +- ליד המסילה שכשאתה רוצה להוריד הילוך בנגיעה את מזיז את המוט הצידה ואז כל נגיעה תעלה בהילוך או תוריד.] זהו.

DSG זה בעצם גיר רגיל רובוטי עם שני מצמדים .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
טיפטרוניק זה בסה"כ הידית של המוט הילוכים שמאפשר לך להעלות או להוריד הילוך בצורה קלה [עם סימני +- ליד המסילה שכשאתה רוצה להוריד הילוך בנגיעה את מזיז את המוט הצידה ואז כל נגיעה תעלה בהילוך או תוריד.] זהו.

DSG זה בעצם גיר רגיל רובוטי עם שני מצמדים .

אני יודע. שאמרתי "לא בדיוק dsg" ההתכוונתי במילים יפות לשאול האם הטיפטרוניק הזה מעפן או באיכות של ההעברה בdsgd

פורסם

טיפטרוניק גיר שאמפדר לך כמו שאמר בתגובה קודמת שזה מאפשר לך לשלוט בהילוכם,העלאה,הורדה ו שמירה על הילך מסויים ובחלק מרכבי ספורט וגם רכב מנהלים זה יש הילוך שקואים לו S שמשמעותו בחלק מהרכבים SLOW ובחלק אחר SPORT.

הוא קרוב ל DSG אבל הDSG יותר מדוייק בהילוכם מטיפטרוניק (הילוך מתאים בזמן מתאים) וגם גיר חלק שנהג לא מרגיש בהחלפת הילוכם.

פורסם
לדגם הבסיס אין טיפטרוניק, רק לפרימיום.

בטוח? כי ראיתי ביד 2 כמה שכן (אך אומנם הם היו שנת 2004, וזה לא מפריע לי לשלם עוד כמה אלפים בודדים בשביל זה)

טיפטרוניק גיר שאמפדר לך כמו שאמר בתגובה קודמת שזה מאפשר לך לשלוט בהילוכם,העלאה,הורדה ו שמירה על הילך מסויים ובחלק מרכבי ספורט וגם רכב מנהלים זה יש הילוך שקואים לו S שמשמעותו בחלק מהרכבים SLOW ובחלק אחר SPORT.

הוא קרוב ל DSG אבל הDSG יותר מדוייק בהילוכם מטיפטרוניק (הילוך מתאים בזמן מתאים) וגם גיר חלק שנהג לא מרגיש בהחלפת הילוכם.

אוקי, תודה

פורסם

בדגם הרגיל זה גיר 4 הילוכים בפרימיום זה 5 הילוכים בשנים המתקדמות יותר אולי מעל 2005 או 06 זה בא כבר 5 הילוכים.

אני מאוד רוצה לקנות כזה רכב אבל היות ואני לא מצליח להתפטר מהנוכחי כנראה שזה ישאר רק בגדר חלום.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

זה אפילו לא טיפה קרוב לטיפטרוניק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כמו שכבר אמרו, עד למתיחת הפנים של שנת 2006 לדגם אקסקיוטיב וגם לקצ'ורי יש 4 הילוכים ללא טיפטרוניק, ורק לפרמיום עם מנוע 2.3L יש גיר עם 5 הילוכים שכולל טיפטרוניק, החל משנת 2006 כל הדגמים גם הבסיסיים קיבלו גיר 5 הילוכים עם שליטה ידנית, ועוד קצת שינויים קלים מבחוץ, בפנים, וגם מנוע קצת יותר חזק .

מה אתה רוצה עוד לדעת?

פורסם

DSG - גיר רובוטי עם שתי "מערכות" הילוכים - אחד לזוגיים, שניה לאי זוגיים, כאשר אחד משולב והשני בהיכון.

טיפטרוניק - אוטומטי רגיל, אבל עם ה"בונוס" של להעביר הילוכים עם כפתור.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הוא רובוטי עם מצמד כפול אך הוא לא כמו רובוטי של טויוטה.

רק זה ההבדל.

אני כתבתי את מאפיינים של כל גיר אבל לא הגדרתי גיר DSG.

בגיר כזה גם ניתן לשלוט בהילוכים (העלאה הורדה) והפעלת מצב ספורט שגורים לתאוצה 0-100 בזמן קצר ב סל"ד גבוה.

פורסם

כתבת שזה קרוב ל, אבל אין שום קשר בין הדברים. זה כמו שתגיד שגיר ידני קרוב לגיר רציף כי גם פה וגם פה אתה יכול לקבוע יחס העברה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...