Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למכונת גילוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש לחמי מכונת גילוח טובה.

מצאתי את המוצר הבא:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820898

למישהו יש ניסיון איתו? הארות? הערות?

אני לא משתמש במכונת גילוח לכן הידע שלי בנושא מועט.

אם יש המלצה למכונה נוספת באותו התקציב פלוס מינוס(300 שקלים),אשמח לקישור או שם.

תודה לעונים.

פורסם

בדיוק את זו קניתי לפני כחודשיים....

תשמע, זה פיליפס - אין נפילות. היא אמנם לא מהדגמים האחרונים, אבל עושה את העבודה.

כמו שאתה רואה, היא ניתנת גם לגילוח תחת מים, ובעיניי גם יופי של עיצוב וצבעים.

החיסרון, אם חשוב לך - אין לה קוצץ פאות.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

לפני מספר חודשים רכשתי את מכונת הגילוח השלישית של פיליפס.

הראשונה הייתה תוצרת Norelco - שם המותג האמריקאי של פיליפס. היא ברשותי מאמצע שנות ה 90, עודנה חיה ובועטת ואפילו עם הסכינים המקוריות (!!!). עברה החלפת סוללות נטענות לפני כמה שנים וזהו, שום דבר פרט לניקויים שוטפים.

השנייה הייתה המכונה הזולה ביותר של פיליפס בזמנו, מיוצרת בסין ועבדה די על הפנים (דו משמעי) מיומה הראשון, כולל סוללות שלא החזיקו הרבה זמן מעמד בין טעינה לטעינה ולא ניתן היה להשתמש במכונה בחיבור ישיר לחשמל - חתיכת חסרון.

המכונה הנוכחית (PT920) היא ללא ספק המוצלחת מבין שלושתן עד כה, מיוצרת בהולנד עם ראשים בעלי 3 סכינים לראש. הדבר הזה מגלח בקלות וללא כל כאב גם אם לא התגלחתי ארבעה ימים ובשימוש שלי (3 פעמים בשבוע בממוצע) הסוללה מחזיקה כמה שבועות. אני כמעט בטוח שהיא עמידה במים וניתן להשתמש בה גם תחת זרם מים. היא קצת מעל התקציב שלך, אבל מאחר ולא כל יום קונים מכונת גילוח אני ממליץ עליה בחום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מכונה עם שורת להבים אחת יכולה לאכזב מי שהתרגל לשלוש שורות.

כמו איתמר, גם אני קניתי את ה PT920 ואני מאוד מרוצה. אפשר לשטוף אותה במים בלי בעיה, אבל גילוח מתחת למים לא יוצא חלק כמו גילוח יבש.

קוצץ פאות מבחינתי בגדר חובה. לא יודע איך אפשר לוותר על אביזר כזה.

בחוות הדעת ל-PT920 כתבו תגובה מעניינת, שאין לי מושג על מה היא מבוססת (תראה את השלישית, מאת ger)

אני מתגלח עם ה PT920 פעם בשלושה-שבעה ימים. ואף פעם לא מקצץ את השיער עם קוצץ הפיאות טרם הגילוח (ושיער הפנים שלי ממש לא דליל.)

הסכינים הם מסוג מאוד נפוץ (HQ9) וזמינים בהרבה חנויות בארץ וברשת. (ההמלצה של פיליפס היא להחליף פעם בשנתיים)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

נרכשה בסוף המכונה מהקישור שהבאתי, התגובות ברשת היו טובות וגם Yellow Engin חיזק את ההרגשה,בסך הכל הדרישות לא בשמיים וזה מתאים לתקציב.

אעדכן בעצמי בעוד מס' שבועות אם הרכישה הייתה מוצלחת על מנת שאחרים יוכלו לקבל מידע אמין על המוצר הזה.

תודה לכולם וסוף שבוע נעים.

• תוכן חדש...