Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לבטל את האימבלייזר שמובנה במשחשב , שמעתי שבחנות התקנה של אזעקות אפשר להתקין מכשיר שעוקף את האימובלייזר המקורי . (זה בדרך כלל להנעה מרחוק)

מישהו יודע איפה ניתן לעשות את זה בירושלים?

הרכב POLO 97

פורסם

מה שאני כמעט בטוח שהם עושים זה,מפרקים את הציפ מהמפתח שלך ומדביקים אותו על יד האנטנה.

אני לא מכיר אף מקום שיפרק מחשב של רכב ויבטל את האימבילזר משם.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

מהסיבה הפשוטה שרוצים מעל 800 ש"ח רק בשביל הצי'פ .

כשנאבדו לי המפתחות והוצאתי מפתח מכני בלבד ,כי הבנתי שרוב הסיכוים שאין צי'פ במפתח.

אחרי שהרכב לא הניע ,הבנתי שזה בגלל שיש צי'פ , המחיר כזה יקר שאני מעדיף לבטל אותו.

פורסם

הבנתי שאפשר להיכנס למחשב ולמחוק את הקוד.

מישהו מכיר ? או לחלופין מישהו יודע איפה אפשר להוציא רק צי'פ חדש??

מפתחות יש לי כבר .

ירושלמי

פורסם

אם אתה צריך לשכפל זה מגיע לסביבות ה-600 ש"ח, בעבר כשקניתי את הפולו שלי היא הגיעה עם מפתח אחד והזמנתי לה מפתח קופץ באי ביי ומשם נסעתי למורשה שגבה לי 600 עגול על שכפול הצ'יפ למפתח החדש.

אם אתה מאזור חיפה אני יכול להמליץ לך על עוד מקום שעושה שכפולים ברמה גבוהה ומקצועית ולא יקר במיוחד שמצאתי רק לאחר ששכפלתי את שלי :(

פורסם

בדר"כ שכפול של מפתח + טרנספונדר (ציפ) אצל מנעולן עולה באיזור ה 200 אם הרכב לא איזה רכב אקזוטי.

במידה ואין לך אפילו לא מפתח אחד קיים שמניע את הרכב יש צורך לעשות התאמה או שחזור ע"י כמה פעולות שמשתנות מרכב לרכב, ממחיקה של המפתחות הישנים מהמחשב והתאמה של חדשים ועד לשליפה של רכיבים מהמחשב מנוע\אימובילייזר וקריאת נתונים. לפעמים צריך להשיג גם קודים מהחברה או ע"י מכשור מיוחד.

ישנם גם רכבים שניתן לעשות ביטול אימובילייזר ע"י שליחת המחשב למעבדה.

כל פעולה כזאת שונה במחיר ואם זה מבוצע במוסך מורשה יבואן המחיר קופץ.

• תוכן חדש...