Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה חסרים מים בריאטור,אני ממלא לרדיאטור והוא זורק מים למיכל עיבוי,אני לא רואה נזילות,צינור עליון חדש,רדיאטור בן שנה בערך,מאוורר נכנס ויוצא כמו שצריך,הרכב התחמם מעט אחרי נסיעה של חצי שעה,אבל בד"כ הוא לא מגיע למצב שהוא מתחמם בכלל,(אני מקפיד שיהיה מים),צינור עליון חם,צינור תחתון קר.נדלקה נורת בדוק מנוע,התחברתי למחשב במוסך שאני מכיר נמצא מיספייר של צילינדר 3.שאני מניע יש רעידות מאיזור המנוע כמו בטורים נמוכים שמיד מפסיקות שנותנים מעט גז.אמרו כנראה ראש מנוע אולי אחד הלך אולי שתיים.

1.ראש מנוע זה המכלול עם השסתומים מעל הבלוק?מה זאת אומרת אחד או שתיים?

2.האם בוודאות יש קשר בין ה-מיספייר של הצילינדר והנורת בדוק מנוע לחוסר מים והמים שהולכים למיכל עיבוי.

3.הומלץ בשרשור אחר להחליף בהתחלה מכסה של הרדיאטור והם (במוסך)המליצו להחליף למכסה במקום 0.9 ל 1.1?האם זה נכון?

פורסם

האם לרכב יש הסטוריה של התחממות מנוע מעבר לטמפרטורת העבודה ?

האם ביצעו בדיקת לחץ לרדיאטור ? לא תמיד אפשר לראות בקלות נזילה אם קיימת.

לגבי הפקק

תברר קודם איזה פקק רדיאטור אמור להתאים לרכב שלך. ואם המוסך שלך ממליץ להחליף לפקק שונה ממה שתכנן יצרן הרכב, תחליף מוסך. ועדיף שתלך קודם למכון רדיאטורים טוב מאשר למוסך כללי.

פורסם
שלום

לאחרונה חסרים מים בריאטור,אני ממלא לרדיאטור והוא זורק מים למיכל עיבוי,אני לא רואה נזילות,צינור עליון חדש,רדיאטור בן שנה בערך,מאוורר נכנס ויוצא כמו שצריך,הרכב התחמם מעט אחרי נסיעה של חצי שעה,אבל בד"כ הוא לא מגיע למצב שהוא מתחמם בכלל,(אני מקפיד שיהיה מים),צינור עליון חם,צינור תחתון קר.נדלקה נורת בדוק מנוע,התחברתי למחשב במוסך שאני מכיר נמצא מיספייר של צילינדר 3.שאני מניע יש רעידות מאיזור המנוע כמו בטורים נמוכים שמיד מפסיקות שנותנים מעט גז.אמרו כנראה ראש מנוע אולי אחד הלך אולי שתיים.

1.ראש מנוע זה המכלול עם השסתומים מעל הבלוק?מה זאת אומרת אחד או שתיים?

2.האם בוודאות יש קשר בין ה-מיספייר של הצילינדר והנורת בדוק מנוע לחוסר מים והמים שהולכים למיכל עיבוי.

3.הומלץ בשרשור אחר להחליף בהתחלה מכסה של הרדיאטור והם (במוסך)המליצו להחליף למכסה במקום 0.9 ל 1.1?האם זה נכון?

שלום אורן,

יכול מאוד להיות שראשי מנוע נפגעו.

אין לנסוע עם רכב זה על מנת לא לגרום נזק גדול יותר.

יש להיכנס למרכז שרות לבדיקת מנוע ומערכת קירור.

אם תרצה עזרה נוספת אשמח לסייע

אייל מסובארו

• תוכן חדש...