Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש באתר וזו ההודעה הראשונה שלי אז תודה לכל העוזרים מראש! =]

אז ככה,חבר קרוב שלי בדילמה אם לקנות מאזדה לאנטיס משנתון 2004 עם 130000 קילומטר על השעון.

או ניסאן אלמרה משנתון 2005 עם 125000 קילומטר. שניהם יד שניה,שניהם מטופלות ושמורות

חלק אומרים לו שמאזדה יותר אמינה וחלק אומרים שניסאן יותר,אחריי שקראתי פה הרבה בפורום שניסאן הוא רכב אמין מאד,

לדעתי עדיף הניסאן אבל אני רוצה חוות דעת מקצועית יותר הוא לפניי רכישה והוא לא רוצה להתחרט אחר כך,

מה שהוא רוצה לדעת בשניהם זה:

1-צריכת דלק בתוך העיר ומחוץ לעיר עם מזגן.

2-בלאי וטיפולים

3נוחות נסיעה

4 טסט שנתי וביטוח הנהג בן 20.

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

שתי המכוניות מאוד דומות ולדעתי זה בעיקר עניין של טעם אישי.

לגבי הביטוח - שיבדוק עם סוכן הביטוח שלו כי לכל נהג נתונים שונים העשויים להשפיע על הפרמיה.

מה שהוא לא יבחר - לא נראה לי שהוא יתחרט. שתי האופציות ראויות.

היתה לי ניסאן כזאת בליסינג לפני כעשור ומאוד נהנתי ממנה. לו אני צריך להחליט בין השתים - הייתי בוחר בניסאן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שתי המכוניות זהות מבחינת השאלות שלו אך לדעתי הניסן עדיפה באיכות נסיעה ובחוזק שלה מנוע 1800 סמ"ק,

כמובן שגם עניין של טעם יש לו חשיבות

פורסם

יש לי לאנטיס, נהגתי על הניסאן מספר לא מבוטל של קילומטרים. ארשום את דעתי.

לזכות הניסאן:

מנוע טוב, לא אוכל דלק יותר מידיי ביחס ל1.6 למרות שהוא 1.8 (אין הבדל יותר מידי בכוח, אין מה להתלהב מהנפח, הוא לא חורך אספלט)

אמינה מאוד

אין טיימינג - יש שרשרת, חיסכון של בערך 1200-1400 שקלים פעם ב3-4 שנים או 90 אלף קילומטר.

לרעתה הניסאן:

עיצוב פנים שלא אהבתי.

נוחות נסיעה לא משהו בכלל, יותר גרועה מהלאנטיס בהרבה לדעתי.

לזכות הלאנטיס:

עיצוב שניראה ומרגיש צעיר יותר, גם מבפנים וגם מבחוץ (לפחות לדעתי האישית)

שילוב של מנוע וגיר נמרצים יותר

נוחה יותר, גם במושבים וגם בתנוחת נהיגה.

לרעתה של הלאנטיס:

טיימינג (כמו שרשמתי למעלה)

יכול להיות ששנתון זהה יעלה יותר.

קצת קטנה יותר.

2 המכוניות טובות, אישית הייתי בוחר שוב בלאנטיס אבל זה רק כי התנוחת נהיגה באלמרה לא הייתי נוחה לי בעליל ולא משנה כמה ניסיתי לכוון ולסדר, האלמרה גם הרגישה לי חלשה יותר למרות הנפח וההספק שכביכול גבוהה יותר.

וכמו שרשמו מעליי, דיי העדפה אישית, שניהם טובות, האלמרה כניראה תיהיה זולה מעט בגלל הטיימינג שלא קיים וגם נותן ראש שקט בתחום הזה, כמו כן היא שנתון גבוהה יותר (אפילו שזו רק שנה)

מה שהוא לא ייבחר הוא לא ייפול, רכב מטופל ושמור יראה אמינות גבוהה.

בהצלחה.

פורסם

תודה לכם על העזרה!!

אשמח לדעת מה צריכת דלק המדוייקת שיש לניסאן אלמרה ומאזדה לאנטיס.

ומה תקופת הטיפולים הנדרשת.

תודה לכל העוזרים

ד"א האם כדאי לאנטיס בנפח 1.8 והאם צריכת הדלק יותר טובה מהלאנטיס 1.6 והאלמרה 1.8?.

תודה!!

פורסם

אין דבר כזה צריכת דלק מדוייקת, משתנה מנהג לנהג ובהתאם לתנאי הדרך.

אומרים שהלאנטיס 1.8 חסכונית יותר, לא הייתה לי אז לא רוצה להגיד לך משהו מטעה.

טיפולים - רגיל, כול 10 אלף קילומטר. והשאר יגידו לך במוסך, או שרשום בספר רכב.

• תוכן חדש...