Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם קיימות תוכנות שעושות את מה שאני צריך, אבל אם יש אשמח לקבל המלצות.

עדיף תוכנות חינמיות.

1. תוכנה שמסדרת תמונות ומוחקת תמונות כפולות.

מה שיש לי עכשיו זה גלריה שבה יש המון תיקיות עם תמונות. רובן מסודרות בתיקיות עם שם של החודש והשנה אבל יש כמה תיקיות מבולגנות. בנוסף יש תיקיה של גיבוי תמונות מהסלולרי שלי וגם מסלולרי של אשתי. יש תמונות בגיבוי סלולרי שכבר קיימות בגלריה. אני רוצה לאחד הכל לגלריה אחת ולמחוק תמונות כפולות.

2. זה גם קשור לסעיף הראשון. כמעט בכל תיקיה יש כמה סרטוני וידאו ולפעמים אני צריך לראות את כל הסרטונים מולי, מבלי שאצטרך להתרוצץ בין עשרות תיקיות ומבלי להוציא את הסרטונים מהתיקיות. משהו כמו תפריט של טלפון או סטירמר- שתהיה חלוקה לתמונות וסרטונים.

פורסם

אתה סתם מסתבך

הרי איזה תכנה שלא תהיה אתה גם ככה תצתרך לעשות את המיון הראשוני בעצמך

פשוט סדר את התקיות עם שם שיתחיל בתאריך: 20130110 ואז מילה על שם האלבום, למשל ככה הם יופיעו לך בסדר כרונולוגי

אחרכך עם total commander (תכנה קלילה ללא התקנה) בצע חיפוש על קבצים כפולים ותמחק כפילויות

כמו כן יש שם בתכנה multy rename tool שאיתו אתה יכול לשנות את השם של כל הקבצים לפי איזה סינטקס שבא שלך

למשל:

yarden b-day 001

yarden b-day 002

וכו׳

אחרי שסדרת הכל, כל פעם שתוסיף תקיה תן לה שם מתאים וזהו, אתה לא צריך להתמודד עם תוכנת ״ניהול״

לגבי חיפוש, פשוט תשתמש בwindows live search, כלי מעולה של micro~1

אני אישיתי לא הסתדרתי עם פיקאסה, מצאתי בזה ייתור וזה איטי ומסורבל לטעמי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בימים שעוד הייתי טורח לצרוב כל מה שהורדתי השתמשתי בתוכנה שבקישור.

http://www.whereisit-soft.com/

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...