Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה מערכת שלמה ברמה גבוהה (Morel Ultimo, Alpine 1.600, ZA Leviathan , Hertz 1600)

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רכב לאחר קבלת רכב מהעבודה אני נאלץ למכור את המערכת שלי באוטו.

סאב Morel Ultimo, סאב חזק מאוד ואיכותי, 600 וואט rms, בתיבה פתוחה מקורית וחזקה ובמצב מעולה וחדש כולל גריל - 1300 ש"ח

מגבר מונו alpine pdx 1.600, מגבר מעולה, נותן 600 וואט ב 4 ו 2 אום יציב, קטן מאוד ואיכותי, מזיז את הסאב ללא מאמץ, כחדש - 1200 ש"ח

מגבר 6 ערוצים, Zed Audio Leviathan II, המגבר שמציע הכי הרבה תמורה למחירו, 150 watt לערוץ ב 4 אום, 300 ב 2 אום ובפועל מוציא יותר, פתרון מושלם למי שמחפש מגבר קטן ועוצמתי להגברה של סט 3 חלקים, סאונד מאוד איכותי ופתוח - 2500 ש"ח

מידבאסים Hertz Mille ml 1600, המידבאסים האיכותיים ביותר של הרץ, חזקים מאוד ונותנים באס מאוד נמוך ופאנצ'י, מעולים למערכות spl ו sq כאחד, נקנו לפני כשנה ועברו שימוש עדין מאוד באוטו, במצב חדש עם אריזה מקורית וכל האביזרים, 1700 ש"ח.

מידים Hat L4, מידים מעולים ופתוחים בעלי טווח רחב מאוד של תדרים, עולים כמעט עד ל 17khz לעיתים השתמשתי בהם במקום הטוייטרים במצב מעולה - 800 ש"ח.

קרוס אובר PPI FRX 456, 4 way מלא, גמיש מאוד מבחינת התדרים והכיוונים, סאונד איכותי מאוד ללא פשרות - 700 ש"ח.

בניות לטוויטרים ומידים למאזדה 626 שנת 99

בניות לקיק פאנלים, בנייה של ישראל, בגימור דמוי עור שחור, בנייה איכותית מאוד במידה של 4.5 אינץ למידים l4.

בניות לטוויטרים שנבנו על ידי ועברו גימור של רפד מקצועי בדמוי עור בצבע בז', נראות מדהים !, בנויות לטוויטרים בגודל של מורל סופרימו.

כל הציוד מחובר באוטו כרגע וניתן להשמעה, אני מכפר סבא ולעיתים נוסע לצפון, דרום לצורכי עבודה.

אני מתגמש במחירים למי שיקנה יותר מפריט אחד.

לירן, 0547245983.

HU:Pioneer DEH-80PRS Amp's:Celestra Fa 475 + Sundown SAE1000D

MIDBass:Hertz HSK XL TW:Dayton Audio RS28F-4 SUB:DC - Lvl 2 - 15'

פורסם

המונו בלוק alpine נמכר.

המידבאסים נמכרו גם כן.

שאר הציוד עדיין מחובר וניתן לשמוע לפני הקנייה.

מתגמש במחירים מעט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נשאר:

סאב Morel Ultimo SC, סאב חזק מאוד ואיכותי, 600 וואט, 2 אום 10 אינץ', בתיבה פתוחה מקורית וחזקה ובמצב מעולה וחדש כולל גריל - 1200 ש"ח

מגבר 6 ערוצים, Zed Audio Leviathan II, המגבר שמציע הכי הרבה תמורה למחירו, 150 watt לערוץ ב 4 אום, 300 ב 2 אום ובפועל מוציא יותר, פתרון מושלם למי שמחפש מגבר קטן ועוצמתי להגברה של סט 3 חלקים, סאונד מאוד איכותי ופתוח - 2400 ש"ח

מידים Hat L4, מידים מעולים ופתוחים בעלי טווח רחב מאוד של תדרים, עולים כמעט עד ל 17khz לעיתים השתמשתי בהם במקום הטוייטרים במצב מעולה - 800 ש"ח.

קרוס אובר PPI FRX 456, 4 way מלא, גמיש מאוד מבחינת התדרים והכיוונים, סאונד איכותי מאוד ללא פשרות - 700 ש"ח.

בניות למידים למאזדה 626 שנת 99 לקיק פאנלים, בנייה של ישראל, בגימור דמוי עור שחור, בנייה איכותית מאוד במידה של 4.5 אינץ למידים l4.

כל הציוד מחובר באוטו כרגע וניתן להשמעה, אני מכפר סבא

אני מתגמש במחירים למי שיקנה יותר מפריט אחד.

לירן, 0547245983

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הסאב נמכר, נשארו המידים, הקרוס והלוויתן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ירידת מחיר ללוויתן 2300 ש"ח בלבד, המידים והקרוס אותו מחיר

פורסם

הלוויתן נמכר, נשארו המידים l4 ב 700 ש"ח

והקרוס ppi ב 600 ש"ח בלבד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המידים והקרוס עדיין רלוונטים, נוסף מגבר jbl 1004, כחדש עדיין באחריות ועם אריזה מקורית ב 750 ש"ח

• תוכן חדש...