Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב.

אני מעוניין לרכוש רכב מודל 2009-2010.

הרכבים שעומדים על הפרק הם:

רנו קנגו

פיאט דובלו

פורד קונקט

סיטרואן ברלינגו.

הרכב אמור לשמש אותי בעבודה שעיקרה העברת כלי עבודה ולעיתים גרירת עגלה עם חומרי קרקע שונים (חלוקי נחל, טוף קומפוסט סלעים).

חשוב לי שהרכב יהיה מספיק חזק לסחוב עגלה, שיהיה אמין והתחזוקה שלו תהייה סבירה (טיפולים דלק).

אני מתכנן ומקים גינות במקצועי.

מה הרכב הכדאי ביותר לדעתכם שעלי לרכוש.

תודה חברים

גיא

פורסם

יש במשפחה רנו קנגו 2011 דיזל 1.8 ידנית.

מאז קבלתה ב-1/1/11 ועד היום עברה כ-75.5 אלף ק"מ.

לפעמים נוסעים איתה בשטח, לעיתים גוררים עגלה עמוסה בכ-300-450 ק"ג.

טופלה במורשה, לפי ספר טיפולים - מעבר לזה לא נכנסה למוסך.

מהפלוסים : מרווחת לנוסעים ולמטען. אמינה. חסכונית מאוד (ממוצע 1:8 עם עגלה עמוסה).

מהמינוסים : רעש מנוע מורגש די חזק בתוך תא נוסעים. הגה רגיש מאוד ("קל מדי").

באחרות, שציינת, לא התנסתי.

פורסם

שלום GUY1969,

החזקה ביותר מבין המסחריות הקטנות שציינת היא הפיאט דובלו. ב-2009 נמכר הדגם הקודם של הדובלו, שמגיע עם מנוע טורבו דיזל 1.9 ליטר בהספק של 105 כ"ס. מדובר בהספק יחסית למסחריות אחרות. לפורד קונקט יש למשל 90 כוחות סוס.

שים לב שב-2009 התחלף הדגם של הקנגו כך שרכבים ממודל 2009 שונים בצורה משמעותית מרכבים שהם ממודל 2010. בדגם החדש קיים גם דגם עם מנוע בנזין וגיר אוטומטי, שילוב יותר לשימוש בזמן גרירת עגלה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אני עונה לך לא מניסיון, אלא מקריאה רבה שעשיתי באינטרנט ובCARSFORUM במיוחד.

נוחות:

1.קנגו

2.ברלינגו

3.קונקט

4.דובלו

ביצועי מנוע (וגם מרחב פנימי - אותו סדר):

1.דובלו

2.קונקט

3.ברלינגו

4.קנגו

מחירי החלפים הבנתי שהפורד הכי יקרה והפיאט הזולה. למרות שההבדלים ככל הנראה לא כאלו משמעותיים.

אני בחרתי וקניתי דובלו לפני שבועיים.

פורסם

החזקה ביותר מבין המסחריות הקטנות שציינת היא הפיאט דובלו. ב-2009 נמכר הדגם הקודם של הדובלו, שמגיע עם מנוע טורבו דיזל 1.9 ליטר בהספק של 105 כ"ס. מדובר בהספק יחסית למסחריות אחרות. לפורד קונקט יש למשל 90 כוחות סוס.

שים לב שב-2009 התחלף הדגם של הקנגו כך שרכבים ממודל 2009 שונים בצורה משמעותית מרכבים שהם ממודל 2010. בדגם החדש קיים גם דגם עם מנוע בנזין וגיר אוטומטי, שילוב יותר לשימוש בזמן גרירת עגלהן

ברשותך,

כמה תיקונים: קנגו ממודל חדש התחיל להמכר בשנת 2009.

במודל 2009 קיימים רכבים מהצורה הישננה וגם החדשה. רובם אכן צורה ישנה.

דגם בנזין אוטומטי קיים גם בצורה הישנה, החל ממודל 2004.

דיזל ידני מתאים הרבה יתר לגרירה מאשר בנזין אוטומטי: למנוע דיזל מומנט גבוה יותר בסל"ד נמוך יותר , ותיבה ידנית לא סובלת מהתחממות.

אגב בקנגו. 1.5 עד מודל 2007 (כולל) היה 80 כ"ס, לאחר מכן ירד ל 70, ובדגם החדש עלה ל 85. בכל המקרים המנוע הוא אותו מנוע עם שינויים קלים.

קנוג 1.8 זה משהו שלא היה ולא קיים.

יש מנוע טורבו דיזל 1.5 ובנזין 1.6

עוד כמה תיקונים למה שנכתב:

ברלינגו קיים בשתי רמות הספק 92 ו 75 כ"ס.

רוב המכוניות שמסתובבות הן 75 כ"ס.

מנוע 92 כ"ס הגיע בגירסאות מאובזרות יותר ופחות נפוצות, והוא לא נופל בביצועים ממנוע של קונקט.

הלה: החל מסוף 2008 קיים ברלינגו דור חדש, 92 כ"ס, 6 כריות אוויר ושתי דלתות צד. זה הדגם המומלץ מבחינתי.

הוא נמכר עד אמצע 2012 במקביל לישן וכמשומש יקר ממנו בהרבה. אבל לדעתי כדאי, אם זה בתקציב שלך.

מאמצע 2012 יש רק את הדור החדש, שהתחיל להגיע גם בגירסאות פשוטות יותר ו 75 כ"ס.

• תוכן חדש...