Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , יש לי נזילת שמן מהחלק העליון של המנוע בצד של הטיימינג . הנזילה מתחזקת כאשר מניעים את האוטו . מישהו יכול לתת לי כיוון למקור הנזילה ? יש סיכוי שזה מחזיר שמן של הראש מנוע ? ואם כן צריך לפרק את הראש ?

פורסם

תראה, התחלת עם השרשור הזה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=454699

בעקבות השרשור ואולי לאחר התיקון התלוננת על תיקתוקים ממרימי השסתומים.

אח"כ התלוננת על מאווררים שלא נכנסים לפעולה.

אין לי מושג היכן אתה מתקן/ מטפל ברכב. אבל,

אני חושב שכדאי שתמצא מוסך ומכונאי רציני שיבצע לך "יישור קו" לרכב.

בהצלחה

רענן

פורסם

סבירות גבוהה שזה מחזיר שמן, אחרת הייתה הנזילה גם כאשר המנוע כבוי.

תמיד מומלץ לבדוק את מערכת נשם המנוע במקרים של נזילות שמן.

פורסם

מהיכן הנזילה בדיוק ?

אם זה מאיזור הטיימינג (camshaft אז זה מאוד פשוט - ישנו מחזיר שמן שלרוב יושב בחלק החיצוני, כלומר אין צורך בהורדת ראש מנוע , אלא הורדת הגלגלת של ה-camshaft והחלפת המחזיר שמן.

זה כמובן דורש הורדה והחזרה של הטיימינג.

תעלה תמונה - שנדע בוודאות מהיכן הנזילה.

פורסם

אני יעלה תמונה בהמשך אני כרגע לא ליד האוטו . כל המכסה של השרשרת טיימינג רטוב משמן . הרטיבות מתחילה מהקצה העליון של המנוע . בדיוק מהראש מנוע . וזה רק בצד של הטיימינג . בטוח שלא צריך לפרק ראש מנוע ? וכמה זמן עבודה זה בערך במוסך ?

פורסם

בקיצור ולעניין בלי תמונה אפשר להמשיך לנחש, תעלה תמונה כדי שיעזרו לך.

איך אפשר לתת הערכת מחיר כשלא יודעים בוודאות מאיפה הבעיה?

יום טוב ובהצלחה

פורסם

ניסיתי לצלם אבל לא רואים כלום מלא צינורות מפריעים לתמונה . איך אני יכול לדעת אם זה מחזיר שמן או נזילה מהאטם ראש מנוע ? שמתי לב שגם בצד השני של המנוע יש רטיבות אבל לא נוזל לריצפה . יכול להיות מאטם ראש מנוע ?

פורסם

עכשיו שמתי לב רק כאשר האוטו מונע זה נוזל מהצד של הטיימינג . אם זה היה מהאטם זה אמור לנזול גם שהרכב מכובה וגם כשהמנוע קר לא ?

פורסם

מחר אני הולך למוסך כדי לבדוק מאיפה הנזילה . יש לי אחריות על המנוע . זה מנוע מיבוא . אז ככה שלא אכפת לי מה הנזק יהיה . אני פשוט רציתי לעשות את זה לבד כדי ללמוד , אבל זה אוטו יותר מדי מסובך ללמוד עליו . תודה רבה למי שעזר

• תוכן חדש...