Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים הופיעו פסים שחורים על רכבים ברחוב מתחת לבית. כל רכב שנצבע חוטף זאת במיקום אחר ברכב.

נראה כי הרכבים שנצבעים חונים בקצה מסוים של הרחוב, כאשר מעליו כבל חשמל שמזין את כל הרחוב.

כשניסתי להסיר את הצבע מהרכב שלי הצלחתי להוריד חלק קטן ממנו בעזרת מטלית מיקרופיבר, אך את הרוב אנסה להוריד בפלסטלינה - לא יורד בקלות.

צילמתי רכב לבן שנצבע לכל אורכו, מצטער מראש על האיכות הזוועתית, האם לדעתכם מדובר בוונדליזם כלשהו? או שמדובר במפגע סביבתי כלשהו שיוצר את הצביעה?

תודה מראש,image.jpgimage.jpg

פורסם

לפותח השירשור, כפי שידוע לי יש לחברת WURTH ספריי מיוחד למקרה של גרפיטי על מכוניות. אם אתה מעוניין אני יכול לברר לך עוד עליו. כנראה שהמוצר שלהם יותר בטוח לשימוש מאשר שימוש באלכוהול או דלקים שעלולים להזיק לצבע של הרכב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

וונדליזם 100%.

מפגע סביבתי לא היה עושה את זה דווקא בגובה מותן של בנאדם נמוך (ילד), ובצורה סינוסית שיותר הגיוני שיד-אדם עשתה זאת.

מקרים כאלה אני אומר תודה לשם שזה לא אני, אני לא יודע אם הפיוזים שלי היו מחזיקים עד שהייתי מחייג ל100.

פורסם

לשים מצלמה ולראות מי הבן **** שמשחית רכבים .

יש משהו מסויים במקום חניה הזה שאתה יכול לחשוב עליו,שבגללו יכול להוביל בן אדם להשחית רכוש ?

בכל מקרה כדאי למצוא את הבן אדם ולשלוח את הרכב שלך לדיטיילינג על חשבונו:wink:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

^ בנוסף לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות ממליץ בחום להגיש תלונה במשטרה בגין ונדליזם. (כמובן אחרי שיתגלה הטרול האחראי)

לא יאמן ! איזה בן **** :evil:

זמין 8)

פורסם

מנסיון עם הורדת גרפיטי מהאוטו,

פלסטלינה עושה פלאים במקרה הזה במיוחד בשילוב עם תרסיס שמורכב ממעט שמפו לרכב ומים.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

חבל מאד שאתם מפרסמים דברים כאלה - זה רק נותן רעיונות לדפוקים במוח אחרים - וכמו כול דבר פה גם זה ייהפך למכת מדינה.

פורסם

צולם בבאר שבע.

לשמחתי הרכב שלי ספג פגיעה קטנה יותר, רק על דלת אחת.

זה מה שנשאר אחרי עבודה קשה עם מטלית מיקרופייבר ושמפו לרכב

image.jpg

ל-2 רכבים הודבק (לדעתי כשהם חנו ברחוב) מדבקת "חנית במקום אסור" מהסוג שצריך לעבוד קשה בשביל להוריד. אנסה לארגן את השכנים ולהציב מצלמה.

יש טעם לגשת למשטרה לפני שיהיו בידיי הוכחות מצולמות או שחבל על הזמן? בטלפון הם ביקשו ממני להגיע לתחנה להגשת תלונה.

תודה על ההמלצות.

פורסם

מה הסיכוי שמדובר בשכן שחושב שהחניות האלה הן "שלו" והוא נוקם במי שחונה בחניות האלה?

. Cop: Sir have you been drinking

Man: No.

Cop: Papers.

Man: Scissors, I win

• תוכן חדש...