Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריקת כתף, או שריר תפוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דלקת אמיתית עוברת אחרי כמה חודשים - חצי שנה, מניסיון.

לא הייתי אצל רופא מהצבא, כמעט עשור, הכל תמיד עובר מעצמו. :)

האורטופד (האזרחי :-)) אמר לי שזו דלקת, והיא עברה אחרי שבוע, ככה ש...:-)

פורסם
תפסיק עם מוצרי חלב והכל יסתדר מעצמו :)

:roflmao: +1

דלקות חמורות יותר, באמת לוקחות חודשים. מיני (MINI) דלקות, יכולות לעבור גם בתוך שבוע, ככה שאין על מה להתווכח.

החודשים, זה בד"כ אחרי שאנשים היו מזניחים ולא מטפלים, ואז הדלקת (שהיא בכלל בצד של מערכת החיסון) הייתה מחמירה את מלחמתה בזיהום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה מתאר משהו שאני סובל ממנו כבר חצי שנה. התרופה לזה ידועה, זה מאוד נפוץ:

קח 2 חופנים של פטרוזיליה, טבול אותם בעמבה טרייה, תכתוש הכל ואת המחית תחמם במיקרו בעוצמה בינונית ל47 שניות, לאחר מכן תוציא, ותמרח את זה על המקום הנפוח. אם זה לא עובר אז תוסיף קצת כורכום ופלפל שחור. אם זה עדיין לא עובר, אז כנראה שזה לא זה ורק נשאר לך לחכות שלושה ימים שהריח של העמבה יעבור ואז וללכת לרופא :-D

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לא מדוייק. לפני כחודש קמתי בוקר אחד עם כאבי עזים בכתף עד כדי שלא יכלתי להזיז את היד אחורה. אמנם התאמנתי יום לפני אבל לא הרגשתי כלום לא במהלך ולא אחרי האימון אלא רק בבוקר.

בסופו של דבר הדלקת חלפה לאחר שבוע~, ככה שמהנסיון שלי לפחות, דלקת בהחלט יכולה להופיע ב"בום טראח".

לא מחייב שהיתה לך דלקת.

כאבי שרירים מאימון מאומץ מופיעים יום-יומיים לאחר האימון כשבד״כ הכאבים ביום השני יותר חזקים. אני מתאר לעצמי שאתה לא מתאמן הרבה זמן. (?) כי זה ידוע למתאמנים וותיקים.

פורסם

היות ואני רופא הפורום, אשיב לך:

בעצם... כבר נתתי תשובה לסוגיה דומה לפני מספר ימים, אז החלף את המילה "עין" במילה "כתף", את הערך "קטרקט" בערך "נמק טרמינלי" ואת הערך "עיוורון חלקי" בערך "אמפוטציה".

מעבר לזה, הכל כרגיל:

1. התעלם מהכאב כל עוד הוא נסבל.

2. כאשר הכאב ממש מטריד, שאל שאלה בפורום רכב.

3. תנסה לחזור שוב על סעיף 1.

4. כנס לפורום "מטיסי טיסנים" ושאל את השאלה שוב.

5. עד שיתחילו לזרום התשובות, נסה לשוב על סעיף 1.

6. כשיתחילו לך סימני דלקת חריפה, פתח נושא בפורום " הגמל ואני, החיים במדבר בעידן המודרני".

7. חזור לסעיף 1.

8. כאשר הקטרקט במצב מתקדם ואתה על סף עיוורון חלקי, פתח נושא בפורום "גינות ירוקות בסביבה העירונית".

9. אם הכאבים עוד לא הרגו אותך, חזור שוב על סעיף 1.

10. עוף מפה ולך לרופא.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
היית צריך לפתוח שרשור :lol: :lol: :lol:

nitch יקירי,

כולה צרור, אני לא חושב שיש צורך לפתוח שרשור נוסף, במיוחד אם קיים כבר שירשור שעוסק באותו עניין (פחות או יותר) ואפשר להתעלק עליו.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...