Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התרסיס Eagle One, נקנה מאוטוסטור, http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8-Eagle-One.html

העלות שלו ממש זניחה אז רציתי לנסות, קניתי 2, היום ביצעתי ניסיון לאחר שהרכב היה ממש ממש מטונף לאחר כול הסופה שהייתה, והיה עליו עוד מספיק לכלוך מלפני הסופה.

לצערי אין לי תמונות של לפני, אלא רק אחרי. פשוט רק אחרי זה נזכרתי לצלם, גם לא באמת ציפיתי לתוצאות טובות אז לא חשבתי שיהיה משהו שווה צילום.

אומנם לא כמו התוצאות של אלון :wink: אבל בשביל 15 ש"ח ואולי 5-7 דקות עבודה זה ממש נחמד.

התהליך מאוד פשוט, אני אחסוך למי שאין כוח לקרוא את התווית - לשטוף את הרכב, לנקות רגיל ממש, אחרי זה ששוטפים את הסבון ורוצים לייבש פשוט להשפריץ על הרכב כשהוא עוד רטוב ואז לנגב, אני עשיתי עם מטלית מיקורפייבר גדולה.

סתם ככה לידיעה - הבקבוק הספיק לי ללאנטיס כולה ונשאר ממש ממש טיפות בבקבוק, ככה שמה שרשום באתר של אוטוסטור נכון בדיוק.

(הרכב - מאזדה לאנטיס 2003)

332424.jpg

2013-01-18 13.15.26121312.jpg

2013-01-18 13.15.04234567.jpg

2013-01-18 13.14.58123454.jpg

פורסם

תוצאות מאוד נחמדות לדעתי , ננסה גם ונצלם ;) .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

אני יקח את המחמאה שלך בכיף :-)

ניכר שמצב הרכב מעולה, הברק מדהים יחסית לרכב בן 10, בלי קשר לתרסיס או לא.

האם אתה באופן אישי שם לב להבדל בברק משטיפה רגילה לשטיפה הזו ?

ייתכן והחומר מכיל מעט פילרים שעוזרים לטשטש סווירלים קלים מאוד ובכך יש תוספת ברק.

בכל מקרה, אל תשתמש בו כווקס, זהו לא פתרון אמיתי :wink:

כל הכבוד !

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

נראה נחמד, אולי גם אני אנסה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אלון - המחמאה, בכיף! אתה עושה עבודות מדהימות!

אמני מרגיש שיפור דיי טוב בברק משטיפה רגילה.

וכן בכללי הצבע של הרכב במצב מאוד טוב ביחס לגילו למרות שהייתי רוצה לשפר כמה דברים

פורסם

בכללי הצבע במצב מצויין, פשוט הספריי הוסיף ברק ממש טוב לפי מראית עינייImageUploadedByTapatalk1358536389.894071.jpgImageUploadedByTapatalk1358536408.465426.jpgImageUploadedByTapatalk1358536425.061988.jpg

זה התמונות מעכשיו, מראש סליחה, זה עם האייפון

פורסם

מתברר שעדיין יש לאנטיסים בכבישי ישראל עם פגושים בצבע הרכב וללא סימני צבע ייסוד מדפיקות :roll:

הרכב שלך שמור כאילו היה רכב יקר בהרבה. כיף לראות את זה. אני בטוח שתתוגמל במעמד המכירה, אם וכאשר יהיה כזה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מתברר שעדיין יש לאנטיסים בכבישי ישראל עם פגושים בצבע הרכב וללא סימני צבע ייסוד מדפיקות :roll:

הרכב שלך שמור כאילו היה רכב יקר בהרבה. כיף לראות את זה. אני בטוח שתתוגמל במעמד המכירה, אם וכאשר יהיה כזה.

תתפלא,ה לאנטיס שהיתה לי היתה שמורה ככה לא פחות עם צבע מבריק.

אבל מאז שהרכב עבר בעלות לאחי המצב השתנה . :|

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

תודה רבה.

אני באמת שומר ומטפח אותו בהזדמנויות המועטות שיש לי.

אצלי מחיר הרכב זה לא תנאי לשמירה עליו. אולי בהזדמנות אעלה תמונות של ה205 שהייתה לי, רכב ישן שהתייחסתי אליו כמוזיאון נייד :)

פורסם

תסלחו לי שאני מעלה את השרשור שוב למעלה, עדכון קטנטן.

הנה תמונות מהבוקר, זכרתי שראיתי שרשור עם תמונות שמראות התגבשות של מים על הפח לאחר ווקס וזכור לי פחות או יותר שכמה שיותר צפופות וקטנות זה יותר טוב.

אני מעלה תמונה מהבוקר שצילמתי לאחר שהיה על הרכב טל של בוקר, וזה אחרי כמה ימים, ואין לי חניה מקורה (לצערי הרב).

ניראה נחמד :lol:

לא ציפיתי לתוצאות כאלה מספריי "מצ'וקמק" ב15 ש"ח, זה היה יותר בגדר לנסות בשביל לספר אם זה בדיחה או לא, יותר ציפיתי לשום תוצאה בכלל, נכון לעכשיו עושה רושם נחמד ביותר, אני אכן רואה שהרכב מבריק הרבה יותר מלפני זה, במיוחד כשאני מחנה בחניה הקבועה שלי בעבודה ובאותם תנאי שמש הרכב ניראה מנצנץ ממש.

2013-01-21 08.07.06 HDR34534.jpg

2013-01-21 08.07.15 HDR23.jpg

פורסם

וואו איזה יופי, (לפני שכולם יחליטו לקפוץ עליי) אני עוד אתחיל לחשוב שחבל להשקיע כלכך הרבה כסף בחומרים שבפחות מ 20 ש"ח מקבלים תוצאה טובה יותר מחומרים שעולים פי 10 מהם.

אצלי ברכב ההתגבשות נראית פחות טוב וזה לאחר שימוש בoptiseal.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אצלי ברכב ההתגבשות נראית פחות טוב וזה לאחר שימוש בoptiseal.

זה שההתגבשות נראת טוב זה לא מדד לכמה איכותי החומר ששמת על הרכב.

ישנם משתנים רבים שישפיעו על המראה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...