Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני כבר בערך חודשיים מחפשת רכב [רכב ראשון יש לציין] ודי מתקשה למצוא משהו שווה בתקציב שלי [גג 13 אלף, מנסה בפחות]

הרכבים שעומדים על הפרק מבחינתי הם

אופל קורסא 2001-2002 [הגיר או איזיטרוניק שהוא החיסרון של הרכב מכל הדעות ששמעתי ממוסכים]

פיאט פונטו ספייס 2001-2002

סוזוקי יורו סוויפט באותן שנים

[כולן אוטומטיות, לא מחפשת גיר רגיל]

אני כל פעם שומעת דעות טובות ודעות רעות על כל אחד מהרכבים וכבר די הולכת לאיבוד בתור בחורה

אני ממש אשמח לחוות דעות רציניות על כל אחד מהרכבים ובכללי אם יש רכבים נוספים בסכום שיכול להתאים לי

תודה רבה!

פורסם

בתקציב הזה לא הייתי ממליץ לך לחפש הרפתקאות עם רכבים אירופאיים.

תחפשי לך סוזוקי יורו סוויפט אוטומט, יונדאי גטס (בתקציב הזה רק דגמים יוצאי השכרה), דייהטסו סיריון.

פורסם

בשנים הללו גטס אוטמטית זה רכב עם צריכה של משפחתית,אם את לא נוסעת הרבה זה לא יפריע,הרכב נחשב לאמין ולא יקר לאחזקה.

רק קחי בחשבון שרמת איבזור glf לא כוללת abs ויש רק כרית אוויר אחת,לכן כדי לחפש gli/gls.

אופציה טובה היא הספייס מאוד חסכונית וגם כן לא יקר. לאחזקה,בפיאט אין תיבה אוטומטית רגילה אלא רובוטית ברמת גימור sx או רציפה ברמת elx שיש לה גם 80 לעומת60. הelx מומלצת יותר אך קצת קשה למצוא אותה.

לגבי הקורסה הם צודקים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתקציב הזה לא הייתי ממליץ לך לחפש הרפתקאות עם רכבים אירופאיים.

תחפשי לך סוזוקי יורו סוויפט אוטומט, יונדאי גטס (בתקציב הזה רק דגמים יוצאי השכרה), דייהטסו סיריון.

אני חושב שיורו סויפט מיוצרת באירופה

פורסם

חוץ מאמינות אין שום דבר טוב ביורו,בטיחות של שנות ה90,נוחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יורו סוויפט יוצרה בהונגריה על בסיס של סוויפט משנות ה80', לא הייתי ממליץ, לכי על הספייס ותעשי לה יישור קו, זה רכב אמין מאוד ששומרים עליו.

פורסם
יורו סוויפט יוצרה בהונגריה על בסיס של סוויפט משנות ה80', לא הייתי ממליץ, לכי על הספייס ותעשי לה יישור קו, זה רכב אמין מאוד ששומרים עליו.

זה כששומרים עליו.

מי שבד"כ קונה רכבים בתקציב הזה, מתחזק אותם בתחזוקת שבר, כלומר הרכב נכנס למוסך רק אם הוא על גרר שהרים אותו מתוך שלולית שמן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לצערנו זה המצב בארץ, לי לקח המון זמן למצוא אחת במצב ראוי וגם אז לא פסחתי עלייה ביישור קו.

עדיין שווה לחפש רכב כזה, האלטרנטיבות בתקציב לא משהו, אם זה יונדאי גטס מהשכרה שאי אפשר לדעת מי נהג בה, 206 שרגישה על אחת כמה וכמה יותר מהפיאט, או הסוויפט, שעל אף אמינותה השנים עשו את שלהם ויהיה בלאי טבעי ועוד לפני שנדבר על טכנולוגיה ובטיחות של שנות ה80', או שאפשר למצוא פולו קצת יותר עתיקה שחלקי חילוף יעלו הרבה.

שחיפשתי רכב בתקציב דומה, חיפשתי 206 ופולו בגלל המראה הצעיר יותר, חלקים יקרים יותר משל הפיאט ורגישיות רבות יותר, האקזמפלרים השמורים נסחרים במחירים גבוהים עד הזויים, יש יגידו שזה שווה את זה ויש יגידו שלא, אני לא משלם 20 אלף שקל על מודל 2001 ומטה, בטח כשלא מדובר ברכב עם יומרות כלשהם מלבד "נראה טוב".

הסוויפט עתיקה מידי, תוכננה בשנות 80' והיא נראית ומרגישה ככה, לא רכב הכי מומלץ שיש משום בחינה, אולי חוץ מאמינות אבל גם פה, השנים עשו את שלהם.

הגטס בכלל לא נכנסה לי למשוואה, מי שמחפש רכב זול בטח שמע על תלונות הצריכת דלק של הרכב הזה, ומי שמחפש רכב מהסגמנט בטח שזה הדבר הראשון שהוא מברר עליו, גם הגטס שימצאו בתקציב יהיו בעל עבר בעיה של השכרה וכו'.

הפונטו די משלימה את החבילה, מראה די מודרני אך ללא יומרות, לא גרוע זה בטוח אבל מי שזה מפריע לו יש בהחלט אפטרמרקט מעניין לרכב הזה בגלל האח הספורטיבי hgt, החלקי חילוף והטיפולים זולים בצורה מגוחכת, והגישה ליודעי דבר מאוד נוחה ופשוטה, מודרניות של תא נוסעים ובטיחות, 2 כ"א וabs ואם זכרוני אינו מטעה 4 כוכבי בטיחות, נוחות יחסית לסגמנט, לא צרפתית אבל בהחלט אירופאית, בטח לא קרש כמו ביפניות וקוראניות שהוצעו, צריכת דלק מעולה ביחס לכל השאר ועל זה אין ויכוח! לגבי האמינות המוטלת בספק, זה שיש רכבים יפניים שנוסעים גם עם קולה בראדיאטור לא אומר שזה מה שעושה את הרכב אמין, הפונטו אמינה עם מטפלים בזמן ונכון.

אני לא אומר שאם הייתי מוצא 206 או פולו שמורות לא הייתי קונה, אבל זה המצב ומצאתי ספייס במצב נדיר, ואני מרוצה מהיענות הדגם לצרכים שלי, ושל כמעט כל מי שמחפש את הרכב הזה.

אני מציע לחפש דגם כזה, רצוי elx או sx, רק ידני! לסנן כבר בטלפון מוכרים לא פוטנציאליים, לבדוק תקינות הגה city, נוזל קירור פארפלו בראדיאטור, כי אלו המחלות ברכב, ואם זה בסדר וכל השאר למראית עין בסדר, להמשיך לבדיקת מוסך.

כמו שמישהו אמר פעם, שאיטלקיות פועלות זה חלום, שהם מתקלקלות זה גיהנום, אז בידוק ככה, מי שנכווה מהרכב הזה אז הוא בדרך כלל נכווה בגדול ושמעתי על ראשי מנוע ברכב הזה והתחממות כמעט בכל שיחה על הרכב, אבל מי שכן הרכב תקין ומטפל כמו כמו שצריך יגיד רק דברים טובים על האמינות ועל מה שהרכב מציע.

פורסם

אם יש לך רישיון רגיל שאת יכולה גם על גיר רגיל(הילוכים/ידני)אז עדיף לך לקחת את הידני כי שיפוץ גיר אוטומט יעלה לך כמו חצי מהרכב

• תוכן חדש...