Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה יותר איכותי מהפיוניר וזה בעצם ההבדל עומרי או תומר.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אם אני לא טועה כן אני לא זוכר כל כך אבל אני כמעט בטוח ששמעתי את ההרץ באיזה אוטו.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

לי יש את ההרץ והוא סאב מדויק מאוד ביחס לרמה ולקטגוריה שהוא נמצא בה.

אבל אני ממש לא מכיר את הפיוניר ככה שאני לא יכול להשוות.

פורסם

ההבדל בין שני הסאבים האלו גדול מאוד. ההרץ מדויק יותר ונציל יותר, הפיוניר בעל יכולת ספיגה גדולה יותר ורעשני יותר.

ממליץ על ההרץ ומעבר לכך, ממליץ שלא לקחת את הפיוניר :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם הייתי משווה בין שני הסאבים האלה לבני אדם

האחד היה בריון אבל אוטיסט

השני היה אדם ממוצע נורמאלי שפוי שפוגע בדיוק בכל נורמה שעונה למושג "אמצע הדרך".

עכשיו אם אתה לא רוצה בריון מפגר בתא המטען שלך אני הייתי מציע לך ללכת על ההרץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עכשיו אם אתה לא רוצה בריון מפגר בתא המטען שלך אני הייתי מציע לך ללכת על ההרץ.

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

אני בוכה מרוב צחוק...

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תאר לך מה יקרה אם הוא ילך על הפיוניר - הוא רק יבכה - צחוק לא יהיה חלק מהעניין :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה משווה כאן אם אני זוכר נכון בין סאב 10 אינטש לסאב 12 אינטש

לי היה את הSA10 והוא הפתיע אותי לטובה ביכולת שלו להיות טונאלי ומדוייק ביחס לסאב שציפיתי ממנו פשוט להפגיז - והוא הפגיז :twisted:

רק שזה היה יותר מידי חזק לטעם האישי שלי :?

הSD10 צריך להיות עדין יותר אם אני זוכר נכון את הסדרות.

אבל בין סאב 12 לסאב 10 אל תעשה השוואה כי ה12 יורד נמוך יותר.

הטעם שלי כאן נוטה יותר לכוון הסאן דאון מהיכרות אישית עם המותג.

הסיבה לכך שאני לא אוהב את ההרץ היא היסטורית - אני מעולם לא אהבתי את הסאב וופרים שלהם במיוחד, הם חביבים בעיני - לא יותר.

הסאב היחיד שלהם שאני ממש יכול לאמר שהוא טוב היא סדרת המילה שלהם וגם - אם אני לא מתחבר לסאב וופרים חזקים כל כך אין שום טעם שאני אקנה אחד כזה ובקושי אנצל אותו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...