Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב מיועד לנהג יחיד לנסיעות קצרות רק מחוץ לעיר .

דרישות:

1.תיבה אוטומטית או רציפה (ידנית נפסלת בגלל מצב בריאותי)

2.כמה שיותר חסכוני

3.זול לאחזקה -טיפול וביטוח

4.כיסא נהג מתכוונן לגובה ולאורך

השאיפה היא למצוא רכב כמה שיותר צעיר על מנת לא להשקיע הרבה ביישור קו .

תודה

פורסם

כבר כחודש אני מחפש בלוחות רכב שונים

לא יודע באילו דגמים כדאי להתמקד אבל מצאתי סוג של מגמה

סיריון לרוב מהשכרה

שברולט AVEO בתקציב שלי אפשר למצוא שנתון ממש צעיר (ראיתי גם פעם אחת 2011 ב 39K)

אנא תעזרו לי למקד את החיפושים שלי בדגם מומלץ ולא רק כזה שיעמוד בתקציב

פורסם

לפני שנתיים הטידה שרתה את המשפחה בצורה טובה ביותר

הרכב היה מאוד נוח ,עם המון מקום ומרחב פנימי .

הרכב שיתאים כרגע חייב להיות יותר זול לאחזקה ויותר חסכוני

על המרחב הפנימי אין בעיה לוותר כי אין בו צורך

על נוחות קשה לוותר אבל מובן שאין רכבים בתקציב שהגדרתי שיהיו גם נוחים לאחזקה ,גם חסכוניים וגם נוחים

פורסם

לא הבנתי אם אתה בנעיין של לקנות מליסינג או השכרה,

אבל במחיר הזה, אתה יכול לקנות גטס 2008 מליסינג או השכרה,

רכב שלפחות אצלנו עושה עבודה מצוינת וצורך לא רע בכלל.

אופציה אחרת היא יונדאי I10 , שבמחיר הזה תוכל לקנות

אותה שנת 2009 מהשכרה... אם זה גבול התקציב, שווה לבדוק גם את האופציה הזו..

פורסם

שלום wolverine83,

לדעתי יונדאי i10 אכן יכולה להתאים לדרישות ולתקציב שציינת. יש לה גרסה אוטומטית רגילה, צריכת דלק נמוכה, אמינות גבוהה וכיסא נהג מתכוון לגובה בכל הדגמים. היא קטנה מהטידה והמנוע שלה קטן יותר, כך שעלויות האחזקה השוטפת שלה (דלק, ביטוחים וכו') יהיו בוודאי נמוכות יותר. בהחלט מדובר במכונית שקולעת בצורה טובה לדרישותיך. בתקציבך תוכל למצוא רכבים ממודל 2009 ועם התגמשות אולי גם ממודל 2010.

אם הזכרת את הטידה, אז לניסאן יש מכונית קטנה וחסכונית יותר בשם מיקרה שגם היא תוכל להתאים לדרישותיך. גם המיקרה מגיעה עם גיר אוטומטי רגיל וכיסא נהג בעל כיוון גובה. כמו כן, צריכת הדלק שלה נמוכה משל הטידה. עם זאת, למרות שמדובר במכונית מצוינת, היא מעט יקרה יותר כך שיהיה לך קשה למצוא מיקרה ממודל 2009 בתקציבך ותצטרך להתגמש מעט.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אם אין לך בעיה לקנות מהשכרה I10 נחשבת חסכונית, ולמרות שהיא נראית צרה מבחוץ, מבפנים די מרווחת.

הסריון גם מאוד מומלצת אבל בתקציב שלך השנתון יהיה נמוך יותר (אולי תוכל למצוא יד 3 שיד 1 הייתה ליסינג).

לגבי אוואו - הייתי יורד ממנה מהר מאוד.

• תוכן חדש...