Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חברה טובה שלי ובעלה הצליחו עכשיו למכור את הגרנדה פונטו שלהם, אחרי שסבלו מכל מיני תקלות בעיקר בגיר הרובוטי המזעזע שלה, ומחפשים באזור ה 30 אלף מכונית משפחתית שתהיה קצת יותר גדולה מהפיאט ובטח שתהיה יותר אמינה. הדרישות שלהם לא כוללות פינוקים מיוחדים או יכולות דינמיות מרגשות אלא רק לנסוע בנוחות ולא לדאוג לתקלות כמו עם הפיאט.

אני מקווה שאני לא סותר את עצמי פה - אבל הרנו מגאן 2008 (אחרי מתיחת הפנים) נראית כמו תמורה פשוט מדהימה לכסף. איך היא מבחינת אמינות ? הבנתי שסידרו שם את ענייני החיישנים והאלקטרוניקה שהיו בעייתיים בדגמים של 2004-2006.

אשמח לעוד הצעות - אבל לא כאלו שכוללות את השברולט אוואו המזעזעת והלא בטיחותית. תודה!

פורסם

המגאן באמת תמורה מעולה לכסף, לגבי אמינות אני מנוע להגיב כי אין לי ניסיון אישי אבל אחת כזאת אצל קרובי משפחה מ-2007 שעברה חיים לא קלים מתמודדת יפה דווקא.

שאר האפשרויות יהיו ישנות יותר, פוקוס מ-2005 או 2006 (הדגם הישן או החדש), מיצובישי לאנסר קלאסיק או ניסאן אלמרה.

אם הם יסתפקו במשפחתית קטנה (סופר מיני עם בגאז') הם יכולים לחפש יונדאי אקסנט או קיה ריו, מחירים אטרקטיביים ושנתונים חדישים יחסית. רוב הרכבים בשוק יוצאי ליסינג.

• תוכן חדש...